steam logo Logga in
chevron_left alla webbplatser

Sälj CS:GO Skins för att tjäna direkta pengar 24/7!

Hundreds of incredible CS:GO skins exist in-game, so why not make money by selling them for real-world cash instead!

webbplatser

Sell your skins
Redaktörens betyg
0.00
star_border star_border star_border star_border star_border
Användarnas betyg
1.00
1
people
star_border star_border star_border star_border star
koda
hellagood
enter csgoselly
+3% bonus
Redaktörens betyg
0.00
star_border star_border star_border star_border star_border
Användarnas betyg
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
koda
HELLA
enter skincashier läs recension

Om du inte har hört det kan du sälja CS:GO-skins för att tjäna legitima pengar idag!

CS:GO – förkortning för Counter-Strike: Global Offensive – är ett populärt konkurrenskraftigt tredjepersons taktiskt skjutspel som grupperar dig med vänner för att vinna matcher genom att slutföra mål eller utplåna motståndarlaget.

Spelet är bland de mest följda eSports-spelen i historien, med en topp på 1,12 miljoner tittare som tittade på spelets internationella Intel Extreme Masters (IEM)-tävling 2022! Med en så stark anhängare efter lanseringen för ett decennium sedan (2012), är det förvånande att veta att spelet är gratis att spela, vilket innebär att utvecklarna tjänar intäkter på andra sätt istället för faktisk spelförsäljning.

En av dessa intäktsströmmar är försäljningen av CS:GO-skins i spelet! Utvecklarna fortsätter att introducera ny kosmetika för att du ska kunna se unik och badass ut, allt från vapenskinn till agentkläder.

Du kan också tjäna din egen inkomst genom att sälja dina CS:GO-skins för kontanter också, och här kan du hitta de bästa ställena för dig att sälja skinn direkt.

Hur du säljer dina CS:GO-skins snabbt

Du kan sälja CS:GO-skins för pengar just nu genom att följa dessa mycket enkla steg:

 1. Logga in via Steam-konto

  • Besök SkinCashier, CashoutSkins eller Skins.Cash och klicka sedan på ‘Logga in’ finns i det övre högra hörnet på hemsidan.

  • Logga in med ditt Steam-konto, vilket ger en säker och pålitlig kanal mellan CashoutSkins och din Steam-profil.

 2. Lägg till Steam Trade URL

  • Infoga din Steam Trade URL för att tillåta kommande handelserbjudanden att komma in.

  • Om du inte känner till din Steam Trade URL kan du antingen:

   • Klicka på “Hitta din handelsadress här” länk tillhandahålls

   • Leta reda på det i ditt Steam-konto (Profil->Inventering->handelserbjudanden->Vem kan skicka mig erbjudanden?)

 3. Välj de skinn som ska säljas

  • Bläddra igenom ditt CS:GOs Steam-lager för att hitta de skal du vill sälja.

  • Använd filtermenyn för att göra din sökning snabbare.

 4. Välj önskad betalningsmetod

  • Välj din valda betalning som ska tas emot.

  • Här har du olika alternativ för att ta ut CS:GO-skins:

   • Banköverföring

   • Skrill

   • PayPal

   • Cash App

   • Bitcoin

   • Litecoin

   • Ethereum

 5. Börja sälja skinn

  • Börja handla med skins genom att acceptera erbjudanden från oss, i utbyte mot värdefulla pengar från den verkliga världen (enligt din valda betalningsmetod).

 6. Njut av dina pengar!

  • Slappna av och spela några CS:GO-matcher medan pengarna behandlas och överförs.

  • Proffstips: lås upp fler CS:GO-skins för att sälja dem för mer pengar!

Som du kan se är att tjäna pengar genom att spela CS:GO en beprövad verklighet, speciellt när du gör det med legitima sajter! Du kan sälja CS:GO-skins för PayPal-pengar eller kryptovaluta också, beroende på vad som passar dig.

Vad är CS:GO Skins?

CS:GO-skins är kosmetika i spelet som ändrar standardutseendet på dina föremål, såsom vapen, handskar, kläder, etc. Dessa skins ändrar inte någon artikels basstatistik eller konkurrensattribut; de är endast gjorda för estetiska ändamål.

Ändå, på grund av designändringar som gjorts av några sällsynta CS:GO-skins, har vissa spelare hävdat att några kosmetika ger små fördelar när det kommer till vapennoggrannhet och skjutprecision. Ändå har varje spelare olika spelstilar och spelinställningar som de är vana vid, så sådana problem betraktas i allmänhet som personliga åsikter eller bara spekulationer.

Det som dock har bevisats med CS:GO-skins är att de får dig att känna dig modig, självsäker och redo att ta dig an vem som helst i spelet! Föreställ dig att du gungar en ‘Snake Camo’ AWP på Dust II, prickskytt fiender samtidigt som de kamoufleras med omgivningen. Vill du bli lite flashigare? Gå för närstridsdödar med ‘Gamma Doppler Phase 4’ Shadow Daggers, som visar upp sin fantastiska gröna nyans för alla att se.

Extraordinära CS:GO-skins som dessa fortsätter att locka spelare tillbaka till spelet, och tro det eller ej, de mer speciella kan kosta tusentals dollar bara för att du ska äga det just nu! Föreställ dig vinsten av det!

Eftersom spelets e-sporter är lika populära som någonsin, FINNS det köpare som är villiga att köpa dessa vackra kosmetika i spelet. Dessutom har även proffsen sina egna favoritskinn som de också använder under tävlingsspel, vilket höjer priset och det lukrativa värdet på skinnen.

På grund av den världsomspännande fanfaren som CS:GO fortsätter att samla även idag, kommer spelet att fortsätta att spelas av spelare och stöds av utvecklarna i många år framöver. Och det som är bra är att ännu mer exceptionella skinn kommer att fortsätta att introduceras också, framåt!

Olika sätt att få de bästa CS:GO-skinnen

Att äga dina egna objektskins är ganska enkelt men kräver mycket dedikerad speltid - och lite tur - om du vill skaffa dem UTAN att betala en enda krona.

Det är säkert genomförbart, men speciella skal som M4A4:s ‘The Coalition’ är nästan omöjliga att få utan att doppa händerna i plånboken. Med det sagt, här är de möjliga sätten för dig att skaffa din egen kosmetika i spelet i CS:GO, i allmänhet:

Det är ganska många sätt för dig att få skinn i CS:GO. Eftersom spelet redan är gratis att spela verkar det som en dröm för de flesta spelare där ute att skaffa vapenkosmetik i spelet utan att behöva spendera en enda cent!

Och det bästa av allt är att du kan sälja dem för snabba pengar direkt från början. Om du letar efter lite pengar, men du inte vet var du ska sälja CS:GO-skins för att tjäna pengar, har CSGOCatalog dig täckt!

Vad är sällsyntheten med CS:GO Skins?

I CS:GO värderas varje hud olika, och detta påverkar direkt dess totala marknadspris. Det säger sig självt att ju mer sällsynt ett skinn är, desto dyrare säljs det. Faktum är att vissa till och med kan få mer än tusen dollar för dig, vilket bara är häpnadsväckande!

För att förstå hur sällsynt ett CS:GO-skinn är, är dessa kriterier som spelar in:

Skin Betyg. Skins som förvärvats under spelet (item drops) har olika färgkoder som visar deras nivå i spelet, med de bättre värderade högre. Det här är de olika hudklasserna som finns tillgängliga (beställs från grundläggande till special):

Skin Typer. När du surfar på Steam Community Market eller webbsidor online, skin – även kallad “finishes” av gruppen – kommer att ha olika färgade kanter runt sina förhandsgransknings- ‘kort’. Här är vad de färgade gränserna betyder, med speciell kvalitet som leder till högre vinst (beställt från grundläggande till special):

Skin Skick. Den mest imponerande egenskapen hos skinn i CS:GO är deras övergripande slitage, vilket diversifierar kosmetikan i spelet ytterligare även om de är av samma vapen, kvalitet och typ. En huds tillstånd (slitage) särskiljs mellan (rankas från billigast till dyrast):

Som namnen antyder, ett rent vapenskinn alltså Factory New kommer att bli mycket dyrt på marknaden på grund av dess omanipulerade estetik. Å andra sidan, ‘begagnade’ förhållanden som Battle-Scarred driva de allmänna priserna lägre på grund av de övergripande reporna och blekande färgerna. Du kan få hundratals kombinationer från dessa olika aspekter som fluktuerar en huds marknadspris, driven av en volatil utbud- och efterfrågankurva.

Om du inte är kräsen, kan du börja sälja så många vapenskins just nu genom att gå med på CS:GO Cashout Skins-webbplatser idag!

Är det säkert att sälja dina CS:GO Skins?

Under processen med att sälja CS:GO-skins får du många fantastiska fördelar som gör att webbplatsen sticker ut från resten av konkurrenterna.

Här är de främsta anledningarna till varför spelare älskar att sälja CS:GO-skins:

💳 Bättre betalningsalternativ (inklusive kryptovalutor). Det finns upp till sju (7) olika utbetalningsalternativ för dig att sälja dina vapenskinn:

😎 Säkerhet av högsta klass. Strikta protokoll och säkra kanaler tillämpas för att skydda dina transaktioner och personlig information, särskilt när webbplatsen är direkt länkad till själva Steam.

📂 Lätt att sälja skinn. Efter att du har registrerat ett konto tar det bara några få klick för dig att lägga ut dina CS:GO-skins till försäljning, så att du kan fokusera på andra saker efteråt.

🧑‍🤝‍🧑 Engagerande gemenskap. Industry har en sammansvetsad grupp människor som aktivt stöttar och gör affärer med varandra på en regelbunden basis, och säkerställer konsekvent hjälp och råd närhelst du behöver dem.

💸 Oöverträffade priser på skinn. Sites är väldigt generösa när det kommer till att köpa din kosmetika i spelet och erbjuder höga priser jämfört med andra på marknaden.

FAQ

Kan jag sälja CS:GO-skins för pengar?

Officiellt kan direktförsäljning av dina CS:GO-skins för faktiska pengar offline betraktas som en olaglig praxis som inte stöds av utvecklarna, Valve.

Icke desto mindre, som kosmetiska föremål, kan skins i spel HANDELAS genom legitima plattformar som Steam Community Market eller CashoutSkins, vilket gör att virtuell valuta kan användas för handeln som senare kommer att omvandlas till verkliga pengar så att du kan tjäna efteråt.

Hur säljer jag mina CS:GO Skins direkt?

För att sälja dina CS:GO-skins snabbt är dessa två (2) onlinemarknadsplatser att föredra:

Beroende på ditt val fungerar den allmänna praxisen att sälja CS:GO-skins för omedelbara kontanter så här:

 1. Logga in på ditt konto. För att sälja på Steam Community Market behöver du bara logga in med din Steam-profil. På populära webbsidor skapar du ett konto genom att länka det till din Steam-profil så att transaktioner kan passera.

 2. Sälj skinnet på marknaden. På den valda marknadsplatsen väljer du CS:GO-skalet som ska säljas från ditt tillgängliga lager.

 3. Ange önskad betalningsmetod. Välj den betalning som du vill få för försäljningen av ditt föremåls skinn.

 4. Acceptera ett bytesbud. Fortsätt att acceptera alla frestande erbjudanden som stämmer överens med ditt försäljningspris.

Försäljningsprocessen är vanligtvis snabb, men vissa transaktioner kan ta några dagar beroende på vilken betalningsmetod som valts, såsom Bitcoin eller banköverföring.

Hur säljer jag mina CS:GO-skins via PayPal?

För att ta emot betalningar direkt till ditt PayPal-konto, tillämpas samma allmänna process om än med små ändringar.

Observera att PayPal-betalningar endast kan göras via säkra externa marknadsplatser (Skins.Cash. CashoutSkins, etc.) eftersom Steam Community Market inte stöder den här typen av transaktioner. Att demonstrera:

 1. Logga in på ditt konto

 2. Välj det valda skalet som ska säljas

 3. Välj ‘PayPal’ som betalningsmetod som ska tas emot

 4. Ange dina PayPal-uppgifter när du uppmanas

 5. Acceptera handelserbjudandet som kommer efteråt (minsta belopp för PayPal-transaktion är $20)

Som sagt är den övergripande processen densamma, och de enda skillnaderna är den angivna betalningsmetoden (i det här fallet PayPal) och din information som krävs.

Hur säljer jag CS:GO-skins på Steam?

För att sälja skinn på Steam är processen något annorlunda. Så här gör du:

 1. Starta Steam och logga in på ditt konto.

 2. Flytta markören ovanför ditt profilanvändarnamn, välj ‘Inventering’ när den lilla menyn visas.

 3. Välj fliken CS:GO för att bläddra i dess inventarie, välj önskat objektskal och klicka på ‘Sälj’ nedanför objektets förhandsgranskning/detaljer.

 4. Granska det genomsnittliga försäljningspriset för skalet som visas i diagrammet på skärmen och ange sedan det belopp som du vill sälja skalet för.

 5. Godkänn Steam-abonnentavtalet och tryck på “OK, lägg ut det till försäljning” knappen nedan.

Börja sälja dina CS:GO-skins för att tjäna snabba pengar just nu!