steam logo Loghează-te
chevron_left toate site-urile

Vinde skin-uri CS:GO pentru a câștiga bani instantaneu 24/7!

În joc există sute de skinuri incredibile CS:GO, așa că de ce să nu câștigi bani vânzându-le pentru bani în lumea reală!

site-uri

Sell your skins
Evaluarea editorului
0.00
star_border star_border star_border star_border star_border
Evaluarea utilizatorilor
1.00
1
people
star_border star_border star_border star_border star
cod
hellagood
enter csgoselly
+3% bonus
Evaluarea editorului
0.00
star_border star_border star_border star_border star_border
Evaluarea utilizatorilor
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
cod
HELLA
enter skincashier citește recenzia

Dacă nu ați auzit, puteți vinde skin-uri CS:GO pentru a câștiga bani legitimi astăzi!

CS:GO – prescurtare pentru Counter-Strike: Global Offensive – este un popular shooter tactic la persoana a treia, competitiv, care te grupează cu prietenii pentru a câștiga meciuri prin îndeplinirea obiectivelor sau ștergerea echipei adverse.

Jocul este printre cele mai urmărite jocuri eSports din istorie, cu un vârf de 1,12 milioane de spectatori urmărind competiția internațională Intel Extreme Masters (IEM) a jocului în 2022! Având o mulțime de urmăritori după lansarea sa în urmă cu un deceniu (2012), este surprinzător să știm că jocul este free-to-play, ceea ce înseamnă că dezvoltatorii câștigă venituri prin alte mijloace în loc de vânzările reale de jocuri.

Unul dintre aceste fluxuri de venituri este prin vânzările de skin-uri CS:GO din joc! Dezvoltatorii continuă să introducă produse cosmetice noi care să vă permită să arătați unic și rău, de la skinuri de arme la ținute de agenți.

De asemenea, puteți obține propriile venituri vânzând skin-urile CS:GO și pentru bani și aici puteți găsi cele mai bune locuri pentru a vinde skin-uri instantaneu.

Cum să-ți vinzi rapid skin-urile CS:GO

Puteți vinde skin-uri CS:GO pentru bani chiar acum, urmând acești pași foarte simpli:

 1. Conectați-vă prin contul Steam

  • Vizitați SkinCashier, CashoutSkins sau Skins.Cash și apoi faceți clic pe ‘Login’ situat în colțul din dreapta sus al paginii de pornire.

  • Conectați-vă folosind contul dvs. Steam, asigurând un canal sigur și de încredere între CashoutSkins și profilul dvs. Steam.

 2. Adăugați adresa URL a Steam Trade

  • Introduceți adresa URL a Steam Trade pentru a permite ofertele comerciale viitoare să vină.

  • Dacă nu cunoașteți adresa URL a Steam Trade, puteți:

   • Faceți clic pe “Găsiți aici URL-ul dvs. comercial” link-ul oferit

   • Localizează-l în contul tău Steam (Profil->Inventar->Oferte comerciale->Cine îmi poate trimite oferte comerciale?)

 3. Selectați skin-urile care urmează să fie vândute

  • Răsfoiți prin inventarul Steam al CS:GO pentru a găsi skin-urile pe care doriți să le vindeți.

  • Utilizați meniul de filtrare pentru a vă accelera căutarea.

 4. Alegeți metoda preferată de plată

  • Selectați plata aleasă pentru a fi primită.

  • Aici, aveți diferite opțiuni pentru a încasa skin-uri CS:GO:

   • Transfer bancar

   • Skrill

   • PayPal

   • Cash App

   • Bitcoin

   • Litecoin

   • Ethereum

 5. Începeți să vindeți skinuri

  • Începeți să tranzacționați skinuri acceptând oferte de la noi, în schimbul unor bani valoroși din lumea reală (în funcție de metoda de plată aleasă).

 6. Bucură-te de banii tăi!

  • Relaxați-vă și jucați câteva meciuri CS:GO în timp ce banii sunt procesați și transferați.

  • Sfat profesionist: deblochează mai multe skin-uri CS:GO pentru a le vinde cu mai mulți bani!

După cum puteți vedea, câștigarea de bani jucând CS:GO este o realitate dovedită, mai ales când o faceți cu site-uri legitime! Puteți vinde skinuri CS:GO și pentru bani PayPal sau criptomonede, oricare ți se potrivește.

Ce sunt skin-urile CS:GO?

Skin-urile CS:GO sunt produse cosmetice din joc care schimbă aspectul implicit al articolelor dvs., cum ar fi arme, mănuși, ținute etc. Aceste skin-uri nu modifică statistica de bază sau atributul competitiv al niciunui articol; sunt realizate doar în scop estetic.

Cu toate acestea, din cauza modificărilor de design făcute de unele skin-uri mai rare CS:GO, anumiți jucători au susținut că câteva produse cosmetice oferă mici avantaje atunci când vine vorba de precizia armelor și precizia tragerii. Cu toate acestea, fiecare jucător are diferite stiluri de joc și setări de joc cu care este obișnuit, așa că astfel de preocupări sunt în general considerate opinii personale sau simple speculații.

Totuși, ceea ce S-a dovedit despre skin-urile CS:GO este că te fac să te simți încurajat, încrezător și gata să învingi pe oricine în joc! Imaginează-ți legănând un „Snake Camo”; AWP pe Dust II, luptând inamicii în timp ce sunt camuflati cu împrejurimile. Vrei să fii un pic mai strălucitor? Mergeți la ucideri corp la corp cu ‘Gamma Doppler Faza 4’ Shadow Daggers, arătându-și nuanța verde minunată pentru ca toată lumea să o vadă.

Skin-uri extraordinare CS:GO ca acestea continuă să atragă jucătorii înapoi în joc și, credeți sau nu, cele mai speciale pot costa mii de dolari doar ca să le dețineți chiar acum! Imaginează-ți profitul de pe urma asta!

Având în vedere că eSporturile jocului sunt la fel de populare ca întotdeauna, EXISTĂ cumpărători care sunt dispuși să cumpere aceste produse cosmetice frumoase din joc. În plus, chiar și profesioniștii au propriile skin-uri preferate pe care le folosesc și în timpul jocului competitiv, ceea ce crește prețul și, respectiv, valoarea profitabilă a skin-urilor.

Datorită fanfarei la nivel mondial pe care CS:GO continuă să strângă și astăzi, jocul va continua să fie jucat de jucători și sprijinit de dezvoltatori în anii următori. Și lucrul bun este că și mai multe skin-uri excepționale vor continua să fie introduse, mergând mai departe!

Diferite moduri de a obține cele mai bune skin-uri CS:GO

Deținerea propriilor piese de articole este destul de simplă, dar necesită mult timp de joc dedicat - și puțin noroc - dacă doriți să le achiziționați FĂRĂ să plătiți un ban.

Este cu siguranță realizabil, dar skin-uri speciale precum M4A4 ‘The Coalition’ sunt aproape imposibil de obținut fără să vă scufundați mâinile în portofel. Acestea fiind spuse, iată modalitățile posibile prin care puteți obține propriile produse cosmetice în joc în CS:GO, în general:

Acestea sunt destul de multe modalități prin care puteți obține skin-uri în CS:GO. Deoarece jocul este deja gratuit, obținerea de produse cosmetice pentru arme în joc fără a fi nevoie să cheltuiți un singur cent pare un vis devenit realitate pentru majoritatea jucătorilor de acolo!

Și cea mai bună parte a tuturor, le puteți vinde pentru bani rapidi chiar de la început. Dacă cauți puțin bani, dar nu știi unde să vinzi skin-uri CS:GO pentru a obține profit, CSGOCatalog te-a asigurat!

Care este raritatea skin-urilor CS:GO?

În CS:GO, fiecare skin este evaluat diferit, iar acest lucru îi afectează direct prețul total de piață. Este de la sine înțeles că, cu cât o piele este mai rară, cu atât se vinde mai scumpă. De fapt, unii pot aduce chiar și mai mult de o mie de dolari pentru tine, ceea ce este pur și simplu uluitor!

Pentru a înțelege cât de rar este un skin CS:GO, acestea sunt criteriile care intră în joc:

Skin Note. Skin-urile dobândite în timpul jocului (picături de articole) au coduri de culoare diferite care descriu nivelul lor în interiorul jocului, cele mai bune fiind evaluate mai mult. Acestea sunt diferitele grade de piele disponibile (comandate de la bază la specială):

Skin Tipuri. În timp ce navighezi pe Steam Community Market sau pe site-uri web online, skin-uri – numită și „finisări”; de către comunitate – vor avea chenare colorate diferite în jurul „cardurilor” lor de previzualizare. Iată ce înseamnă chenarele colorate, cu o calitate specială care duce la un profit mai mare (comandat de la bază la special):

Skin Condiție. Cea mai impresionantă caracteristică a skin-urilor din CS:GO este starea lor generală de uzură, care diversifică și mai mult produsele cosmetice din joc, chiar dacă sunt de aceeași armă, calitate și tip. Starea pielii (uzura) se distinge între (clasat de la cel mai ieftin la cel mai scump):

După cum sugerează numele, o piele de armă curată, adică Factory New va fi foarte scump pe piață datorită esteticii sale nemodificate. Pe de altă parte, ‘utilizat’ conditii precum Battle-Scarred reduce prețurile generale din cauza zgârieturilor generale și a culorilor decolorate. Puteți obține sute de combinații din aceste aspecte diferite care fluctuează prețul de piață al pielii, determinate de o curbă volatilă a cererii și ofertei.

Dacă, totuși, nu sunteți pretențios, atunci puteți începe să vindeți cât mai multe skin-uri de arme chiar acum, alăturându-vă astăzi site-urilor CS:GO Cashout Skins!

Este sigur să vă vindeți skinurile CS:GO?

În timpul procesului de vânzare a skin-urilor CS:GO, vă bucurați de multe beneficii uimitoare care fac site-ul să iasă în evidență față de restul concurenței.

Iată principalele motive pentru care jucătorii le place să vândă skin-uri CS:GO:

💳 Opțiuni de plată mai bune (inclusiv criptomonede). Există până la șapte (7) alternative de retragere diferite pentru a vă vinde skin-urile de arme:

😎 Securitate de top. Sunt practicate protocoale stricte și canale securizate pentru a vă proteja tranzacțiile și informațiile personale, mai ales atunci când site-ul web este direct legat de Steam însuși.

📂 Ușurința de a vinde skin-uri. După înregistrarea unui cont, este nevoie de doar câteva clicuri pentru a vă pune skin-urile CS:GO la vânzare, permițându-vă să vă concentrați ulterior asupra altor chestiuni.

🧑‍🤝‍🧑 Comunitate implicată. Industria are un grup strâns de oameni care se sprijină activ și fac înțelegeri între ei în mod regulat, asigurând ajutor și sfaturi consecvente ori de câte ori aveți nevoie de ele.

💸 Preturi de neegalat pentru skin-uri. Sites este foarte generos când vine vorba de cumpărarea produselor cosmetice din joc, oferind prețuri ridicate în comparație cu altele de pe piață.

FAQ

Pot să vând skin-uri CS:GO pentru bani?

Oficial, vânzarea directă a skin-urilor dvs. CS:GO pentru bani reali offline poate fi considerată o practică ilegală care nu este susținută de dezvoltatori, Valve.

Cu toate acestea, ca obiecte cosmetice, skin-urile din joc POT FI TRANZACTATE prin platforme legitime, cum ar fi Steam Community Market sau CashoutSkins, permițând folosirea monedei virtuale pentru tranzacționare, care ulterior va fi convertită în bani reali pentru ca tu să profiti ulterior.

Cum îmi vând instantaneu skin-urile CS:GO?

Pentru a vă vinde rapid skin-urile CS:GO, sunt preferate aceste două (2) piețe online:

În funcție de alegerea dvs., practica generală de a vinde skin-uri CS:GO pentru numerar instant funcționează astfel:

 1. Conecteaza-te la contul tau. Pentru a vinde pe Steam Community Market, trebuie doar să vă conectați folosind profilul dvs. Steam. Pe site-urile online populare, creați un cont conectându-l cu profilul dvs. Steam pentru a permite tranzacțiilor să treacă.

 2. Vinde pielea pe piață. Pe piața aleasă, alegeți skinul CS:GO pentru a fi pus la vânzare din inventarul dvs. disponibil.

 3. Specificați metoda de plată preferată. Alegeți plata pe care doriți să o primiți pentru vânzarea piesei articolului dvs.

 4. Acceptați o ofertă comercială. Continuați să acceptați orice ofertă tentantă care se potrivește îndeaproape cu prețul dvs. de vânzare.

Procesul de vânzare este de obicei rapid, dar unele tranzacții pot dura câteva zile, în funcție de metoda de plată aleasă, precum Bitcoin sau transfer bancar.

Cum îmi vând skin-urile CS:GO prin PayPal?

Pentru a primi plăți direct în contul dvs. PayPal, se practică același proces general, deși cu mici modificări efectuate.

Rețineți că plățile PayPal se pot face numai prin piețe externe securizate (Skins.Cash. CashoutSkins etc.), deoarece Steam Community Market nu acceptă acest tip de tranzacție. A demonstra:

 1. Logheaza-te în contul tau

 2. Selectați skinul ales pentru a fi vândut

 3. Alegeți ‘PayPal’ ca modalitate de plată care urmează să fie primită

 4. Introduceți acreditările dvs. PayPal când vi se solicită

 5. Acceptați oferta comercială care vine ulterior (suma minimă pentru tranzacția PayPal este de 20 USD)

După cum sa menționat, procesul general este același, iar singurele diferențe sunt metoda de plată specificată (în acest caz, PayPal) și informațiile dvs. necesare.

Cum vând skin-uri CS:GO pe Steam?

Pentru a vinde skin-uri pe Steam, procesul este ușor diferit. Iată cum o faci:

 1. Lansați Steam și conectați-vă la contul dvs.

 2. Mutați cursorul deasupra numelui de utilizator al profilului dvs., selectați „Inventar”; când apare micul meniu.

 3. Alegeți fila CS:GO pentru a-și răsfoi inventarul, alegeți aspectul preferat al articolului și faceți clic pe „Vânzare”; sub previzualizarea/detaliile articolului.

 4. Examinați prețul mediu de vânzare al skinului furnizat de graficul de pe ecran și apoi specificați suma pentru care doriți să vindeți skinul.

 5. Acceptați Acordul de abonat Steam și apăsați pe „OK, puneți-l la vânzare”; butonul de mai jos.

Începeți să vă vindeți skin-urile CS:GO pentru a câștiga bani rapid chiar acum!