wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Coduri promoționale Skinport în 2024

Pro
 • comision zero al cumpărătorului
 • posibilitatea de a vinde pe bani reali
 • o gamă largă de arme, autocolante, petice și suveniruri
 • mai multe opțiuni de plată
Contra
 • comision mare la vânzare
 • Încasarea necesită KYC

Revizuire corectă și detaliată a Skinport: Skinport este legitim?

Căutarea unui site convenabil și profitabil pentru  tranzacționarea cu pielea  aduce adesea utilizatorii la Skinport, în care milioane de jucători au încredere. Nici măcar nu întrebați dacă Skinport este legitim. Portalul este absolut transparent pentru vizitatorii săi. Cumpărarea articolelor de joc CS:GO, Dota2, Rust și TF2 nu a fost niciodată mai profitabilă.

Utilizați acest link  și cumpărați și vindeți rapid skin-uri pe SkinPort

Un bonus frumos este codul promoțional Skinport, pe care îl puteți obține de pe site-urile partenere. Acesta este un plus profitabil la depozit și funcționează o singură dată.

Informații despre marcă

marca Skinport
bonus Cumpărați și vindeți piei rapid
Evaluarea Trustpilot 4.9 – Excelent
Cod promoțional Utilizați acest link
Skinport.com: Înscrieți-vă!

skinport cod promoțional

Cum să primiți un bonus pe Skinport?

Deoarece site-ul nu oferă bonusuri permanente, este dificil să găsești codurile promoționale actuale în acest moment. Se recomandă să urmăriți promoțiile și desenele, care sunt deținute periodic de site. Pentru a evita ratarea unei oferte profitabile și pentru a vă înregistra în siguranță, este o idee bună să urmați linkurile verificate pentru a ajunge la site-ul oficial al Skinport:

 1. Utilizați linkul  https://skinport.com/r/hellagood .
 2. Accesați site-ul.
 3. Conectați-vă cu contul dvs. Steam sau Google sau folosiți e-mailul și parola pentru a începe imediat să tranzacționați și să cumpărați skin-uri.
 4. Confirmați-vă e-mailul și primiți e-mailuri cu oferte grozave.

Este recomandat să folosiți link-urile oferite de o astfel de platformă de încredere precum  https://csgocatalog.com/  pentru a evita intrarea în portaluri false.

Cumpărați skinuri pe Skinport

Cumpărarea skin-urilor de pe Skinport este o sarcină simplă, totuși, pentru a cumpăra orice de pe site, utilizatorii trebuie mai întâi să își creeze un cont. Pentru a afla cum să faceți acest lucru și să cumpărați skin-uri de la Skinport, pur și simplu urmați pașii descriși mai jos.

Pasul 1: Accesați site-ul web Skinport.
Pasul 2: Creați un cont pe site făcând clic pe butonul „Înscrieți-vă” situat în colțul din dreapta sus și completați înregistrarea sau alegeți să vă înregistrați prin contul dvs. Steam. În scop demonstrativ, am ales opțiunea „Steam”.

Pasul 3: Introduceți informațiile dvs. Steam și faceți clic pe butonul „Conectați-vă”.

Pasul 4: Răsfoiți piața și găsiți pielea pe care doriți să o achiziționați.

Pasul 5: Treceți peste pielea pe care doriți să o cumpărați și faceți clic pe butonul albastru „Adăugați în coș”.

Pasul 6: După ce ați selectat skin-urile pe care doriți să le cumpărați, faceți clic pe pictograma albastră „Coș” din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 7: Selectați opțiunea „Vizualizare coș”.

Pasul 8: Bifați căsuțele și faceți clic pe butonul „Proceed to Checkout”.

Pasul 9: Furnizați informațiile cardului dvs. de credit sau de debit.
Pasul 10: Faceți clic pe butonul albastru „Plătiți”.

Felicitări, ți-ai achiziționat cu succes skinul CS2.

Vinde skin-uri pe Skinport

Pentru a fi eligibil să vândă skin-uri pe Skinport, utilizatorul trebuie să se înregistreze pe site și să creeze un cont de vânzător. Acesta este un proces relativ simplu, dar durează ceva timp pentru a finaliza, așa că haideți să-l parcurgem pas cu pas.

Pasul 1: Mergeți pe site-ul web Skinport.
Pasul 2: Înregistrați un cont pe site făcând clic pe butonul „Înscrieți-vă” situat în colțul din dreapta sus și completați înregistrarea sau alegeți să vă înregistrați prin contul dvs. Steam. Pentru scopurile noastre, am ales opțiunea „Steam”.

Pasul 3: Furnizați informațiile dvs. Steam și faceți clic pe butonul „Conectați-vă”.

Pasul 4: Faceți clic pe pictograma „Profil” aflată în colțul din dreapta sus al ecranului. Va apărea un meniu derulant. Selectați „Setări”.

Pasul 5: Faceți clic pe butonul alb „Adăugați URL comercială” și apoi pe butonul albastru „Link”. Aceasta va dezvălui adresa URL a Steam Trade. Copiați-l în caseta de text și faceți clic pe „Salvare”.

Pasul 6: Faceți clic din nou pe pictograma „Profil” și din meniul derulant selectați „Deveniți vânzător”.

Pasul 7: completați formularul din stânga care necesită informațiile dvs. personale, cum ar fi numele, țara și informațiile bancare.

Pasul 8: Acum că contul dvs. de vânzător este gata, pur și simplu faceți clic pe butonul „Vânzare” situat în partea dreaptă sus a ecranului.

Pasul 9: Cu toate acestea, treceți mouse-ul peste o piele pe care doriți să o vindeți și faceți clic pe butonul albastru „Vând” de sub acesta.

Pasul 10: Alegeți prețul de vânzare și dacă doriți să vă faceți vânzarea publică sau privată.

Pasul 11: Faceți clic pe butonul „Vând” din partea stângă jos a ecranului și apoi faceți clic din nou pe „Vând” pentru a confirma vânzarea.

Pasul 12: Confirmați vânzarea prin mobil sau browser după ce sunteți mulțumit de oferta pe care o primiți.

Felicitări, ți-ai vândut cu succes skinul CS2.

Skinport este legitim?

Skinport este un site de încredere cu o reputație remarcabilă pentru 4 ani de experiență. Încrederea publicului este evidențiată de ratingul de 4,9 stele de pe Trustpilot pe recenziile skinport, precum și de 1,5 milioane de vizitatori în fiecare lună. Deci, este skinport sigur? Răspunsul la întrebare este un „da”.

skinport legitim

Principalele promoții și bonusuri

Utilizatorii înregistrați pot lua parte la promoții sezoniere și temporare, care sunt deținute ocazional de Skinport. În acest scop, este necesar să urmăriți îndeaproape știrile site-ului și să vizitați paginile oficiale de pe rețelele sociale, precum Twitter, Instagram și Facebook. Partenerii de recomandare ai site-ului oferă coduri bonus care vă permit să primiți recompense suplimentare atunci când vă înregistrați.

Taxe pe Skinport

La fel ca toate celelalte piețe de skin terțe, Skinport percepe utilizatorilor săi o taxă de vânzare pentru că le oferă o platformă, precum și orice alte servicii suplimentare pe care utilizatorul le poate solicita. Taxa standard de vânzare pe Skinport este de 12% din prețul de vânzare, cu toate acestea, aceasta poate varia în unele cazuri.

Dacă utilizatorul vinde articole rare și scumpe, aceasta poate fi considerată o vânzare de mare valoare și toate aceste vânzări au taxa de vânzare redusă de la 12% la 6%. Dacă vânzarea dvs. este considerată o vânzare de mare valoare sau nu, depinde de moneda dvs., iar site-ul oferă o secțiune dedicată de blog cu informații detaliate în acest sens.

Nu în ultimul rând, utilizatorii pot alege să-și vândă articolele în mod privat și să utilizeze un serviciu de intermediar pe care îl oferă site-ul, care va reduce taxa la doar 2%.

Sistemul de afiliere Skinport

La fel ca multe site-uri web similare, Skinport are un sistem de afiliere care permite creatorilor de conținut care generează trafic să câștige bani. Dacă un utilizator îndeplinește cerințe specifice, acesta va primi propriul link de afiliat Skinport care îi va permite să se bucure de un procent din profiturile din vânzări realizate de cei care folosesc linkul pentru a cumpăra skin-uri de pe site.

Cerințe pentru a deveni afiliat Skinport:

YouTube: peste 5000 de abonați, peste 30.000 de vizionări lunare

Twitch: peste 50 de spectatori medii, peste 2500 de urmăritori

Site: peste 5.000 de vizualizări

Este important să rețineți că cifrele afișate mai sus sunt estimări aproximative și că sunt luate în considerare și activitatea dvs. și tipul de conținut pe care îl creați. În cele din urmă, Skinport decide dacă aprobă sau refuză cererea dvs. pentru programul lor de afiliere.

Instrumentul CS2 Skin Screenshot pe Skinport

Una dintre multele caracteristici excelente ale Skinport este instrumentul de captură de ecran. Permite utilizatorilor să vadă articolele CS2 din contul lor Steam sau din contul oricui altcuiva. Instrumentul permite utilizatorilor să intre în linkul de inspectare a oricărei skin dintr-un inventar Steam și generează o captură de ecran de înaltă rezoluție a acestuia. Acest lucru le permite utilizatorilor să vadă aspectul exact al unui anumit skin și le permite să vadă cum ar arăta în joc, precum și o modalitate ușoară de a partaja linkul skin-ului pe alte platforme.

Skinport Float

Valorile flotante sunt un parametru unic care determină aspectul unui anumit skin CS2. Este factorul care determină uzura pielii, precum și modelul unor piei. Valoarea float poate varia între 0 și 1 și, deși regula generală este că cu cât este mai mare valoarea float, cu atât pielea este mai valoroasă, acest lucru nu este întotdeauna cazul. Acesta este motivul pentru care Skinport are o întreagă bază de date Float care permite utilizatorilor să caute anumite skin-uri pe baza valorii de flotare pe care o doresc.

Revizuirea serviciilor principale

Jucătorii care se concentrează pe jocuri precum CS:GO, Dota2, Rust și TF2 pot folosi serviciile Skinport, și anume:

 • vinde skin-uri  pentru numerar și retrage fonduri prin transfer bancar;
 • cumpărați articole de joc, autocolante, patch-uri, permise și suveniruri pentru piei și bani.

Nu există nicio taxă de tranzacție la cumpărare, vânzarea este taxată cu 12%, iar dacă suma este de 1.000 USD sau mai mult, taxa este de 6% din tranzacție.

revizuire skinport

Metode de depunere și retragere

Depunerea fondurilor este disponibilă prin mai multe metode:

 • Ski-uri și chei CS:GO, Dota2, Rust și TF2;
 • monedă fiat prin VISA, Mastercard, APay și Maestro.

Fondurile primite din vânzare pot fi retrase prin:

 • transfer bancar;
 • Skin-uri CS:GO, Dota2, Rust și TF2.

Taxele Skinport nu pot fi plătite momentan în criptomonedă. Ar trebui să vă asigurați că aveți acces la sistemele de plată din țara dvs.

Relații Clienți

Dacă nu găsiți răspunsurile la întrebările dvs. în secțiunea Întrebări frecvente, puteți trimite un e-mail echipei de asistență la  [email protected] .

Concluzie

Skinport asigură tranzacții transparente și rapide. Oferă posibilitatea de a vinde skin-uri pentru numerar și de a retrage fonduri în contul bancar. Singurul dezavantaj este comisionul mare de vânzări, dar acesta poate fi redus dacă vindeți articole în vrac.

FAQ

Cât este taxa pe Skinport?

Nu există comision pentru achizițiile Skinport; trebuie să plătiți 12% din vânzare. Dacă suma este de 1.000 USD sau mai mult, comisionul dumneavoastră se reduce la jumătate.

Puteți vinde pe Skinport pe bani reali?

Da, Skinport permite tranzacții cu bani reali și retragerea ulterioară în contul dvs. bancar.

Cum funcționează tranzacția Skinport?

Tranzacționarea prin Skinport este foarte simplă – doar vindeți articole inutile pentru a le cumpăra pe cele dorite. Toate operațiunile sunt procesate prin transfer bancar.

Unde se află Skinport?

Compania este situată în Stuttgart, Germania.

De ce are nevoie Skinport de SSN-ul tău?

SSN ar trebui să fie indicat la înregistrarea KYC, care este obligatorie pentru tranzacțiile financiare

Cine este proprietarul Skinport?

Skinport este administrat de Tristan Milla

Cum să retragi bani de la Skinport?

Retragerea banilor de la Skinport este un proces relativ ușor. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii descriși mai jos.

Pasul 1: Mergeți pe site-ul Skinport.

Pasul 2: Conectați-vă cu contul dumneavoastră Skinport.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma “Profil” situată în colțul din dreapta sus și selectați opțiunea “Cont de vânzător”.

Pasul 4: În partea dreaptă a ecranului, veți putea alege dacă doriți să primiți plățile pe o bază zilnică, săptămânală sau lunară.

Pasul 5: După ce ați selectat opțiunea preferată, Skinport va trimite automat plățile în contul dvs. bancar odată ce soldul portofelului dvs. depășește pragul minim de plată.

Este demn de remarcat faptul că pragul minim de plată poate diferi în funcție de țara ta de reședință.

Cât durează să vinzi pe Skinport?

Procesul de vânzare de articole pe Skinport durează doar câteva minute, în cel mai bun caz, în funcție de metodele de vânzare alese și de cantitatea de articole pe care le vindeți. Cu toate acestea, este nevoie de o perioadă cuprinsă între una și trei zile lucrătoare pentru ca vânzătorul să-și primească banii prin transfer bancar.

Care este taxa de vânzare Skinport?

Taxa standard de vânzare Skinport este de 12% din prețul unui articol. Cu toate acestea, dacă vindeți articole de mare valoare, această taxă poate fi redusă la 6%. Moneda utilizatorului determină dacă tranzacția în cauză se califică drept o tranzacție de mare valoare. În cele din urmă, dacă utilizatorul alege să își vândă articolele în mod privat prin intermediul serviciului de intermediere al site-ului, taxa de vânzare este de 2%.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')