wing-preload
Conectați-vă cu aburi
promo

Site-uri De Tranzacționare CS:GO cu coduri de afiliereîn 2024

Aici veți găsi site-uri de încredere pentru CS:GO Trading și multe altele. Legitim și complet revizuit!

Site-uri

Faceți schimb de skin-uri CS:GO

Comunitatea CS:GO a dezvoltat o economie puternică în jurul skin-urilor CS:GO, care a început să intereseze oamenii din întreaga lume pentru a câștiga pe ele. Mulți oameni au început să tranzacționeze, unde au luat procente pentru fiecare tranzacție. La scurt timp după ce au început să apară site-urile de tranzacționare CS:GO. Site-urile de tranzacționare CS:GO utilizează roboți, care vă trimit automat tranzacții după ce o solicitați pe site. Valoarea articolelor pe care le-ați selectat din bot pentru articolele dvs. trebuie să fie egală sau mai mică decât valoarea skin-urilor dvs. Dacă este mai mare, pe majoritatea site-urilor există un sistem de echilibru, așa că banii suplimentari vor merge la soldul dvs., astfel încât să puteți cumpăra mai târziu skin-uri.

Tranzacționarea skin-urilor CS2, care este principala diferență față de CSGO?

Când vine vorba de tranzacționarea skin-urilor Counter-Strike, nimic nu s-a schimbat. Dacă nu știai până acum, Counter-Strike Global Offensive a fost înlocuit cu CS2. Noul joc a fost adus ca o actualizare pentru CS:GO. Rețineți că nu mai este posibil să jucați Global Offensive.

În ceea ce privește pieile, acestea sunt transferate de la un inventar la altul. Pe hârtie, nimic nu s-a schimbat. Cu toate acestea, ar trebui să știți că skin-urile exclusive, cum ar fi Sapphires sau Blue Gems, au scăzut semnificativ în preț. Am îndrăzni să spunem că unele dintre ele au pierdut peste 30% din valoare.

Una peste alta, piețele de tranzacționare Counter-Strike 2 sunt încă în funcțiune și, în acest departament, totul a rămas la fel. Va fi interesant de văzut ce ne rezervă viitorul pentru diferite articole și cum va afecta situația actuală prețurile cerute.

Obțineți mai mult atunci când tranzacționați

Multe site-uri de tranzacționare oferă modalități de a reduce comisionul la tranzacționare. Cea mai populară modalitate este de a adăuga numele de domeniu al site-ului de tranzacționare la porecla Steam. Dacă site-ul pe care doriți să îl tranzacționați are un astfel de sistem, ar trebui să adăugați numele de domeniu al site-ului de tranzacționare la numele de utilizator steam, să vă reconectați pe un site și, după tranzacționare, să eliminați domeniul site-ului de tranzacționare din porecla dvs. Astfel vei primi mai mult pentru articolele tale.

Legalitatea site-urilor de tranzacționare CS2?

Având în vedere faptul că site-urile de tranzacționare CS2 nu oferă sau promovează nicio formă de jocuri de noroc, acestea nu sunt obligate sau obligate să obțină o licență de jocuri de noroc valabilă de la o comisie sau un organism de conducere. Cu toate acestea, Valve a demonstrat în trecut că nu le place când skin-urile sunt vândute pe bani reali în afara platformei Steam.

Să recunoaștem, oricine are o piele sau un set de articole de mare valoare, caută să le trimită pe bani reali. Din punctul de vedere al Valvei, ar considera că este ilegal. Cu toate acestea, atunci când un comerciant sau un vânzător se uită la lucruri, el vrea doar să-și vândă articolele și să câștige bani reali folosind un site terță parte.

În general, site-urile de tranzacționare CS2 oferă jucătorilor un fundal transparent atunci când vine vorba de tranzacționare, vânzare sau cumpărare de skin-uri. Platformele populare își dezvăluie adesea comisioanele și comisioanele, astfel încât să știți ce tip de tranzacție obțineți atunci când tranzacționați.

Care sunt beneficiile utilizării site-urilor de tranzacționare CS:GO?

Abordarea responsabilă este importantă pentru a face schimb de skin-uri CS:GO. Alegând un site de tranzacționare ca intermediar, jucătorii minimizează riscurile. Portalurile de renume oferă, de asemenea, o gamă largă la prețuri relevante, adesea cu bonusuri și reduceri generoase.

info-item-centre

Cum sunt boții mai buni decât comercianții reali

Există trei factori principali, care favorizează adesea boții în detrimentul comercianților.

 1. Tranzacțiile cu roboți sunt instantanee, nu trebuie să așteptați să vă schimbați articolele, o puteți face instantaneu și bot vă va trimite o ofertă.
 2. Site-urile de tranzacționare au stocuri uriașe în valoare de mii de dolari, așa că aveți o alegere mai bună. De asemenea, ei acceptă articole foarte ieftine, unde majoritatea comercianților nu o acceptă.
 3. Obțineți de obicei articole mai bune decât atunci când faceți tranzacții cu comercianți. Comercianții de piei, care o fac ca o treabă, vor încerca să obțină profit cât mai mare. De obicei, vă vor percepe o taxă de aproximativ 10% atunci când tranzacționați. Pe site-urile de tranzacționare CS:GO puteți verifica de obicei taxa. Este în jur de 5-6% (depinde de site), deci este chiar de 2 ori mai puțin decât atunci când tranzacționați cu comercianți profesioniști.

Comerț cu oameni reali

Dacă preferați să tranzacționați cu oameni reali, există multe modalități excelente.

 1. Subreddit-uri Reddit. Există multe subreddit-uri legate de tranzacționarea CS:GO, unde puteți găsi tranzacții interesante sau le puteți posta pe ale dvs. Cel mai popular subreddit în jurul tranzacționării skin-urilor CS:GO este r/GlobalOffensiveTrade
 2. CSGOTraders.net este unul dintre cele mai mari site-uri pentru persoanele care doresc să-și schimbe skin-urile. Puteți publica propria tranzacție sau puteți căuta comerțul postat de utilizator.

Opțiuni mobile ale site-urilor de tranzacționare CS2

În zilele noastre, tranzacționarea pe dispozitive mobile a devenit un lucru obișnuit. Există mai multe motive pentru care acest lucru este convenabil pentru comercianți. Știți bine că Steam Guard este foarte recomandat și chiar obligatoriu pe unele site-uri web de tranzacționare.

Prin tranzacționarea pe dispozitive mobile, aveți acces ușor și instantaneu la tot ceea ce aveți nevoie pentru ca tranzacțiile să aibă loc mai rapid. De asemenea, merită remarcat faptul că site-urile web populare, cum ar fi CS.Money, au implementat aplicații mobile dedicate care acceptă atât dispozitivele Android, cât și iOS.

Site-urile web care nu au implementat aplicații mobile au versiuni mobile optimizate ale site-ului pentru a oferi clienților o interfață de utilizator solidă, ușor de navigat.

Ce este un sistem de tranzacționare a pielii P2P CS2?

De când Valve a trimis o scrisoare de încetare și renunțare la platformele de tranzacționare populare, atât proprietarii de site-uri web, cât și comercianții căutau să găsească o soluție pentru situația actuală. Aici intervine sistemul de tranzacționare peer-to-peer (P2P).

Cu acest sistem, skin-urile pot fi schimbate instantaneu între jucători după o interdicție de 7 zile. Trebuie să fii conștient de faptul că, cu acest sistem, nu faci tranzacții cu roboți, ci cu oameni reali. Aceasta înseamnă că unele tranzacții nu vor fi instantanee.

Acest tip de tranzacționare este utilizat atât de site-urile de jocuri de noroc, cât și de site-urile de tranzacționare. Rețineți că puteți participa și la transferurile P2P cumpărând articole pe bani reali. Cele mai multe platforme de tranzacționare vă vor oferi informații despre starea actuală de tranzacționare a skinului care vă interesează.

info-item-3

Cum să alegi cel mai bun site pentru a face schimb de skin-uri CS:GO cu bonusuri frumoase?

Se recomandă să aveți încredere în ratingul site-urilor de tranzacționare de încredere, care este compilat după o selecție atentă în funcție de multe criterii.

Când decizia de a tranzacționa/schimba un skin a fost deja luată, este timpul să alegeți cele mai bune site-uri de tranzacționare pentru CS:GO. Pentru a evita să petrecem luni întregi pentru a afla unde tranzacționarea este cea mai fiabilă și mai profitabilă, am pregătit o listă de TOP-6 platforme de tranzacționare de renume, cu caracteristici excelente de tranzacționare.

Cele mai bune site-uri de tranzacționare CS:GO cu coduri promoționale

O afacere de succes este tranzacționarea skin-urilor cu:

 • ⬇️ comisioane minime
 • 😎 securitate maximă
 • 💳 retragere instantanee de numerar în contul dvs

Ce promoții sunt disponibile pe site-urile de tranzacționare CS2

Site-urile de tranzacționare CS2 oferă o mulțime de promoții atât clienților fideli, cât și noilor veniți în lumea tranzacționării. Mai jos, veți găsi o listă de promoții comune care încep cu bani gratuiti, bonusuri de depunere și multe altele, așa că nu ratați.

 • Bani gratuiti: este nevoie să descriem acest lucru în continuare? Este important să menționați că va trebui să vă verificați profilul și să treceți un fel de verificare KYC pentru a solicita o promovare gratuită în bani.
 • Bonus de depunere: Când faceți o depunere, unele site-uri vă vor oferi un bonus de depunere. Aceasta înseamnă că puteți solicita fonduri suplimentare doar făcând o depunere pe platformă.
 • Reducere: Comercianții pot cumpăra skin-uri dacă sunt dispuși să plătească prețul cerut. Uneori, platformele de tranzacționare vor oferi comercianților fideli coduri de reducere pe care le pot folosi pentru a scădea și mai mult prețul.
 • Taxe de tranzacționare reduse: site-urile de tranzacționare câștigă bani percepând un comision sau o taxă pentru fiecare tranzacție efectuată pe site. Nou-veniții își pot câștiga adesea o promovare care va reduce aceste taxe și le va economisi niște bani.

Lista Celor Mai Bune Site-uri De Tranzacționare CS:GO

Site-ul Metode de Depunere Metode de Retragere Cod Promoțional Bonusuri Activați Legătura
SkinsMonkey VISA, Mastercard, сryptocurrency, GPay, PayPal, PaySafeCard, Trustly, Skrill, iDeal Piei CS:GO și RUST HELLAGOOD 5 $ gratuit pentru tranzacționare, 35% bonus pentru depozite de bani reali Joacă acum
Tradeit.GG Rust, CSGO, Dota, Piei TF2, VISA, Mastercard, transfer bancar Rust, CSGO, Dota 2, Piei TF2 hellagood Obțineți un bonus de reîncărcare de 10% sau o reducere de 10% într-un magazin Joacă acum
CS.Money VISA Skins sau bani reali pe un card VISA gamblecsgo Bonus de reîncărcare de 30% pentru fiecare reîncărcare sau o reducere de 23% pentru cumpărarea de skin-uri direct în modul Magazin Joacă acum
Dmarket Bitcoin, Carduri de debit/credit, GPay, Skrill, WebMoney, Kinguin Card cadou, Neteller, G2A Card cadou, Qiwi, UnionPay, Carduri cadou DMarket Payoneer, Check, PayPal, Skrill utilizați link-ul de referință Giveaways, utilizați coduri promoționale gratuite și reduceți comisioanele Joacă acum
Skinport CS:GO, Dota2, Rust, și chei pentru piei TF2, VISA, Mastercard, APay, Maestro CS:GO, Dota2, Rust, Piei TF2, transfer bancar hellagood Vindeți piei CSGO – ușor și sigur Joacă acum
SkinWallet Carduri cadou Skinwallet, PayPal, VISA, Mastercard, Skrill, UnionPay, Ideal Transfer bancar, carduri de debit/credit, Tether ERC-20 HELLAGOOD Majorare de 5% la completarea de numerar Joacă acum

Cum Selectăm Cele Mai Bune Site-uri De Tranzacționare CS:GO

Atunci când selectăm site-uri web de încredere, ne ghidăm după propria noastră cercetare și analiză a pieței în general. Pentru a intra în clasamentul nostru de top al celor mai bune site-uri de tranzacționare de skin CS:GO, este necesar să îndepliniți câteva criterii principale:

Timpul de funcționare pe piață
Timpul de funcționare pe piață
timpul de funcționare pe piață - acest factor este cel cheie. Cu cât platforma oferă servicii mai mult timp, cu atât este mai fiabilă pentru vizitatori; timpul de funcționare pe piață - acest factor este cel cheie. Cu cât platforma oferă servicii mai mult timp, cu atât este mai fiabilă pentru vizitatori;
Operațiune legală
Operațiune legală
operațiune legală - înainte de cooperare, sistemele de plată efectuează propria verificare a platformei. Dacă site-ul web prezintă furnizori cunoscuți, atunci este de încredere;
Trafic
Trafic
trafic - un flux mare de utilizatori, înregistrări, tranzacții de succes și alte acțiuni indică relevanța portalului web;
Feedback
Feedback
feedback - studiem cu meticulozitate feedback-ul fiecărui client, generând statistici generale pe site-urile de tranzacționare de skin CS:GO; participarea la forumuri, păstrarea paginilor pe rețelele sociale și alte activități sunt considerate pozitive.
Suport tehnic
Suport tehnic
suport tehnic - un punct important de revizuire, care demonstrează grija față de utilizator.

Cele Mai Bune Site-uri De Tranzacționare CS:GO

1

SkinsMonkey

Acesta este un serviciu relativ nou, dar binecunoscut, cu un schimb automat. Un bot încorporat va ajuta la tranzacționarea unui articol cu ​​o taxă minimă. Interfața SkinsMonkey este disponibilă în șase limbi. Fondurile pot fi depuse în bani fiat și criptomonede. Loturile includ atât skinuri simple, cât și rare.

Pros are as follows
 • tranzacționare automată
 • mai multe tipuri de monede, inclusiv cripto
 • alegerea limbii interfeței
Cons include:
 • rata scăzută a tranzacțiilor finalizate
 • durata de viață generală scurtă a site-ului web

SkinsMonkey se va potrivi comercianților care caută un bonus mare de depunere și tranzacționare automată. TrustScore conform recenziilor Trustpilot: 4,9, excelent.

2

Tradeit.GG

Are peste 35 de milioane de tranzacții în contul său, iar suma totală de skin-uri este de 5 milioane de dolari. Valorile de mai sus reprezintă un nivel ridicat de încredere a utilizatorilor. Funcționalitatea încorporată permite setarea filtrelor pe skin-uri, intervalul de valori și ascunderea duplicatelor. Asistența pentru clienți este disponibilă în modul în timp real.

Pros are as follows
 • bară de căutare și filtre
 • încasare instantanee
 • toate sistemele de plată majore, inclusiv criptomonede
Cons include:
 • comisioane mari pentru retragere rapida
 • piei neprețuite

Tradeit.GG este o alegere bună pentru a tranzacționa rapid un articol, fără a fi obsesiv cu privire la preț. TrustScore conform recenziilor Trustpilot: 4,9, excelent.

3

CS.Money

Jucătorii cu orice nivel de Steam pot tranzacționa pe acest site, așa că există o mulțime de noi veniți. Aceasta este o platformă binecunoscută cu o reputație pe termen lung. Dezvoltatorii au oferit cel mai convenabil serviciu cu o navigare simplă și o interfață clară.

Pros are as follows
 • prețuri mici ale articolelor
 • 40% bonus la depunere
 • 23% reducere la tranzacțiile directe
Cons include:
 • comision 7%
 • multe oferte de „piață de masă”, puține articole rare

CS.Money oferă skinuri ieftine și bonusuri generoase pentru jucătorii de toate nivelurile. TrustScore conform recenziilor Trustpilot: 4,9, excelent.

4

Dmarket

Acesta este unul dintre cele mai vizitate site-uri web. Funcționează din 2017 și are o reputație excelentă. Funcționalitatea este concepută pentru jucătorii experimentați. Oferă un program de afiliere. Nu există comisioane în Steam. Există o aplicație pentru dispozitivele mobile.

Pros are as follows
 • o gamă largă de articole la prețuri accesibile
 • comisioane favorabile; posibilitatea de a tranzacționa în timp real
Cons include:
 • navigație complicată
 • o serie de informații care este dificilă pentru un începător

Dmarket oferă o gamă largă de articole pentru schimb și comerț. TrustScore conform recenziilor Trustpilot: 4,5, excelent.

5

Skinport

Site-ul și-a câștigat reputația de platformă de încredere și bine vizitată. A fost înființată în 2018, iar acum oferă cel mai mare sortiment de piei. Puteți accesa portalul de pe computer și gadget mobil. Funcționalitatea încorporată oferă o gamă largă de posibilități de căutare și schimb de articole.

Pros are as follows
 • există oferte ieftine de „piață de masă” și articole rare
 • există tehnologie de criptare pentru a proteja datele
 • utilizatorii pot urmări istoricul vânzărilor de produse
Cons include:
 • 12% comision la vânzare
 • procedură complicată de verificare pentru încasare

Skinport este o alegere bună pentru cei care sunt dispuși să plătească o taxă substanțială pentru tranzacționarea pe o platformă de renume. TrustScore conform recenziilor Trustpilot: 4,9, excelent.

6

SkinWallet

Site-ul cu standarde europene de servicii oferă un preț competitiv pentru skin-uri. Platforma este cunoscută pentru retragerea rapidă a fondurilor și funcționalitatea simplă. Pentru a începe tranzacționarea, faceți doar câțiva pași conform instrucțiunilor.

Pros are as follows
 • simplitate și accesibilitate
 • versiuni de interfață în 9 limbi
 • cea mai mare gamă de sisteme de plată
Cons include:
 • nu este posibil să tranzacționați de pe un telefon mobil
 • defecte asociate cu suportul tehnic în chatul live

SkinWallet este ales pentru gradul de încredere ridicat al jucătorilor, funcționarea legală și interfața excelentă. Există un canal YouTube cu recomandări utile. TrustScore conform recenziilor Trustpilot: 4.3, excelent.

Cum să Tranzacționați Skinuri CS:GO?

Puteți schimba articole de valoare egală sau puteți face o afacere pentru bani. Cum să schimbi skin-uri în CS:GO? Există mai multe moduri de a face acest lucru:

🔁 Schimb cu prietenii. Acționați după cum urmează:

 • selectați un prieten în Steam și oferiți-vă să schimbați;
 • după acordul său, introduceți articole în fila oferită;
 • confirma schimbul.

🧱 Magazin încorporat în Steam. În acest caz, urmați pașii de mai jos:

 • conecteaza-te la contul tau;
 • vizualizați oferte sau creați-vă propriile dvs.;
 • finaliza tranzactiile.

🤝 Platformele internaționale oferă cele mai bune oferte pentru comision. Este o protecție fiabilă împotriva escrocilor și acces la o selecție imensă de articole. Pentru a profita de această opțiune:

 • înregistrați-vă pe un site de renume pentru a tranzacționa skin-uri CS:GO;
 • urmați sfaturile și instrucțiunile pentru a găsi sau oferi articolele;
 • continuați să faceți oferte.

Toate site-urile din recenzia noastră îndeplinesc criteriile unor platforme fiabile și de încredere.

Cum Funcționează Site-urile De Tranzacționare CS:GO?

În ciuda faptului că Counter Strike: Global Offensive a fost creat cu mulți ani în urmă, popularitatea jocului nu a scăzut. Recent, un astfel de subiect precum tranzacționarea skin-urilor CS:GO stârnește un interes deosebit, deoarece jucătorii experimentați doresc să-și transforme succesul în bani reali.

Principiul de funcționare al site-urilor web de tranzacționare a pielii CS:GO este destul de simplu:

1
Înregistrare prin profilul tău Steam
2
Selectați skin-uri din inventarul disponibil
3
Selectați articole de tranzacționat
4
Treceți la tranzacție

În aceste zile, există sute de platforme cu oferte pentru tranzacționarea cu piele. Concurența generează oferte profitabile. Toate site-urile de tranzacționare pentru CS:GO dezvoltă un program de bonus și alte oferte atractive în căutarea clienților.

Concluzie

Schimbă skin-uri CS:GO și face personajul tău să arate mai impresionant. În plus, utilizatorii avansați îl transformă în afaceri. Recenziile sincere ajută la alegerea site-ului potrivit. Articolele sunt un fel de investiție, așa că nu este nevoie să pierdeți timpul în timp ce alții câștigă. Începeți să tranzacționați skin-uri CS:GO chiar acum.

FAQ

Care este cel mai bun site de tranzacționare CS:GO?

Platformele din recenzia noastră sunt recomandate pentru schimbul de piele, deoarece au îndeplinit toate criteriile de verificare. Deci, cele mai bune opțiuni includ:

Ce sunt site-urile de tranzacționare CS:GO?

Acestea sunt site-uri web unde jucătorii își oferă skin-urile pentru schimb sau schimb. Ei pot percepe o taxă pentru serviciu, dar în majoritatea cazurilor oferă bonusuri frumoase.

Unde pot tranzacționa în CS:GO?

Există multe site-uri, dar doar câteva îndeplinesc cerințele de fiabilitate, inclusiv CS.Money, SkinsMonkey, Dmarket, Tradeit.GG, Skinport și SkinWallet.

Cum să câștigi bani din tranzacționarea CS:GO?

Este necesar să monitorizați gama de site-uri comerciale pentru a evita ratarea unei chilipiruri. Pentru a obține un preț bun, ar trebui să studiați piața și să verificați prețurile curente.

Unde să schimb skin-uri pentru CS:GO?

Cel mai bine este să tranzacționați skin-uri pe site-uri de renume cu cele mai bune oferte. Cu cât platforma este mai populară, cu atât mai multe opțiuni vor fi disponibile pentru schimb.

Cum să găsiți un site de tranzacționare CS2 de încredere?

Găsirea unui site de tranzacționare CS2 de încredere nu a fost niciodată mai ușoară. Înainte de a vă crea un cont, vă recomandăm să verificați evaluările TrustPilot și să treceți peste comentarii pentru a afla dacă site-ul poate fi de încredere sau nu.

Pot profita de pe site-urile de tranzacționare CS2?

Da, este posibil să profitați de pe site-urile de tranzacționare CS2. Adevărul este că există comercianți care își câștigă existența cumpărând și vânzând skin-uri Counter-Strike 2. Nu uitați să utilizați diferite bonusuri și promoții pentru a obține cât mai mult avantaj posibil.

Ok