cadouri
$0
steam logo Loghează-te
chevron_left toate site-urile

Revizuirea site-urilor CS:GO Trade Bot

Cele mai bune site-uri de tranzacționare cu bot CS:GO în decembrie 2023

recomandate

site-uri

Get up to 28% extra on your deposit
Evaluarea editorului
5.00
star star star star star
Evaluarea utilizatorilor
5.00
2
people
star star star star star
cod
HELLA
enter skinAuctions
up to $5.00 bonus for first trade
Evaluarea editorului
5.00
star star star star star
Evaluarea utilizatorilor
3.00
1
people
star_border star_border star star star
cod
hella
enter skinsmonkey citește recenzia

Revizuirea site-urilor CS:GO Trade Bot

Atunci când alegeți o platformă de tranzacționare terță parte pentru tranzacții cu skin-uri CS:GO, este important să țineți cont de o mulțime de criterii. Una dintre ele este disponibilitatea Trade Bot, care simplifică foarte mult procesul, accelerând schimbul și tranzacționarea. Utilizatorul nu trebuie să aștepte un client real și puteți obține instantaneu fondurile pentru a le elimina în continuare după cum credeți de cuviință.

Cu toate acestea, site-urile CSGO Trade Bot diferă în ceea ce privește prețurile și condițiile pentru retragerea fondurilor. Prin urmare, aceștia ar trebui să fie factorii determinanți atunci când alegeți un site. Doriți să aflați despre cele mai bune piețe și să evitați să vă riscați pielea? Citiți recenzia noastră.

Cele mai bune site-uri de tranzacționare cu bot CS:GO

Ar fi o idee bună să priviți fiecare site mai detaliat.

1. SkinsMonkey

Cu un bot comercial automat CS:GO, tranzacțiile pe site sunt efectuate instantaneu. Și, jucătorii pot vinde, alege articolele necesare din botul de inventar și le pot cumpăra foarte repede. Prima tranzacție oferă un bonus de 5% până la 5 USD.

bot de comerț csgo

👍 Avantaje:

👎 Dezavantaje:

SkinsMonkey oferă tranzacții oneste și transparente cu un bot care oferă prețuri adecvate. Acesta este un site exclusiv pentru tranzacționarea skin-urilor fără opțiuni suplimentare.

2. Tradeit.GG

Jucătorii care caută un site ușor și accesibil aleg Tradeit.GG datorită procesării instantanee a cererilor de schimb sau de schimb de articole. Boții de tranzacționare de skin CS:GO încorporați au ajutat deja la peste 19 milioane de tranzacții cu skin-uri CS:GO și alte jocuri. Tot ce aveți nevoie este să vă configurați corect contul Steam.

csgo bot de comerț

👍 Avantaje:

👎 Dezavantaje:

Tradeit.GG este un site modern cu funcționalitate progresivă și procesare rapidă a cererilor. Este ales de jucătorii începători și experimentați pentru schimb și tranzacționare.

3. Skinport

Acesta este unul dintre cele mai vizitate site-uri de unde puteți cumpăra, vinde și schimba skin-uri cu botul de tranzacționare a pielii. Este de remarcat faptul că nu există comision de cumpărare și, în același timp, un interes ridicat pentru vânzări. Funcționalitatea extinsă permite utilizatorilor să verifice în prealabil skin-urile și să examineze graficul de preț și alte caracteristici.

Csgo skins trade bot

👍 Avantaje:

👎 Dezavantaje:

Skinport este profitabil pentru vizitatorii angro care vând o mulțime de skinuri simultan. Comisionul este redus la jumătate pentru o afacere de 1.000 USD sau mai mult.

4. DMarket

Site-ul folosește un tip de tranzacție peer-to-peer, iar API-ul de tranzacționare automatizează procesele la pașii cei mai simpli posibil. Este o abordare nouă și complet sigură prin generarea a două tipuri de chei - publice pentru a identifica contul și private pentru a confirma tranzacția. Acest lucru este convenabil pentru cererile în vrac și unice, care sunt efectuate instantaneu. 

bot de comerț csgo

👍 Pro:

👎 Contra:

DMarket este potrivit pentru oamenii cu gândire de viitor care știu să se ocupe de tehnologia modernă și o gamă largă de funcții.

5. CS.Money

Site-ul oferă oferte excelente prin distribuirea de bonusuri și coduri promoționale pentru a vă completa bugetul. Codurile de bun venit pot fi revendicate de la parteneri și pot primi monede gratuite. Boții integrati stabilesc prețuri adecvate pentru skin-uri și sunt buni atât pentru cumpărare, cât și pentru vânzare. Site-ul este sigur și simplu. Procesează rapid cererile.

bot csgo de comerț

👍 Avantaje:

👎 Dezavantaje:

CS.Money este un site pentru admiratorii recompenselor generoase și o bibliotecă bogată de skin-uri. Pentru un serviciu bun, trebuie să plătiți un comision de 7% din tranzacție.

6. SkinBaron

Achizițiile automate atrag mulți jucători pe site. În ciuda faptului că nu este posibil să vindeți și să tranzacționați aici, există o descriere detaliată a uzurii și a altor caracteristici ale pielii pentru a facilita selecția. Utilizatorii ar trebui să fie pregătiți să plătească un comision mare, în ciuda prețurilor mici ale articolelor.

site-uri bot de comerț cu piele csgo

👍 Avantaje:

👎 Dezavantaje:

SkinBaron este conceput pentru cei care caută skinuri de cumpărat, dar nu mai mult de atât. Botul de tranzacționare automat CS:GO ajută la tranzacțiile rapide, dar comisionul ridicat strică impresia generală.

Concluzie

Site-urile web cu roboți încorporați sunt o soluție tehnologică excelentă pentru a obține vânzări și a face achiziții fără întârzieri sau așteptări. Dacă alegeți un site de încredere, veți obține cele mai pozitive emoții din tranzacție. Recenzia noastră a inclus doar site-uri de renume care sunt populare în rândul publicului de jocuri din întreaga lume.

FAQ

Sunt permisi boții comerciali CS:GO pe Steam?

Boții automati sunt prezenți pe site-urile terțelor părți care nu interacționează în niciun fel cu Steam, așa că nu pot fi interzise sau permise.

Sunt CS:GO boții comerciali împotriva ToS?

Boții comerciali nu încalcă în niciun fel ToS Steam, așa că sunt utilizabili pe deplin pe site-urile comerciale.

Care sunt cei mai de încredere boți comerciali CS:GO?

Pentru a câștiga încredere, un site bot comercial ar trebui să efectueze tranzacții transparente fără comisioane ascunse și să-și construiască baza de clienți. Site-urile cu un număr mare de tranzacții inspiră încredere.

Pot fi de încredere boții de tranzacționare CS:GO?

Cu siguranță pot. Dacă vizitați o platformă de încredere, nu vor fi probleme cu roboții. Este mai bine să te ocupi de acele site-uri care trimit coduri secrete pentru a confirma tranzacția.