cadouri
$0
steam logo Loghează-te
chevron_left toate site-urile

Cele mai bune piețe de skin-uri CS:GO din 2023

Cumpărați și vindeți skinuri CS:GO folosind piețele de încredere CS:GO.

recomandate

site-uri

Buy & Sell Skins – Easy and Secure
Evaluarea editorului
5.00
star star star star star
Evaluarea utilizatorilor
1.00
2
people
star_border star_border star_border star_border star
cod
hellagood
enter skinport citește recenzia
Sell your skins
Evaluarea editorului
5.00
star star star star star
Evaluarea utilizatorilor
1.00
3
people
star_border star_border star_border star_border star
cod
hellagood
enter csgoselly
10% topup/discount bonus
Evaluarea editorului
4.00
star star star star star_border
Evaluarea utilizatorilor
1.00
4
people
star_border star_border star_border star_border star
cod
hellagood
enter tradeit citește recenzia
Reduce Your Trading Fees
Evaluarea editorului
4.00
star star star star star_border
Evaluarea utilizatorilor
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
cod
IjodEs9eWW
enter dmarket promo code citește recenzia
Get +1% Bonus to all Transactions
Evaluarea editorului
3.50
star star star star_half star_border
Evaluarea utilizatorilor
5.00
2
people
star star star star star
cod
csgocatalog
enter skinswap citește recenzia

Revizuirea celor mai bune site-uri de piață CS:GO

CS:GO a încetat de mult să fie doar divertisment. Astăzi este un întreg univers cu propria sa piață de piele. Pentru a deveni proprietar de skin, este necesar să-l obțineți în joc cazuri de deschidere ;câștigat în lupte. Cu toate acestea, există o altă modalitate - de a vizita site-urile CS:GO Marketplace care oferă condiții, opțiuni și prețuri mai bune, spre deosebire de magazinul oficial Steam. Dacă sunteți interesat de o ofertă corectă și doriți să dețineți un skin cool, citiți recenzia noastră despre cele mai bune site-uri CSGO Marketplace.

Cum se vinde skin-uri CS:GO?

Puteți vinde skin-uri CS:GO pe piețele de skin-uri terță parte. Ar trebui să alegeți un site de încredere și bine stabilit pentru asta, pentru a fi sigur că totul va merge bine.

Alegeți o piață CS:GO de încredere, conectați-vă cu contul dvs. Steam, introduceți detaliile contului (URL comercial, e-mail etc.). Acum puteți începe să vindeți skin-uri CS:GO. Selectați skin-urile pe care doriți să le vindeți și selectați prețul pentru ele. Ar trebui să le listați la un preț mai mic decât pe piața comunității Steam. Verificați prețurile articolelor similare pe site și comparați-le cu prețurile de pe piața comunității Steam pentru a vă face o idee despre câți bani puteți obține pentru skin-urile dvs. După ce ați selectat prețul pentru skin-urile dvs., le puteți lista. De acum va trebui să așteptați un cumpărător. După ce cineva îți cumpără pielea, vei primi soldul, pe care îl vei putea retrage pe bani reali. Înainte de a vă vinde skin-urile, rețineți că unele site-uri ar putea solicita să finalizați procesul KYC (Know Your Customer) înainte de a retrage fonduri. Cele mai comune opțiuni de retragere sunt PayPal, Visa, Mastercard, Skrill, Payoneer, Webmoney, Transfer bancar, Criptomonede (bitcoin, ethereum, litecoin și multe altele). Pot exista unele comisioane la vânzare, cel mai probabil vor fi de până la 10%. Așa că asigurați-vă că verificați taxa de vânzare înainte de a vă lista articolele.

Cum să cumpărați skin-uri CS:GO?

Cumpărarea skin-urilor CS:GO este foarte asemănătoare, trebuie să găsiți o piață CS:GO de încredere, să vă conectați și să completați detaliile contului, cum ar fi adresa URL a comerțului cu aburi. După aceea, puteți depune bani și puteți căuta skinul preferat folosind bara de căutare. Achiziționarea skin-urilor se face cu un singur clic și veți primi instantaneu o ofertă comercială dacă skin-ul pe care l-ați achiziționat nu este interzis. Dacă este, va trebui să așteptați câteva zile, înainte de a-l putea retrage.

Top 7 piețe CS:GO:

Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare site pentru a alege cea mai bună opțiune pentru nevoile și preferințele dumneavoastră.

1. Skinport

Acesta este unul dintre puținele site-uri care permit utilizatorilor să reînnoiască conturile și să retragă fonduri în bani reali. O selecție largă de skinuri oferă posibilitatea de a găsi un articol de interes și de a-l cumpăra la un cost mai mic decât cel al Steam.

piețe csgo

👍 Pro:

👎 Contra:

Skinport este un site pentru cei care sunt obișnuiți să profite de cele mai bune servicii și de o platformă convenabilă cu o selecție mare de articole de joc.

2. Tradeit.GG

Acesta este un site cu o reputație excelentă și funcționează de mult timp. Interfața are un filtru integrat pentru căutarea rapidă și eliminarea duplicatelor. Ajutorul prompt prin chat live și tranzacțiile securizate fac site-ul web popular și solicitat pentru depozite fiat și investiții în criptomonede.

piețe cs go skin

👍 Avantajele includ:

👎The disadvantages are as follows:

Tradeit.GG is a good choice for those who are looking for a reliable safe platform and need to withdraw funds urgently.

3. DMarket

Aceasta este prima piață de skinuri CS:GO din lume bazată pe tehnologia blockchain. De la deschiderea sa în 2017, și-a menținut o poziție de lider pe piață cu o reputație clară. Metodele multiple de depunere și retragere îl fac convenabil pentru toți jucătorii și colecționarii de skin.

piata csgo

👍 Pro:

👎 Contra:

DMarket este cea mai de încredere piață, cu o selecție uriașă de skin-uri și metode de plată, precum și o aplicație mobilă pentru Android și iOS.

4. Skinbaron

Aceasta este cea mai bună piață CS:GO în ceea ce privește procesarea vizuală a skin-urilor, care poate fi vizualizată în trei dimensiuni. Există mai mult de un milion de articole pe site, iar prețul este cu 30% mai mic decât pe piața Steam. Una dintre cele mai interesante caracteristici este demonstrarea uzurii pielii.

csgo piata

👍 Pro:

👎Contra:

Skinbaron este vizitat de mii de utilizatori care caută articole la prețuri accesibile. Dacă faci o afacere direct cu vânzătorul, comisionul va fi la jumătate - 7% din vânzare.

5. Bitskins

Acesta este primul site web care oferă vreodată o piață Counter-Strike separat de Steam. Drept urmare, site-ul are cea mai mare bază de clienți, o interfață elegantă și posibilitatea de a urmări istoricul prețurilor skin-ului.

cea mai bună piață cs go

👍 Avantaje:

👎 Dezavantaje:

Bitskins este conceput pentru cei care sunt obișnuiți cu cele mai bune servicii și preferă să coopereze cu o platformă care funcționează de mulți ani. 

6. Waxpeer

Dacă preferați tranzacțiile peer-to-peer, Waxpeer este ceea ce aveți nevoie. Această abordare vă ajută să evitați înghețarea pielii pentru o săptămână, iar comisionul este de doar 5,9%. În plus, îți poți folosi skin-urile cât timp sunt la vânzare.

cea mai bună piață csgo

👍 Pro:

👎 Contra:

Waxpeer este un site pentru cei care doresc să obțină piele în posesia lor imediat după cumpărare. Această platformă este o alegere perfectă pentru proprietarii de criptomonede.

7. SkinsMonkey

Aceasta este o nouă platformă care s-a deschis în 2021. Cu toate acestea, a câștigat rapid popularitate și recunoașterea publicului. Unul dintre motive este un bonus generos la depunere de 35% din sumă, precum și un bonus la prima tranzacție cu un cashback de 5% pentru noii utilizatori. O varietate de metode de depunere merită cu siguranță remarcate.

csgo cea mai bună piață

👍 Avantaje:

👎 Dezavantaje:

SkinsMonkey este potrivit pentru cei care nu așteaptă bani reali de la vânzare, dar caută să adauge la colecția de inventar. 

Concluzie

Piața de skin CS:GO vă va ajuta să puneți mâna pe articole interesante și să vindeți skinuri nedorite. Consultați recenziile noastre pentru a găsi cea mai bună piață dintre miile de site-uri CSGO Marketplace unde vom oferi informații de încredere despre toate caracteristicile site-urilor web. 

FAQ

Care este cea mai bună piață CS:GO?

Cea mai bună piață pentru tranzacționarea skin-urilor CS:GO are o reputație bună și recenzii pozitive și este inclusă în evaluările site-urilor de recenzii.

Cum ajung la piața CS: GO?

Pentru a deveni participant la tranzacție, aveți nevoie de un cont Steam care a fost înregistrat de cel puțin 30 de zile, o sumă de tranzacție de 5 USD sau mai mult și un profil setat pentru tranzacționare.

Piața CS:GO este legitimă?

Este perfect legal și folosit de milioane de jucători din întreaga lume pentru tranzacții comerciale.