wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Coduri promoționale DMarket + Revizuire completă în 2024

Pro
 • Permite utilizarea criptomonedei ca metodă de plată
 • Prețuri bune pentru articolele de pe piață
 • Un site web ușor accesibil, cu un design modern
 • Sunt disponibile articole pentru diverse jocuri
Contra
 • Asistența pentru clienți poate dura ceva timp pentru a răspunde
 • Comisionul este mare în comparație cu concurenții săi

DMarket este o piață de unde puteți cumpăra, vinde și tranzacționa active virtuale pentru diverse jocuri precum Team Fortress 2, CSGO, Dota 2, RUST și multe altele. A fost înființată în 2017 și de atunci a devenit un centru pentru comunitatea de jocuri de noroc pentru a-și schimba articolele și chiar a le transforma în bani.

DMarket Lista codurilor promoționale gratuite:

Cea mai bună parte despre DMarket este că oferă o mare varietate de metode de plată care îl face extrem de accesibil, împreună cu o opțiune și pentru Criptomonedă. Există diverse coduri promoționale DMarket pe care le puteți folosi pentru a beneficia de câteva oferte frumoase pe site.

Informații despre marcă

marca DMarket
bonus Reduceți comisioanele de tranzacționare
Evaluarea Trustpilot 4.6 – Excelent
Cod promoțional IjodEs9eWW
DMarket.com: Înscrieți-vă!

Cod promoțional DMarket

Cum se utilizează codul promoțional DMarket?

Din când în când, DMarket adoră să lanseze câteva coduri promoționale în sălbăticie prin platformele lor de socializare pentru baza lor de utilizatori fideli. Folosind acestea, puteți obține skinuri gratuite pentru jocurile dvs. preferate. Pentru a le beneficia, urmați acești trei pași simpli:

 1. Accesați site-ul web DMarket și înregistrați-vă pentru un cont nou sau conectați-vă la unul existent.
 2. Accesați acest link.
 3. Introdu codul pe care l-ai primit împreună cu adresa URL a profilului tău Steam.

După ce îl trimiteți, veți primi o solicitare de tranzacționare în contul dvs. Acceptă-l și pielea va fi adăugată la inventarul tău!

Dacă vă înregistrați ca utilizator nou, vi se va solicita să introduceți un cod bonus odată ce contul dvs. este setat și gata.

Instrucțiuni video despre cum să utilizați codul promoțional DMarket:

Este DMarket legitim?

DMarket este o platformă legitimă pentru cumpărarea, vânzarea și comercializarea activelor virtuale, cum ar fi articole din joc, skinuri și alte obiecte de colecție digitale. Este o piață descentralizată care permite utilizatorilor să schimbe articole pe diferite jocuri și platforme.

DMarket este operațional din 2017 și și-a construit o reputație excelentă în rândul comunităților de jocuri diferite datorită procesului de tranzacționare fără întreruperi pe care îl oferă jucătorilor. Deci, pentru a răspunde la întrebarea dvs., „este DMarket sigur?” Da este.

DMarket legitim

Principalele promoții & Bonusuri

Promoțiile și bonusurile la DMarket pot varia în funcție de perioada anului și de strategia de marketing a companiei. Câteva exemple de promoții pe care DMarket le poate oferi includ:

 • ⏰ Vânzări pe timp limitat pentru anumite articole sau categorii de articole
 • 🔆 Reduceri pentru utilizatorii noi sau cei care recomandă un prieten către platformă
 • 🎁 Giveaways sau concursuri pentru utilizatori pentru a câștiga articole din joc sau alte premii
 • 🎉 Oferte sau oferte speciale pentru utilizatorii care au atins un anumit nivel sau au realizat anumite realizări în jocurile cu care tranzacționează.

Dacă sunteți nou pe platformă, iată câteva promoții gratuite pe care le puteți folosi pentru a începe călătoria dvs. de tranzacționare:

 • IjodEs9eWW
 • DMARKETBONO
 • CSGOL100
 • CR100

Revizuirea serviciilor principale

DMarket a stăpânit efectiv jocul de tranzacționare în ultimii 6 ani. Jucătorii îl consideră singurul lor regat atunci când vine vorba de schimbul de skinuri din diferite jocuri. Veți găsi că experiența dvs. pe site este perfectă.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați un cont, să vă scoateți articolul la vânzare și’veți putea să retrageți banii din înregistrarea dvs. imediat, fără nicio bătaie de cap, printr-o varietate largă de metode de plată enumerate mai jos:

Depozit și amp; Metode de retragere

 • Bitcoin
 • Carduri de debit/credit
 • G2A Pay
 • Skrill
 • WebMoney
 • Kinguin Card cadou
 • Neteller
 • G2A Card cadou
 • Qiwi
 • UnionPay
 • DMarket Card cadou

Rețineți că utilizarea anumitor metode de plată poate necesita un procent mai mic de taxe în comparație cu altele.

dmarket cod promoțional

Relații Clienți

Deși asistența pentru clienți nu este fulgerător, aceștia își vor face treaba cu orice probleme tehnice pe care le-ați putea avea cu site-ul web. Pur și simplu spuneți problema dvs. și ei o vor rezolva imediat.

Concluzie

De-a lungul anilor, DMarket a devenit ghișeul unic pentru diverse jocuri. Puteți schimba articole pentru CS:GO, Dota 2, Team Fortress 2, Rust, Guardians of Ukraine și multe alte jocuri despre care probabil nici măcar nu ați auzit. Chiar și cu volumele mari de tranzacții pe care site-ul web le vede în fiecare zi, totul merge bine.

FAQ

Cine deține DMarket?

Vlad Panchenko obișnuia să dețină DMarket, care a fost în tranzacționarea cu articole virtuale din 2008. El a reușit să creeze site-ul web pentru a oferi jucătorilor acces ușor atunci când vine vorba de tranzacționare. Cu toate acestea, site-ul a fost vândut recent către Mythical Games, care sunt dezvoltatori ai diferitelor jocuri blockchain.

Cum funcționează tranzacționarea DMarket?

După ce ați terminat de înregistrat un cont, vă puteți conecta inventarul Steam și puteți pune articole la vânzare. Veți primi o ofertă și, după ce o acceptați, suma va fi depusă în contul dvs. pe care o puteți retrage apoi folosind una dintre metodele de plată disponibile.

Ce este DMarket?

DMarket este o platformă de tranzacționare terță parte, în care puteți tranzacționa direct cu jucătorii și puteți obține bani reali în loc să îi depuneți în portofelul Steam.

DMarket oferă skin-uri gratuite?

În anumite ocazii, DMarket ajunge să ofere jucătorilor o mulțime de skinuri gratuite pentru a sărbători. Va trebui să introduceți un cod promoțional sau două pentru a le depune în inventarul dvs.

Cât de mult percepe DMarket?

Botul DMarket vă poate percepe o taxă între 1% și 7%, în funcție de valoarea articolului dvs.

Ce blockchain folosește DMarket?

DMarket este construit ca o platformă de tranzacționare descentralizată și folosește blockchain-ul Ethereum în centrul său.

Cât durează DMarket Verificarea KYC?

KYC este un proces unic cerut de DMarket. După completarea datelor dumneavoastră personale și completarea formularului KYC, va dura 24 de ore pentru a verifica.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')