wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
VERMEK
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 19 katılımcılar
csgoroll
Kayıt olmak ile steam
banner

CSGORoll hesabı nasıl satılır veya satın alınır

CSGORoll Hesabına Ne İçin İhtiyacım Var?

Platformun tüm işlevlerine erişmek için bir CSGORoll hesabı gereklidir. Hesabınız varsa para yatırabilir veya çekebilir, bir promosyon kodunu etkinleştirebilir ve bir ortaklık programına üye olabilirsiniz. Ayrıca kayıt olduktan sonra Crash, Rulet vb. gibi heyecan verici kumar oyunlarına da erişebilirsiniz.

Günlük vakalar daha az dikkat çekmiyor. Ancak bunlar yalnızca ikinci seviyeye ulaşan oyuncular tarafından elde edilebilir. Bu, platformda bahis yapılmasını gerektirir (her 0,7 dolarlık jeton, kullanıcıya 400 deneyim puanı kazandırır). Seviye ne kadar yüksek olursa kutulardaki hediyeler de o kadar iyi olur.

Bazen hesabınızı yükseltmek uzun zaman alabilir. Ayrıca, önemli mali harcamalar veya büyük kazançlar sağlayan başarılı oyunlar gerektirir. Her kumarbazın hesap yükseltmeyle uğraşacak zamanı ve isteği yoktur. Yine de günlük kasalar açarak gerçekten harika görünümler elde etmek istiyorlar. Bu nedenle CSGORoll ziyaretçileri arasında hesap alıp satma olanağı talep görüyor.

CSGORoll Hesabını Satmak veya Satın Almak Mümkün mü?

CSGORoll hesabını içeren birçok çevrimiçi teklif satılıktır. Ayrıca kullanıcılar satın alma taleplerini de iletiyor. Durum istisnai değil çünkü bundan para kazananlar olduğu gibi, daha yüksek seviyeyi satın alarak istenen ayrıcalıkları elde edenler de var.

Bir alıcı veya satıcıyla anlaşmaya varma olasılığına gelince, bu tamamen karşılıklı uzlaşmaya varma isteğine bağlıdır. Elbette her iki tarafın da anlaşma şartlarından memnun olduğu durumlar vardır. Ancak çoğu zaman alıcı, fiyatı düşürmek için pazarlık yapmaya başlar. Durum ne olursa olsun, anlaşmalar gerçekleşir.

CSGORoll Hesabını Satmak veya Satın Almak Yasal mı?

CSGORoll’da hesap satın almak/satmak yasa dışıdır. Kumar platformunun kuralları, hesabın belirli bir kullanıcıya ait olmasını ve tüm verilerin doğru ve güncel olmasını şart koşar. Başka bir üyeden hesap satın alırsanız, onun kişisel bilgileri bu üyeye bağlanır. Bunun nedeni, portalın tam adın/doğum tarihinin yanı sıra ikamet adresinin de doğrulanmasını gerektirmesidir.

Önemli olan, finansal işlemlere erişim sağlamak için bilgilerin doğrulanmasının kayıttan hemen sonra yapılmasıdır. Ancak bazı kullanıcılar risk grubunda yer alıyor ve yönetim zaman zaman yeniden doğrulama yapıyor. Buna göre oyuncu, başkasının hesabını kullanarak bilgileri doğrulayamayacaktır ve bu hesap bloke edilecektir.

CSGORoll Hesabını Satmanın veya Satın Almanın Faydaları

CSGORoll hesabı satın almanın/satmanın faydası açıktır: her şey para ve havalı görünümler uğruna yapılır. İşlemin her katılımcısı kendi hedeflerini takip eder. Satıcı para şeklinde kar elde eder. Hesabını ve seviyesini yükseltmek için belirli maliyetlere katlanmış olmasına rağmen, alınan miktar tüm kayıpları tamamen karşılıyor ve ek gelir sağlıyor.

Alıcıya gelince, oyun içi seviyesi yüksek bir hesap alır. Buna göre, kullanıcı her gün harika CS:GO görünümlerine sahip kasalar alacak.

CSGORoll Hesabını Nereden Satabilir veya Satın Alabilirim?

Kullanıcılar tematik forumlarda hesap alıp satarlar. Herkes tekliflerini yayınlayabilir ve ardından ilgili taraflar tartışmaya dahil olur. Ayrıca bazı kumar siteleri işlemlerin gerçekleştirilmesine olanak sağlamaktadır. Bu durumda hiçbir lot ve başka ayrıcalık yoktur. Katılımcılar birbirleriyle sohbet yoluyla iletişim kurarlar. Karşılıklı çıkar ve anlaşmaya bağlı olarak alım/satım gerçekleştirilir.

CSGORoll Hesabı Fiyatı Hangi Ana Faktörlere Bağlıdır?

Hesabın fiyatı satıcı tarafından belirlenir. Elbette alıcı tarafından belli bir miktar teklif edilebilir. Satıcı tekliften memnun kalırsa anlaşma gerçekleşecek. Hesabın fiyatını etkileyen ana faktörler şunlardır:

  • profilin ömrü boyunca kullanıcının ulaştığı seviye;
  • hesap sahibinin hesabın geliştirilmesi için yaptığı harcamalar;
  • aktif yönlendirmelerin mevcudiyeti ve bunların miktarı. Davet edilen kullanıcılar pasif gelir yaratır;
  • platformdaki işlemlerin sıklığı ve başarısı;
  • Hesabın kaydedildiği andan itibaren yönetimle herhangi bir sorunun olmaması.

Her kullanıcı, profili için hangi fiyatın alınacağına kendisi karar verir. Ancak satıcı kolayca büyük bir indirimi kabul ederse dikkatli düşünün. Dolandırıcı olabilir ve size çalıntı bir hesap teklif ediyor olabilir.

SSS

CSGORoll hesabı satın almak güvenli mi?

Başka birinin hesabını satın almak güvenli değildir. Bunun nedeni, hesabın çalınabileceği ve belirli bir süre sonra sahibinin ortaya çıkacağı gerçeğidir. Ayrıca, CSGORoll zaman zaman risk altındaki kullanıcıları yeniden doğrular. Size ait olmayan bir hesabı kullanarak tamamlayamazsınız.

Bir CSGORoll hesabı satarken veya satın alırken hile yapmaktan nasıl kaçınılır?

Aldatılmaktan kaçınmak istiyorsanız, hem hesabı hem de satıcıyı dikkatlice kontrol etmeniz gerekir. Hesap, onu size sunan kullanıcıya ait olmalıdır. Aksi takdirde profilin çalıntı olma ihtimali yüksektir.

Kategoriler
stake best site
Ok