wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
VERMEK
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 19 katılımcılar
csgoroll
Kayıt olmak ile steam
banner

CSGORoll Hediye Kartı nedir?

CSGORoll Hediye Kartı ön ödemeli bir kupondur. Platformda ürün (görünüm) satın almak veya şans oyunlarında bahis oynamak için kullanılabilir. Kupon dijital kod olarak sağlanır. Kullanıcının profiline girilir. Bundan sonra, hediye kartının değerine karşılık gelen paralar bakiyenize aktarılacaktır.

Avantajı, kuponu kendiniz için kullanabilmeniz veya bir arkadaşınıza hediye edebilmenizdir. Ancak yalnızca bir kez kullanılacak ve sonrasında iptal edilecektir. Ön ödemeli kartı hemen değil, satın alma işleminden bir süre sonra etkinleştirebilirsiniz. Örneğin, CSGORoll işlevini kaydetmeye ve kullanmaya karar verdiğinizde.

CSGORoll Hediye Kartı Nasıl Kullanılır?

Hediye kartını kullanabilmeniz için önce bir tane satın almanız gerekir. Temel adımlar aşağıdaki gibidir:

  • CSGORoll Hediye Kartları satan web sitelerinden birine gidin;
  • kabul edilebilir bir değer seçin (örneğin 1, 10, 25, 250 jeton);
  • satın al butonuna tıklayın ve özel bir kod alın.

Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra aşağıdaki prosedürü kullanarak ön ödemeli kartı etkinleştirmeniz gerekir:

  • CSGORoll sitesine gidin ve hesabınıza giriş yapın;
  • Para Yatırma düğmesine basın ve mevcut yöntemler arasından Hediye Kartını seçin:
  • satın alma sırasında aldığınız kodu girin ve işlemlerinizi onaylayın.

Para anında hesabınıza aktarılacaktır. Daha sonra kumar oynamaya veya CS:GO için harika görünümler satın almaya devam edebilirsiniz.

CSGORoll Hediye Kartı Nereden Alınır?

CSGORoll Hediye Kartı satın almak istiyorsanız uygun web sitelerine gidin. Kural olarak, kendilerini tamamen kupon satmaya adamıştırlar. Belirli bir platformun fiyatlandırma politikasına ve promosyon tekliflerinin bulunup bulunmadığına bağlı olarak maliyetin değişebileceğini unutmayın.

Ön ödemeli kart satın almak için en popüler kaynaklar Kinguin, G2A ve Giftcapro’dur. İşte kuponların maliyetini gösteren karşılaştırmalı bir tablo.

Madeni para olarak kupon değeri Kinguin G2A Giftcapro
1 €1.14 $2.83 £1.03
5 €5.10 £4.62
10 €10.11 $14.91 £9.18
20 €20.06 £18.20
25 €24.90 $35.38 £22.60
50 €49.76 £45.16
100 €100.25 £90.98
250 €248.20 £225.24

Pazar yerlerini ziyaret ettiğinizde ihtiyacınıza uygun herhangi bir değerde kupon seçebilirsiniz. Satın alınması fazla zaman almaz. Tek yapmanız gereken ürünü sepete ekleyip ödemeyi yapmak.

CSGORoll Hediye Kartlarının Fiyatları Ne Kadar?

Hediye kartlarının maliyeti yukarıda verilmiştir. Web sitemiz yalnızca Kinguin ve G2A’dan gelen teklifleri kapsamaktadır. Aslında pek çok benzer hediye kartı platformu var. Ancak bu kadar çok sayıda teklifle övünemezler veya makul olmayan yüksek fiyatlar talep edemezler. Örneğin, keyesd.com’da 5 oyun içi jetonluk kuponun fiyatı 8,40 Euro’dur (Kinguin ise bunu yalnızca 5,10 Euro’ya sunar).

Promosyon anlaşmaları sırasında fiyatı düşürmek de mümkündür. Ancak bu, platformlardaki tüm değişikliklerin ve yeniliklerin düzenli olarak izlenmesini gerektirir. Kupon satın aldığınızda %10 indirim bile güzel bir hediyedir.

SSS

CSGORoll Hediye Kartı kullanmak yasal mı?

Evet, ön ödemeli kart kullanmak yasaldır. Bu şarj yöntemi yerleşik normlara aykırı değildir ve hileli değildir. Kullanışlıdır çünkü Hediye Kartını kendiniz kullanabilir veya bir arkadaşınıza verebilirsiniz. Kuponu hemen etkinleştirmeye gerek yoktur.

CSGORoll Hediye Kartı için en iyi fiyat hangi sitede var?

CSGORoll Hediye Kartları için en iyi fiyatlar Kinguin’de bulunur. Diğer platformlardaki satın alımlar, promosyon teklifleri sırasında kârlıdır.

Can I get a CSGORoll Gift Card for free?

Yes, you can get a Gift Card for free but you need to find the appropriate promotion on the relevant platforms for that. Keep in mind that the value will be minimal.

Kategoriler
stake best site
Ok