giveaways
$0
steam logo Logga in
chevron_left alla webbplatser

Tjäna omedelbara riktiga pengar 24/7 på att sälja RUST-skins just nu!

Lista över bästa legitima webbplatser att sälja RUST-skinn under 2024

webbplatser

Buy & Sell Skins – Easy and Secure
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
1.00
3
people
star_border star_border star_border star_border star
koda
hellagood
enter skinport läs recension
+3% bonus
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
koda
HELLA
enter skincashier läs recension
Unlock 24 hour Daily Free Case + Rakeback and a +5% Deposit Bonus
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
koda
HELLAGOOO
enter rustclash läs recension
Get +1% Bonus to all Transactions
Redaktörens betyg
4.50
star star star star star_half
Användarnas betyg
5.00
2
people
star star star star star
koda
hellagood
enter skinswap läs recension
10% topup/discount bonus
Redaktörens betyg
4.00
star star star star star_border
Användarnas betyg
1.00
4
people
star_border star_border star_border star_border star
koda
hellagood
enter tradeit läs recension
Reduce Your Trading Fees
Redaktörens betyg
4.00
star star star star star_border
Användarnas betyg
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
koda
IjodEs9eWW
enter dmarket promo code läs recension

Att överleva RUSTs hårda, oförlåtande värld är en utmaning i sig.

Inte bara är elementen emot dig, det lokala djurlivet och till och med andra spelare jagar dig ständigt och försöker döda dig vid varje lämpligt ögonblick.

Om du är en erfaren spelare i spelet är oddsen förmodligen till din fördel varje gång du loggar in på ditt konto för att fortsätta ännu en dag i RUST.

Men vad är det för nytta med ditt hårda arbete om du inte gör något av det (förutom det oändliga mödan för överlevnad)?

Här kommer CSGOCatalog.com in i bilden!

Webbplatser för att sälja RUST-skinn är 100 % pålitlig webbplats som erbjuder dig imponerande kontantväxlingar för alla kosmetiska föremål som du vill sälja på plattformen.

Med en välrenommerad katalog med nöjda kunder kan du sälja RUST-skinn extremt enkelt genom att välja oss som din dedikerade onlinemarknadsplats.

Du kan sälja nästan vilken speciell hud eller föremål som helst för riktiga pengar här, och transaktioner görs omedelbart för att säkerställa att du får dina betalningar så snart som möjligt!

Sluta tveka nu och tjäna några snabba pengar genom att bjuda ut dina exklusiva oanvända RUST-skinn till försäljning idag!

Hur säljer man RUST Skins snabbt och säkert?

Att tjäna pengar samtidigt som du har kul i RUST låter verkligen som en fantastisk kombination, och det är ett faktum!

Om du vill tjäna dina första RUST-pengar från oss, så här gör du det:

 1. Logga in på ditt Steam-konto.

 2. Besök webbplatsen för att sälja RUST-skinn.

 3. Länka ditt Steam-konto till vår butik genom att ange din Steam Trade-URL och e-postadress under Kontoinställningarna i vår butik (du kan också få en uppmaning under ditt första besök på webbplatsen).

 4. När du har lyckats, bläddra till ‘Sälj’ fliken som finns på toppen av vår butik.

 5. Välj dina favoritartiklar/skinn till försäljning från ditt Steam-lager.

 6. Ange ett bekvämt försäljningspris.

 7. Om allt är klart klickar du på ‘Lista objekt’ nedan för att lägga ut dem till försäljning.

Efteråt kan du fortsätta att spela spelet som vanligt samtidigt som du skaffar fler föremål också.

Detta kan lätt bli din nästa passiva inkomst för kryptoändamål om du orkar!

När ett köp av dina reaobjekt har gjorts kommer betalningen automatiskt att överföras till ditt handlarkonto omedelbart.

Så enkelt är det!

Vår bekväma försäljningsprocess motiverar vår ställning som den bästa platsen för alla dina Steam-skins att säljas från spelet, alla dagar i veckan!

Varför ska du sälja RUST Skins till oss?

Om du fortfarande är ny på CSGOCatalog, kanske du vill lita på oss med försäljning och transaktioner av RUST-objekt.

Detta kan vara sant för användare som vill sälja RUST-skinn för PayPal-konton också, vilket ibland kan bli ett hinder på grund av budgetrestriktioner och tidskrångel.

Oroa dig inte, eftersom webbplatser för att sälja RUST-skinn erbjuder dig olika fördelar genom att använda vår plattform, såsom:

• ✔️ Enkel att använda - Vår butiks användargränssnitt (UI) är utformat för att ge enkel och snabb åtkomst för dig att göra alla köp, försäljningar och till och med kontoinsättningar utan huvudvärk!

• ✔️ Konkurrenskraftiga priser - Varje vara som är listad på vår marknadsplats kommer att få sitt pris korskontrollerat med det aktuella uppskattade Steam-priset samtidigt (kommer att visas under den slutgiltiga prisuppsättningen), så att du kan fatta de bästa möjliga besluten.

• ✔️ Strikt sekretess - Vi följer strikta företagspolicyer som kräver ett starkt skydd av känslig kundinformation och onlinetransaktioner.

• ✔️ Inga dolda avgifter - Förutom den lilla serviceavgiften som tas ut vid en försäljning, är varje transaktion helt transparent eftersom vi inte döljer några andra underliggande avgifter för varje köpt eller sålt föremål.

• ✔️ Rent RUST-innehåll - Jämfört med de flesta andra butikssajter på marknaden idag hjälper vårt fokus på RUST-innehåll att effektivisera allt för att du ska kunna söka efter önskade skal/artiklar utan att behöva gå igenom många olika filter (som CS:GO och DOTA 2-artiklar ).

Som du kan se talar våra referenser för sig själva.

Vi är inte bara rankade bland de mest pålitliga RUST onlinebutikerna som finns tillgängliga för närvarande; vi är legitimt DE bästa RUST-artiklarna & skin marketplace, punkt!

De bästa ställena att sälja RUST Skins

Om du undrar över var du kan sälja RUST-artiklarf, finns det säkert andra anmärkningsvärda omnämnanden som du kan hitta där ute på Internet just nu. Här är några av de populäraste hittills:

1. RUSTSkins.com

RUSTSkins.com är den elegantaste onlinebutiken för RUST-skinn hittills, en dedikerad plattform som fokuserar specifikt på RUST-artiklar, vilket gör att du snabbt kan göra inköp och försäljning i farten!

2. SkinCashier

Mestadels en CS:GO onlinemarknadsplats, du hittar dess RUST-sektion längst ner på sidan under ‘Funktioner’. SkinCashier har funnits på marknaden ett tag nu, och du kan också överväga denna sida om du aktivt spelar CS:GO och DOTA 2 också.

Nackdelar:

3. DMarket

DMarket är en eftermarknadstjänst som tillåter onlineaffärer av både NFT:er och videospelskins. Plattformen är mycket robust med unika funktioner på plats för närvarande, såsom ett liveflöde i realtid som uppdaterar varje ny notering som läggs upp på sidan.

Nackdelar:

4. SwapGG

En beprövad marknadsplats för att göra affärer på språng, SwapGG är ett bra ställe för dig att snabbt hitta skinn som du redan känner till/är intresserad av.

Sidan är extremt enkel att använda, och att ändra spelversioner (RUST, TF2, etc.) samtidigt som man gör byten görs på själva hemsidan utan att behöva öppna nya!

Nackdelar:

5. SkinPort

SkinPort är en allt-i-ett-marknadsplats som åtnjuter enorma uppdateringsfrekvenser, vilket ger dig nästan omedelbara webbsidaladdningar!

Skins för andra spel som CS:GO, DOTA 2 och TF 2 kan också bytas här.

Nackdelar:

FAQ

När det gäller att sälja dina RUST-skinn online, här är några allmänna förfrågningar som vanligtvis ställs av kunder:

Vad är RUST Skins?

RUST-skins är kosmetiska förändringar som förändrar utseendet på utrustning och föremål i spelet för att anpassa dina spelupplevelser utan att lägga till några orättvisa fördelar under spelet. Beroende på sällsynthet är vissa RUST-skinn betydligt mer värdefulla än andra, vilket kan återspeglas av deras ökade försäljningspriser på marknaden.

Hur applicerar man RUST Skins?

Om du har ett specifikt skal upplåst/löst in på ditt konto, kan du ändra din utrustnings/objekts utseende på två (2) sätt:

 1. Hantverk. Medan du är i crafting-menyn kan du applicera ett skal på din nya specifika utrustning/artikel innan du slutför processen (skins kan alltid ändras senare).

 2. Reparera. Placera den avsedda utrustningen/föremålet i den när du använder reparationsbänken. En ‘Skins’ kolumnen visas när du väljer den specifika utrustningen/artikeln som krävs, så att du kan välja vilken hud du vill applicera på den.

Hur får du RUST Skins?

Du kan skaffa nya skinn i RUST genom några olika metoder:

 1. Slumpmässigt byte. Efter att ha spelat RUST under långa perioder, kan du ibland hitta skinn (vapen, rustningar, etc.) som föremål faller i spelet (sällsynt chans).

 2. Officiell Steam-plattform. Du kan också köpa och byta skinn från Steams egen butik i spelet, antingen via Steam-klienten eller från själva spelets meny.

 3. Online marknadsplats. Pålitliga handelscentra som RUSTSkins.com tillåter fri roam av handelsskins samtidigt som de säljs för att tjäna riktiga pengar på ett säkert sätt.

Det finns ingen press för dig att bestämma hur du bäst skaffar nya skal till dina objektset, men kom ihåg att var och en har sina egna distinkta för- och nackdelar.

Kan du göra dina egna skinn?

Absolut!

Faktum är att du till och med kan göra en bra inkomst av det om du också är en engagerad RUST-hudskapare.

För att skapa dina egna RUST-skins måste du starta upp spelet och välja ‘Workshop’ från menyn i spelet.

Du kommer att omdirigeras till Workshop-lobbyn som låter dig anpassa all utrustning/föremål som är tillgänglig i spelet.

Emellertid kan du ibland behöva ladda ner vissa viktiga filer i förväg om du vill implementera högkvalitativa texturer skapade av andra användare från gemenskapen, så se till att kolla in några handledningar online om hur du gör detta effektivt.