giveaways
$0
steam logo Logga in

CSGO giveaways

Vinn CSGO-skins i våra CSGO-presenter! Du kan delta gratis med hjälp av lotter.

Aktiva
Avslutade
Det finns för närvarande inga giveaways

Vad kan jag vinna?

För det mesta ger vi bort CSGO-skinn, men ibland hittar du här giveaways för skinn från andra steam-spel som RUST eller DOTA2 eller kryptovaluta giveaways.

Hur fungerar det?

Det är extremt enkelt. Allt du behöver göra är att hämta dina biljetter på profilfliken. Fliken Profil kan hittas efter att du loggat in. För att göra det, hitta knappen "LOGGA IN" i det övre högra hörnet på webbplatsen. När du har loggat in kommer du att se din profilfliken. När du har klickat på "profil" omdirigeras du till din profilsida. På profilsidan ser du uppgifter som du kan slutföra för att få biljetter (se skärmdump nedan). När du har hämtat biljetter kommer du att kunna gå med i vilken giveaway du vill. För att göra det, gå helt enkelt till giveaway-sidan, välj giveaway du vill gå med i, ange antal biljetter du vill gå med och klicka på knappen "ENTER".

Vad har jag för chans att vinna en giveaway?

Det beror på. Ju fler biljetter du har i en giveaway, desto större chans är det att du vinner. Om du har 20 biljetter och det totala antalet biljetter är 100 har du 20 % att vinna. När du har loggat in och gått med i giveaway kommer du att kunna se ditt antal biljetter och din vinstchans.

Hur vet jag om jag vinner?

Efter att giveaway är slut kommer det att finnas en animation, där deltagarna kommer att försvinna (svarta). Den sista kvar vinner giveaway. Om du missade animation, inga bekymmer. Du kommer att kunna se giveaway-vinnaren och den vinnande lotten på giveaway-sidan (i avsnittet "SLUTAD"). Om du vinner ser du det i din profil i avsnittet "DINA VINSTER".

Vad är utlottning?

Vi gör våra giveaways i form av en utlottning. Tombola är en typ av tävling där du kan delta med biljetter för en chans att vinna ett pris i giveaways. Här kan du vinna gratis CSGO, DOTA2, RUST skins och andra belöningar. Vinnaren av en lotteri kommer att utses när alla platser är fyllda eller tiden går (beror på typ av lotteri).

Hur får jag biljetter?

Du kan få biljetter gratis genom att slutföra uppgifter på din profilsida efter att du loggat in.

Bevisligen rättvist

Våra giveaways är bevisligen rättvisa. Vi genererar hemlighet och hash vid start av giveaway. Hemligheten är dold, den är synlig efter att giveaway har rullats. Du kan verifiera om vi har ändrat giveaway-resultat genom att hasha hemlighet med sha512 (som kommer att vara offentlig efter att omgångarna är slut) och kontrollera om det är samma som hash som vi har gett. Du kan också beräkna vinnande lottnummer

Verifiera det här