wing-preload
Logga in med steam
promo

Bästa CS:GO-handelsplatser med affiliate-koderunder 2024

Här hittar du pålitliga CS: GO-handelsplatser och mer. Legit och fullständigt granskad!

Webbplatser

Byt CS:GO-skinn

CS:GO-communityt utvecklade en stark ekonomi kring CS:GO-skins, som har börjat intressera människor runt om i världen att tjäna på dem. Många började handla, där de tog procent för varje handel. Strax efter började CS:GO-handelssajter dyka upp. CS:GO handelssidor använder bots, som skickar dig handel automatiskt efter att du begärt det på plats. Värdet på föremål du valt från bot för dina föremål måste vara lika med eller mindre än värdet på dina skal. Om det är högre, finns det balanssystem på de flesta sidor, så ytterligare pengar kommer att gå till ditt saldo, så att du kan köpa med det skinn senare.

Handel med CS2-skins, vad är den största skillnaden från CSGO?

När det kommer till handel med Counter-Strike-skins har ingenting förändrats. Om du inte visste det vid det här laget har Counter-Strike Global Offensive ersatts av CS2. Det nya spelet togs in som en uppdatering till CS:GO. Tänk på att det inte är möjligt att spela Global Offensive längre.

När det gäller skinnen överförs de från ett lager till ett annat. På pappret har ingenting förändrats. Du ska dock vara medveten om att exklusiva skinn som Sapphires eller Blue Gems har sjunkit i pris avsevärt. Vi skulle våga påstå att några av dem tappade över 30 % i värde.

Allt som allt är Counter-Strike 2-handelsmarknaderna fortfarande igång, och i den här avdelningen förblev allt detsamma. Det ska bli intressant att se hur framtiden ser ut för olika varor och hur den nuvarande situationen kommer att påverka utropspriserna.

Få mer när du handlar

Många handelssajter erbjuder sätt att sänka provisionen vid handel. Det mest populära sättet är att lägga till domännamnet för handelsplatsen till smeknamnet på steam. Om webbplatsen du vill handla har ett sådant system, bör du lägga till handelsplatsens domännamn till ditt steam-användarnamn, logga om på en webbplats och efter handeln ta bort handelsplatsens domän från ditt smeknamn. På så sätt får du mer för dina föremål.

Lagligheten av CS2-handelswebbplatser?

Med tanke på det faktum att CS2-handelssajter inte erbjuder eller främjar någon form av spel, är de inte skyldiga eller skyldiga att skaffa en giltig spellicens från en kommission eller ett styrande organ. Valve bevisade dock tidigare att de inte gillar när skinn säljs för riktiga pengar utanför Steam-plattformen.

Låt oss inse det, den som har en högt värderad hud eller en uppsättning föremål, vill skicka dem för riktiga pengar. Ur ventilens synvinkel skulle de anse det som olagligt. Men när en handlare eller säljare tittar på saker, vill han bara sälja sina föremål och tjäna riktiga pengar genom att använda en tredje parts webbplats.

Sammantaget erbjuder CS2-handelssajter spelare en transparent bakgrund när det kommer till handel, försäljning eller köp av skins. Populära plattformar avslöjar ofta sina provisioner och avgifter så att du vet vilken typ av affär du får när du handlar.

Vilka är fördelarna med att använda CS:GO-handelswebbplatser?

Det ansvarsfulla tillvägagångssättet är viktigt för att byta ut CS:GO-skinn. Genom att välja en handelsplats som mellanhand minimerar spelare riskerna. Ansedda portaler erbjuder också ett brett utbud till relevanta priser, ofta med generösa bonusar och rabatter.

 

info-item-centre

Hur är bots bättre än riktiga handlare

Det finns tre huvudfaktorer som ofta gynnar bots framför handlare.

 1. Byten med bots sker omedelbart, du behöver inte vänta med att byta dina föremål, du kan göra det direkt och bot kommer att skicka dig ett erbjudande.
 2. Handelssajter har enorma lager värda tusentals dollar, så du har bättre val. Dessutom accepterar de mycket billiga varor, där de flesta handlare inte gör det.
 3. Du får vanligtvis bättre föremål än när du handlar med handlare. Skinnhandlare som gör det som ett jobb kommer att försöka få så hög vinst som de kan. De kommer vanligtvis att debitera dig cirka 10% avgift vid handel. På CS:GO handelssidor kan du vanligtvis kontrollera avgiften. Det är runt 5-6% (beror på webbplatsen), så det är till och med 2 gånger mindre än när man handlar med professionella handlare.

Handel med riktiga människor

Om du föredrar att handla med riktiga människor finns det många bra sätt.

 1. Reddit subreddits. Det finns många subreddits relaterade till CS:GO-handel, där du kan hitta intressanta affärer eller lägga upp dina egna. Den mest populära subredditen kring CS:GO-skinshandel är r/GlobalOffensiveTrade
 2. CSGOTraders.net är en av de största sajterna för människor som vill byta sina skinn. Du kan lägga upp din egen handel eller söka efter handel postad av användare.

 

Mobila alternativ för CS2-handelsplatser

I dessa dagar har handel på mobila enheter blivit en vanlig sak. Det finns flera anledningar till varför detta är bekvämt för handlare. Du är väl medveten om att Steam Guard rekommenderas starkt och till och med obligatoriskt på vissa handelswebbplatser.

Genom att handla på mobila enheter har du enkel och omedelbar tillgång till allt du behöver för att få affärer att ske snabbare. Det är också värt att notera att populära webbplatser som CS.Money införde dedikerade mobilappar som stöder både Android- och iOS-enheter.

Webbplatser som inte har installerat mobilappar har optimerade mobilversioner av sajten för att ge kunderna ett gediget användargränssnitt som är lätt att navigera runt.

Vad är ett P2P CS2 Skin Trading System?

Ända sedan Valve skickade ett upphörandebrev till populära handelsplattformar har både webbplatsägare och handlare letat efter en lösning för den aktuella situationen. Det är här peer-to-peer (P2P) handelssystem kommer in i bilden.

Med detta system kan skins omedelbart handlas mellan spelare efter ett 7-dagars handelsförbud. Du måste vara medveten om att med detta system handlar du inte med bots, utan med riktiga människor. Detta innebär att vissa affärer inte kommer att vara omedelbara.

Denna typ av handel används av både spel- och handelssajter. Tänk på att du också kan delta i P2P-överföringar genom att köpa föremål för riktiga pengar. De flesta handelsplattformar kommer att ge dig information om den aktuella handelsstatusen för huden du är intresserad av.

info-item-3

Hur väljer man den bästa sidan för att byta CS:GO-skins med fina bonusar?

Det rekommenderas att lita på betyget på pålitliga handelssidor, som sammanställs efter noggrant urval enligt många kriterier.

När beslutet att handla/byta ett skin redan har tagits är det dags att välja de bästa handelssidorna för CS:GO. För att undvika att spendera månader på att ta reda på var handel är mest tillförlitlig och lönsam, har vi utarbetat en lista över TOP-6 välrenommerade handelsplattformar med utmärkta handelsfunktioner.

Bästa CS:GO-handelssidor med kampanjkoder

En framgångsrik affär är att byta skinn med:

 • ⬇️ minimala provisioner
 • 😎 maximal säkerhet
 • 💳 omedelbart kontantuttag till ditt konto

Vilka kampanjer är tillgängliga på CS2-handelswebbplatser

CS2-handelssajter tillhandahåller många kampanjer till både lojala kunder och nykomlingar i handelsvärlden. Nedan hittar du en lista över vanliga kampanjer som börjar med gratispengar, insättningsbonusar och mycket mer så missa inte det.

 • Gratis pengar: Finns det ett behov av att beskriva detta ytterligare? Det är viktigt att nämna att du måste verifiera din profil och klara någon form av KYC-verifiering för att göra anspråk på en gratis kampanj för pengar.
 • Insättningsbonus: När du gör en insättning kommer vissa sajter att erbjuda dig en insättningsbonus. Detta innebär att du kan göra anspråk på ytterligare pengar bara genom att göra en insättning på plattformen.
 • Rabatt: Handlare kan köpa skinn om de är villiga att betala det begärda priset. Ibland kommer handelsplattformar att förse lojala handlare med rabattkoder som de kan använda för att sänka priset ytterligare.
 • Minskade handelsavgifter: Handelssajter tjänar pengar genom att ta ut en provision eller en avgift för varje handel som görs på sajten. Nykomlingar kan ofta tjäna sig en kampanj som kommer att minska dessa avgifter och spara pengar.

Lista över de bästa CS:GO-handelssidorna

Plats Insättningsmetoder Metoder för uttag Kampanjkod Bonusar Aktivera länk
SkinsMonkey VISA, Mastercard, kryptovaluta, GPay, PayPal, PaySafeCard, Trustly, Skrill, iDeal CS:GO- och RUST-skins HELLAGOOD Gratis $ 5 för handel, 35% bonus för insättningar med riktiga pengar Spela nu
Tradeit.GG Rust, CSGO, Dota, TF2-skinn, VISA, Mastercard, banköverföring Rust, CSGO, Dota 2, TF2-skinn hellagood Få en 10% påfyllningsbonus eller 10% rabatt i en butik Spela nu
CS.Money VISA Skins eller riktiga pengar till ett VISA-kort gamblecsgo 30% påfyllningsbonus för varje påfyllning, eller 23% rabatt för att köpa skins direkt i butiksläget Spela nu
Dmarket Bitcoin, Debet-/Kreditkort, GPay, Skrill, WebMoney, Kinguin Presentkort, Neteller, G2A Presentkort, Qiwi, UnionPay, DMarket Presentkort Payoneer, Check, PayPal, Skrill använd referenslänk Giveaways, använd gratis kampanjkoder och minska provisionen Spela nu
Skinport CS:GO, Dota2, Rust och TF2-skinnnycklar, VISA, Mastercard, APay, Maestro CS:GO, Dota2, Rust, TF2-skinn, banköverföring hellagood Sälj CSGO Skins – enkelt och säkert Spela nu
SkinWallet Skinwallet Presentkort, PayPal, VISA, Mastercard, Skrill, UnionPay, Ideal Banköverföring, Debit-/Kreditkort, Tether ERC-20 HELLAGOOD 5% ökning på tillägg Spela nu

Hur vi väljer de bästa CS:GO-handelssidorna

När vi väljer pålitliga webbplatser vägleds vi av vår egen forskning och analys av marknaden i allmänhet. För att komma in i vårt toppbetyg av de bästa CS:GO-skinhandelsajterna är det nödvändigt att uppfylla flera huvudkriterier:

Drifttiden på marknaden
Drifttiden på marknaden
drifttiden på marknaden - denna faktor är nyckeln. Ju längre plattformen har tillhandahållit tjänster, desto mer tillförlitlig är den för besökarna; plattformens betyg på välrenommerade recensionswebbplatser, såsom Trustpilot;
Laglig drift
Laglig drift
laglig drift - före samarbete utför betalningssystem sin egen verifiering av plattformen. Om webbplatsen har välkända leverantörer är den pålitlig;
Trafik
Trafik
trafik - ett högt flöde av användare, registreringar, framgångsrika transaktioner och andra åtgärder indikerar webbportalens relevans;
Feedback
Feedback
feedback - vi studerar noggrant varje kunds feedback och genererar övergripande statistik på CS:GO-webbplatser för hudhandel; deltagande i forum, att hålla sidor på sociala nätverk och andra aktiviteter anses vara positivt.
Teknisk support
Teknisk support
teknisk support - en viktig punkt för granskning, som visar omsorgen för användaren.

Lista över de bästa CS:GO-handelssidorna

1

SkinsMonkey

Detta är en relativt ny men välkänd tjänst med en automatiserad växel. En inbyggd bot hjälper till att handla ett föremål med en minimal avgift. SkinsMonkey-gränssnittet är tillgängligt på sex språk. Pengar kan sättas in i fiat-pengar och kryptovalutor. Partierna inkluderar både enkla och sällsynta skinn.

Pros are as follows
 • automatiserad handel
 • flera typer av valutor, inklusive krypto
 • val av gränssnittsspråk
Cons include:
 • låg andel genomförda transaktioner
 • webbplatsens korta totala livslängd

SkinsMonkey passar handlare som letar efter en hög insättningsbonus och automatiserad handel. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,9, utmärkt.

2

Tradeit.GG

Den har mer än 35 miljoner affärer på sitt konto, och det totala antalet skinn är 5 miljoner dollar. Ovanstående värden representerar en hög nivå av användarnas förtroende. Inbyggd funktionalitet gör det möjligt att ställa in filter på skal, värdeintervall och dölja dubbletter. Kundsupport är tillgänglig i realtidsläge.

Pros are as follows
 • sökfält och filter
 • omedelbar utbetalning
 • alla större betalningssystem, inklusive kryptovalutor
Cons include:
 • höga provisioner för snabbt uttag
 • underprissatta skinn

Tradeit.GG är ett bra val för att byta en vara snabbt, samtidigt som du inte är besatt av priset. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,9, utmärkt.

3

CS.Money

Spelare med vilken nivå av Steam som helst kan handla på denna webbplats, så det finns många nykomlingar. Detta är en välkänd plattform med ett långsiktigt rykte. Utvecklarna tillhandahöll den mest bekväma tjänsten med enkel navigering och ett tydligt gränssnitt.

Pros are as follows
 • låga priser på föremålen
 • 40% insättningsbonus
 • 23% rabatt på direktaffärer
Cons include:
 • 7 % provision
 • många "mass market"-erbjudanden, få sällsynta föremål

CS.Money erbjuder billiga skins och generösa bonusar för spelare på alla nivåer. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,9, utmärkt.

4

Dmarket

Detta är en av de mest besökta webbplatserna. Den har funnits sedan 2017 och har ett utmärkt rykte. Funktionen är designad för erfarna spelare. Det erbjuder ett affiliateprogram. Det finns inga provisioner i Steam. Det finns en applikation för mobila enheter.

Pros are as follows
 • ett stort urval av artiklar till överkomliga priser
 • fördelaktiga provisioner; möjlighet att handla i realtid
Cons include:
 • komplicerad navigering
 • en mängd information som är svår för en nybörjare

Dmarket erbjuder ett stort urval av artiklar för utbyte och handel. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,5, utmärkt.

5

Skinport

Webbplatsen har fått ryktet om sig som en pålitlig och välbesökt plattform. Det etablerades 2018 och erbjuder nu det största sortimentet av skinn. Du kan komma åt portalen från din PC och mobila gadget. Inbyggd funktionalitet ger ett brett utbud av möjligheter att söka efter och byta föremål.

Pros are as follows
 • det finns billiga "massmarknadserbjudanden" och sällsynta föremål
 • det finns krypteringsteknik för att skydda data
 • användare kan spåra produktförsäljningshistorik
Cons include:
 • 12% provision på försäljningen
 • komplicerad verifieringsprocedur för utbetalning

Skinport är ett bra val för dem som är villiga att betala en rejäl avgift för handel på en ansedd plattform. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,9, utmärkt.

6

SkinWallet

Webbplatsen med europeiska standarder för service erbjuder ett konkurrenskraftigt pris för skinn. Plattformen är känd för snabba uttag av pengar och enkel funktionalitet. För att börja handla, ta bara några steg enligt instruktionerna.

Pros are as follows
 • enkelhet och tillgänglighet
 • gränssnittsversioner på 9 språk
 • det största urvalet av betalningssystem
Cons include:
 • det är inte möjligt att handla från en mobiltelefon
 • brister i samband med teknisk support i livechatten

SkinWallet är vald för sitt höga förtroendevärde för spelare, laglig drift och utmärkta gränssnitt. Det finns en YouTube-kanal med användbara rekommendationer. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,3, utmärkt.

Hur byter man CS:GO-skins?

Du kan byta föremål av samma värde, eller göra en affär för pengarna. Hur byter man skinn i CS:GO? Det finns flera sätt att göra detta:

🔁 Utbyte med vänner. Gör så här:

 • välj en vän i Steam och erbjud dig att byta;
 • efter hans samtycke, infoga objekt i den erbjudna fliken;
 • bekräfta utbytet.

🧱Inbyggd butik i Steam. I det här fallet följer du stegen nedan:

 • Logga in på ditt konto;
 • se erbjudanden eller skapa dina egna;
 • slutföra transaktionerna.

🤝 Internationella plattformar erbjuder de bästa erbjudandena för provision. Det är tillförlitligt skydd mot bedragare och tillgång till ett stort urval av föremål. För att dra nytta av det här alternativet:

 • registrera dig på en ansedd webbplats för att handla CS:GO-skinn;
 • följ tipsen och riktlinjerna för att hitta eller erbjuda föremålen;
 • fortsätt att göra affärer.

Alla webbplatser i vår recensionskriterier för pålitliga och pålitliga plattformar.

Hur fungerar CS:GO-handelswebbplatser?

Trots att Counter Strike: Global Offensive skapades för många år sedan har spelets popularitet inte minskat. Nyligen väckte ett sådant ämne som handel med CS:GO-skinn ett särskilt intresse, eftersom erfarna spelare vill omvandla sin framgång till riktiga pengar.

Funktionsprincipen för CS:GO-webbplatser för hudhandel är ganska enkel:

1
Registrering via din Steam-profil
2
Välj skinn från det tillgängliga lagret
3
Välj artiklar att byta
4
Fortsätt till transaktionen

Nuförtiden finns det hundratals plattformar med erbjudanden för hudhandel. Konkurrens genererar lukrativa erbjudanden. Alla handelssajter för CS:GO utvecklar ett bonusprogram och andra attraktiva erbjudanden i sin jakt på kunder.

Slutsats

Byt till dig CS:GO-skins och få din karaktär att se mer imponerande ut. Dessutom förvandlar avancerade användare det till affärer. Ärliga recensioner hjälper dig att välja rätt webbplats. Föremål är en slags investering, så du behöver inte slösa tid medan andra tjänar pengar. Börja handla CS:GO-skins nu.

FAQ

Vilken är den bästa CS:GO-handelssidan?

Plattformar i vår recension rekommenderas för hudbyte eftersom de har uppfyllt alla verifieringskriterier. Så, de bästa alternativen inkluderar

Vad är CS:GO-handelssajter?

Det här är webbplatser där spelare erbjuder sina skins för handel eller utbyte. De kan ta ut en avgift för tjänsten men i de flesta fall erbjuder de fina bonusar.

Var kan jag handla med CS:GO?

Det finns många webbplatser men bara ett fåtal uppfyller kraven på tillförlitlighet, inklusive CS.Money, SkinsMonkey, Dmarket, Tradeit.GG, Skinport och SkinWallet.

Hur tjänar man pengar på CS:GO-handel?

Det är nödvändigt att övervaka utbudet av handelsplatser för att undvika att missa ett fynd. För att få ett bra pris bör du studera marknaden, och kolla aktuella priser.

Var kan man byta skinn mot CS:GO?

Det är bäst att byta skinn på välrenommerade sajter med de bästa erbjudandena. Ju mer populär plattformen är, desto fler alternativ kommer att finnas tillgängliga för utbytet.

Hur hittar man en pålitlig CS2-handelsplats?

Att hitta en pålitlig CS2-handelsplats har aldrig varit enklare. Innan du registrerar dig för ett konto rekommenderar vi att du kontrollerar TrustPilot-betygen och går igenom kommentarerna för att ta reda på om webbplatsen kan lita på eller inte.

Kan jag tjäna på CS2 Trading Sites?

Ja, det är möjligt att dra nytta av CS2-handelssajter. Faktum är att det finns handlare där ute som lever på att köpa och sälja Counter-Strike 2-skins. Glöm inte att använda olika bonusar och kampanjer för att få så mycket fördel som möjligt.

Ok