giveaways
$0
steam logo Logga in
chevron_left alla webbplatser

Lista över CS:GO handelsplatser

Här hittar du en lista över betrodda webbplatser där du kan byta dina CS:GO-skins.

presenteras

webbplatser

Receive a free Gift Case worth anywhere from $0.01 to $1445
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
4.00
3
people
star_border star star star star
koda
top100list
enter csgoempire läs recension
up to $5.00 bonus for first trade
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
3.00
1
people
star_border star_border star star star
koda
hella
enter skinsmonkey läs recension
Buy & Sell Skins – Easy and Secure
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
1.00
2
people
star_border star_border star_border star_border star
koda
hellagood
enter skinport läs recension
100% deposit bonus up to $1k and 50 free spins
Redaktörens betyg
4.50
star star star star star_half
Användarnas betyg
5.00
1
people
star star star star star
koda
top100list
enter csgo500 läs recension
Reduce Your Trading Fees
Redaktörens betyg
4.00
star star star star star_border
Användarnas betyg
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
koda
IjodEs9eWW
enter dmarket promo code läs recension
Free +8% first deposit bonus
Redaktörens betyg
4.00
star star star star star_border
Användarnas betyg
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
koda
gamble100
enter daddyskins promo code läs recension
Get +1% Bonus to all Transactions
Redaktörens betyg
3.50
star star star star_half star_border
Användarnas betyg
5.00
2
people
star star star star star
koda
csgocatalog
enter skinswap läs recension
30% top-up bonus for each top-up, or a 23% discount for buying skins
Redaktörens betyg
2.50
star star star_half star_border star_border
Användarnas betyg
5.00
1
people
star star star star star
koda
gamblecsgo
enter cs money promo code läs recension
Reduce Fees Now
Redaktörens betyg
2.50
star star star_half star_border star_border
Användarnas betyg
1.00
1
people
star_border star_border star_border star_border star
koda
csgo100
enter shadowpay promo code läs recension

Byt CS:GO-skinn

CS:GO-communityt utvecklade en stark ekonomi kring CS:GO-skins, som har börjat intressera människor runt om i världen att tjäna på dem. Många började handla, där de tog procent för varje handel. Strax efter började CS:GO-handelssajter dyka upp. CS:GO handelssidor använder bots, som skickar dig handel automatiskt efter att du begärt det på plats. Värdet på föremål du valt från bot för dina föremål måste vara lika med eller mindre än värdet på dina skal. Om det är högre, finns det balanssystem på de flesta sidor, så ytterligare pengar kommer att gå till ditt saldo, så att du kan köpa med det skinn senare.

Hur är bots bättre än riktiga handlare

Det finns tre huvudfaktorer som ofta gynnar bots framför handlare.

1. Byten med bots sker omedelbart, du behöver inte vänta med att byta dina föremål, du kan göra det direkt och bot kommer att skicka dig ett erbjudande.

2. Handelssajter har enorma lager värda tusentals dollar, så du har bättre val. Dessutom accepterar de mycket billiga varor, där de flesta handlare inte gör det.

3. Du får vanligtvis bättre föremål än när du handlar med handlare. Skinnhandlare som gör det som ett jobb kommer att försöka få så hög vinst som de kan. De kommer vanligtvis att debitera dig cirka 10% avgift vid handel. På CS:GO handelssidor kan du vanligtvis kontrollera avgiften. Det är runt 5-6% (beror på webbplatsen), så det är till och med 2 gånger mindre än när man handlar med professionella handlare.

Handel med riktiga människor

Om du föredrar att handla med riktiga människor finns det många bra sätt.

1. Reddit subreddits. Det finns många subreddits relaterade till CS:GO-handel, där du kan hitta intressanta affärer eller lägga upp dina egna. Den mest populära subredditen kring CS:GO-skinshandel är r/GlobalOffensiveTrade

2. CSGOTraders.net är en av de största sajterna för människor som vill byta sina skinn. Du kan lägga upp din egen handel eller söka efter handel postad av användare.

Få mer när du handlar

Många handelssajter erbjuder sätt att sänka provisionen vid handel. Det mest populära sättet är att lägga till domännamnet för handelsplatsen till smeknamnet på steam. Om webbplatsen du vill handla har ett sådant system, bör du lägga till handelsplatsens domännamn till ditt steam-användarnamn, logga om på en webbplats och efter handeln ta bort handelsplatsens domän från ditt smeknamn. På så sätt får du mer för dina föremål.

Hur fungerar CS:GO-handelswebbplatser?

Trots att Counter Strike: Global Offensive skapades för många år sedan har spelets popularitet inte minskat. Nyligen väckte ett sådant ämne som handel med CS:GO-skinn ett särskilt intresse, eftersom erfarna spelare vill omvandla sin framgång till riktiga pengar.

Funktionsprincipen för CS:GO-webbplatser för hudhandel är ganska enkel:

Nuförtiden finns det hundratals plattformar med erbjudanden för hudhandel. Konkurrens genererar lukrativa erbjudanden. Alla handelssajter för CS:GO utvecklar ett bonusprogram och andra attraktiva erbjudanden i sin jakt på kunder.

Bästa CS:GO-handelssidor med kampanjkoder

En framgångsrik affär är att byta skinn med:

Hur väljer man den bästa sidan för att byta CS:GO-skins med fina bonusar?

Det rekommenderas att lita på betyget på pålitliga handelssidor, som sammanställs efter noggrant urval enligt många kriterier.

Lista över de bästa CS:GO-handelssidorna

När beslutet att handla/byta ett skin redan har tagits är det dags att välja de bästa handelssidorna för CS:GO. För att undvika att spendera månader på att ta reda på var handel är mest tillförlitlig och lönsam, har vi utarbetat en lista över TOP-6 välrenommerade handelsplattformar med utmärkta handelsfunktioner.

1. SkinsMonkey

csgo trade sverige

Detta är en relativt ny men välkänd tjänst med en automatiserad växel. En inbyggd bot hjälper till att handla ett föremål med en minimal avgift. SkinsMonkey-gränssnittet är tillgängligt på sex språk. Pengar kan sättas in i fiat-pengar och kryptovalutor. Partierna inkluderar både enkla och sällsynta skinn.

👍 Fördelar: automatiserad handel; flera typer av valutor, inklusive krypto; val av gränssnittsspråk.

👎 Nackdelar: låg andel genomförda transaktioner; webbplatsens korta totala livslängd.

SkinsMonkey passar handlare som letar efter en hög insättningsbonus och automatiserad handel. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,9, utmärkt.

2. Tradeit.GG

csgo trade

Den har mer än 35 miljoner affärer på sitt konto, och det totala antalet skinn är 5 miljoner dollar. Ovanstående värden representerar en hög nivå av användarnas förtroende. Inbyggd funktionalitet gör det möjligt att ställa in filter på skal, värdeintervall och dölja dubbletter. Kundsupport är tillgänglig i realtidsläge.

👍 Fördelar: sökfält och filter; omedelbar utbetalning; alla större betalningssystem, inklusive kryptovalutor.

👎 Nackdelar: höga provisioner för snabbt uttag; underprissatta skinn.

Tradeit.GG är ett bra val för att byta en vara snabbt, samtidigt som du inte är besatt av priset. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,9, utmärkt.

3. CS.Money

trading cs go

Spelare med vilken nivå av Steam som helst kan handla på denna webbplats, så det finns många nykomlingar. Detta är en välkänd plattform med ett långsiktigt rykte. Utvecklarna tillhandahöll den mest bekväma tjänsten med enkel navigering och ett tydligt gränssnitt.

👍 Fördelar: låga priser på föremålen; 40% insättningsbonus; 23% rabatt på direktaffärer.

👎 Nackdelar: 7 % provision; många "mass market"-erbjudanden, få sällsynta föremål.

CS.Money erbjuder billiga skins och generösa bonusar för spelare på alla nivåer. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,9, utmärkt.

4. Dmarket

trading cs go skins

Detta är en av de mest besökta webbplatserna. Den har funnits sedan 2017 och har ett utmärkt rykte. Funktionen är designad för erfarna spelare. Det erbjuder ett affiliateprogram. Det finns inga provisioner i Steam. Det finns en applikation för mobila enheter.

👍 Fördelar: ett stort urval av artiklar till överkomliga priser; fördelaktiga provisioner; möjlighet att handla i realtid.

👎 Nackdelar: komplicerad navigering; en mängd information som är svår för en nybörjare.

Dmarket erbjuder ett stort urval av artiklar för utbyte och handel. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,5, utmärkt.

5. Skinport

csgo trading

Webbplatsen har fått ryktet om sig som en pålitlig och välbesökt plattform. Det etablerades 2018 och erbjuder nu det största sortimentet av skinn. Du kan komma åt portalen från din PC och mobila gadget. Inbyggd funktionalitet ger ett brett utbud av möjligheter att söka efter och byta föremål.

👍 Fördelar: det finns billiga "massmarknadserbjudanden" och sällsynta föremål; det finns krypteringsteknik för att skydda data; användare kan spåra produktförsäljningshistorik.

👎 Nackdelar: 12% provision på försäljningen; komplicerad verifieringsprocedur för utbetalning.

Skinport är ett bra val för dem som är villiga att betala en rejäl avgift för handel på en ansedd plattform. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,9, utmärkt.

6. SkinWallet

trade csgo

Webbplatsen med europeiska standarder för service erbjuder ett konkurrenskraftigt pris för skinn. Plattformen är känd för snabba uttag av pengar och enkel funktionalitet. För att börja handla, ta bara några steg enligt instruktionerna.

👍 Fördelar: enkelhet och tillgänglighet; gränssnittsversioner på 9 språk; det största urvalet av betalningssystem.

👎 Nackdelar: det är inte möjligt att handla från en mobiltelefon; brister i samband med teknisk support i livechatten.

SkinWallet är vald för sitt höga förtroendevärde för spelare, laglig drift och utmärkta gränssnitt. Det finns en YouTube-kanal med användbara rekommendationer. TrustScore enligt recensioner på Trustpilot: 4,3, utmärkt.

Hur vi väljer de bästa CS:GO-handelssidorna

När vi väljer pålitliga webbplatser vägleds vi av vår egen forskning och analys av marknaden i allmänhet. För att komma in i vårt toppbetyg av de bästa CS:GO-skinhandelsajterna är det nödvändigt att uppfylla flera huvudkriterier:

Det är inte värt att riskera ens det enklaste föremålet för att undvika besvikelse vid handel med skins som helhet.

Hur byter man CS:GO-skins?

Du kan byta föremål av samma värde, eller göra en affär för pengarna. Hur byter man skinn i CS:GO? Det finns flera sätt att göra detta:

🔁 Utbyte med vänner. Gör så här:

🧱Inbyggd butik i Steam. I det här fallet följer du stegen nedan:

🤝 Internationella plattformar erbjuder de bästa erbjudandena för provision. Det är tillförlitligt skydd mot bedragare och tillgång till ett stort urval av föremål. För att dra nytta av det här alternativet:

Alla webbplatser i vår recensionskriterier för pålitliga och pålitliga plattformar.

Vilka är fördelarna med att använda CS:GO-handelswebbplatser?

Det ansvarsfulla tillvägagångssättet är viktigt för att byta ut CS:GO-skinn. Genom att välja en handelsplats som mellanhand minimerar spelare riskerna. Ansedda portaler erbjuder också ett brett utbud till relevanta priser, ofta med generösa bonusar och rabatter.

Slutsats

Vilken är den bästa CS:GO-handelssidan?

Plattformar i vår recension rekommenderas för hudbyte eftersom de har uppfyllt alla verifieringskriterier. Så, de bästa alternativen inkluderar