giveaways
$0
steam logo Logga in
chevron_left alla webbplatser

Recension av CS:GO Trade Bot-webbplatser

Bästa CS:GO Bot-handelsplatser i mars 2024

webbplatser

3 cases for Free +5% Deposit bonus
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
5.00
7
people
star star star star star
koda
GAMBLE100
enter csgoroll läs recension
Get up to 28% extra on your deposit
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
5.00
2
people
star star star star star
koda
HELLA
enter skinAuctions
Free $5 for trading and a +35% bonus for real money deposits
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
3.00
1
people
star_border star_border star star star
koda
HELLAGOOD
enter skinsmonkey promo code läs recension

Recension av CS:GO Trade Bot-webbplatser

När du väljer en tredjepartshandelsplattform för transaktioner med CS:GO-skins är det viktigt att ta hänsyn till en hel del kriterier. En av dem är tillgängligheten av Trade Bot, vilket avsevärt förenklar processen, påskyndar utbytet och handeln. Användaren behöver inte vänta på en riktig kund, och du kan omedelbart få pengarna för att ytterligare disponera dem som du tycker är lämpligt.

Däremot skiljer sig CSGO Trade Bot-sajter i termer av priser och villkor för uttag av pengar. Därför bör dessa vara de avgörande faktorerna när du väljer en webbplats. Vill du veta mer om bästa marknadsplatserna och undvika att riskera dina skinn? Läs vår recension.

Bästa CS:GO Bot Trading webbplatser

Det skulle vara en bra idé att titta närmare på varje sida.

1. SkinsMonkey

Med en automatisk CS:GO-handelsbot utförs transaktioner på webbplatsen omedelbart. Och spelare kan sälja, välja nödvändiga föremål från inventeringsboten och köpa dem mycket snabbt. Den första transaktionen ger en bonus på 5% upp till $5.

csgo handelsbotsajter

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

SkinsMonkey tillhandahåller ärlig och transparent handel med en bot som erbjuder adekvata priser. Detta är en sida enbart för handel med skins utan ytterligare alternativ.

2. Tradeit.GG

Spelare som letar efter en enkel och tillgänglig webbplats väljer Tradeit.GG på grund av dess omedelbara bearbetning av förfrågningar om utbyte eller byte av föremål. De inbyggda CS:GO skin trading bots har redan hjälpt över 19 miljoner transaktioner med skins av CS:GO och andra spel. Allt du behöver är att ställa in ditt Steam-konto korrekt.

handelsbotsajter csgo

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

Tradeit.GG är en modern sida med progressiv funktionalitet och snabb bearbetning av förfrågningar. Det är valt av nybörjare och erfarna spelare för utbyte och handel.

3. Skinport

Detta är en av de mest besökta webbplatserna där du kan köpa, sälja och byta skinn med skin trading bot. Det är värt att notera att det inte finns någon inköpsprovision, och samtidigt ett högt intresse för försäljning. Utökad funktionalitet gör det möjligt för användare att förkontrollera skinn och undersöka prisdiagrammet och andra egenskaper.

csgo trade bot-webbplats

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

Skinport är lönsamt för grossistbesökare som säljer många skinn samtidigt. Provisionen halveras för en affär på $1 000 eller mer.

4. DMarket

Webbplatsen använder en peer-to-peer-transaktionstyp, och Trading API automatiserar processerna till de enklaste möjliga stegen. Det är ett nytt och helt säkert tillvägagångssätt genom att generera två typer av nycklar - offentliga för att identifiera kontot och privata för att bekräfta transaktionen. Detta är praktiskt för bulk- och enstaka förfrågningar, som utförs omedelbart. 

trade bot-webbplats csgo

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

DMarket lämpar sig för framåtanda som vet hur man hanterar modern teknik och ett brett utbud av funktioner.

5. CS.Money

Sajten erbjuder fantastiska erbjudanden genom att dela ut bonusar och kampanjkoder för att fylla på din budget. Välkomstkoder kan hämtas från partners och få gratis mynt. Integrerade bots sätter adekvata priser för skinn, och de är bra för både köp och försäljning. Webbplatsen är säker och enkel. Den behandlar förfrågningar snabbt.

csgo skin trade bot-webbplatser

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

CS.Money är en sida för beundrare av generösa belöningar och ett rikt bibliotek av skinn. För bra service måste du betala 7 % i provision från transaktionen.

6. SkinBaron

Automatiserade köp lockar många spelare till sajten. Trots att det inte går att sälja och handla här finns en detaljerad beskrivning av slitage och andra egenskaper hos skinn för att underlätta valet. Användare bör vara beredda att betala en hög provision trots de låga priserna på varorna.

skin trade bot-webbplatser csgo

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

SkinBaron är designad för dig som letar efter skinn att köpa men inte mer än så. Automatisk CS:GO-handelsbot hjälper till med snabba transaktioner men den höga provisionen förstör helhetsintrycket.

Slutsats

Webbplatser med inbäddade bots är en fantastisk teknisk lösning för att få försäljning och göra inköp utan förseningar eller förväntningar. Om du väljer en pålitlig sida kommer du att få de mest positiva känslorna från transaktionen. Vår recension har endast inkluderat välrenommerade webbplatser som är populära bland spelpubliken runt om i världen.

FAQ

Är CS:GO handelsbotar tillåtna på Steam?

Automatiserade bots finns på tredje parts webbplatser som inte interagerar med Steam på något sätt, så de kan inte förbjudas eller tillåtas.

Är CS:GO handelsbotar mot ToS?

Handelsbotar bryter inte mot ToS Steam på något sätt, så de är fullt användbara på handelssajter.

Vilka är de mest pålitliga CS:GO-handelsbotarna?

För att tjäna förtroende bör en handelsbotsajt genomföra transparenta transaktioner utan dolda provisioner och bygga upp sin kundbas. Webbplatser med ett stort antal transaktioner inger förtroende.

Kan man lita på CS:GO-handelsbotar?

Det kan de definitivt. Om du besöker en pålitlig plattform blir det inga problem med botarna. Det är bättre att ta itu med de webbplatser som skickar hemliga koder för att bekräfta transaktionen.