giveaways
$0
steam logo Logga in
chevron_left alla webbplatser

Bästa CS:GO skins marknadsplatser på 2024

Köp och sälj CS:GO-skins med pålitliga CS:GO-marknadsplatser.

webbplatser

Get up to 28% extra on your deposit
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
5.00
2
people
star star star star star
koda
HELLA
enter skinAuctions
Buy & Sell Skins – Easy and Secure
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
1.00
3
people
star_border star_border star_border star_border star
koda
hellagood
enter skinport läs recension
Get $0.5 for Free
Redaktörens betyg
5.00
star star star star star
Användarnas betyg
1.00
3
people
star_border star_border star_border star_border star
koda
hellagood
enter csgoselly läs recension
Get +1% Bonus to all Transactions
Redaktörens betyg
4.50
star star star star star_half
Användarnas betyg
5.00
2
people
star star star star star
koda
hellagood
enter skinswap läs recension
10% topup/discount bonus
Redaktörens betyg
4.00
star star star star star_border
Användarnas betyg
1.00
4
people
star_border star_border star_border star_border star
koda
hellagood
enter tradeit läs recension
Reduce Your Trading Fees
Redaktörens betyg
4.00
star star star star star_border
Användarnas betyg
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
koda
IjodEs9eWW
enter dmarket promo code läs recension

Recension av de bästa CS:GO Marketplace-webbplatserna

CS:GO har länge upphört att vara bara underhållning. Idag är det ett helt universum med en egen hudmarknad. För att bli hudägare är det nödvändigt att skaffa det i spelet öppna fall ;vunnen i strider. Ändå finns det ett annat sätt - att besöka CS:GO Marketplace-webbplatser som erbjuder bättre villkor, val och priser, till skillnad från den officiella Steam-butiken. Om du är intresserad av en rättvis affär och vill ha ett coolt skal, läs vår recension av de bästa CSGO Marketplace-sajterna.

Hur säljer man CS:GO-skins?

Du kan sälja CS:GO-skins på tredjepartsskinsmarknadsplatser. Du bör välja en pålitlig och väletablerad webbplats för att vara säker på att allt kommer att gå smidigt.

Välj en pålitlig CS:GO-marknadsplats, logga in med ditt steam-konto, ange dina kontouppgifter (webbadress, e-post, etc.). Nu kan du börja sälja CS:GO-skins. Välj skinn som du vill sälja och välj pris för dem. Du bör lista dem för ett lägre pris än på steam community-marknaden. Kontrollera priserna på liknande föremål på webbplatsen och jämför dem med priserna på steam community-marknaden för att få en uppfattning om hur mycket pengar du kan få för dina skinn. När du har valt priset för dina skinn kan du lista dem. Från och med nu måste du vänta på en köpare. När någon har köpt ditt skinn får du saldot, som du kan ta ut för riktiga pengar. Innan du säljer dina skal, var medveten om att vissa webbplatser kan kräva att du slutför KYC-processen (Know Your Customer) innan du tar ut pengar. De vanligaste uttagsalternativen är PayPal, Visa, Mastercard, Skrill, Payoneer, Webmoney, Banköverföring, Kryptovalutor (bitcoin, ethereum, litecoin med mera). Det kan tillkomma vissa avgifter vid försäljning, troligtvis blir det upp till 10%. Så se till att kontrollera försäljningsavgiften innan du listar dina varor.

Hur köper man CS:GO-skinn?

Att köpa CS:GO-skins är väldigt likt, du måste hitta en pålitlig CS:GO-marknadsplats, logga in och fylla i dina kontouppgifter som steam trade URL. Efter det kan du sätta in pengar och söka efter ditt favoritskinn med hjälp av sökfältet. Att köpa skinn är ett klick och du får ett erbjudande omedelbart om skinet du köpte inte är handelsförbjudet. Om det är det måste du vänta några dagar innan du kan dra tillbaka det.

Topp 7 CS:GO-marknadsplatser:

Låt oss titta närmare på varje sida för att välja det bästa alternativet för dina behov och preferenser.

1. Skinport

Detta är en av få sajter som gör det möjligt för användare att fylla på konton och ta ut pengar till riktiga pengar. Ett brett urval av skinn ger en möjlighet att hitta ett intressant föremål och köpa det till en lägre kostnad än Steam.

counter strike marketplace

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

Skinport är en sida för dig som är van att ta del av den bästa servicen och en bekväm plattform med ett stort utbud av spelprylar.

2. Tradeit.GG

Detta är en webbplats med ett utmärkt rykte och har fungerat länge. Gränssnittet har ett integrerat filter för snabb sökning och eliminering av dubbletter. Snabb hjälp via livechatt och säkra transaktioner gör webbplatsen populär och efterfrågad för fiat-insättningar och investeringar i kryptovaluta.

csgo marketplace

👍 Fördelarna inkluderar:

👎Nackdelarna är följande:

Tradeit.GG är ett bra val för dig som letar efter en pålitlig säker plattform och behöver ta ut pengar omgående.

3. DMarket

Detta är världens första CS:GO-skinsmarknad baserad på blockchain-teknik. Sedan öppningen 2017 har den behållit en ledande position på marknaden med ett kristallklart rykte. Flera insättnings- och uttagsmetoder gör det bekvämt för alla spelare och hudsamlare.

skins market csgo

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

DMarket är den mest pålitliga marknadsplatsen med ett stort urval av skinn och betalningsmetoder, samt en mobilapp för Android och iOS.

4. Skinbaron

Detta är den bästa CS:GO-marknadsplatsen när det gäller visuell bearbetning av skal, som kan ses i tre dimensioner. Det finns mer än en miljon artiklar på webbplatsen, och priset är 30 % lägre än på Steams marknadsplats. En av de mest intressanta funktionerna är demonstrationen av hudslitage.

skins market cs go

👍 Fördelar:

👎Nackdelar:

Skinbaron besöks av tusentals användare som letar efter föremål till överkomliga priser. Om du gör en affär direkt med säljaren blir provisionen hälften så mycket - 7% av försäljningen.

5. Bitskins

Detta är den första webbplatsen någonsin som erbjuder en Counter-Strike-marknadsplats separat från Steam. Som ett resultat har sajten den största kundbasen, ett snyggt gränssnitt och möjligheten att spåra prishistoriken för huden.

bästa csgo-marknadsplatsen

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

Bitskins är designat för dig som är van vid den bästa servicen och föredrar att samarbeta med en plattform som har funnits i många år. 

6. Waxpeer

Om du föredrar peer-to-peer-transaktioner är Waxpeer vad du behöver. Detta tillvägagångssätt hjälper dig att undvika att dina skinn fryses under en vecka, och provisionen är bara 5,9 %. Dessutom kan du använda dina skinn medan de är på rea.

bästa cs go marknadsplatsen

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

Waxpeer är en sida för dig som vill få hud i sin ägo direkt efter köpet. Denna plattform är ett perfekt val för kryptovalutaägare.

7. SkinsMonkey

Det här är en ny plattform som öppnade 2021. Ändå har den snabbt vunnit popularitet och publikerkännande. En av anledningarna är en generös insättningsbonus på 35 % av beloppet, samt en bonus på första transaktionen med en cashback på 5 % för nya användare. En mängd olika insättningsmetoder är definitivt värda att notera.

csgo skin marketplace

👍 Fördelar:

👎 Nackdelar:

SkinsMonkey är lämplig för dem som inte förväntar sig riktiga pengar från försäljningen utan försöker lägga till inventeringen. 

Slutsats

CS:GO Skin Marketplace hjälper dig att få tag på coola föremål och sälja oönskade skal. Kolla in våra recensioner för att hitta den bästa marknadsplatsen av de tusentals CSGO Marketplace-webbplatserna där vi tillhandahåller tillförlitlig information om alla funktioner på webbplatserna. 

FAQ

Vilken är den bästa CS:GO-marknadsplatsen?

Den bästa marknadsplatsen för handel med CS:GO-skins har ett gott rykte och positiva recensioner och ingår i betygen på recensionssajter.

Hur kommer jag till CS: GO-marknadsplatsen?

För att bli en deltagare i transaktionen behöver du ett Steam-konto som har varit registrerat i minst 30 dagar, ett transaktionsbelopp på $5 eller mer och en profil inställd för handel.

Är CS:GO-marknaden legitim?

Det är helt lagligt och används av miljontals spelare runt om i världen för handelstransaktioner.