wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
GE BORT
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 31 deltagare
csgoroll
Logga in med steam
promo

Bästa köp Rust Skins webbplatser med affiliate-koderi 2024

Här hittar du pålitliga Buy Rust Skins-webbplatser och mer. Legit och fullständigt granskad!

Webbplatser

Allt du behöver veta om RUST-skinmarknaden

Tänker du äntligen köpa dina favoritskinn i spelet men inte säker på var du kan köpa dem? Försöker du säkert sälja dina föremål i spelet? Skinport, Tradeit.GG och RUSTSkins är de perfekta ställena för alla spelare att handla enkelt. Även om det finns otaliga onlinemarknadsplatser tillgängliga för RUST, är SkinsSwap den första som uteslutande fokuserar på skinn och föremål enbart från detta spel.

Här kan du njuta av de bästa erbjudandena på otaliga föremål i spelet. Skinport erbjuder den mest omfattande katalogen av skinn för en bråkdel av priset på andra plattformar. Användare kan sälja eller köpa RUST-skinn med kredit, PayPal eller till och med kryptovaluta. Uppdelad i kategorier som vapen, kläder och diverse, har marknaden alla föremål som för närvarande är tillgängliga för köp.

Du kan söka efter ett objekt med namn; sortera efter pris, erbjudande och kategori; eller till och med sätta ett lägsta och högsta pris. På så sätt kommer du att kunna organisera det enorma utbudet i en mindre pool av exakt det du letar efter.

Skinport listar varje vara med dess försäljningspris, såväl som det typiska priset för den artikeln. Bredvid försäljningspriset anger en grön eller röd procentsats exakt hur det listade värdet står sig i jämförelse med genomsnittet. På så sätt kan du enkelt se vilken typ av affär du får.

Vad är det bästa att köpa i RUST?

Medan den dyraste och sannolikt mest populära varan i stort sett är pansarskinnet känd som Punishment Mask (som vanligtvis tenderar att sälja för långt över $1 500,00), skulle många spelare vara snabba att stå för sina egna personliga favoriter.

Detta inkluderar alternativ som den extremt populära Battle-Scarred AKS47, eller Tempered AK47, som båda är gevärsskinn, och mycket billigare än den tidigare nämnda Punishment Mask.

Sammantaget, om du kan hitta webbplatsen för att köpa RUST-skinn, du letar efter på CSGOCatalog.com, är chansen stor att du hittar de bästa erbjudandena för billigt där.

Varför använda Skinport.com för att köpa RUST-skinn?

Skinport är ett säkert, professionellt nav för handel med RUST-artiklar online. Drivs av ett DE-baserat team känt som Skinport GmbH, sajtens grundare är spelindustriexperter med över ett decenniums erfarenhet. Webbplatsen använder också Trustpilot, vilket gör att kunder kan lämna recensioner eller se recensioner som lämnats av andra kunder angående deras transaktioner.

Detta ger fullständig transparens för Skinports räkning, vilket gör att alla kunder kan se exakt vad de har att göra med innan de lägger ner sina pengar. Även om det finns många andra tjänster att välja mellan, har ingen samma rykte och säkerhetsåtgärder som Skinport.

Inte bara det, Skinports priser är en bråkdel av de flesta andra webbplatser som har skal till salu. Vissa av deras toppsäljare går vanligtvis för så lågt som halva priset som andra marknadsplatser tar ut. Medan säljarna hanterar alla försäljningsavgifter, tar Skinport mycket mindre än andra sajter. Detta innebär att säljare kan lägga ut sina varor för mindre och ändå göra vinst, vilket ger en bättre affär även hos köparen.

Allt detta, tillsammans med en snabb och enkel transaktionsmetod, gör Skinport till den bästa tillgängliga marknadsplatsen. På några minuter kan du ha dina favorit RUST-skinn på ditt STEAM-konto redo och väntar, allt till ett utmärkt pris

Bästa ställena att köpa RUST Skins

1

RUSTSkins

Medan RUSTSkins kommer att toppa vår lista, finns det andra onlineplatser att göra RUST-affärer också. Förutom STEAM-marknaden är här några av våra val för säker och smidig handel. RUSTSkins.com är en omfattande marknadsplats som helt och hållet är dedikerad till RUST-skinn och föremål. I deras katalog hittar du allt från de billigaste erbjudandena till de absolut sällsynta fynden i spelet. Det är den första marknaden som enbart fokuserar på RUST, och det är fortfarande det snabbaste, säkraste och mest effektiva sättet för spelare att köpa och sälja sina RUST-skinn.

2

Dmarket

DMarketär en sida som säljer skal för spel som DOTA 2, CS:GO och några andra. Eftersom den inte är särskilt dedikerad till RUST-artiklar har den inte ett lika omfattande urval som vissa andra webbplatser. Däremot kan du ibland hitta en ganska bra affär på erbjudna varor. Liksom RUSTSkins visar den också listpriset jämfört med ett uppskattat genomsnittligt pris för den artikeln.

3

Swap.gg

Swap.gg erbjuder skal för spel som CS:GO, Team Fortress 2 och RUST. Ungefär som DMarket är urvalet inte för imponerande, men du kan ibland snusa på en hel del. Tyvärr är användargränssnittet lite av en huvudvärk, och det finns inget enkelt sätt att se hur stor procentandel från genomsnittet som en varas pris är som du kan med RUSTSkins.

4

Tradeit.gg

Tradeit.ggär ett annat alternativ för allt från DOTA 2 till Team Fortress 2. Det är inte RUST-centrerat, men det erbjuder faktiskt ett större urval av föremål än de två tidigare webbplatserna. Men tyvärr märkte vi att de flesta av priserna var ganska lite högre än vi kunde hitta någon annanstans.

5

Skinport

Skinportär den sista webbplatsen vi skulle föreslå. På många sätt är det en mycket liknande tjänst som Tradeit.gg, men den lider tyvärr av exakt samma problem. Det är ett handelsnav för CS:GO, DOTA 2, Team Fortress 2 och naturligtvis Rust. Även om det har ett ganska generöst urval av skinn och föremål, är priserna verkligen inte de bästa vi har hittat och är vanligtvis ganska mycket högre än de som finns på RUSTSkins.

Hur köper man RUST-skinn snabbt och säkert?

RUSTSkins, Skinport, Tradeit.GG eller någon annan sida, där du kan köpa RUST-skins, gör det enkelt att köpa alla skins i spelet du letar efter. Följ nästa steg för att köpa RUST-skinn:

Först lägger du bara till pengar på ditt konto med hjälp av insättningssidan. Du kan välja ett belopp och lägga till pengarna med den betalningsmetod du väljer, såsom PayPal, VISA, MasterCard, Trustly, Bitcoin eller Ethereum.

När du har lagt till dina pengar kan du söka på marknadsplatsen efter alla föremål som du är intresserad av. Lägg till skalen i din kundvagn och fortsätt sedan till kassan. När du har köpt dina föremål kan du ta ut dem till ditt Steam-konto.

För att slutföra ett köp måste du logga in på ditt Steam-konto. Du måste också länka den till ett telefonnummer med hjälp av Steam Guard Mobile Authenticator.

När du har loggat in på ett kvalificerat konto kan webbplatsen för att köpa RUST-skins skicka dina köpta varor direkt till ditt konto.

Detta är det mest direkta och säkra sättet att handla RUST-skinn online. På så sätt finns det inget behov av tredjepartstjänster eller ytterligare autentisering. Logga bara in på ett pålitligt STEAM-konto, slutför transaktionen så får du dina varor snabbt.

Om du vill återföra föremålen efter köpet behöver du inte ta ut dem till ditt STEAM-konto. Istället navigerar du bara till “Sälj” fliken, välj det nya priset och sälj vidare.

Hur kommer jag till marknadsplatsen i RUST?

Du får också byta RUST-skinn direkt genom STEAM. Dessa erbjudanden kommer direkt från ägarna av dessa skinn, så priserna kan fluktuera avsevärt. Det finns ingen garanti för att du kommer att hitta en lika bra affär som du skulle göra på RUSTSkins.com. Men om du letar efter STEAM RUST-marknaden kan du hitta den genom att ta följande steg:

1
Öppna din STEAM-klient och håll muspekaren över “Community ” flik
2
Klicka sedan på “Marknad” 
3
På den lilla listan med spel till höger, scrolla ner tills du hittar “Rust.” Du kan behöva klicka på “Visa mer”
4
När du klickar på “Rust,” du kommer att se alla skinn och resurser som finns att köpa från Steam Community Market

Här kommer du att kunna se artikelns bild och namn, samt kvantitet och pris. Du kan också sortera efter alfabetisk ordning, hudtyp, kvantitet eller pris. Eller så kan du söka efter ett objekt med namn specifikt.

Ok