wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
GE BORT
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
 • CSGOCatalog
 • allant CS.PRO #CSGOCatalog
 • Bagy
+ 31 deltagare
csgoroll
Logga in med steam
banner

Vanliga problem med CSGORoll och hur du åtgärdar dem

CSGORol: Varför jag inte kan sätta in

Om du inte kan sätta in pengar på CSGORoll, kontrollera då om du har angett korrekt information på denna plattform. Detta hänvisar till det valda betalningssystemet och dess detaljer. Kontrollera också om minimigränserna för insättning är uppfyllda.

Ytterligare krav för att få tillgång till finansiella transaktioner av alla slag inkluderar verifiering av din personliga information och att endast använda de betalningsverktyg som tillhör dig personligen. När du till exempel gör insättningar med kryptovaluta kan du inte ange någon annans plånbok.

Om det är ett presentkort för ett visst belopp, kontrollera då dess giltighet. Du kan ha använt det tidigare, och därför går inte betalningen igenom.

Varför CSGORoll-betalning kan misslyckas

Ibland går inte betalningarna igenom. Det finns flera anledningar till detta, inklusive följande:

 • problem i det finansiella systemet;
 • verifieringsprocessen har inte slutförts;
 • använda andras uppgifter;
 • överskrider gränsen för månatliga överföringar.

Om sådana problem skulle uppstå rekommenderas det att kontakta CSGORols supporttjänst. Onlinechatt erbjuds för detta ändamål. Supportkonsulter hjälper till att lösa problemet och försöker ta reda på sidan där felet uppstod.

Vad är CSGORoll Trade Cooldown?

Efter en uppdatering gjord av Valve går alla föremål in i återställningsläge och är inte utbytbara på sju dagar efter att de tagits emot dem. Så snart begränsningsperioden är över kan du enkelt använda föremål för att fylla på ditt CSGORoll-konto eller sälja dem på plattformen.

Varför jag inte kan sätta in pengar till CSGORoll med föremål

Om du inte kan göra en insättning till CSGORoll med skins från det populära shootern, kontrollera ditt Steam-konto. Det är viktigt att aktivera det för delning. Se dessutom till att webbadressen för utbytet är korrekt angiven.

Det är möjligt att det finns ett problem med anslutningen till Steam. I det här fallet, vänta ett tag och försök göra en insättning igen. Om situationen inte är löst inom 10 minuter, kontakta CSGORols supportteam för ytterligare instruktioner.

När du fyller på din balans med skins fungerar standard P2P-systemet. Med andra ord, du erbjuder en vara för utbyte, och en annan användare hämtar den för uttag. På grund av det stora antalet besökare görs transaktioner regelbundet utan förseningar.

Varför CSGORoll inte kan se mina skinn

CSGORoll accepterar inte vissa skinn. Det är därför en del av dina föremål kanske inte dyker upp på portalen under byten eller påfyllning. Dessutom kommer de inte att synas om webbadressen är felaktig. Öppna Steam och se till att bytesadressen är korrekt. Om det behövs, kopiera och klistra in det igen.

En annan möjlighet är att du nyligen har fått en hud (mindre än sju dagar sedan). I det här fallet är den tillfälligt i låset. Vänta tills tidsfristen går ut och utför åtgärden igen.

Hur man får mynt på CSGORol

Om du vill få mynt (valuta i spelet) måste du fylla på ditt konto. För detta ändamål kan du använda någon av de betalningsmetoder som erbjuds på portalen, till exempel förbetalda kort, kryptovaluta eller skinn. Kostnaden för ett mynt är $0,7. Det är inte möjligt att överföra dina mynt till andra plattformsbesökare. Däremot kan du använda dem för att satsa på spännande spel och köpa nycklar för att öppna fall.

Dessutom tillhandahålls mynt när du använder välkomstbonusen. Den aktiveras genom att ange lämplig kampanjkod. Du erbjuds tre fall att välja mellan. Om mynt ingår kommer du definitivt att få dem.

CSGORoll-handelserbjudande dyker inte upp

Om du inte ser handelserbjudanden måste du kontrollera tillgängligheten för Steam-tjänsten. Du kanske inte kan ansluta till plattformen. I det här fallet, försök att utföra dessa åtgärder senare.

En annan möjlighet är att ditt Steam-konto inte är konfigurerat. Det ska vara öppet för delning. Glöm inte heller att kontrollera webbadressen för utbytet. Ofta gör användare misstag när de går in i den.

Varför CSGORoll inte visar alla CS:GO-skins i mitt lager

CS:GO-skins kanske inte är synliga i inventeringen av följande skäl:

 • du har ingen;
 • ditt Steam-konto är inte korrekt anslutet;
 • objekt har en spärrperiod på sju dagar.

Om du har slut på alla föremål är det inte konstigt att de inte kan ses i ditt lager. Ibland glömmer användare att allt säljs eller sätts in på balansen. När det gäller anslutningen av kontot, kontrollera dess offentliga tillgänglighet och om webbadressen har angetts korrekt. Om varan tas emot för inte så länge sedan kan du inte göra något med den på en vecka.

Hur man tipsar om CSGORol utan chatt

Du kan inte överföra dina mynt till tredje part. Tidigare var sådana aktiviteter tillåtna för chattanvändare. Men ofta brukade bedragare utnyttja situationen. De uppfann olika knep för att övertala förtroendefulla användare att överföra sina mynt. Efter att ha mottagit ett stort antal klagomål från besökare, avbröt administrationen av CSGORoll-plattformen möjligheten att överföra valuta i spelet från funktionaliteten.

Detta var grunden för ärligheten och säkerheten i alla processer. Nu kan användare inte få enkla mynt om de inte har tillräckligt för att satsa eller öppna ett fall. Samtidigt kommer de inte att förlora balansen genom fuskarnas handlingar.

Varför jag inte fick mynt när jag vann på CSGORoll

Om du vunnit men inte har fått mynt beror i de flesta fall problemet på en instabil internetanslutning. Kanske avbröts anslutningen i ett avgörande ögonblick, på grund av vilket omgången inte ansågs giltig. Det rekommenderas starkt att kontakta konsulter från supporttjänsten och begära ett klargörande av situationen.

En annan punkt kan vara användningen av programvara från tredje part i spelet. För närvarande efterfrågas förutsägelseprogram bland besökarna. De är kopplade till kontot och räknar ut multiplikatorerna i Crash när priset ska tas bort. Liknande programvara tillhandahålls även för andra spel. Om säkerhetstjänsten upptäcker användning av tredjepartsprogram kommer vinsten inte att räknas. Dessutom är det möjligt att ditt konto kommer att spärras.

CSGORol presentmynt fungerar inte

Presentmynt betyder förbetalda kort. Du kan ange dem när du fyller på ditt saldo. Men i vissa fall fungerar de inte. Grejen är att när du köper ett presentkort får du en elektronisk kod. Den ska kopieras och klistras in i lämplig ruta under fondens överföring till spelkontot. Ibland gör användare misstag när de anger koden, och därför fungerar det inte.

Ett annat alternativ är när ett presentkort köps från en opålitlig sida. Det är möjligt att opålitliga säljare tillhandahåller en icke-existerande kod eller en kod som redan har använts. Kontakta CSGORoll support för mer information, samt administrationen av webbplatsen där du köpte kortet.

CSGORoll fortsätter att säga åt mig att logga in

Om du försöker logga in på portalen och du blir ombedd att ange dina inloggningsuppgifter igen, är det möjligt att anslutningen har misslyckats. Poängen är att auktoriseringen utförs via Steam-plattformen. Chansen är stor att problemet uppstår på dess sida. Vänta ett tag och försök igen. Om problemet kvarstår, kontakta supporttjänsten.

Betalningen misslyckades. Ladda upp dokument till din profil och kontakta CSGORoll Support

Om fel uppstår under finansiella transaktioner kan ovanstående meddelande visas. Om din identitet inte har verifierats är det dags att utföra den relevanta proceduren. När den är klar, försök igen och slutför den finansiella transaktionen. Om verifieringen inte löser problemet eller om den redan har slutförts måste du kontakta supportteamet.

Hur man fixar Escrow på CSGORol

När du tar ut pengar kan du använda instant- eller escrow-skins. Det speciella med det senare alternativet är att de är tillgängliga inom några timmar till sju dagar efter att ansökan lämnats in. Detta på grund av den tidsgräns som gäller för handel/byte av nya skinn, som gäller exakt en vecka från det att de tas emot. När du beställer en vara kommer du att kunna hålla reda på hur lång tid som är kvar tills den låses upp. Följaktligen kommer objektet omedelbart att flyttas till kategorin omedelbart och kommer att vara tillgängligt för uttag.

Varför jag inte kan ange kampanjkod på CSGORoll

Om du inte kan använda en CSGORoll-kampanjkod finns det ett antal anledningar till detta, inklusive följande

 • kombinationen har redan aktiverats av dig tidigare;
 • kampanjkoden har upphört att gälla;
 • tecknen har skrivits in felaktigt.

Det rekommenderas att kopiera koden och klistra in den i motsvarande cell. Detta hjälper till att undvika misstag när du anger kombinationen manuellt. Det är också nödvändigt att använda kampanjkoder som erhålls på tillförlitliga tjänster. I det här fallet kommer de garanterat att fungera när de aktiveras på grund av deras relevans.

Vad ska man göra om ogiltig Tradelink tillhandahålls av CSGORoll

Om en handelslänk är felaktigt tillhandahållen, rekommenderas att du skaffar den igen. För detta ändamål, gå till ditt Steam-konto och öppna delad åtkomst. Kopiera länken och klistra in den i lämpligt block på ditt CSGORoll-konto. På så sätt kommer problemen med input/output och skinnbyte att lösas.

CSGORoll-handelserbjudande annullerat

Om du lyckades skicka ett skal men erbjudandet till slut avbröts kan orsakerna vara följande:

 • den höga arbetsbelastningen på Steam-servrarna. Försök att upprepa försöket att skicka huden igen efter ett par timmar;
 • objektet accepteras av en annan användare. Även om det händer sällan, ansöker ibland två spelare samtidigt för samma föremål. I det här fallet kommer statusen för huden att uppdateras inom ett par minuter;
 • avbokningen gjordes av dig av misstag. I det här fallet finns det inget att oroa sig för. Vänta några minuter och upprepa beställningen.

Varför syns inte My Knife på CSGORol?

Du kan inte se ditt objekt på grund av en misslyckad anslutning till Steam eller en felaktigt inställd profil. Vänta 10 till 15 minuter för att upprepa åtgärden. Öppna också Steam-portalen, aktivera delad åtkomst, kopiera utbytesadressen och klistra in den i ditt CSGORoll-konto.

Kategorier
CSGORoll best cs2 upgrade
Ok