wing-preload
Logga in med steam
banner

Vad är CSGORoll presentkort?

CSGORoll presentkort är en förbetald kupong. Det kan användas på plattformen för att köpa föremål (skins) eller satsa i hasardspel. Verifikationen tillhandahålls som en digital kod. Det skrivs in i användarens profil. Därefter kommer mynt som motsvarar valören på presentkortet att krediteras till ditt saldo.

Fördelen är att du kan använda kupongen för dig själv eller ge den i present till en vän. Den kommer dock bara att lösas in en gång, varefter den avbryts. Du kan aktivera kontantkortet en tid efter köpet, inte direkt. Till exempel när du bestämmer dig för att registrera dig och använda CSGORoll-funktionen.

Hur man använder CSGORoll presentkort

Innan du kan använda ett presentkort måste du köpa ett. De grundläggande stegen är följande:

  • gå till en av webbplatserna som säljer CSGORoll presentkort;
  • välj en godtagbar valör (t.ex. 1, 10, 25, 250 mynt);
  • klicka på köpknappen och få en specialkod.

När du har slutfört ovanstående åtgärder måste du aktivera det förbetalda kortet med följande procedur:

  • gå till CSGORoll-webbplatsen och logga in på ditt konto;
  • tryck på knappen Insättning och välj Presentkort bland de tillgängliga metoderna:
  • ange koden som du fick under köpet och bekräfta dina handlingar.

Medel kommer att krediteras ditt konto omedelbart. Sedan kan du fortsätta med att spela eller köpa fantastiska skins till CS:GO.

Var kan man köpa CSGORoll presentkort

Om du vill köpa ett CSGORoll-presentkort, gå till lämpliga webbplatser. Som regel är de helt dedikerade till att sälja kuponger. Tänk på att kostnaden kan variera, eftersom den beror på prispolicyn för en viss plattform och tillgängligheten av kampanjerbjudanden.

De mest populära resurserna för att köpa förbetalda kort är Kinguin, G2A och Giftcapro. Här är en jämförande tabell med kostnaden för kuponger.

Kupongens värde i mynt Kinguin G2A Giftcapro
1 €1.14 $2.83 £1.03
5 €5.10 £4.62
10 €10.11 $14.91 £9.18
20 €20.06 £18.20
25 €24.90 $35.38 £22.60
50 €49.76 £45.16
100 €100.25 £90.98
250 €248.20 £225.24

När du besöker marknadsplatserna kan du välja en kupong av valfritt värde som passar dina behov. Dess köp tar inte mycket tid. Allt du behöver göra är att lägga till varan i kundvagnen och betala.

Vilka är priserna för CSGORoll-presentkort?

Priset för presentkort anges ovan. Vår webbplats täcker endast erbjudanden från Kinguin och G2A. Faktum är att det finns en hel del liknande presentkortsplattformar. De kan dock inte skryta med ett så stort antal erbjudanden eller ta orimligt höga priser. Till exempel kostar en kupong för 5 mynt i spelet på keyesd.com €8,40 (medan Kinguin erbjuder den för endast €5,10).

Det är också möjligt att sänka priset vid tidpunkten för kampanjerbjudanden. Men detta kräver regelbunden övervakning av alla förändringar och innovationer på plattformarna. Även 10% rabatt är en fin present när du köper en kupong.

Frågor och svar

Är det lagligt att använda ett CSGORoll-presentkort?

Ja, det är lagligt att använda förbetalda kort. Denna laddningsmetod strider inte mot etablerade normer och är inte bedräglig. Det är bekvämt eftersom du kan använda presentkortet själv eller ge det till en vän. Du behöver inte aktivera kupongen omedelbart.

Vilken webbplats har det bästa priset för ett CSGORoll-presentkort?

De bästa priserna för CSGORoll-presentkort finns på Kinguin. Inköp på andra plattformar är lönsamma vid tidpunkten för kampanjerbjudanden.

Kan jag få ett CSGORoll-presentkort gratis?

Ja, du kan få ett presentkort gratis men du måste hitta rätt kampanj på de relevanta plattformarna för det. Tänk på att värdet kommer att vara minimalt.

Kategorier
stake best site
Ok