wing-preload
Logga in med steam
banner

Topp 11 De dyraste CS2-knivarna

CS:GO har hållit fansen roade och underhållna med sina kosmetiska föremål i spelet, särskilt knivar, som är mycket eftertraktade av spelentusiaster och samlare. Det finns en stor marknad på onlinemarknaden CS:GO för dessa knivar, särskilt de sällsynta. I den här artikeln kommer vi att prata om de dyraste CS:GO-knivarna baserat på deras sällsynthet och efterfrågan.

11 dyraste CS2-knivar

Här är de 11 dyraste CS:GO-knivarna 2024. Tänk dock på att priset kan variera beroende på trenderna och efterfrågan på den specifika designen.

 1. Karambit Case Hardened Blue Gem: Case Hardened Blue Gem-varianten är uppskattad för sin blå färg, som är ett resultat av det “fodralhärdande” hudmönstret. Samlare letar specifikt efter mängden och fördelningen av blått, med vissa mönster som är mer önskvärda än andra, vilket gör dem till en av de dyraste CS:GO-knivarna på marknaden.
 2. M9 Bayonet Crimson Web (fabriksny): M9 Bayonet är en ganska dyr kniv i sig, men i kombination med “Factory New”-tillståndet klättrar den upp till en ännu högre prisklass på uppåt 2000$.
 3. Butterfly Knife Crimson Web (fabriksny): Butterfly Knife är känd för sin unika vändande animation i spelet, som spelare älskar. The Crimson Web-mönstret, särskilt i det orörda fabriksnya skicket, är dock mycket sällsynt och dyrt.
 4. Karambit Doppler Sapphire: Karambit Doppler Sapphire är en del av Doppler-serien som även inkluderar Ruby och Black Pearl, men Sapphire är ofta den mest eftertraktade för sin slående blå nyans och sällsynthet, vilket gör den till den dyraste i serien.
 5. Bajonet Autotronic (fabriksny): Bajonetten är en klassisk CS:GO-kniv med ett elegant, modernt utseende. Men Autotronic-skalet ger den en röd kretsdesign på en metallisk bakgrund som gör den mer unik och eftertraktad bland spelentusiaster.
 6. Flip Knife Lore (fabriksny): Lore-kollektionen är känd för sin invecklade, drakinspirerade gyllene design över en svart bakgrund. Flip Knife-varianten har en kompakt och praktisk design, och när den är i toppskick “Factory New” blir den en mycket eftertraktad och sällsynt hud i CS:GO-skinsortimentet.
 7. Bowie Knife Fade (fabriksny): Bowie Knife är en stor, tung kniv uppkallad efter den berömda Jim Bowie. Fade-skinnet appliceras på kniven med en jämn gradient, vanligtvis blandas från lila eller rosa upp till en ljusblå färg, som täcker hela bladet, vilket gör den till en av de dyraste knivarna på vår lista.
 8. Karambit Marble Fade (Fire and Ice): Marble Fade-effekten på Karambit-kniven är en flerfärgad finish som kombinerar röda, blå och gula nyanser. Å andra sidan är varianten “Eld och is” särskilt uppskattad och dyr för att endast ha röda och blå färger, som liknar eld och is med en tydlig separation.
 9. Talon Knife Fade (fabriksny): Talon Knife är ganska lik Karambit-kniven, med en böjd design och en ring som gör att kniven kan snurras. Fade-mönstret på en Talon Knife, särskilt när det täcker vapnet helt och är i “fabriksnyt” skick, är sällsynt och estetiskt tilltalande.
 10. M9 Bajonett Lore (fabriksny): Lore-skinnet, med sin detaljerade, mytiska varelsedesign, är mycket önskvärt. M9 Bajonettens stora yta visar huden väl, och i fabriksnytt skick är den intrikata designen skarp och tydlig, vilket gör den till en uppskattad ägodel bland CS2-samlare och entusiaster.
 11. Ursus Knife Doppler Ruby (fabriksny): Ursus Knife är en mer traditionell och enkel knivdesign. Doppler Ruby-varianten är en livlig, enfärgad röd färg. Som med andra Doppler-skinn är Ruby sällsynt, och att hitta en i fabriksny skick, med dess fläckfria, glansiga utseende, är ännu ovanligare.

Dyra knivar i CS2

Kniv År av tillägg Design Priser för passerade 2 månader Ökning av % Intressant fakta
Karambit Case Härdad Blå Gem 2013 Blå färg, kloliknande form $15000 5% De mest önskvärda mönstren kallas “Blue Gems”.
M9 Bajonett Crimson Web 2013 Röd webbdesign över svart $12000 10% Eftertraktad för sitt spindelnätsmönster.
Fjärilskniv Crimson Web 2014 Röd webbdesign, fjärilsöppning $13000 7% Känd för sin unika öppningsanimation.
Karambit Doppler Safir 2015 Helt blå i Doppler-serien $17000 12% En av de sällsynta dopplerfaserna.
Bajonett Autotronic 2016 Röd kretsdesign $9000 4% Snygg modern look med ett unikt rött mönster.
Flip Knife Lore 2016 Guld och svart, drakinspirerad design $11000 9% Inspirerad av den legendariska AWP Dragon Lore.
Bowie Knife Fade 2016 Färgglad gradient, stor storlek $10000 6% Stor och imponerande med full lutning.
Karambit Marble Fade Fire and Ice 2015 Röda och blå färger, tydlig separation $16000 15% Perfekta eld- och ismönster är extremt sällsynta.
Talon Knife Fade 2018 I likhet med Karambit, tona färgdesign $10500 8% Nyligen tillskott med en eftertraktad blekning.
M9 Bajonett Lore 2016 Intrikat, drakinspirerad design $15000 11% Stor yta visar upp Lore-designen väl.
Ursus Knife Doppler Ruby 2018 Klarröd, Doppler-serien $9500 5% Enfärgad klarröd färg i Doppler-serien

Är alla knivar dyra i CS2?

Nej, inte alla knivar är dyra i CS:GO. Priset på knivarna beror på en uppsjö av faktorer, inklusive:

 • Sällsynthet
 • Skick
 • Efterfrågan
 • Hud
 • Release-serien
 • Specialfunktioner

Dessa faktorer bestämmer priset på huden på ett varierat sätt. Vissa knivar släpps dock mycket billigt och klättrar ofta på för att vara mycket dyra att köpa med tiden på grund av deras sällsynthet och efterfrågan.

Varför är knivar så dyra i CS2?

Vissa knivar i CS:GO kräver höga priser på grund av deras speciella design, sällsynthet och efterfrågan. För många spelare blir dessa eftertraktade inventarier mer än bara ett föremål i spelet, de anser att det är ett prestigesätt att anpassa spelet. Dessutom kan sällsynta mönster eller skal, särskilt i fabriksnya skick, vara otroligt få, vilket driver upp efterfrågan bland en dedikerad grupp av samlare och spelare.

Slutsats

CS:GO-knivarna är en av de mest prestigefyllda och eftertraktade föremålen i spelet för inbitna spelsamlare och CS2-entusiaster, vilket gör dem dyra och sällsynta till sin natur på grund av deras efterfrågan. Spelet har dock ett brett lager och släpper ofta nya knivdesigner, så spelare kan köpa enligt deras budget och preferenser.

Frågor och svar

Vilken är den dyraste kniven på CS:GO?

Den dyraste kniven i CS:GO varierar med tiden och marknadstrenderna, men i skrivande stund är Karambit Case Hardened Blue Gem den dyraste kniven med en prislapp på över 15 000 USD på grund av dess sällsynthet och efterfrågan.

Vilken är den bästa 1 kniven i CS:GO?

Den populäraste kniven i CS:GO är Butterfly Knife på grund av dess intrikata simulering och form. Butterfly-animationen är älskad av fansen, vilket gör den till ett eftertraktat föremål bland entusiaster.

Vilket är det dyraste vapnet någonsin?

Priserna varierar med marknadstrenderna, men fjärilsknivarna Emerald eller Sapphire har enligt uppgift tidigare nått över 25 000 USD, vilket gör dem till de dyraste vapnen någonsin.

Vilken är den dyraste butterflykniven i CS:GO 2023?

I CS:GO 2023 kan fjärilskniven med Crimson Web-mönster i fabriksnytt skick vara den dyraste fjärilskniven i CS:GO.

Vilken är den mest sällsynta kniven i CS:GO?

Karambit Case Hardened Blue Gem är en av de mest sällsynta knivarna i CS:GO. Endast ett fåtal exemplar finns tillgängliga på marknaden och de har en häpnadsväckande prislapp.

Vad är den dyraste CSGO-handeln?

Den dyraste CS:GO-handeln i historien var på ca 800 000 dollar för två skins, inklusive AWP Dragon Lore och Case Hardened AK-47.

Kategorier
CSGORoll best roullet
Ok