wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
GE BORT
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 23 deltagare
csgoroll
Logga in med steam
banner

Hur man säljer eller köper CSGORoll-konto

Vad behöver jag CSGORoll-konto för?

Ett CSGORoll-konto är nödvändigt för att få tillgång till plattformens fulla funktionalitet. Om du har ett konto kan du sätta in eller ta ut pengar, aktivera en kampanjkod och bli medlem i ett affiliateprogram. Efter registreringen har du också tillgång till spännande hasardspel som Crash, Roulette, etc.

Dagliga fall lockar inte mindre uppmärksamhet. De kan dock endast erhållas av spelare som har nått den andra nivån. Detta kräver vadslagning på plattformen (varje $0,7 mynt ger användaren 400 erfarenhetspoäng). Ju högre nivån nås, desto bättre är gåvorna i fallen.

Det tar ibland lång tid att uppgradera ditt konto. Dessutom kräver det avsevärda ekonomiska utgifter eller framgångsrika spel med stora utbetalningar. Inte alla spelare har tid och lust att ta itu med kontouppgradering. Ändå vill de verkligen få bra skinn genom att öppna dagliga fodral. Det är därför möjligheten att köpa och sälja konton är efterfrågad bland CSGORoll-besökare.

Är det möjligt att sälja eller köpa CSGORoll-konto?

Det finns många onlineerbjudanden med ett CSGORoll-konto till salu. Användare lägger också in köpförfrågningar. Situationen är inte exceptionell eftersom det finns de som tjänar pengar på detta och andra som får önskade privilegier genom att köpa den högre nivån.

När det gäller möjligheten att nå en överenskommelse med en köpare eller säljare beror allt på en ömsesidig vilja att komma fram till en kompromiss. Naturligtvis finns det situationer där båda parter är nöjda med villkoren i affären. Men ofta börjar köparen att pruta och försöka sänka priset. Oavsett vad fallet kan vara så sker affärer.

Är det lagligt att sälja eller köpa CSGORoll-konto?

Att köpa/sälja ett konto i CSGORoll är olagligt. Spelplattformens regler föreskriver att kontot måste tillhöra en specifik användare, och all data måste vara korrekt och uppdaterad. Om du köper ett konto från en annan medlem är hans personuppgifter kopplade till det. Detta på grund av att portalen kräver verifiering av fullständigt namn/födelsedatum, samt bostadsadress.

Poängen är att verifieringen av uppgifter utförs direkt efter registreringen för att få tillgång till finansiella transaktioner. Ändå är vissa användare i riskgruppen, och administrationen genomför omverifiering då och då. Följaktligen kommer en spelare inte att kunna verifiera information med hjälp av någon annans konto, och detta konto kommer att blockeras.

Fördelar med att sälja eller köpa CSGORoll-konto

Fördelen med att köpa/sälja ett CSGORoll-konto är uppenbar: allt görs för pengarnas skull och coola skinn. Varje deltagare i transaktionen strävar efter sina egna mål. Säljaren får en vinst i form av pengar. Trots att han ådragit sig vissa kostnader för att uppgradera sitt konto och nivå täcker det erhållna beloppet fullt ut alla förluster och ger en extra inkomst.

När det gäller köparen får han ett konto med en hög nivå i spelet. Följaktligen kommer användaren varje dag att få fodral med coola CS:GO-skinn.

Var kan jag sälja eller köpa CSGORoll-konto?

Användare köper och säljer konton på tematiska forum. Vem som helst kan lägga upp sina erbjudanden och sedan diskuterar intresserade parter. Vissa hasardspelsajter ger också möjligheter att utföra transaktioner. I det här fallet finns det inga lotter och andra privilegier. Deltagarna kommunicerar med varandra via chatt. Vid ömsesidigt intresse och överenskommelse verkställs köp/försäljning.

Vilka huvudfaktorer beror priset på CSGRoll-kontot på?

Priset på kontot bestäms av säljaren. Givetvis kan en viss summa erbjudas av köparen. Om säljaren är nöjd med erbjudandet kommer affären att ske. De viktigaste faktorerna som påverkar priset på kontot är följande:

  • den nivå som användaren nått under profilens livstid;
  • de utgifter som kontoägaren ådragit sig för dess utveckling;
  • tillgången på aktiva hänvisningar och deras kvantitet. Inbjudna användare skapar passiv inkomst;
  • frekvens av transaktioner på plattformen och deras framgång;
  • frånvaro av problem med administrationen från det ögonblick då kontot registrerades.

Varje användare bestämmer vilket pris som ska tas ut för hans eller hennes profil. Men om säljaren lätt går med på en stor rabatt, tänk efter noga. Han kan vara en bedragare och erbjuder dig ett stulet konto.

Frågor och svar

Är det säkert att köpa ett CSGORoll-konto?

Att köpa någon annans konto är inte säkert. Detta beror på att kontot kan bli stulet och efter en viss tidsperiod kommer dess ägare att dyka upp. Dessutom verifierar CSGORoll användare i riskzonen från tid till annan. Du kommer inte att kunna slutföra det med ett konto som inte tillhör dig.

Hur undviker jag att fuska när jag säljer eller köper ett CSGORoll-konto?

Om du vill undvika att bli lurad måste du noggrant kontrollera både kontot och säljaren. Kontot måste tillhöra den användare som erbjuder det till dig. Annars är sannolikheten stor att profilen är stulen.

Kategorier
stake best site
Ok