wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
GE BORT
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
 • CSGOCatalog
 • allant CS.PRO #CSGOCatalog
 • Bagy
+ 31 deltagare
csgoroll
Logga in med steam
banner

Frågor om Stake

O que fazer quando o Stake está em baixo

Om det inte går att komma åt spelportalen är det nödvändigt att ta reda på orsakerna. Det kan vara tekniska problem som just nu löses av specialister. Det är också möjligt att portalen är blockerad i en viss region där hasardspel och ytterligare deltagande i det är förbjudet.

Exakt vad som hände vet bara plattformsägarna. Du kan i sin tur få relevant information i sociala nätverk och meddelanden där det finns insatssidor och kanaler. Om webbplatsen genomgår tekniskt underhåll kommer du att informeras om den ungefärliga tiden för dess färdigställande. Det är mer komplicerat när det kommer till plattformens blockering och här är det bara att vänta på förändringar i landets lagstiftning.

Du kan använda dess speglar för att lösa problemet och få tillgång till spelsidan. De är en exakt kopia av webbplatsen där design, funktionalitet och kundbas överförs. Här bevaras ditt saldo på spel- och bonuskontona, och ändringar synkroniseras omedelbart på huvudwebbplatsen och alla alternativa plattformar.

Ett annat alternativ är att använda en VPN-tjänst. Det ändrar IP-adresserna, tack vare vilket förbudet mot att besöka sidan försvinner för dig. Du kan hitta betalda och gratisalternativ på webben, och de första är mycket mer pålitliga.

Porque é que não posso jogar no Stake

Du måste registrera och verifiera dina uppgifter för att kunna spela på Stake. Om du inte kan skapa ett konto på portalen kan orsaken vara olämpliga ålders- eller geolokaliseringsbegränsningar. Faktum är att endast användare av myndig ålder får registrera sig. De måste bo eller tillfälligt vistas i jurisdiktioner där det inte finns något förbud mot att spela med pengar. Om du anger felaktiga uppgifter kommer du inte att kunna slutföra verifieringen och ditt konto kommer att blockeras.

Om du har ett konto men har problem med att starta slots, kontrollera sedan stabiliteten på din internetanslutning. Det är möjligt att på grund av fluktuationen i åtkomsthastigheten är alla processer för långsamma. Kontakta i alla fall en supportkonsult för att få reda på orsakerna.

Varför jag inte kan logga in på Stake

Om du inte kan logga in på din profil, kontrollera noggrant de uppgifter du angav. Inloggning och lösenord måste överensstämma med de du angav när du registrerade dig på sidan. Var uppmärksam på fallet när du skriver in bokstäver.

Om du har glömt ditt lösenord kan du alltid återställa det. Processen tar ett minimum av tid. För detta ändamål, gör följande:

 • Klicka på knappen “Logga in” (den är på den övre sidan av hemsidan);
 • Välj “Glömt ditt lösenord?” i fliken som öppnas;
 • Ange din e-postadress i den dedikerade raden som visas;
 • Klicka på “Återställ lösenord”.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med ytterligare instruktioner. Följ den för att återställa dina referenser och logga in på ditt konto utan problem.

Os jogos Stake não funcionam

Ibland har användare problem med spel som inte fungerar. Detta kan bero på en mycket långsam internetanslutning. I det här fallet startar inte kortplatsen på grund av den långa dataöverföringen.

I undantagsfall kan det finnas situationer när spelautomaten inte längre stöds av utvecklaren. Som regel går information om detta snabbt till administrationen av kasinot, och emulatorn tas bort från den allmänna samlingen. Det kan dock hända att du försöker spela när lämpliga åtgärder ännu inte har vidtagits.

Não consigo depositar em Stake

Om du inte kan göra en insättning så är problem från betaltjänstens sida inte uteslutna. Det kan dock finnas enklare skäl:

 • felaktigt inmatad cryptocurrency-plånboksadress vid överföring av pengar;
 • minimigränser som gäller på webbplatsen beaktas inte;
 • otillräckligt belopp i balans;
 • tillåtet antal överföringar per månad överskrids.

Om alla kriterier är uppfyllda, be om hjälp från supportteamet. De kommer omedelbart att identifiera sidan där problemet uppstod och hjälpa till att lösa problemet på kort tid.

Porque é que o pagamento Stake pode falhar

I vissa fall kan transaktionsbearbetningen misslyckas. Som regel beror detta på följande skäl:

 • användning av andras betalningsinstrument. Om verifiering avslöjar att kryptoplånboken tillhör en tredje part kommer transaktionen att avbrytas;
 • Problem på sidan av finansiella aktörer. I det här fallet bör du kontakta supporttjänsten för din betalningsleverantör och ta reda på när det kommer att vara möjligt att överföra pengar igen;
 • Felaktiga uppgifter vid insättning eller uttag av vinster. Kontrollera informationen och ändra den vid behov.

Não consigo obter o meu prémio na Stake

Du kan möta problemet med att inte kunna få dina vinster av flera anledningar:

 • det var ett avbrott i internetanslutningen när rullarna snurrade;
 • i samband med sportvadslagning slutfördes matchen inte av vissa skäl;
 • vid deltagande i någon av kampanjerna var de angivna villkoren inte uppfyllda..

Dessutom utförs inte betalningen av vinster i händelse av upptäckt av bedrägliga handlingar från din sida. För att undvika sådana situationer, läs noggrant igenom villkoren för webbplatsen.

Problem med kundtjänst på Stake

Om supportpersonalen inte har svarat eller inte kunnat hjälpa dig, skriv ett officiellt brev till ägaren av Stake-plattformen. Du hittar företagets kontaktuppgifter på hemsidan. Detta kommer att göra det möjligt för ledningen att vidta åtgärder mot inkompetenta medarbetare.

Om det är ett specifikt problem, dela det i ett tematiskt forum. Det är möjligt att några av användarna har stött på en liknande situation och kommer att ge råd om åtgärdsordningen. Dessutom kan erfarna spelare ge lite råd utifrån sin egen kunskap.

faq

Kategorier
CSGORoll best cs2 site
Ok