wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
GE BORT
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
csgoroll
Logga in med steam
banner

Frågor om Duelbits

Duelbits identitetsbekräftelse

Omedelbart efter registrering på Duelbits webbplats måste du slutföra verifieringsproceduren för att få tillgång till finansiella transaktioner. Efter auktorisering visas ett fönster i din profil som ber dig att bekräfta din e-postadress. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en aktiv länk. I vissa fall kan det hamna i din skräppostmapp. Titta där om du inte hittar den i huvudkategorin. Öppna e-postmeddelandet och klicka på länken. Du kommer att omdirigeras till din personliga profil.

Du kan också behöva verifiera dina personuppgifter innan du tar ut pengar. För detta ändamål bör du skicka skanningar av ditt pass eller körkort. Om du vill verifiera din bostadsadress måste du skicka en kopia av kvittot för de senaste tre månaderna.

Duelbits: Jag kan inte sätta in

Om du inte kan göra en insättning när du besöker Duelbits, notera de största möjliga problemen:

  • e-postadressen är inte bekräftad;
  • tredje parts betalningssystem används;
  • minimigränser för påfyllning av saldot beaktas inte;
  • otillräckliga medel på betalningsinstrumentets saldo.

Om du har kontrollerat kriterierna och allt är bra, kontakta supportspecialisterna för att ta reda på orsakerna. De kommer att identifiera sidan där problemet har uppstått (vid betalningsinstrumentet eller på spelplattformen). Dessutom kommer konsulter att ge detaljerade instruktioner för ytterligare åtgärder.

Varför Duelbits betalning kan misslyckas

Om betalning i Duelbits misslyckas, kontrollera följande funktioner:

  • Huruvida betalningsinstrument som du använder tillhör dig personligen. I syfte att undvika penningtvätt och andra bedrägerier måste användarna endast använda personliga kryptovaluta-plånböcker eller e-plånböcker;
  • Huruvida dina kort- eller plånboksuppgifter är korrekt inmatade. Om du anger uppgifterna felaktigt kommer transaktionen att annulleras;
  • Oavsett om du begår några olagliga handlingar. Bekanta dig med reglerna och villkoren för spelportalen för att undvika force majeure-situationer. Annars kommer du inte att få pengar och du kommer att möta blockering av ditt konto.

Livesupport av Duelbits svarar inte

Om du mailar en konsult i en onlinechatt, vänta ett tag. Ibland kan operatörerna inte svara direkt eftersom det ibland är hög arbetsbelastning. Din fråga bör tas upp för behandling inom 15 minuter.

Om svaret av någon anledning inte har kommit, titta igenom avsnittet med vanliga användares frågor. Kanske hittar du en liknande situation här och du kan lösa ditt problem.

Ett annat alternativ är att kontakta de officiella kanalerna och sidorna på Discord, Instagram och Twitter.

Varför jag inte kan ta ut min vinst från Duelbits

Om du inte kan ta ut dina vinster, var uppmärksam på vissa kriterier. Några av huvudproblemen inkluderar:

  • underlåtenhet att följa minimigränserna för uttag;
  • Felaktig inmatning av betalningsuppgifter;
  • använda andras betalningsinstrument.

Det kan finnas andra problem men för att identifiera och lösa dem måste du kontakta en supportkonsult.

Vad händer om jag inte får min belöning på Duelbits?

Om det uppstår en situation där du inte fått din belöning finns det ingen självständig lösning på problemet. I det här fallet hjälper det bara att kontakta en supportkonsult. De kommer att granska om de angivna villkoren är uppfyllda och ge nödvändig hjälp.

faq

Kategorier
CSGORoll best roullet
Ok