cadouri
$0
steam logo Loghează-te
chevron_left toate site-urile

Câștigați bani reali 24/7 din vânzarea de skinuri RUST chiar acum!

Lista celor mai bune site-uri legitime pentru a vinde skin-uri RUST în 2024

site-uri

Buy & Sell Skins – Easy and Secure
Evaluarea editorului
5.00
star star star star star
Evaluarea utilizatorilor
1.00
3
people
star_border star_border star_border star_border star
cod
hellagood
enter skinport citește recenzia
+3% bonus
Evaluarea editorului
5.00
star star star star star
Evaluarea utilizatorilor
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
cod
HELLA
enter skincashier citește recenzia
Unlock 24 hour Daily Free Case + Rakeback and a +5% Deposit Bonus
Evaluarea editorului
5.00
star star star star star
Evaluarea utilizatorilor
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
cod
HELLAGOOO
enter rustclash citește recenzia
Get +1% Bonus to all Transactions
Evaluarea editorului
4.50
star star star star star_half
Evaluarea utilizatorilor
5.00
2
people
star star star star star
cod
hellagood
enter skinswap citește recenzia
10% topup/discount bonus
Evaluarea editorului
4.00
star star star star star_border
Evaluarea utilizatorilor
1.00
4
people
star_border star_border star_border star_border star
cod
hellagood
enter tradeit citește recenzia
Reduce Your Trading Fees
Evaluarea editorului
4.00
star star star star star_border
Evaluarea utilizatorilor
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
cod
IjodEs9eWW
enter dmarket promo code citește recenzia

Supraviețuirea lumii dure și neiertătoare a RUST este o provocare în sine.

Nu numai că elementele sunt împotriva ta, fauna locală și chiar alți jucători te vânează în mod constant, căutând să te omoare în fiecare moment oportun.

Dacă ești un jucător experimentat al jocului, probabil că șansele sunt în favoarea ta de fiecare dată când te conectezi la contul tău pentru a continua încă o zi în RUST.

Dar la ce folosește munca ta grea dacă nu faci nimic din ea (în afară de grinda nesfârșită pentru supraviețuire)?

Aici intervine CSGOCatalog.com!

Site-urile pentru vânzarea skin-urilor RUST sunt site-uri de încredere 100% care vă oferă schimburi de numerar impresionante pentru toate articolele cosmetice pe care doriți să le vindeți pe platformă.

Având un catalog reputat de clienți mulțumiți, puteți vinde skin-uri RUST extrem de ușor, optând pentru noi ca piață online dedicată.

Puteți vinde aproape orice piele sau articol special pentru bani reali aici, iar tranzacțiile se fac instantaneu pentru a vă asigura că primiți plățile cât mai curând posibil!

Nu mai ezita acum și câștigă niște bani rapid punând la vânzare skin-urile tale exclusive RUST nefolosite astăzi!

Cum să vinzi skin-uri RUST rapid și în siguranță?

Să faci profit în timp ce te distrezi în RUST, cu siguranță sună ca o combinație grozavă, iar asta este un fapt!

Dacă doriți să câștigați primii bani RUST de la noi, iată modalitatea de a face acest lucru:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Steam.

 2. Vizitați site-ul pentru vânzarea skin-urilor RUST.

 3. Conectați-vă contul Steam la magazinul nostru introducând adresa dvs. URL Steam Trade și adresa de e-mail în Setările contului din magazinul nostru (de asemenea, este posibil să primiți o solicitare în timpul primei vizite pe site).

 4. Odată ce a avut succes, navigați la „Vânzare”; fila situată în partea de sus a magazinului nostru.

 5. Alegeți articolele/ skin-urile preferate pentru vânzare din Inventarul dvs. Steam.

 6. Desemnați un preț de vânzare confortabil.

 7. Dacă totul este finalizat, faceți clic pe ‘Elemente din listă’ mai jos pentru a le scoate la vânzare.

După aceea, poți continua să joci ca de obicei, obținând și mai multe articole.

Acest lucru ar putea deveni cu ușurință următorul tău venit pasiv în scopuri cripto, dacă ești la îndemână!

Odată ce se face achiziția articolelor dvs. de vânzare, plata va fi transferată automat în contul dvs. de comerciant imediat.

Este atât de simplu!

Procesul nostru convenabil de vânzare justifică statutul nostru drept cel mai bun loc pentru toate skin-urile dvs. Steam pentru a fi vândute din joc, în orice zi a săptămânii!

De ce ar trebui să ne vindeți skinuri RUST?

Dacă sunteți încă nou la CSGOCatalog, s-ar putea să nu ne acordați încredere în vânzările și tranzacțiile dvs. de articole RUST.

Acest lucru poate suna adevărat pentru utilizatorii care doresc să vândă skin-uri RUST și pentru conturile PayPal, care uneori poate deveni un obstacol din cauza restricțiilor bugetare și a problemelor de timp.

Nu vă îngrijorați, deoarece site-urile pentru vânzarea de skinuri RUST vă oferă diverse avantaje prin utilizarea platformei noastre, cum ar fi:

• ✔️ Ușurință în utilizare - Interfața cu utilizatorul (UI) a magazinului nostru este concepută pentru a vă oferi acces simplu și rapid pentru a efectua orice achiziție, vânzare și chiar depuneri în cont fără bătăi de cap!

• ✔️ Prețuri competitive - Prețul fiecărui articol care este listat pe piața noastră va fi verificat simultan cu prețul estimat curent Steam (va fi afișat sub prețul final setat), permițându-vă să luați cele mai bune decizii posibile.

• ✔️ Confidențialitate strictă - Aderăm la politicile stricte ale companiei care impun o protecție puternică a informațiilor sensibile ale clienților și a tranzacțiilor online.

• ✔️ Fără taxe ascunse - Pe lângă taxa de serviciu mică impusă oricărei vânzări, fiecare tranzacție este complet transparentă, deoarece nu ascundem nicio altă taxă subiacentă pentru fiecare articol cumpărat sau vândut.

• ✔️ Conținut pur RUST - În comparație cu majoritatea site-urilor de magazine de pe piață astăzi, concentrarea noastră asupra conținutului RUST vă ajută să eficientizați totul pentru a căuta skin-uri/articole dorite fără a fi nevoie să treceți prin multe filtre diferite (cum ar fi articolele CS:GO și DOTA 2).

După cum puteți vedea, acreditările noastre vorbesc de la sine.

Nu suntem doar clasați printre cele mai de încredere magazine online RUST disponibile în prezent; suntem în mod legitim cele mai bune articole RUST & piețe de piele, punct!

Cele mai bune locuri pentru a vinde skin-uri RUST

Dacă vă întrebați unde să vindeți articole RUSTf, cu siguranță există și alte mențiuni notabile pe care le puteți afla chiar acum pe Internet. Iată câteva dintre cele populare până în prezent:

1. RUSTSkins.com

Cel mai elegant magazin online de skin RUST de până acum, RUSTSkins.com este o platformă dedicată care se concentrează în mod special pe articolele RUST, permițându-vă să faceți rapid achiziții și vânzări din mers!

2. SkinCashier

În cea mai mare parte, o piață online CS:GO, puteți găsi secțiunea RUST în partea de jos a paginii, sub „Funcții”. SkinCashier este pe piață de ceva timp și puteți lua în considerare acest site și dacă jucați activ CS:GO și DOTA 2.

Dezavantaje:

3. DMarket

DMarket este un serviciu aftermarket care permite tranzacții online atât cu NFT-uri, cât și cu skin-uri pentru jocuri video. Platforma este foarte robustă, cu funcții unice pe site existente în prezent, cum ar fi un flux live în timp real care actualizează fiecare listă nouă care este publicată pe site.

Dezavantaje:

4. SwapGG

O piață dovedită pentru a face tranzacții din mers, SwapGG este un loc grozav pentru a găsi rapid skin-uri de care știți deja/de care sunteți interesat.

Site-ul este extrem de simplu de utilizat, iar schimbarea versiunilor de joc (RUST, TF2, etc.) în timpul tranzacțiilor se face chiar pe pagina de pornire, fără a fi nevoie să deschidem altele noi!

Dezavantaje:

5. SkinPort

SkinPort este o piață all-in-one care se bucură de rate de reîmprospătare masive, oferindu-vă încărcări aproape instantanee ale paginilor web!

Skin-urile pentru alte jocuri precum CS:GO, DOTA 2 și TF 2 pot fi, de asemenea, comercializate aici.

Dezavantaje:

FAQ

Când vine vorba de vânzarea skin-urilor dvs. RUST online, iată câteva întrebări generale care sunt de obicei adresate de clienți:

Ce sunt skin-urile RUST?

Skin-urile RUST sunt modificări cosmetice care modifică aspectul echipamentului și obiectelor din joc pentru a vă personaliza experiențele de joc fără a adăuga niciun avantaj nedrept în timpul jocului. În funcție de raritate, unele skin-uri RUST sunt semnificativ mai valoroase decât altele, ceea ce se poate reflecta prin prețurile lor de vânzare crescute pe piață.

Cum se aplică RUST Skins?

Dacă aveți un anumit skin deblocat/ răscumpărat în contul dvs., puteți schimba aspectul echipamentului/articolului în două (2) moduri:

 1. Meșteșugărit. În meniul de crafting, puteți aplica un skin pe noul dumneavoastră echipament/articol specific înainte de a finaliza procesul (skin-urile pot fi oricând schimbate mai târziu).

 2. Reparație. În timp ce utilizați bancul de reparații, puneți echipamentul/articolul dorit în el. A ‘Skins’ coloana va apărea atunci când selectați echipamentul/articolul necesar, permițându-vă să alegeți pielea pe care să o aplicați în consecință.

Cum obțineți skin-uri RUST?

Puteți achiziționa skinuri noi în RUST prin câteva metode diferite:

 1. Pradă aleatorie. După ce ați jucat RUST pentru perioade lungi de timp, puteți găsi uneori skin-uri (arme, armuri etc.) ca obiect ca picături în joc (șansă rară).

 2. Platformă oficială Steam. Puteți cumpăra și comercializa skin-uri și din magazinul propriu al jocului Steam, fie prin clientul Steam, fie din meniul jocului însuși.

 3. Piața online. Centrele de tranzacționare de încredere, cum ar fi RUSTSkins.com, permit roamingul gratuit al skin-urilor de tranzacționare, punând, de asemenea, la vânzare pentru a câștiga bani reali în siguranță.

Nu există nicio presiune ca să decideți cum să achiziționați noi skin-uri pentru seturile dvs. de articole, dar rețineți că fiecare are propriile sale avantaje și dezavantaje.

Îți poți face propriile piei?

Absolut!

De fapt, puteți chiar să obțineți un venit frumos din asta dacă sunteți și un creator de skin RUST dedicat.

Pentru a vă crea propriile skin-uri RUST, va trebui să porniți jocul și să alegeți ‘Workshop’ din meniul din joc.

Veți fi redirecționat către holul Atelierului, care vă permite să personalizați toate echipamentele/articolele disponibile în joc.

Cu toate acestea, uneori vi se poate cere să descărcați anumite fișiere esențiale în prealabil dacă doriți să implementați texturi de înaltă calitate create de alți utilizatori din comunitate, așa că asigurați-vă că consultați câteva tutoriale online despre cum să faceți acest lucru în mod eficient.