wing-preload
Conectați-vă cu aburi

SkinSwap Coduri promoționale în Aprilie 2024: Este SkinSwap Legit?

Pro
 • Cele mai bune costuri pentru a încasa instantaneu piei RUST
 • Sprijină comerțul și vânzarea instantanee de piei RUST
 • 1% recompensă de tranzacționare accesibilă
 • Fără taxe ascunse
 • Asistență pentru clienți de înaltă calitate
 • Reputație excelentă
 • Proces ușor de înscriere
 • Platformă sigură și un program de garanție de returnare a banilor
Contra
 • Ca urmare a site-ului livrat târziu
 • Mica determinare a skin-urilor CS:GO
 • Mica determinare a skin-urilor CS:GO
 • Noroc cu opțiunile de depunere/încasare

Skinswap este un veritabil site de tranzacționare de skin CS:GO și RUST cu încasări momentane. Site-ul a rulat recent ca RustySell și și-a schimbat numele în Skinswap.

Lista de coduri de recomandare SkinSwap:

Informații despre marcă

brand Schimb piele
bonus Giveaways, caz gratuit, folosiți coduri promoționale gratuite și reduceți comisionul, cel mai bun loc pentru a tranzacționa și a vinde skin-uri
Evaluare Trustpilot 4.5 – Excelent
Cod promoțional hellagood
SkinSwap.com: Inscrie-te!

skinswap cod promoțional

Cum se utilizează codul bonus SKINSWAP?

Înainte de a începe să faceți schimburi pe Skinswap, ar trebui să vă uitați la codul nostru promoțional „csgocatalog”, care vă oferă o recompensă de 1% la toate schimburile!

În special, îl puteți utiliza de mai multe ori înainte de fiecare schimb pe care îl faceți, ceea ce face ca acesta să fie cel mai bun aranjament pe care îl puteți obține în prezent Skinswap. Și tot ce trebuie să faci pentru a garanta este:

 1. Accesați  https://skinswap.com/trade/
 2. În câmpul de deasupra butonului „comerț” tastați „csgocatalog”
 3. Faceți clic pe acest șurub:

Cum funcționează SkinSwap?

Dacă sunteți în căutarea unei platforme de încredere pentru vânzarea, cumpărarea sau schimbul de skinuri, consultați informațiile prezentate pe portalul nostru. De asemenea, oferim un cod SkinSwap actual.

Skinswap este legitim sau o înșelătorie?

Skinswap este un site autentic care vă permite să schimbați skin-uri CS:GO și Rust pentru bani. În cazul în care verificați un site de colectare a sondajelor precum Trustpilot, veți urmări în cea mai mare parte anumite observații despre site. De asemenea, mulți jucători de cluburi de bani digitali bazați pe internet își pun această întrebare: este Skinswap sigur? Scena apără numerarul clienților săi, precum și securitatea acestora. Au chiar și un program de promisiune necondiționată.

skinswap legitim

SkinSwap: vinde, cumpără și schimbă skin-uri RUST și CS:GO

Piața pentru cumpărarea, vânzarea și schimbul de skin-uri RUST s-a umplut semnificativ în ultimii câțiva ani, cu progresul și notorietatea jocului de anduranță bazat pe web RUST. Pe măsură ce un număr tot mai mare de centre comerciale intră în spațiu, poate deveni o încercare pentru a concluziona care centru comercial este cel mai bun loc pentru a cumpăra, vinde și schimba skin-urile dvs. RUST. În cazul în care sunteți pe piață pentru a vă vinde skin-urile RUST, aveți nevoie de un cost de piață corect, dar trebuie să găsiți cel mai ideal cost.

În ultimul timp, am abordat subiectul celor mai bune locuri în care să vă vindeți skin-urile RUST pentru bani reali, cu planul de a oferi dealerilor iminenți o mulțime de opțiuni protejate și respectabile pentru a-și vinde inventarele de skin-uri RUST. Una dintre aceste opțiuni care se deosebește este SkinSwap.

Denumit anterior Rustysell și redenumit SkinSwap, site-ul a fost actualizat pentru a oferi clienților o metodă simplă și rapidă de cumpărare, schimb și vânzare de skin-uri pentru plăți în numerar sau cripto. Printre elementele banale ale unui centru comercial de skin, SkinSwap se deosebește de restul prin costurile sale uimitor de serioase, care vă permit, ca comerciant, să obțineți cel mai mare stimulent pentru schimburile dvs.

De ce să alegeți SkinSwap pentru a vinde sau a schimba skin-urile dvs. RUST sau CS:GO?

Perspectiva de a vinde sau a schimba skin-urile pe un site extern provoacă îngrijorare pentru unii dealeri și așa cum ar trebui să fie. Tricksterii sunt obișnuiți pe web, iar skin-urile sunt ținte semnificative. Este prescris cu entuziasm să solicitați investiția pentru a cerceta orice centru comercial cu care considerați să lucrați pentru a analiza eventualele exerciții false.

Cu o  evaluare Trustpilot de 4,5 , în general, clienții SkinSwap au fost excepțional de mulțumiți de administrarea și sprijinul lor la ora acestei compoziții. Numeroși clienți au împărtășit anecdote despre cât de rapid serviciul clienți i-a ajutat să rezolve problemele cu ratele, lăudându-i pentru timpii de reacție și obiectivele scurte. Printre acestea, veți găsi comunicările și întâlnirile noastre pe măsură ce am analizat site-ul.

Cumpărați skin-uri RUST la costuri mari

Astăzi, există mai multe opțiuni decât oricând în memoria recentă pentru jucătorii RUST care speră să cumpere skin-uri RUST. SkinSwap oferă jucătorilor o experiență remarcabilă, sigură și bine dispusă, care îi poate ajuta să-și procure skin-urile semnificative pe care le caută la costuri profund serioase. Pentru skin-uri RUST explicite „costisitoare”, acest lucru ar putea însemna mulți dolari în fonduri de rezervă într-un schimb solitar sau chiar mii pe perioade lungi de timp de cumpărare.

Crearea unei înregistrări pe SkinSwap este cu adevărat o interacțiune simplă și fără efort. Confirmați și asociați înregistrarea dvs. Steam pentru a începe într-un moment sau două. Ori de câte ori sunteți configurat și v-ați asociat înregistrarea, puteți trece prin componenta Top a SkinSwap pentru a o adăuga la soldul site-ului dvs., pe care o puteți utiliza apoi pentru a cumpăra skin-uri RUST și CS:GO în modul „Trading”.

Suplimentul include plata imediată a cardului Stripe, care va primi o recompensă suplimentară de 30% atunci când este utilizată. De asemenea, susține opțiunile criptografice de bani, în care clienții pot utiliza tehnicile de plată în rate Litecoin și Bitcoin, fiecare dintre acestea va primi o recompensă de 35%.

Când ați „bătut” și ați adăugat un echilibru pozitiv contului dvs. SkinSwap, parcurgeți practic biblioteca SkinSwap de skinuri accesibile utilizând dispozitivele de interogare și separare. Ori de câte ori ați găsit un skin care vă place, faceți clic pe el pentru a-l adăuga la lista de creanțe. În momentul în care sunteți pregătit să cumpărați, faceți clic pe „Schimb” pentru a începe ciclul și a respecta instrucțiunile de pe ecran.

O altă metodă de a adăuga la soldul SkinSwap este vânzarea skin-urilor dvs. RUST și CS:GO din stocul dvs., care pot fi apoi utilizate pentru a cumpăra skinuri accesibile.

revizuire skinswap

Sistemul de afiliere al SkinSwap

Site-ul SkinSwap are un program de afiliere. Prin participarea la acesta, veți primi recompense pentru invitarea unor noi utilizatori. Nu contează cu adevărat dacă sunt străini sau prietenii tăi. Principalul lucru este că ar trebui să folosească linkul de recomandare atunci când vin pe site și să se înregistreze după aceea. În acest caz, nou-veniții vor fi alocați contului dvs. Pentru comoditate, puteți vedea numărul de utilizatori invitați și sumele tranzacțiilor acestora în contul dvs. personal.

Dacă doriți să generați codul de recomandare SkinSwap, parcurgeți câțiva pași:

 • Conectați-vă la profilul dvs. și deschideți fila Afiliați;
 • Introduceți orice litere și numere în caseta „Codul dvs. de afiliat”, apoi faceți clic pe „Setare cod”;
 • Un link va apărea sub segment, iar noii veniți vor face clic pe el.

Câștigi 1% din tranzacțiile efectuate de utilizatorii invitați. Toate informațiile sunt afișate clar în profilul personal, ceea ce indică onestitatea și siguranța cooperării cu serviciul.

În ceea ce privește postarea linkului, o puteți lăsa pe site-ul dvs. web sau pe blogul personal. O altă opțiune este să-l redirecționați prietenilor tăi prin mesagerie.

Dacă utilizatorul s-a înregistrat pe cont propriu, dar dorește să devină referitor, el poate introduce codul în contul său. În acest scop, există o casetă specială în partea de sus a site-ului lângă pictograma soldului.

Metode de depunere și retragere ale SkinSwap

Când vizitați SkinSwap, veți putea cumpăra, vinde sau schimba skin-uri CS:GO și Rust. Trebuie să vă finanțați contul pentru a efectua tranzacții financiare. Urmați acești pași pentru a face acest lucru:

 • Conectați-vă la contul dvs;
 • faceți clic pe pictograma cu afișajul soldului;
 • alegeți un sistem de plată, specificați o sumă acceptabilă;
 • introduceți detaliile de unde vor fi deduse fondurile atunci când faceți o depunere sau unde vor fi creditate atunci când solicitați retragere.

Site-ul oferă cele mai populare metode de plată, inclusiv:

 • portofele de criptomonede cu Bitcoin, Litecoin și Ethereum;
 • carduri de credit/debit sau Cashapp e;
 • carduri cadou (prin PayPal, Visa/Mastercard).

Dacă alegeți primele două sisteme de plată, primiți suplimentar 40% din suma de reîncărcare. Limitele minime și maxime de plată sunt afișate atunci când faceți clic pe un anumit serviciu. Acestea trebuie luate în considerare, în caz contrar, tranzacția nu va fi procesată.

Asistență pentru clienți și Contacte

Skinswap are un serviciu pentru clienți fenomenal. Site-ul include o vizită live. Puteți ignora chatbot-ul și puteți solicita unei persoane cu care să discutați pentru ajutor. Am încercat acest element și a funcționat admirabil. Colegul de îngrijire a clienților ne-a dat răspunsuri exacte și punct cu punct. Iată o captură de ecran a discuției noastre cu liderul de asistență clienți al organizației.

Ultimele contemplații pe SkinSwap

SkinSwap este un jucător oarecum nou în scena centrului comercial al pielii, totuși aduce o mulțime de clienți la masă, în special în ceea ce privește estimările serioase. Deși stocul lor de piele nu este cel mai mare accesibil, este încontinuu revigorant și în continuă dezvoltare. Există o determinare fiabilă largă de skinuri accesibile. SkinSwap este o alegere incredibilă pentru persoanele care doresc să-și încaseze imediat skin-urile pentru bani reali și să obțină cât mai multe oferte posibile. Plățile de moment și schimburile rapide de schimb sunt de chintesență.

FAQ

Este SkinSwap cel mai bun site pentru a face schimb de skin-uri?

Da, SkinSwap este considerată cea mai bună platformă, deoarece se bazează pe o procesare sigură și rapidă a plăților, pe un număr mare de skin-uri și pe tranzacții corecte.

Este SkinSwap legit?

Da, această platformă este legală. Activitățile sale nu sunt asociate cu plângeri și cazuri de fraudă. Codurile promoționale sunt disponibile pentru utilizatori, există un serviciu de asistență.

Pot să tranzacționez pe SkinSwap din SUA?

Utilizatorilor din SUA li se recomandă să utilizeze serviciile VPN pentru tranzacțiile comerciale.

Pot să-mi vând skin-urile Rust pe SkinSwap pentru bani reali?

Da, poți să vinzi piei disponibile și să fii plătit cu bani reali.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')