wing-preload
Conectați-vă cu aburi

R1-Skins Cod promoțional în Aprilie 2024

Pro
 • un număr mare de cazuri
 • variabilitatea metodelor de calcul
 • simplitatea și rapiditatea înregistrării
 • un sistem elaborat de bonusuri
Contra
 • nu există jocuri
 • interfața este tradusă doar în trei limbi (engleză, chineză și portugheză)

Site R1 Skins este o soluție modernă pentru fanii CS:GO. Poate fi folosit pentru a obține obiectele originale, ceea ce va ajuta la schimbarea aspectului armelor și echipamentelor din joc. În fiecare rundă, vei deveni acel luptător extraordinar care atrage atenția coechipierilor și adversarilor tăi.

Lista codurilor de recomandare R1-Skins:

Cum se utilizează codul promoțional R1-skins?

 1. Înregistrați-vă pe site prin contul Steam.
 2. Conectați-vă la profilul dvs. personal și faceți clic pe butonul „+” pentru a vă încărca soldul
 3. Alegeți un sistem de plată și specificați o sumă adecvată.
 4. Introduceți un cod promoțional  „hella”  în caseta corespunzătoare.

Informații despre marcă

brand R1-Skins
bonus Primiți 0,9 USD gratuit și bonus + 10% la prima depunere
Cod promoțional hella
R1-Skins.com: Inscrie-te!

r1-skins cod promoțional

Portalul R1 Skins a fost creat în 2021 și este operat și deținut de WiseAvant OÜ. Odată ce vă înregistrați pe platformă, puteți  deschide cazuri  și puteți îmbunătăți articole. Pentru mai multă emoție, utilizați codul r1-skins, care oferă bonusuri atunci când îl activați. Îl puteți obține chiar acum pe portalul nostru.

Este R1-skins Legit?

Mulți utilizatori se întreabă: „Este R1-skins legitime?” Răspunsul este sigur și sigur că da. Acest lucru se datorează faptului că platforma este deținută de o companie înregistrată oficial (documentul de autorizare nr. 14777399 a fost obținut în Estonia). Aici sunt respectate normele și reglementările legale, iar corectitudinea și siguranța proceselor sunt asigurate.

Când deschideți carcase, puteți fi sigur că toate skin-urile dispar aleatoriu. Rețineți că fiecare articol de colecție are un anumit procent de apariții. Skin-urile mai ieftine scad mai des, iar skin-urile mai scumpe scad mai rar.

Principalele promoții și bonusuri

Portalul oferă bonusuri pentru jucătorii înregistrați. Ele vă vor ajuta să obțineți mai rapid carcasele dorite și să obțineți skinuri unice. Promoția Daily Free este disponibilă pentru vizitatori. Esența sa este că vă puteți reface echilibrul și puteți obține recompense zilnice. Există trei niveluri de cazuri în total:

 • Recompensele de primul nivel sunt disponibile imediat ce vă înscrieți;
 • Depuneți 30 USD pentru a primi recompense de nivelul doi (fiecare cinci articole);
 • Depuneți 230 USD pentru a vă mări cazul la al treilea nivel (10 articole fiecare).

Recompensele includ skin-uri aleatorii, chei, bonusuri de depozit și o anumită sumă de bani. Ceea ce primești exact depinde doar de noroc.

În plus, puteți obține recompense în cadrul promoției Free Balance. Acest lucru necesită să efectuați anumite acțiuni:

 • adăugați adresa dvs. de e-mail (0,25 USD);
 • specificați-vă Twitter (0,25 USD);
 • raportați despre skin-urile R1 pe paginile de rețele sociale (0,4 USD).

Vei primi un cadou frumos după ce ai petrecut un minim de timp. Pe viitor, poate fi folosit pentru a deschide cazuri de interes.

Deschiderea carcasei pe skin-uri R1

Portalul oferă un număr mare de cazuri. Costul depinde numai de conținutul interior. Un avantaj uriaș este că există întotdeauna șansa de a obține un articol care costă de mii de ori mai mult decât costul.

Puteți alege dintre carcase clasice, high-end și altele. Cele mai populare opțiuni includ:

 • Spray;
 • Global;
 • Mănuși.

Costul spray-ului este de 0,25 USD. Înăuntru sunt 18 articole. Cel mai ieftin este Safari Mesh pentru AWP pentru 0,21 USD. Cel mai scump este Asiimov pentru M4A4 pentru 170,73 USD.

Va trebui să plătiți 999,99 USD pentru Global. În interior sunt disponibile 34 de piei pentru pistoale, puști, pistoale mitralieră, cuțite și mănuși. Cel mai ieftin articol este tunul de mână pentru Desert Eagle (476,97 USD). Cel mai scump skin este Dragon Lore pentru AWP la 14.442,82 USD.

Costul mănușilor este de 119,99 USD. Există 66 de articole în carcasă. Cea mai ieftină piele este Hydra Gloves Mandrove pentru 59,85 USD. Cel mai scump și cel mai râvnit articol este Cutia Pandorei cu mănuși sport pentru 17.379,02 USD.

Upgrade skin-uri pe R1-skins

Această platformă online vă propune să  vă actualizați skin-urile existente. Dacă decideți să faceți acest lucru, continuați să efectuați următoarele acțiuni:

 • Conectați-vă la contul dvs;
 • deschide fila Upgrade;
 • selectați pieile necesare (până la șase bucăți);
 • dacă este necesar, adăugați bani și chei;
 • faceți clic pe butonul Upgrade.

Procesul este destul de simplu și nu vă va lua mai mult de un minut. Vei ajunge cu o piele îmbunătățită pe care o poți arăta prietenilor tăi.

Magazin Cashback de skin-uri R1

Portalul oferă cashback în chei (o monedă specială a magazinului). Îl puteți obține atunci când deschideți un alt caz sau în cursul unui upgrade nereușit. Sistemul este conceput astfel incat carcasele scumpe sa contina mai multe chei in comparatie cu variantele ieftine. Acest lucru vă va permite să acumulați mai rapid moneda în joc. În plus, mai multe chei vor aduce erori complexe și costisitoare de upgrade.

Magazinul cashback oferă articole pe care le puteți cumpăra cu moneda din joc. Ne referim la skin-uri și carduri de sold. De exemplu, cel mai ieftin articol este Flashback pentru M4A1-S pentru 117 chei, iar cel mai scump este Case Hardened for Skeleton Knife pentru 98.284 chei. Dacă decideți să cumpărați carduri de sold, va trebui să renunțați la 100 de chei pentru 1 USD și la 10.000 de chei pentru 100 USD.

Recenzie R1-skins

Sistemul afiliat al skin-urilor R1

Portalul are un program de afiliere. Ideea lui este că inviți noi utilizatori și obțineți bani pentru asta. Principalele acțiuni sunt următoarele:

 • conectați-vă la profilul dvs. și faceți clic pe avatarul dvs.;
 • faceți clic pe Partener în meniul care apare;
 • copiați codul sau linkul, transmiteți-l prietenilor sau puneți-l pe site-ul/blogul dvs.;
 • primiți până la 10% pentru depunerea fiecărui utilizator invitat.

Valoarea remunerației depinde direct de activitatea referalelor și de nivelul tău în programul de afiliere. Există trei niveluri în total:

 • până la 5.000 USD – 5%;
 • 5.001 USD până la 25.000 USD – 7%;
 • 25.001 USD până la 25.000 USD – 10%.

Retragerea remunerației este posibilă cu skin-uri, criptomonede sau carduri de sold.

Sistemul de recompense pentru skin-uri R1

Nu există un sistem de recompensă suplimentar pentru skin-urile R1. Utilizatorii pot beneficia de următoarele:

 • Zilnic gratuit;
 • Sold liber;
 • Program de afiliere.

De asemenea, puteți utiliza coduri promoționale obținute de pe site-urile partenere. Ele reprezintă anumite combinații de simboluri. Când sunt introduse, recompensele sunt oferite. Nu ratați ocazia de a obține premii pentru a deschide mai rapid cazurile care vă interesează.

Metode de depunere și retragere

Totul de pe site este gândit pentru confortul utilizatorilor. De aceea sunt oferite mai multe metode de depunere și retragere a câștigurilor. Dacă trebuie să faceți o depunere, urmați acești pași:

 • autentifică-te la profilul tău;
 • faceți clic pe butonul Top-Up din partea de sus a paginii;
 • indicați țara dvs. și alegeți unul dintre sistemele de plată;
 • introduceți o sumă acceptabilă, ținând cont de limitele afișate;
 • introduceți un cod promoțional, dacă este necesar;
 • completați detaliile de plată și confirmați acțiunile dvs.

Puteți folosi carduri cadou sau bancare, servicii electronice precum Skrill, criptomonede și skin-uri. Dacă sunteți interesat de retragere, vi se oferă o singură metodă – articole CS:GO.

Relații Clienți

Serviciul de asistență pentru clienți al platformei este disponibil 24 de ore pe zi. Puteți cere ajutor 24/7 prin chat online. Puneți întrebări cu privire la înregistrare și autorizare, creditarea bonusurilor gratuite sau depunerea contului dvs. Consultanții vor oferi prompt răspunsuri, iar tu poți reveni la achiziții și deschiderea cazurilor.

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri ale vizitatorilor sunt postate pentru confortul dumneavoastră. Ele nu sunt plasate într-un bloc separat, ci mai degrabă în fiecare secțiune. De exemplu, puteți vedea întrebările despre programul pentru invitarea de noi utilizatori deschizând fila Partener.

Concluzie

R1-skins.com este o platformă elegantă și modernă pentru deschiderea huselor CS:GO. Site-ul este intuitiv, este nevoie de o fracțiune de secundă pentru a naviga. Acest lucru adaugă confort utilizatorilor și elimină timpul petrecut cu căutarea informațiilor necesare.

Lucrul grozav este că portalul a dezvoltat recompense zilnice și un program de afiliere. De asemenea, puteți folosi coduri promoționale în orice moment pentru a primi cadourile. Toate acțiunile sunt sigure și securizate, iar platforma funcționează în condițiile legii.

Dacă aveți întrebări cu privire la utilizarea funcționalității site-ului, vă rugăm să contactați consultanții de asistență. Ei sunt gata să ofere răspunsuri detaliate, păstrând legătura 24/7. Chat online este disponibil pentru întrebări.

FAQ

Ce este R1-skins.com?

Acesta este un site pentru cumpărarea și deschiderea carcaselor și pentru actualizarea skin-urilor. Este conceput pentru fanii unui shooter atât de popular precum CS:GO.

Cum îmi pot actualiza skin-urile pe R1-skins.com?

Este necesar să:

 • să te înregistrezi pe site folosind contul tău Steam;
 • să intrați în profilul personal și să deschideți fila Upgrade;
 • să adăugați până la șase skin-uri (puteți introduce și bani sau chei) și să finalizați procesul.
Este R1-skins.com legitim?

Da, platforma funcționează legal. Ea aparține WiseAvant OÜ, o companie înregistrată în Estonia.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')