wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Clash.GG Review: Cum să utilizați un cod promoțional Clash.GG în Aprilie 2024

Pro
 • Varietate de jocuri
 • O mulțime de jocuri unice disponibile
 • Varietate de metode de plată
 • Suport rapid
 • Promoții și bonusuri grozave
Contra
 • Fără jocuri live

Clash.gg este un site de jocuri de noroc CS:GO relativ nou, care a început să-și facă un nume în cadrul comunității prin credibilitatea sa, lista diversă de jocuri și accesibilitatea generală pe care o oferă jucătorilor. În plus, veți fi răsplătit în mod activ cu coduri promoționale de la personal pe care să le utilizați în contul dvs. pe care le puteți valorifica destul de ușor prin setările dvs.

Lista codurilor de recomandare Clash.gg:

Informații despre marcă

brand Clash.gg
bonus Caz gratuit zilnic + Rakeback + 5% Bonus de depunere
Evaluare Trustpilot 3.9 – Grozav
Cod promoțional hellagood
Clash.gg: Inscrie-te!

clash gg cod promoțional

Cum să activați codul promoțional pe Clash.gg

Dacă ați reușit să puneți mâna pe un cod promoțional pentru contul dvs. Clash.gg, atunci îl puteți activa urmând pașii de mai jos:

 1. Accesați site-ul Clash.gg.
 2. Înregistrați un cont sau conectați-vă la unul existent.
 3. Accesați meniul principal și faceți clic pe recompense.
 4. Aici veți găsi opțiunea de a valorifica un cod.
 5. Introdu un cod precum „CSGOCATALOG” pentru a primi recompensa rakeback.

Site nou Clash GG, dar frumos

Clash.gg poate fi un site web nou, dar a reușit să facă tot ceea ce alte site-uri web fac adesea greșit. Are o listă lungă de jocuri disponibile pe care să le jucați împreună cu metode ușoare de depunere și retragere care fac cazinoul online mult mai accesibil.

revizuirea Clash.gg

Este Clash.gg legitim?

Probabil vă întrebați „Este Clash.gg legitim?”. Raspunsul este da”. Clash.gg este un site web sigur și legitim de deschidere a cazurilor. Platforma este una dintre cele mai populare de acest gen în industria jocurilor de noroc, în ciuda faptului că a fost înființată încă din 2021. Site-ul oferă utilizatorilor săi tot felul de jocuri corecte și rulează pe o conexiune criptată SSL, făcându-l sigur și securizat. pentru utilizatorii săi. Clash.gg poate fi găsit adesea pe listele de top site-uri de jocuri de noroc și se mândrește cu o recenzie de 3,9 din 5 stele pe Trustpilot, care doar mărturisește în continuare legitimitatea sa.

Clash.gg legitimă

Principalele promoții și bonusuri

La fel ca multe site-uri web similare, Clash.gg oferă numeroase promoții și bonusuri care permit jucătorilor șansa de a câștiga recompense unice, așa că haideți să le aruncăm o privire mai atentă.

Cursa zilnică de 15K

Cursa zilnică 15K este un eveniment promoțional prezentat pe Clash.gg și funcționează în esență ca un clasament. Într-o anumită perioadă de timp, fiecare bijuterie pe care jucătorii o pariază contează pentru această promoție. Primii 10 jucători care pariază cele mai multe jocuri vor împărți marele premiu de 15.000 de pietre prețioase.

Tombolă de 200.000

După cum sugerează numele său, Tombola 200K este un eveniment promoțional care vine sub forma unei tombole. Toți jucătorii pot participa la acest eveniment și modul în care funcționează este că jucătorii primesc un singur bilet de tombolă pentru fiecare bijuterie pe care o pariază. Alternativ, pot cumpăra bilete în schimbul unei monede. De acolo, jucătorii pot alege să-și înscrie biletele la una dintre cele trei tombole disponibile, fiecare având un skin CS2 scump ca mare premiu. Cu cât jucătorul introduce mai multe bilete, cu atât sunt mai mari șansele lor de câștig.

Cazuri zilnice

Cazurile zilnice sunt o funcție de pe Clash.gg care le permite jucătorilor să deschidă cutii gratuite CS2 și să revendice recompensele conținute în interior în fiecare zi. Jucătorii pot primi cazuri zilnice gratuite prin îndeplinirea unor sarcini specifice, ridicarea gradului lor, finalizarea procesului de identificare KYC sau valorificând diverse coduri promoționale.

Sistem de recompense pe Clash.gg

Clash.gg are propriul sistem de recompense, nu spre deosebire de multe alte site-uri web de acest gen. Prin deschiderea cazurilor, plasarea pariurilor și participarea la evenimentele promoționale ale site-ului web, jucătorii primesc puncte de experiență și câștigă niveluri. Pe măsură ce nivelul lor crește, ei vor obține treptat acces la diverse recompense, cum ar fi mai multe cutii zilnice gratuite și skin-uri mai rare și mai valoroase.

Revizuirea jocurilor de cazinou Clash.gg

Clash.gg oferă utilizatorilor săi o mare varietate de jocuri distractive și corecte, așa că, dacă doriți să aflați mai multe despre ele, precum și cum să jucați fiecare dintre ele, atunci consultați secțiunea de mai jos.

Battles

Battles, cunoscut și sub numele de Case Battles, este un joc popular prezentat pe platformele de deschidere a carcasei CS2. Modul în care funcționează jocul este prin a pune până la patru jucători unul împotriva celuilalt într-o luptă de caz. Fiecare dintre jucători poate deschide o carcasă și primește un skin aleatoriu cu o anumită valoare. Jucătorul care primește skinul cu cea mai mare valoare câștigă meciul și primește valoarea combinată a tuturor skin-urilor de la toți jucătorii.

Upgrader

Upgrader este o funcție de pe Clash.gg care le permite jucătorilor să își actualizeze skin-urile. Jucătorii trebuie să aleagă skinul pe care doresc să îl actualizeze și să adauge pietre prețioase la Upgrader pentru a-și crește șansele de succes. Cu cât jucătorii adaugă mai multe pietre prețioase la Upgrader, cu atât sunt mai mari șansele ca upgrade-ul să aibă succes.

Jackpot

Jackpot este unul dintre jocurile prezentate pe Clash.gg care le permite jucătorilor să câștige plăți mari. Mai mulți jucători își plasează pariurile și li se atribuie un spațiu pe o roată mare pe baza acestor pariuri. Cu cât pariul este mai mare, cu atât spațiul alocat jucătorului respectiv este mai mare. Odată ce pariurile sunt la locul lor, roata se învârte. Când roata se oprește, jucătorul spre care indică săgeata este câștigătorul și primește întregul pot.

Plinko

Plinko este un joc de noroc în care un jucător face un pariu și apoi este aruncată o monedă care cade printr-o serie de cuie, lovindu-le în jos și sărind de pe ele. În partea de jos a cuierelor sunt buzunare care au diferiți multiplicatori. Odată ce mingea cade într-unul dintre acele buzunare, jucătorului i se acordă câștigurile în funcție de suma pe care a pariat și de multiplicatorul buzunarei în care a căzut mingea.

Ruletă

Ruleta este un joc de noroc extrem de popular jucat atât la cazinourile reale, cât și la cazinourile online. Jucătorii pariază unde va ateriza mingea după ce atât roata, cât și mingea încetează să se învârtească. Jucătorii care ghicesc corect câștigă.

Minele

Minele este un joc de noroc în care jucătorul alege numărul de câmpuri și mine care sunt apoi plasate aleatoriu pe o grilă desemnată. Obiectivul principal al jocului este de a dezvălui toate câmpurile încercând să nu ocoliți minele.

Cases

Cases este un joc în care jucătorii pot alege și deschide una dintre carcasele personalizate CS2 prezentate pe site. Aceste carcase personalizate conțin adesea articole mai rare și mai valoroase în comparație cu carcasele oficiale CS2 și prezintă, de obicei, șanse mai mari de a câștiga skinuri mai rare.

Metode de depunere și retragere

La fel ca majoritatea altor platforme de jocuri de noroc și site-uri web de deschidere a cazurilor, Clash.gg oferă o mare varietate de metode de plată pe care jucătorii le pot utiliza. Aceste metode variază de la skin-uri CS2 la diferite criptomonede și monede fiat până la carduri cadou. Mai jos este o listă cu toate metodele de retragere și depunere acceptate de Clash.gg.

Metode de depozit:

 • CS2 Skins
 • CS2 Skins (P2P)
 • BTC
 • LINK
 • DOGE
 • ETH
 • LTC
 • XRP
 • SOL
 • USDT
 • USDC
 • Kinguin Gift Cards
 • AMEX
 • Discover
 • JCB
 • MasterCard
 • Visa
 • Neosurf
 • Skrill
 • Neteller
 • UnionPay
 • WebMoney
 • WeChat

Metode de retragere:

 • Skins CS2
 • Skins CS2 (P2P)
 • BTC
 • ETH
 • LTC
 • USDT

Sistemul de afiliere al Clash.gg

La fel ca multe alte site-uri de jocuri de noroc, Clash.gg are propriul sistem de afiliere. Modul în care funcționează acest sistem este prin a permite utilizatorilor să-și creeze codul personal de afiliat pe care îl pot trimite prietenilor și îl pot distribui pe rețelele sociale. Utilizatorii care se înregistrează pe site utilizând acest cod de afiliat vor permite proprietarului codului să câștige o parte din câștig de fiecare dată când câștigul câștigă pe site.

Crearea cazului pe Clash.gg

Crearea cazurilor este una dintre funcțiile disponibile pe Clash.gg, care se explică de la sine. Această caracteristică permite utilizatorilor să-și creeze propriile cutii personalizate. Jucătorii care folosesc această caracteristică își pot denumi carcasa, își pot alege pictograma și pot selecta skin-urile care au șansa de a scăpa din ea când sunt deschise. Jucătorii pot, de asemenea, să aleagă șansa de picătură a fiecărui skin conținut în carcasă

Clash.gg Joc gratuit

Clash.gg este un site web gratuit. Acest lucru înseamnă că jucătorii pot participa la evenimentul Rain, joacă jocurile site-ului, folosesc serviciile acestuia și pot deschide cazuri zilnice gratuite, fără a fi nevoie să depună bani. Cu toate acestea, există o singură condiție pe care jucătorii trebuie să o îndeplinească pentru a putea juca gratuit. Jucătorii care doresc să folosească serviciile free-to-play ale Clash.gg trebuie să finalizeze procesul de verificare KYC și să își verifice identitatea.

Asistență clienți live

Codul bonus primit nu funcționează? Ceva a funcționat defectuos pe site și contul dvs. nu a primit recompensa cuvenită? Orice problemă este rezolvată imediat prin suportul live dedicat al Clash.gg, care este gata să vă răspundă în orice moment. Aceasta este poate una dintre cele mai bune calități ale acestui site web, deoarece tinde la problema fiecărui utilizator (având în vedere că se află în limite rezonabile).

Concluzie

Acum că știți cum să vă valorificați codurile promoționale, puteți intra imediat în jocurile dvs. și puteți începe să utilizați avantajele oferite după cum doriți. Toate lucrurile luate în considerare, chiar dacă Clash.gg este încă nou, a reușit să construiască o comunitate grozavă.

faq

Ce este Clash.gg?

Clash.gg este o platformă de jocuri de noroc cu criptomonede, cunoscută pe scară largă ca un site web popular de deschidere de cazuri. Pe lângă deschiderile personalizate ale carcasei, site-ul oferă utilizatorilor săi o mare varietate de jocuri, cum ar fi Plinko, Jackpot și Mines. Clash.gg permite, de asemenea, utilizatorilor săi să-și actualizeze skin-urile, precum și o varietate de metode de plată, de la skin-uri CS2 până la cripto și moneda fiat.

Cum obții un caz gratuit pe Clash.gg?

Există câteva moduri prin care jucătorii pot merge atunci când vine vorba de a obține un caz gratuit pe Clash.gg. Pentru a primi un caz gratuit, jucătorii trebuie să realizeze oricare dintre următoarele opțiuni.

 • Efectuați sarcini specifice, cum ar fi aderarea la serverul oficial Clash.gg Discord
 • Finalizați procesul de verificare KYC
 • Valorificați un cod promoțional, cum ar fi „hellagood”
 • Creșteți-și clasamentul pe site utilizând serviciile site-ului
Este Clash.gg legitim?

Da, Clash.gg este un site legitim de deschidere a cazurilor și o platformă de jocuri de noroc cu criptomonede care este deținută și operată de aceeași echipă care gestionează site-ul de jocuri de noroc RustClash. Platforma rulează pe o conexiune securizată criptată SSL și toate jocurile sale sunt dovedit corecte. Clash.gg este unul dintre cele mai populare site-uri web de acest gen și este în prezent foarte apreciat pe diverse site-uri de recenzii, cum ar fi Trustpilot.

Care metodă de retragere este cea mai profitabilă pe Clash.gg?

Când vine vorba de rentabilitatea metodelor de retragere pe Clash.gg, niciuna nu este mai profitabilă decât cealaltă. Acestea fiind spuse, skin-urile CS2 pot fluctua în preț mai frecvent în comparație cu cripto și, prin urmare, pot fi o modalitate rapidă de a obține profit. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că acest lucru este riscant, deoarece prețurile skinului CS2 pot scădea și ele.

Pot depune crypto pe Clash.gg?

Da, poti. Clash.gg acceptă o varietate de metode de plată atât pentru retrageri, cât și pentru depozite, inclusiv skin-uri CS2, criptomonedă și monedă fiat. Mai jos este o listă cu toate metodele de depunere cripto acceptate.

 • BTC
 • LINK
 • DOGE
 • ETH
 • LTC
 • XRP
 • SOL
 • USDT
 • USDC

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')