wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Bloodycase Cod promoțional + Recenzie completă în 2024

Pros
 • O gamă largă de cazuri, inclusiv cazuri gratuite și avansate
 • Metodele multiple de depunere și retragere prin Ethereum, Tyron, USDT și Bitcoin permit utilizatorului să își aleagă metoda de plată preferată
 • Design web foarte receptiv și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să navigheze fără probleme pe site
 • Eliberarea regulată de coduri promoționale, bonusuri și oferte promoționale
Contra
 • Retragerile de pe platformă pot dura ceva mai mult decât se anticipa
 • Pe platformă nu este disponibilă o funcție de asistență prin chat live
 • Clasament și recenzii medii pe unele platforme de analiză

Bloodycase este unul dintre cele mai faimoase și renumite site-uri de deschidere a carcasei specifice pentru CS: GO. Servește o varietate de jocuri interactive și s-a dovedit a fi un site de încredere pentru deschideri ale carcasei CS2 cu carcase exclusive pentru arme și fără compromisuri privind originalitatea. Utilizatorii își pot depune și retrage fondurile, deschizând în același timp cazuri exclusive și câștigând premii. În plus, site-ul oferă diverse coduri promoționale Bloodycase pe care utilizatorii le pot folosi pentru bonusuri și reduceri. Aceste coduri promoționale pot îmbunătăți experiența și pot stimula utilizatorii să sporească implicarea platformei.

Lista codurilor de trimitere Bloodycase:

Informații despre marcă

brand Bloodycase
bonus de la 0,30 USD și până la 0,70 USD gratuit
Evaluare Trustpilot 4.0 – Grozav
Cod promoțional HELLA
Bloodycase.com: Inscrie-te!

Cod promoțional Bloodycase

Cum să utilizați codul promoțional Bloodycase?

Dacă sunteți nou pe platformă și doriți să începeți cu codul promoțional pentru carcasa Bodyy CS2, urmați acești pași simpli pentru a vă revendica primul cod promoțional.

 1. Creează un cont pe Bloodycase.com dacă nu ai deja unul. După aceea, conectați-vă la platformă.
 2. Căutați secțiunea „Cod promoțional” pe tabloul de bord al utilizatorului după ce v-ați conectat la contul dvs.
 3. Introdu codul promoțional „CSGOBETTINGS70” în câmpul desemnat.
 4. După introducerea codului, faceți clic pe butonul „Răscumpărați” pentru a activa codul promoțional și a valorifica soldul de 0,7 USD, 38% valoare suplimentară la prima depunere și cinci cazuri gratuite.

După parcurgerea acestor pași, recompensele tale vor fi transferate în conturile tale. Cu toate acestea, asigurați-vă că codurile promoționale pe care le aplicați sunt valide și nu au expirat. Simțiți-vă liber să contactați asistența pentru clienți dacă întâmpinați probleme la răscumpărarea premiilor.

Cum funcționează codul promoțional Bloodycase?

La fel ca și alte site-uri de deschidere a cazurilor, Bloodycase oferă utilizatorilor coduri promoționale pentru a le oferi șansa de a câștiga bonusuri, reduceri și cazuri exclusive gratuite pe platformă. Utilizatorii pot găsi aceste coduri promoționale pe platformele de social media, precum și pe site-ul propriu-zis. Utilizarea acestor coduri promoționale în timpul procesului de înscriere sau în secțiunea de coduri promoționale de pe site deblochează funcții exclusive pentru utilizatori cu diverse recompense.

Ce oferă codurile promoționale BloodyCase?

Recompensele dobândite din codurile promoționale Bloodycase variază în funcție de codul promoțional. Majoritatea codurilor promoționale deblochează cutii gratuite, adaugă fonduri la valoarea ta sau oferă mai multă valoare fondurilor tale.

Mai mult, codurile promoționale Bloodycase sunt, de asemenea, renumite pentru că recompensează reduceri mari clienților săi. Unele coduri promoționale vă permit chiar să puneți mâna pe o carcasă CS2 gratuită. Deci, este sigur să spunem că prin codurile promoționale Bloodycase, puteți câștiga o varietate de articole și vă puteți îmbunătăți experiența de joc.

Bloodycase este legitim?

Legitimitatea unei platforme este unul dintre cei mai critici factori atunci când alegeți o platformă pentru a asigura securitatea activelor dvs. Deci, dacă vă întrebați, „Este Bloodycase legitim?” nu trebuie să vă faceți griji. Bloodycase a fost evaluat drept unul dintre cele mai plăcute și sigure site-uri pentru iubitorii de CS:GO de către Trustpilot, cu un scor general de încredere de 76%. În plus, Bloodycase are peste un milion de utilizatori înregistrați și primește zilnic aproximativ 3500 de vizualizări de pagină, ceea ce demonstrează că site-ul este sigur, iubit și susținut de un număr mare de utilizatori.
În plus, Bloodycase este o autoritate înregistrată cu licențiere adecvată și standard de securitate de ultimă generație care asigură că activele utilizatorilor sunt protejate și securizate pe platformă. Aceste aspecte stau la baza multitudinii de recenzii pozitive prezente online în favoarea site-ului. Așadar, putem concluziona că Bloodycase este un site complet legitim, care este bucurat și iubit de comunitatea de jocuri.

Bloodycase legitim

Promoții și bonusuri Mian pe Bloodycase

Bloodycase oferă o multitudine de promoții și bonusuri atât utilizatorilor noi, cât și utilizatorilor deja înregistrați, pentru a-și menține capul în joc și pentru a se asigura că se bucură de fiecare moment pe platformă. Unele dintre principalele caracteristici oferite de platformă sunt următoarele:

Bonus de bun venit

Utilizatorii noi care se înregistrează pe platformă pentru prima dată primesc o colecție de bunătăți ca un bonus de înscriere sau de bun venit pentru a-i ajuta să înceapă călătoria pe platformă. De exemplu, dacă jucătorii noi folosesc codul promoțional „CSGOBETTINGS70”, ei pot pune mâna pe soldul de 0,7 USD, 38% valoare suplimentară la prima depunere și cinci cazuri gratuite.

Bonus de recomandare

În mod similar, Bloody Case oferă și bonusuri de recomandare, unde poți invita utilizatorii pe platformă, iar dacă se înscriu folosind codul sau linkul tău de recomandare, poți primi mai multe bonusuri, cum ar fi credit pentru sold, bonusuri de depozit și cazuri gratuite. Cu cât utilizatorul invitat interacționează mai mult cu platforma, cu atât câștigați mai multe recompense.

Giveaways gratuite

Bloodycase este foarte serios în ceea ce privește stimularea jucătorilor de pe platformă și, din acest motiv, site-ul organizează în mod regulat cadouri zilnice, săptămânale și lunare pentru a oferi fiecărei persoane participante șansa de a câștiga skinuri exclusive gratuite, premii de clasament și recompense de luptă de caz.

Coduri promoționale

În cele din urmă, codurile promoționale sunt unul dintre principalele bonusuri oferite de platformă, care oferă utilizatorului șansa pentru o perioadă limitată de timp de a obține bonusuri exclusive, recompense și cazuri prin utilizarea codurilor promoționale. Așadar, asigurați-vă că țineți un ochi pe platformele de rețele sociale ale Bloodycase pentru a verifica orice cod promoțional Bloodycase nou.

Sistemul de afiliere Bloodycase.com

Bloodycase.com oferă un sistem de afiliere superb care permite utilizatorilor să câștige bani prin promovarea platformei. Următoarele sunt principalele caracteristici ale sistemului de afiliere Bloodycase:

 • Libertatea de promovare : afiliaților li se permite să-și promoveze codurile de recomandare pe propriile site-uri web, canale YouTube, bloguri etc. Acest lucru crește acoperirea afiliatului, precum și a platformei, pe măsură ce noii utilizatori se alătură utilizând codurile de recomandare.
 • Creditare instantanee : Banii câștigați de afiliați prin recomandările platformei sunt creditați imediat după prima reîncărcare a utilizatorului care a folosit codul promoțional. Cu toate acestea, este important să rețineți că bonusul nu este creditat dacă utilizatorul face o depunere folosind un cod de portofel.
 • Bonus suplimentar : În afară de bonusurile de recomandare, afiliații pot avea, de asemenea, șansa de a câștiga bonus suplimentar pentru a solicita site-ul. Acest bonus se bazează pe comisioane, cu potențialul de a câștiga 1% până la 6% comision din depozitele lor de recomandare, în funcție de nivelurile afiliaților.
 • Coduri de recomandare : afiliații care au colaborat cu Bloodycase au, de asemenea, opțiunea de a-și crea propriile coduri de recomandare unice care se aliniază comunității și preferințelor lor. Acest sentiment de personalizare oferă afiliatului un nivel mai ridicat de șansă de a atrage mai mulți utilizatori pe platformă și, la rândul său, de a obține mai multe bonusuri, cum ar fi credit de sold, bonusuri de depozit și cazuri gratuite pentru recomandări de succes.
 • Beneficii pentru utilizatori noi : Pe de altă parte, noii utilizatori care se alătură printr-un cod de recomandare pot primi și bonusuri precum 0,30 USD și până la 5 cazuri gratuite. Acest lucru le oferă șansa de a începe la un nivel ridicat nu pe platformă și de a se bucura de experiența lor cu Bloodycase.

Cum să obțineți cazuri gratuite pe Bloodycase

Bloodycase oferă în mod regulat cutii gratuite, ceea ce oferă utilizatorilor șansa de a obține premii exclusive. Carcasele conțin o multitudine de articole valoroase în joc pentru pasionații de CS:GO. Site-ul oferă cinci tipuri de carcase gratuite, în care fiecare carcasă colorată oferă diferite tipuri de premii exclusive pentru utilizator, inclusiv skin-uri și articole valoroase în joc.

 1. Carcasă roșie amuzantă
 2. Carcasă mov amuzantă
 3. Carcasă galbenă amuzantă
 4. Carcasă verde amuzantă
 5. Carcasă albastră amuzantă

Pentru a obține cazuri gratuite, înscrieți-vă pe platformă pentru a avea șansa de a deschide cinci cazuri gratuite ca bonus de înregistrare pe platformă.

Bloodycase recenzie

Recenzia jocurilor Bloodycase

Bloodycase oferă o mare varietate de jocuri interne pentru care pasionații de jocuri să se bucure în timp ce rămân în siguranță pe platformă. Există trei moduri principale pe platformă pentru utilizatori:

 • Modul de deschidere a carcasei: modul de deschidere a carcasei se bazează pe elementul surpriză, deoarece jucătorii deschid diferite carcase în modul. Fiecare carcasă are diferite probabilități de a oferi recompense ca obiecte în joc.
 • Modul de upgrade de luptă: modul de upgrade de luptă se bazează pe modul de deschidere a carcasei și permite utilizatorului să-și actualizeze arsenalul existent folosind prada câștigată în modul de deschidere a carcasei.
 • Modul de joc Contract: Modul Contract Game îmbunătățește dimensiunea strategică a jocului, în care jucătorii încheie un acord pentru a-și schimba obiectele din joc, urmat de abilități critice de brainstorming și negociere.

Aceste trei moduri de joc adaugă versatilitate și diversitate platformei, atrăgând jucători și permițându-le să joace jocuri în funcție de preferințele lor.

Turneul Bloodycase

Bloodycase.com oferă o funcție de turneu care permite utilizatorilor să participe la bătălii de caz și să câștige skinuri gratuite. Platforma oferă o varietate de moduri de joc, asigurând varietate și entuziasm pentru utilizatori. Funcția de turneu este concepută pentru a încuraja implicarea utilizatorilor și pentru a îmbunătăți experiența generală pe platformă. Utilizatorii pot participa la bătălii de caz și pot concura cu alți jucători pentru a câștiga skinuri gratuite. Platforma oferă, de asemenea, premii pentru clasament și cadouri gratuite de skin CSGO, oferind stimulente suplimentare utilizatorilor să se implice în funcția de turneu.

Giveaways Bloodycase

Giveaway-urile variază în funcție de caracteristicile unice și de valorile premiilor pe platforma Bloodycase. Există cinci cadouri numite în culori diferite. Să le parcurgem unul câte unul.

 • Green Giveaway: Acesta este un eveniment de 24 de ore în care participanții au șansa de a câștiga premii exclusive, cum ar fi Grizzly, Gale și Glock Air Gun. Depozitul necesar pentru a participa la cadouri variază de la 0,35 USD la 3,65 USD.
 • Giveaway de aur: acesta este unul dintre cadourile de elită care au loc pe platformă și oferă utilizatorilor șanse mari de a câștiga recompense precum M4A4 Phantom, USP-S și Shnurov. Taxele de participare sunt de obicei mai mari pentru aceste cadouri. Cu toate acestea, șansele de a obține recompense de elită sunt, de asemenea, mari.
 • Neon Giveaway: Acesta este un eveniment săptămânal cu premii medii, cum ar fi Killer, AWP, URSS și AK. Participanții se pot alătura pur și simplu la cadouri în orice zi a evenimentului depunând valoarea necesară și câștigând premii.
 • Purple Giveaway: Acesta este un eveniment lunar care include premii precum Dolphin, AUG Gladiator și USP. Cadourile durează de obicei o perioadă limitată de timp și vă puteți alătura doar dacă îndepliniți criteriile menționate pe platformă.
 • Red Giveaway: Acesta este un alt eveniment lunar și include șansele de a câștiga Hyper Telepathy, M4A1 Sharp și Navaja Knife. La fel ca și alte cadouri, participanții se pot alătura cu ușurință depunând valoarea necesară și câștigând șansa de a câștiga aceste premii exclusive.

Ce este Bloodycase NFT?

Bloodycase.com a integrat tehnologia NFT (Non-Fungible Token) în platforma sa, permițând jucătorilor să-și dețină cu adevărat activele din joc. Colecția de cărți NFT de pe Bloodycase.com este un joc de cărți cu premii în timp real, unde fiecare carte are caracteristici care le permit jucătorilor să câștige skin-uri de joc și să le aplice în jocuri precum CS2.

Cardurile Bloodycase NFT variază în funcție de raritate și sunt împărțite în cinci clase, fiecare notat cu un specific, care sunt după cum urmează:

 • Verde (Comun)
 • Albastru (mai puțin frecvente)
 • violet (rar)
 • Roz (Super rar)
 • Aur (Epic)
 • Aur roz (legendar)

Cardurile NFT enumerate mai sus pot fi obținute din secțiunea NFT de pe platformă în sine. Mai mult, acestea pot fi achiziționate de pe piețele online specializate precum Opensea.io.

Deschideri de caz pe Bloodycase

La fel ca orice alt site de deschidere a cazurilor, Bloodycase are și o varietate de cazuri pentru utilizatori. Fiecare tip de carcasă conține skin-uri de un anumit tip, așa că haideți să le discutăm în detaliu pentru a afla totul despre ele.

 • Carcase amuzante : Aceste carcase sunt pline cu skin-uri cu modele pline de umor și sunt disponibile în toate cele cinci tipuri de rarități, de la cele comune la cele legendare .
 • Carcase rezistente : Aceste carcase oferă skinuri cu modele și teme militare. De asemenea, sunt disponibile în toate clasele de raritate, de la comun la Legendar.
 • Armă aleatorie : După cum sugerează și numele, aceste cutii conțin skinuri pentru arme aleatorii și sunt disponibile în diferite niveluri de raritate.
 • Carcase cu autocolante: Aceste carcase conțin autocolante pentru arme și sunt disponibile în diferite niveluri de raritate.
 • Huse ușoare : Aceste huse conțin skinuri cu un design simplu și sunt disponibile în diferite niveluri de raritate. Aceste cazuri sunt destul de comune și sunt ușor de obținut.
 • Carcase CS:GO : Aceste huse conțin skinuri pentru arme CSGO și sunt disponibile în diferite niveluri de raritate, inclusiv Common (verde), Uncommon (albastru), Rare (violet), Super rare (roz), Epic (aurie) și Legendar. (aur roz).
 • Carcase pentru evenimente : Aceste carcase sunt disponibile în timpul unor evenimente specifice și conțin skin-uri cu un design unic. Disponibilitatea acestor cazuri se poate modifica în funcție de cel mai recent eveniment care are loc pe platformă.

Clasament Bloodycase

Platforma include, de asemenea, un clasament Case Battles, unde jucătorii pot participa în bătălii de caz, pot concura cu alți jucători și au șansa de a câștiga skin-uri gratuite. Clasamentul prezintă cei mai buni performanți în cazul bătăliilor, oferind jucătorilor o oportunitate de a-și demonstra abilitățile și, eventual, de a câștiga recompense în funcție de performanța lor, urcând în vârful clasamentului.

Metode de depunere și retragere

BLoodycase este o platformă avansată și oferă o multitudine de opțiuni de plată sigure pentru a îmbunătăți gradul de utilizare al jocurilor. Să aruncăm puțină lumină asupra diferitelor opțiuni de depunere și retragere disponibile pe platformă.

Metode de depozit

 • Utilizatorii pot depune fonduri în contul lor Bloodycase folosind metode bancare tradiționale, cum ar fi cardurile de credit/debit, pur și simplu introducând informațiile cardului și efectuând tranzacția.
 • Utilizatorul poate, de asemenea, să își conecteze portofelul electronic (de exemplu, PayPal) la contul Bloodycase și să depună suma din portofelul electronic.
 • Fiind o platformă avansată, Bloodycase permite și depozite folosind NFT-uri sau criptomonede precum Ethereum, Bitcoin și USD, oferind utilizatorilor opțiuni alternative de plată.

Metode de retragere

 • Platforma permite utilizatorilor să retragă skinuri câștigate, oferind o formă alternativă de retragere pentru articolele din joc.
 • Utilizatorii își pot retrage câștigurile direct în banca lor prin contul Bloodycase.
 • Utilizatorii își pot retrage, de asemenea, câștigurile sub formă de criptomonede în portofelul electronic selectat.

Relații Clienți

Bloodycase nu oferă suport pentru chat live pe platformă. Cu toate acestea, ei oferă servicii pentru clienți prin contact direct cu asistența pentru clienți prin e-mail. Personalul de asistență ajută frecvent utilizatorii și le rezolvă întrebările cu privire la orice problemă cu care se confruntă pe platformă. Mai mult, au și o secțiune internă de întrebări frecvente care răspunde la majoritatea întrebărilor cu care se confruntă utilizatorii.

Concluzie

În concluzie, Bloodycase.com este un site web de premieră pentru deschiderile de carcase CS2, oferind o gamă largă de cutii din care jucătorii pot alege, cu posibilitatea de a câștiga skin-uri rare și alte obiecte valoroase. Platforma oferă utilizatorilor săi o experiență holistică de joc cu o gamă largă de prețuri, oferte frecvente și cutii gratuite. În plus, site-ul web este accesibil în zece limbi, transcend granițele și reunește o comunitate diversă de pasionați de jocuri.

FAQ

Pot obține o carcasă CS2 gratuită pe Bloodycase?

Da, puteți obține gratuit carcase CS2 pe Bloodycase.com. Platforma oferă o varietate de carcase gratuite, inclusiv carcasele Funny [YELLOW], Funny [RED], Funny [PURPLE], Funny [BLUE] și Funny [GREEN], pe care utilizatorii le pot deschide pentru a obține skin-uri și alte obiecte din joc.

Este Bloodycase Legitim?

Da, Bloodycase este o platformă complet legală care găzduiește milioane de utilizatori din întreaga lume într-un mod sigur și securizat. Cu toate acestea, are încă un scor mediu de încredere de 76%, dar multitudinea de recenzii pozitive online susțin faptul că Bloodycase este legală.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')