cadouri
$0
steam logo Loghează-te

CSGO cadouri

Câștigă skin-uri CSGO în cadourile noastre CSGO! Puteți participa gratuit folosind bilete de tombolă.

Activ
Încheiat
Momentan nu există cadouri

Ce pot câștiga?

De cele mai multe ori oferim skin-uri CSGO, dar uneori veți găsi aici cadouri pentru skin-uri din alte jocuri steam, cum ar fi RUST sau DOTA2 sau cadouri de criptomonede.

Cum functioneazã?

Este extrem de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să vă revendicați biletele în fila profil. Fila Profil poate fi găsită după ce vă conectați. Pentru a face acest lucru, găsiți butonul „Conectați-vă” în colțul din dreapta sus al site-ului. După ce vă autentificați, veți vedea fila profilului dvs. După ce faceți clic pe "profil", vă va redirecționa către pagina de profil. În pagina de profil, veți vedea sarcini pe care le puteți finaliza pentru a obține bilete (vezi captura de ecran de mai jos). După ce revendicați biletele, vă veți putea alătura oricărui concurs dorit. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să accesați pagina de giveaway, selectați giveaway-ul la care doriți să vă alăturați, introduceți numărul de bilete la care doriți să vă înscrieți și faceți clic pe butonul "ENTER".

Care este șansa mea să câștig un cadou?

Pai depinde. Cu cât aveți mai multe bilete într-un cadou, cu atât sunt mai mari șansele să câștigați. Dacă aveți 20 de bilete și numărul total de bilete este de 100, aveți 20% de câștigat. După ce vă autentificați și vă înscrieți în giveaway, veți putea vedea numărul dvs. de bilete și șansa de câștig.

De unde știu dacă câștig?

După încheierea giveaway-ului, va exista o animație, în care participanții vor dispărea (se vor înnegri). Ultimul rămas câștigă cadou. Dacă ați ratat animația, nu vă faceți griji. Veți putea vedea câștigătorul cadou și biletul câștigător în pagina de cadou (în secțiunea „ÎNCHEIAT”). Dacă câștigați, veți vedea asta în profilul dvs. în secțiunea „CÂȘTIGELE DVS.”.

Ce este tombola?

Ne facem cadouri sub formă de tombolă. Tombola este un tip de concurs la care poți participa cu bilete pentru șansa de a câștiga un premiu în cadouri. Aici puteți câștiga skinuri CSGO, DOTA2, RUST și alte recompense gratuite. Câștigătorul unei tombole va fi ales după ce toate locurile sunt ocupate sau timpul trece (în funcție de tipul de tombolă).

Cum pot obține bilete?

Puteți obține bilete gratuit completând sarcini din pagina de profil după ce vă autentificați.

Se dovedește corect

Cadourile noastre sunt dovedit corecte. Generăm secret și hash la începutul giveaway-ului. Secretul este ascuns, este vizibil după ce giveaway-ul a fost lansat. Puteți verifica dacă am modificat rezultatele giveaway-ului prin hashing secret cu sha512 (care va fi public după încheierea rundelor) și verificând dacă este același cu hash-ul dat de noi. De asemenea, puteți calcula numărul biletului câștigător

Verificați-l aici