wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Giveaways

https://csgocatalog.com/wp-content/uploads/2023/06/stake-100-hella-good.jpg

CS:GO & RUST cadouri

Există jucători CS:GO care nu visează să dețină cea mai bogată și mai scumpă colecție de skin-uri? Cu toate acestea, obținerea de skinuri gratuite râvnite nu este atât de ușoară. Cu toate acestea, există o soluție – CS:GO Giveaways în care obiectele valoroase sunt tombole. Vrei să știi cum și unde poți câștiga o piele cool fără a cheltui un ban? Citiți recenzia noastră până la sfârșit și veți afla detaliile.

Tipuri de cadouri CS:GO

De-a lungul anilor de existență a jocului, CS:GO a câștigat o audiență de milioane de fani. Mulți dintre ei au devenit colecționari de piei. Articolele din joc s-au transformat în monedă reală care poate fi cumpărată, vândută, tranzacționată și investită. Cu toate acestea, o popularitate deosebită se bucură de cadourile CS:GO, care pot adăuga skinuri unice la inventarul tău.

Există două modalități principale de a efectua extrageri:

  1. Standard – concursurile obișnuite organizate de diverse site-uri pentru îndeplinirea anumitor sarcini. Acestea pot fi o mare varietate de evenimente în care nu există investiții financiare minime sau deloc. Sunt atractive și populare, deoarece le permit jucătorilor cu un buget moderat să încerce să obțină un skin valoros.
  2. Deschiderea cazurilor – în general, această metodă este oarecum similară cu cea anterioară. Diferența este că, în loc de piele, jucătorul primește o carcasă sau o cheie cu care să o deschidă. Este o experiență de neegalat atunci când vine momentul să deschidem cazul. În plus, acestea sunt adesea mai valoroase și mai benefice în timpul tombolelor decât în timpul unei achiziții obișnuite.

Unele site-uri vin cu propriile lor opțiuni pentru extrageri. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți regulile, condițiile și cerințele pentru a avea șanse mai mari de câștig.

Giveaways pentru site-ul CS:GO

Industria eSporturilor este în continuă evoluție, motiv pentru care există tot mai multe site-uri care oferă concursuri interesante cu recompense. Unii jucători sunt sceptici față de acest fenomen și din motive întemeiate. Dacă participați la un eveniment găzduit de un portal binecunoscut, este destul de realist să obțineți un skin scump în schimbul anumitor acțiuni.

De ce este benefic ca site-urile să ofere skin-uri? Pot exista multe motive: pentru a promova o anumită marcă, site sau program de afiliere, pentru a atrage abonați și multe altele.

Iată câteva exemple de astfel de site-uri:

  • Hellagood – organizează obișnuit cadouri de piele pentru toți participanții înregistrați. După finalizarea sarcinilor și obținerea unui bilet, puteți alege singur tombola corespunzătoare, precum și să vizualizați istoricul evenimentelor anterioare;
  • Key Drop – există o secțiune specială care include concursuri active la care participă un număr mare de jucători. De exemplu, în acest moment, cadou pentru un depozit de 10 USD sau mai mult este relevant;
  • DMarket – tombolă noi articole CS:GO pentru completarea aplicațiilor speciale de pe site după conectarea la profilul tău. Concursurile sunt organizate săptămânal, puteți obține un cuțit cool și alte articole.

În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de o investiție mică, atunci ar trebui să calculați în avans dacă este profitabilă.

Giveaways CS:GO pe Youtube

Streamingul de sport cibernetic și difuzarea jocurilor pe Youtube sunt activități destul de noi pentru comunitatea de jucători. În același timp, unii bloggeri atrag mii de spectatori pe canalele lor și câștigă în funcție de abonații lor. Cei mai faimoși streameri primesc o mulțime de oferte de la unitățile de jocuri de noroc care acceptă pariuri în skin-uri CS:GO pentru a-și populariza platformele și a atrage noi jucători.

În plus, streamerii pot organiza astfel de concursuri în nume propriu pentru a crește numărul de abonați activi. Bloggerii tombolă articole valoroase pentru jocuri. Astfel de evenimente sunt anunțate din timp.

Dacă doriți să participați la cadouri grandioase, trebuie să încercați din greu să găsiți un astfel de eveniment. Merită să țineți cont de concurența ridicată pentru că întotdeauna există o mulțime de oameni care își doresc skin-uri gratuite.

CS:GO Giveaways pe Twitter

Twitter este una dintre cele mai populare rețele sociale care găzduiesc cadouri zilnice pentru cei mai faimoși și complet necunoscuți organizatori. Majoritatea site-urilor de jocuri de noroc de top au paginile lor de Twitter, unde distribuie coduri promoționale profitabile pe o ediție limitată. Dacă doriți să participați la un astfel de eveniment, întrebați mai întâi despre condițiile aplicabile și despre recompensă. Dacă sunt necesare date cu caracter personal, ar trebui să evitați astfel de concursuri.

Căutați desene transparente și clare care sunt realizate de portaluri pe care le cunoașteți. În acest caz, aveți șanse mai mari de a câștiga și de a primi o recompensă reală. Dacă nu doriți să pierdeți un eveniment important, ar trebui să vă abonați la cele mai populare pagini, să monitorizați știrile în mod regulat și să vă setați preferințele pentru a fi notificat cu privire la noile publicații.

Ce sunt cadourile RUST?

La fel ca în CS:GO, skin-urile RUST sunt doar un decor, care nu afectează abilitățile și sănătatea. În același timp, aceștia nu sunt mai puțin populari în rândul jucătorilor, deoarece poți să ieși în evidență de toată lumea cu ajutorul produselor cosmetice și să obții recunoaștere din partea publicului. De aceea skin-uri RUST sunt tombole pe multe portaluri dedicate jocului. Mai mult, există site-uri precum Reddit, care sunt specializate în diferite jocuri în același timp.

Ofertele de skin-uri RUST sunt organizate de site-uri web, platforme de jocuri de noroc, streameri, bloggeri și doar jucători obișnuiți care au decis să arate caritate. Dacă îndeplinești corect toate condițiile, ai șanse mari să obții un premiu binemeritat.

Concursurile și cadourile pentru skin-urile CS:GO și RUST sunt aproape identice. Diferența este că pot fi deținute de diferiți organizatori, iar skin-urile pot avea puncte de preț diferite. Colecționarii și investitorii participă adesea la toate cadourile unde pot obține articole gratuite, indiferent de joc.

Ce pot câștiga?

De cele mai multe ori oferim skin-uri CSGO, dar uneori veți găsi aici cadouri pentru skin-uri din alte jocuri steam, cum ar fi RUST sau DOTA2 sau cadouri de criptomonede.

Cum functioneazã?

Este extrem de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să vă revendicați biletele în fila profil. Fila Profil poate fi găsită după ce vă autentificați. Pentru a face asta, găsiți „CONECTAREA” butonul din colțul din dreapta sus al site-ului. După ce vă autentificați, veți vedea fila profilului dvs. După ce faceți clic pe „profil”; te va redirecționa către pagina ta de profil. În pagina de profil, veți vedea sarcini pe care le puteți finaliza pentru a obține bilete (vezi captura de ecran de mai jos). După ce revendicați biletele, vă veți putea alătura oricărui cadou dorit. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să accesați pagina de giveaway, selectați giveaway-ul la care doriți să participați, introduceți numărul de bilete la care doriți să vă înscrieți și faceți clic pe „ENTER”; buton.

Care este șansa mea de a câștiga un cadou?

Pai depinde. Cu cât ai mai multe bilete într-un cadou, cu atât mai mari sunt șansele să câștigi. Dacă aveți 20 de bilete și numărul total de bilete este de 100, aveți 20% de câștigat. După ce vă autentificați și vă înscrieți în giveaway, veți putea vedea numărul dvs. de bilete și șansa de câștig.

De unde știu dacă câștig?

După încheierea giveaway-ului, va exista o animație, în care participanții vor dispărea (se vor înnegri). Ultimul rămas câștigă cadou. Dacă ați ratat animația, nu vă faceți griji. Veți putea vedea câștigătorul cadou și biletul câștigător în pagina de cadou (în secțiunea „ÎNCHIRS”). Dacă câștigi, vei vedea asta în profilul tău în „CÂȘTIGELE TALE”; secțiune.

Ce este tombola?

Ne facem cadouri sub formă de tombolă. Tombola este un tip de concurs la care poți participa cu bilete pentru șansa de a câștiga un premiu în cadouri. Aici puteți câștiga skinuri CSGO, DOTA2, RUST și alte recompense gratuite. Câștigătorul unei tombole va fi ales odată ce toate locurile sunt ocupate sau timpul trece (în funcție de tipul de tombolă).

Cum pot obține bilete?

Puteți obține bilete gratuit completând sarcini din pagina de profil după ce vă autentificați.

Se dovedește corect

Cadourile noastre sunt dovedit corecte. Generăm secret și hash la începutul giveaway-ului. Secretul este ascuns, este vizibil după ce giveaway-ul a fost lansat. Puteți verifica dacă am modificat rezultatele giveaway-ului prin hashing secret cu sha512 (care va fi public după încheierea rundelor) și verificând dacă este același cu hash-ul dat de noi. De asemenea, puteți calcula numărul biletului câștigător

VERIFICAȚI AICI

Concluzie

Datorită CS:GO Giveaway, mulți jucători care nu pot cumpăra skinuri scumpe au șansa de a-și umple inventarul cu produse cosmetice cool și de a se simți mai încrezători în joc. Aceasta este o șansă excelentă pentru multe portaluri de a-și arăta generozitatea, de a câștiga loialitatea publicului și de a atrage noi jucători. Cadourile sunt câștigătoare pentru ambele părți, așa că merită să participați.

Ok