wing-preload
Conectați-vă cu aburi
promo

Site-uri gratuite Rust Skins cu coduri de afiliereîn 2024

Aici vei găsi site-uri de încredere Free Rust Skins & more. Legitim și complet revizuit!

Site-uri

Cum să obțineți skinuri gratuite pentru articole în RUST?

După cum am menționat mai devreme, puteți obține skinuri gratuite în 2024. Chiar dacă ar putea costa, poți totuși să te învârtești și să obții skinuri gratuit. Aceasta înseamnă că nu va trebui să plătiți o singură sumă. Puteți plăti până la 1000 USD doar pentru a vă echipa jocul cu instrumentele de supraviețuire perfecte? Ei bine, atât de intens este jocul.

În primul rând, poți doar să câștigi puncte și să le schimbi mai târziu cu skin-uri RUST. Cu activitatea de vizionare a videoclipurilor și rotire gratuită în joc, puteți câștiga puncte gratuite. Acest lucru s-ar putea să vă aducă skinuri RUST mici la început, dar activitatea maximă vă poate garanta mai multe puncte.

Celălalt este, de asemenea, foarte ușor. Chiar și fără alte prelungiri, îl veți găsi în acest articol. Doar că trebuie să continuați să citiți acest articol pentru că va fi dezvăluit mai târziu.

Metode ușoare pentru a obține piei gratuite de rugină

Una dintre cele mai fantastice caracteristici ale RUST Game este pielea. Pentru jucători, există șansa de a cumpăra sau de a obține skinuri RUST gratuite pentru a îmbunătăți configurarea jocurilor lor. Acesta este motivul pentru care oferim această explicație detaliată pentru metoda simplă de a obține skinuri RUST gratuite 2024.

RUST Game este un joc de supraviețuire multiplayer care este acum acceptat de consola PS4. Rutina este simplă pentru fiecare jucător, trezește-te, supraviețuiește și provoacă teroare inamicilor tăi. Aici apar aceste skin-uri pentru a rezista presiunii jocului. Mulți jucători noi nu au cunoștințe de bază despre cum să obțină skin-uri RUST gratuite. Cei care au această experiență știu că este nevoie de mulți bani pentru a cumpăra aceste skin-uri RUST. Mai mult, ele sunt chiar importante dacă vrei să-ți aduci jocul la un alt nivel.

Cu toate acestea, puteți obține aceste skin-uri RUST gratuit. Vă vom face cunoștință cu acestea și vă puteți îmbunătăți în sfârșit căutarea de supraviețuire în aceste jocuri.

De ce am nevoie de piei?

Te poți juca cu ei. Skin-urile RUST nu vă vor ajuta în joc, deoarece sunt doar cosmetice, dar vă puteți personaliza personajul cu ele. Există tricouri, piei de pălării și amp; Mai Mult. Le poți folosi și pentru a face schimb cu alți jucători. Deoarece skin-urile RUST au valoare reală, pot fi vândute cu ușurință pe piețele pentru card de credit, criptomonedă, paypal.

Inainte sa incepi…

Trebuie să urmați câteva reguli pe aceste site-uri:

 1. Nu puteți utiliza VPN.
 2. Nu aveți voie să aveți mai multe conturi.
 3. Trebuie să dezactivați adblock atunci când faceți sondaje.

Nu poți înșela în sondaje. Dacă încerci și este detectat, s-ar putea să fii interzis.

info-item-centre

Cum să obțineți skinuri RUST pe Steam?

Steam RUST Market oferă șanse investițiilor promițătoare în piele. Este foarte sigur să-ți iei skin-urile RUST de aici. Acesta este motivul pentru care aducem pașii pentru a face toate acestea pe steam fără nicio problemă.

 • În aplicația steam, deschideți clienții steam.
 • Apăsați pe comunitate, apoi selectați piețele
 • Căutați RUST folosind bara de căutare și atingeți rezultatele
 • Pagina principală conține în mod normal cele mai populare skin-uri și cele mai recente skin-uri
 • Veți vedea un “articol” opțiune folosită pentru a filtra orice doriți să cumpărați
 • Apoi puteți filtra și prețul cu „prețul”; opțiune
 • Ar putea fi chiar mai bine pentru tine să cauți articolul cu același nume.
 • Faceți clic pe rezultatele căutării, astfel încât acesta să vă ducă la pagina de destinație.
 • Puteți plăti prin PayPal sau adresa portofelului Steam, dacă este posibil.

Alte metode pentru a obține skinuri în 2024

Cum să obțineți piese de rock în RUST?

Într-un joc RUST, dacă trebuie să ataci ca începător, atunci un Skin Rock este primul mod de a-l privi. Astfel încât să scapi de atacul altor jucători sau amenințări prin încălzire cu o piatră. Deși, mai devreme s-ar putea să ai nevoie de skin-uri care sunt mai rapide și mult mai extraordinare.

După cumpărarea unui skin de rocă, există proceduri pentru a-l activa:

 1. În primul rând, reporniți jocul.
 2. Adăugați imediat roca pe piele, astfel încât să devină pielea dvs. implicită.
 3. De la stația de crafting, puteți schimba skin-ul oricând doriți și îl puteți transforma în pielea dvs. rock implicită

Cum să obțineți skinuri personalizate în RUST?

Iată o modalitate incredibilă de a vă transforma creațiile în bani. Puteți crea skinuri personalizate pe care le puteți face specifice pentru dvs. sau chiar le puteți epuiza. Cu toate acestea, acestea necesită anumite niveluri de creativitate și design. Deci, pentru cei care doresc să fie o parte importantă a skin-urilor jocului RUST, există o șansă acum. Alăturarea multor creatori de skin-uri RUST s-ar putea să nu fie atât de ușoară, dar cu ghiduri gratuite online, puteți face bine cu asta. Puteți obține acest lucru și în ghidurile noastre ulterioare.

Deci, după ce ți-ai creat skin-urile personalizate pentru jocul RUST, poți avea șansa de a te epuiza. Puteți chiar să deveniți unul dintre cei mai buni creatori de skin personalizate în 2024, dacă lucrurile dvs. sunt acceptate în general.

Totuși, mergi la atelierul cu aburi dacă ești sigur de skinul tău Custom. Atingeți „Nou”; pentru a-ți trimite pielea și a urma instrucțiunile menționate. Odată ce skinul dvs. este acceptat, puteți câștiga oricând este achiziționat skinul creat personalizat.

Cum să obțineți pielea de atelier pe RUST?

O modalitate fantastică de a obține skin-uri RUST va fi dezvăluită aici. Este una dintre cele mai acceptabile și mai simple moduri de a obține skinuri. Aceasta trece printr-o serie de căutări rapide în atelierul Steam.  Există atât de multe skin-uri de articole afișate în atelierul Steam.

Acest Atelier Steam vă ușurează munca, afișând cele mai bune skinuri pe care să le aveți în 2024 pentru fiecare jucător.

Dacă un alt Skin poate învinge unul dintre aceștia, skinul victimei va fi renunțat și cel nou va fi adăugat. Acest lucru arată cât de versatil poate fi acest lucru.

De asemenea, aceasta este piața principală în care steam vă afișează skin-urile personalizate.  Așadar, trebuie să vă gândiți la mulți alți jucători care le au pe ale lor expuse în atelier. Aceasta înseamnă că puteți găsi întotdeauna orice piele pe care o căutați în atelierul de piele.

Pentru a vă pune pielea în atelierul cu aburi:

 1. Deschideți abur
 2. Accesați comunitatea > Atelier.
 3. Introduceți RUST în bara de căutare a paginii de destinație.
 4. Continuați să navigați și selectați care vă place. Va fi afișată meta-descrierea acelui skin.
 5. Alege-l pe cel de care ai nevoie, plătește prețul mic pe It și ești gata.

Top 9 cele mai bune site-uri web pentru a obține skinuri RUST gratuite

1

CSGOCatalog

Puteți obține skin-uri Rust rapid și ușor prin intermediul cadou accesând https://csgocatalog.com/giveaway. Aceasta este o loterie la care poate participa fiecare utilizator înregistrat. Jucătorul primește un bilet pentru sarcinile finalizate, care poate fi folosit într-o tombolă activă.

2

RUSTClash

Oferă pariuri active, participare la provocări și îndeplinirea sarcinilor. cele de mai sus măresc statutul jucătorului și ajută la deblocarea recompenselor. Accesul este deschis de la nivelul 5, apoi 10 și apoi la fiecare 10 niveluri până la nivelul 200 cu un super premiu! Monedele sunt disponibile și pentru acțiuni simple: răscumpărați un cod promoțional, conectați-vă rețelele sociale etc.

3

SkinsMonkey

În prezent există 6 sarcini care pot aduce recompense în skin-uri, inclusiv confirmarea e-mailului, logo-ul și numele site-ului în porecla utilizatorului etc. Sunt adăugate frecvent noi promoții și este extrem de profitabil să participi la ele.

4

Skincashier

Site-ul deține deseori promoții temporare, pe care cei mai activi utilizatori le apucă. Acum este disponibil un cod promoțional care adaugă +3% pentru retragere. Cu bonusul, poți alege un skin pe care să îl adaugi la inventarul tău și să îl obții gratuit.

5

Skinport

Oferă un bonus frumos unui nou venit pentru înregistrare și confirmare a contului. Mărimea recompensei variază, așa că este important să urmăriți actualizările pentru informații importante.

6

Gain.GG

Portalul are multe modalități de a câștiga monede suplimentare și de a cumpăra skin-uri RUST, inclusiv vizionarea videoclipurilor și îndeplinirea sarcinilor de la parteneri, sondaje și multe altele. Utilizatorii activi colectează toate recompensele și cumpără cele mai bune skin-uri din colecție.

7

Earnit.gg

Acest site este unul dintre cele care oferă un bonus gratuit de înregistrare de 0,1 USD și va crește pe măsură ce vă finalizați activitățile. Acest lucru poate fi convertit direct în skin-uri. Singura problemă este că este posibil să nu ai acces la skin-urile tale până când recompensa este de până la 5 USD.

8

Idle-Empire

Aceasta vă oferă 500 de credite gratuite, care sunt suficiente pentru achiziționarea de mănuși de economisire pe RustSkins.com.

9

Freecash

Dacă trei dintre aceste site-uri pot oferi până la 0,1 USD, atunci sunt mulți bani despre care să vorbim. Aceste site-uri web oferă recompense uriașe celor mai buni câștigători.

Cum funcționează?

Înregistrați-vă pe site și utilizați codul de recomandare furnizat
Pentru a începe să câștigați skinuri RUST gratuit pe unul dintre site-urile furnizate, trebuie mai întâi să vă înregistrați. Pe majoritatea acestor site-uri, vă puteți autentifica prin steam, așa că este prea ușor, trebuie doar să faceți clic pe „autentificare”; și vă va redirecționa către pagina de conectare STEAM. După ce vă autentificați, ar trebui să verificați dacă am furnizat cod pentru un site web pe care doriți să câștigați. Dacă da, ar trebui să îl utilizați pentru a obține bonus gratuit la pornire. Pe unele site-uri, veți primi bonus de înregistrare fără a introduce codul.
Castiga monezi
După ce sunteți conectat, puteți începe să câștigați monede. Tot ce trebuie să faceți este să finalizați diverse sarcini (răspuns la sondaje, vizionați videoclipuri, finalizați misiuni în jocuri și mai multe). După ce finalizați o sarcină, veți primi monede. Veți avea nevoie de ele pentru a vă retrage.
Retrageți pielea RUST
Odată ce ați câștigat suficiente monede, puteți retrage skin-uri RUST! Cel mai probabil veți avea opțiunea de a retrage skin-urile RUST de pe un site web furnizat aici, altfel va trebui să retrageți cardul cadou Steam și să cumpărați skin-uri RUST de pe piața Steam cu el.

Cum să obțineți skinuri RUST gratuite de la Giveaways

Este chiar posibil să faci mai multe skin-uri din cadouri. Rețelele de socializare ajută în acest sens. Dacă vă aflați în comunitatea Right RUST, skin-urile sunt oferite gratuit.

Unul dintre cele mai populare cadouri care au loc aproape în fiecare zi este “cadourile zilnice de piele CS:GO” care are loc în mod regulat pe Twitter.

În mod similar, alte canale de social media participă la acestea. Deci, de mai jos puteți alege ce cadouri să urmăriți pe diferite pagini de socializare.

.

🎉 Twitter: Puteți obține skin-uri gratuite din cadouri Twitter de genul care tocmai a început mai sus. Altele sunt:

 • Oferte pentru piele EZ RUST
 • RustyPot 100 USD+ cadouri de piele RUST
 • Oferte pentru piele RustPlus

🎉 Twitch: Pe Twitch, există în principal două moduri de a vă califica pentru aceste recompense de piele. În primul rând, puteți transmite în flux creatori de conținut cu „etichete activate pentru drop”; pe profilurile lor. Sau mai bine primiți cadouri directe de la influenți. Cele mai recente produse gratuite pentru piele în 2024 sunt de la:

 • xQc Shroud, Pokimane, Myth, LilyPichu, Ludwig, AuronoPlay, Skyunno și JakeSepticEye și așa mai departe. Așadar, uitați-vă la toate aceste cadouri de influență pe twitch-ul dvs. Doar transmiteți videoclipurile lor pentru un cod valorificat.

🎉YouTube: Cele mai bune cadouri gratuite de piele RUST sunt prezentate mai jos:

 • Rustonks
 • Keyjokers cadouri zilnice de piele
 • Ruststake
 • Shtew și mulți alții îi veți găsi pe YouTube

Cum să câștigi bani cu skin-urile RUST?

Puteți câștiga mii de dolari din skin-uri RUST. Pentru jucătorii care cumpără skin-uri RUST, cineva este în spatele vânzării acestor skin-uri și câștigă din asta. Aceasta pentru a vă spune că vă puteți vinde ecranul de joc RUST și că veți câștiga și din el.

După cum am explicat mai devreme, puteți vinde prin magazine de comerț electronic, cum ar fi Steam. Astfel încât vi se va da o parte din skin-urile vândute. Deci, dacă sunteți unul dintre acei jucători cu abilități artistice decente și creativitate impecabilă, aceasta este o șansă de a reprezenta RUST Game.

Este rău pentru orice jucător să aibă de-a face cu un site web lipsit de credibilitate și integritate. Ar trebui să alegeți un site web care are un portofoliu bun și o transparență perfectă a plăților.

RustSkins este un spațiu de piață online pentru skin-uri RUST. La fel ca și numele său, prezintă caracteristica principală a videoclipului de supraviețuire multiplayer RUST Game. Acest lucru demonstrează, de asemenea, că ei sunt unul dintre liderii industriei. Așadar, dacă doriți să vindeți sau să cumpărați oricare dintre pielea dvs., atunci RustSkins este cea mai bună cale de a merge.

Mai jos sunt pașii necesari pentru a vă alătura RustSkins:

1
Conectați-vă la RustSkins cu acreditările dvs. Steam
2
Dacă doriți să vindeți, accesați pagina de vânzare a articolului și alegeți acele skinuri pe care doriți să le vindeți
3
Dacă doriți să cumpărați, accesați pagina de cumpărare după ce aveți un echilibru adecvat. Adăugați aceste skin-uri în coșul dvs
4
Apoi, puteți retrage acele articole skim în conturile dvs. de aburi

Au o platformă foarte sigură pentru cumpărarea și vânzarea de skinuri. În 2024, vor găzdui o mulțime de skin-uri care vor fi afișate pe site. Astfel încât, dacă vă puteți alătura acestor creatori rapidi de jocuri în 2024, veți deveni un succes într-unul dintre cele mai bune ateliere de lucru susținute de steam.

Concluzie

După ce ați luat acest articol de la nota despre cum să obțineți skin-uri RUST gratuite în 2024 până la cum să câștigați bani din skin-uri RUST, ar fi trebuit să redescoperi cum să gestionați și să obțineți skin-uri gratuite. Aceste skin-uri 2024 sunt cele mai recente pe care le puteți găsi pe Steam și în orice alt atelier.

Deoarece acesta este un joc pe care îl puteți juca pe consola PS4, are un detaliu mai reputat. Treziți-vă și supraviețuiți, asta este aproape rutina ființelor umane. Avem dușmani și avem nevoie de suficiente instrumente pentru a scăpa de ei. Acesta este ceea ce vă arată și RUST Game.

FAQ

Există piele RUST gratuită?

Desigur, există skin RUST gratuit. Există skin-uri gratuite pe site-uri web care vă cer doar să desfășurați diferite activități. Aceasta poate fi o loterie sau chiar înscrierea pe site-uri web. Acele site-uri pe care le-am schițat mai sus au un portofoliu foarte puternic când vine vorba de Skin-uri gratuite.

Cum să obțineți skin RUST gratuit în 2024?

În articole, multe dintre aceste secrete au fost dezvăluite când vine vorba de obținerea gratuită a skinului RUST în 2024. Chiar dacă nu aveți această capacitate de cumpărare, vă puteți referi oricând la acele proprietăți. Cu toate acestea, iată o altă modalitate de a aborda acest skin RUST gratuit, deoarece am promis deja că îl vom livra mai târziu.

Deci, puteți recupera skin-uri RUST cu puncte și focusuri. În loc să obțineți doar punctele și să le schimbați direct cu Rust, puteți recupera o caracteristică a pielii care vă place.

Unde este cel mai bun loc pentru a obține skin RUST gratuit?

Cel mai bun loc pentru a obține skin RUST gratuit este site-ul web garantat despre care am vorbit în articol. Sunt:

 1. Earnit.gg – Câștigați piese gratuite, Discord Nitro, carduri cadou și amp; Criptomonede.
 2. Freecash.com – Numerar gratuit, PayPal, Bitcoin și amp; Mai mult!
 3. Idle-Empire.com – Câștigați gratuit skinuri, jocuri, carduri cadou.
Ok