wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
DA GRATIS
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 31 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
promo

Cel mai bun buy Rust Skins Site-uri cu coduri de afiliereîn 2024

Aici veți găsi site-uri de încredere Buy Rust Skins & more. Legitim și complet revizuit!

Site-uri

Tot ce trebuie să știți despre piața pielii Rust

Vrei să cumperi în sfârșit skin-urile tale preferate din joc, dar nu știi sigur de unde să le cumperi? Încercați să vă vindeți în siguranță articolele din joc? Skinport, Tradeit.GG și RUSTSkins sunt locurile perfecte pentru ca toți jucătorii să facă schimb cu ușurință. Deși există nenumărate piețe online disponibile pentru RUST, SkinsSwap este primul care se concentrează exclusiv pe skin-uri și articole exclusiv din acest joc.

Aici vă puteți bucura de cele mai bune oferte pentru nenumărate articole din joc. Skinport oferă cel mai extins catalog de skin-uri pentru o fracțiune din prețul altor platforme. Utilizatorii pot vinde sau cumpăra skin-uri Rust cu credit, PayPal sau chiar criptomonedă. Separată în categorii precum arme, îmbrăcăminte și diverse, piața deține toate articolele disponibile în prezent pentru cumpărare.

Puteți căuta un articol după nume; sortați după preț, ofertă și categorie; sau chiar stabiliți un preț minim și maxim. În acest fel, veți putea organiza selecția masivă disponibilă într-un grup mai mic de exact ceea ce căutați.

Skinport listează fiecare articol cu prețul său de vânzare, precum și prețul tipic pentru acel articol. Lângă prețul de vânzare, un procent verde sau roșu indică exact modul în care valoarea listată se compară cu media. În acest fel, puteți spune cu ușurință ce fel de tranzacție obțineți.

Care este cel mai bun lucru de cumpărat în Rust?

În timp ce cel mai scump și probabil cel mai popular articol este în general pielea de armură cunoscută sub numele de Masca de pedeapsă (care tinde de obicei să se vândă cu peste 1.500 USD), mulți jucători ar fi repede să își susțină propriile favorite.

Aceasta include opțiuni precum extrem de popularul Battle-Scarred AKS47 sau Tempered AK47, ambele fiind skinuri pentru arme de pușcă de asalt și mult mai ieftine decât Masca de pedeapsă menționată mai sus.

În general, dacă puteți găsi site-ul, pentru a cumpăra skin-uri RUST, pe care îl căutați pe CSGOCatalog.com, sunt șanse să găsiți cele mai bune oferte la preț ieftin acolo.

De ce să folosiți Skinport.com pentru a cumpăra skin-uri RUST?

Skinport este un centru sigur și profesional al tranzacționării online a articolelor Rust. Conduși de o echipă din DE, cunoscută sub numele de Skinport GmbH, fondatorii site-ului sunt experți în industria jocurilor de noroc cu peste un deceniu de experiență. Site-ul folosește și Trustpilot, permițând clienților să lase recenzii sau să vadă recenziile lăsate de alți clienți cu privire la tranzacțiile lor.

Acest lucru asigură o transparență completă în numele Skinport, permițând tuturor clienților să vadă exact cu ce au de-a face înainte de a depune banii. Deși există numeroase alte servicii din care să alegeți, niciunul nu are aceeași reputație și măsuri de siguranță ca Skinport.

Nu numai atât, prețurile Skinport sunt o fracțiune față de majoritatea celorlalte site-uri care au skin-uri de vânzare. Unii dintre cei mai vânzători ai lor merg de obicei la jumătate din prețul pe care îl percep pe alte piețe. În timp ce vânzătorii se ocupă de toate taxele de vânzare, Skinport percepe mult mai puțin decât alte site-uri. Acest lucru înseamnă că vânzătorii își pot pune articolele la preț mai mic și, totuși, pot obține un profit, ceea ce face o ofertă mai bună și pentru cumpărător.

Toate acestea, combinate cu o metodă de tranzacție rapidă și ușoară, fac din Skinport cea mai bună piață disponibilă. În câteva minute, poți avea skin-urile Rust preferate din contul tău Steam pregătite și în așteptare, totul la un preț excelent.

Cele mai bune locuri de cumpărare a pielii Rust

1

RUSTSkins

În timp ce RUSTSkins va fi în fruntea listei noastre, există și alte locații online pentru a face tranzacții cu Rust. Pe lângă piața Steam, iată câteva dintre alegerile noastre pentru tranzacționare sigură și fără probleme. RUSTSkins.com este o piață cuprinzătoare dedicată în întregime skin-urilor și articolelor Rust. În catalogul lor, veți găsi totul, de la cele mai ieftine oferte până la cele mai rare descoperiri din joc. Este prima piață axată exclusiv pe Rust și rămâne cea mai rapidă, mai sigură și mai eficientă modalitate prin care jucătorii își pot cumpăra și vinde skin-urile Rust.

2

Dmarket

DMarket este un site care vinde skin-uri pentru jocuri precum DOTA 2, CS:GO și câteva altele. Deoarece nu este foarte dedicat articolelor Rust, nu are o selecție la fel de extinsă ca și alte site-uri. Cu toate acestea, ocazional puteți găsi o ofertă destul de bună la articolele oferite. La fel ca RUSTSkins, arată și prețul de listă în comparație cu un preț mediu estimat pentru acel articol.

3

Swap.gg

Swap.gg oferă skin-uri pentru jocuri precum CS:GO, Team Fortress 2 și Rust. La fel ca DMarket, selecția nu este prea impresionantă, dar ocazional puteți adulmeca multe. Din păcate, interfața cu utilizatorul este puțin o durere de cap și nu există o modalitate ușoară de a vedea ce procent din media prețului unui articol este așa cum poți cu RUSTSkins.

4

Tradeit.gg

Tradeit.ggeste o altă opțiune pentru orice, de la DOTA 2 la Team Fortress 2. Nu este centrat pe RUST, dar oferă de fapt o selecție mai mare de articole decât cele două site-uri anterioare. Cu toate acestea, din păcate, am observat că majoritatea prețurilor erau destul de mai mari decât am putut găsi în altă parte.

5

Skinport

Skinporteste ultimul site pe care l-am sugerat. În multe privințe, este un serviciu foarte asemănător cu Tradeit.gg, dar, din păcate, suferă de exact aceleași probleme. Este un centru comercial pentru CS:GO, DOTA 2, Team Fortress 2 și, desigur, Rust. Deși are o selecție destul de generoasă de skin-uri și articole, prețurile cu siguranță nu sunt cele mai bune pe care le-am găsit și sunt de obicei puțin mai mari decât cele găsite pe RUSTSkins.

Cum să cumpărați piele Rust rapid și în siguranță?

RUSTSkins, Skinport, Tradeit.GG sau orice alt site, de unde puteți cumpăra skin-uri RUST, faceți simplu să cumpărați orice skin din joc pe care îl căutați. Urmați pașii următori pentru a cumpăra skinuri RUST:

Mai întâi, adăugați fonduri în contul dvs. folosind pagina de depunere. Puteți selecta o sumă și adăuga fonduri folosind metoda de plată aleasă de dvs., cum ar fi PayPal, VISA, MasterCard, Trustly, Bitcoin sau Ethereum.

După ce ați adăugat fondurile, puteți căuta pe piață orice articole de care sunteți interesat. Adăugați skin-urile în coș, apoi treceți la finalizarea comenzii. Odată ce ți-ai achiziționat articolele, le poți retrage în contul tău Steam.

Pentru a finaliza o achiziție, va trebui să vă conectați la contul dvs. Steam. De asemenea, trebuie să îl conectați la un număr de telefon folosind Steam Guard Mobile Authenticator.

Odată ce v-ați conectat la un cont eligibil, site-ul pentru cumpărarea skin-urilor RUST poate trimite articolele achiziționate direct în contul dvs.

Acesta este cel mai direct și mai sigur mod de a tranzacționa skin-uri RUST online. În acest fel, nu este nevoie de servicii terțe sau de autentificare suplimentară. Conectați-vă la un cont STEAM de încredere, finalizați tranzacția și veți primi rapid articolele.

Dacă doriți să relistați articolele după cumpărare, nu trebuie să le retrageți în contul dvs. Steam. În schimb, navigați la „Vânzare”; fila, alegeți noul preț și revindeți.

Cum ajung la piața din Rust?

De asemenea, aveți voie să schimbați skin-uri Rust direct prin Steam. Aceste oferte vin direct de la proprietarii acestor skin-uri, așa că prețurile pot fluctua semnificativ. Nu există nicio garanție că veți găsi o ofertă la fel de bună ca pe RUSTSkins.com. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea pieței Steam Rust, o puteți găsi urmând următorii pași:

1
Deschideți-vă clientul Steam și plasați cursorul peste “Comunitate” filă
2
Apoi faceți clic pe „Piață”
3
Pe lista mică de jocuri din dreapta, derulați în jos până când găsiți „RUST”. Poate fi necesar să faceți clic pe „Afișați mai multe”
4
Odată ce faceți clic pe „RUST”,” veți vedea toate skin-urile și resursele disponibile pentru cumpărare de pe Steam Community Market

Aici veți putea vedea poza și numele articolului, precum și cantitatea și prețul. De asemenea, puteți sorta după ordine alfabetică, tip de piele, cantitate sau preț. Sau puteți căuta un articol în mod specific după nume.

Ok