wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
DA GRATIS
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
banner

Probleme Duelbits

Confirmarea identității Duelbits

Imediat după înregistrarea pe site-ul Duelbits, trebuie să finalizați procedura de verificare pentru a avea acces la tranzacțiile financiare. După autorizare, în profilul dvs. va apărea o fereastră care vă va cere să vă confirmați adresa de e-mail. Vi se va trimite un e-mail cu un link activ. În unele cazuri, poate ajunge în dosarul dvs. de spam. Uită-te acolo dacă nu îl găsești în categoria principală. Deschideți e-mailul și faceți clic pe link. Veți fi redirecționat către profilul dvs. personal.

De asemenea, poate fi necesar să vă verificați datele personale înainte de a retrage fonduri. În acest scop, ar trebui să trimiteți scanări ale pașaportului sau permisului de conducere. Dacă doriți să vă verificați adresa de domiciliu, va trebui să trimiteți o copie a chitanței pentru ultimele trei luni.

Duelbits: Nu pot depune

Dacă nu puteți face o depunere când vizitați Duelbits, luați notă de principalele probleme posibile:

  • adresa de e-mail nu este confirmată;
  • sunt utilizate sisteme de plată de la terți;
  • limitele minime de reaprovizionare a soldului nu sunt luate în considerare;
  • fonduri insuficiente pentru soldul instrumentului de plată.

Dacă ați verificat criteriile și totul este în regulă, atunci contactați specialiștii de asistență pentru a afla motivele. Ei vor identifica partea în care a apărut problema (la instrumentul de plată sau pe platforma de jocuri de noroc). În plus, consultanții vor oferi instrucțiuni detaliate pentru acțiuni ulterioare.

De ce plata lui Duelbits poate eșua

Dacă plata în Duelbits eșuează, verificați următoarele caracteristici:

  • Dacă instrumentele de plată pe care le utilizați vă aparțin personal. Cu scopul de a evita spălarea banilor și alte escrocherii, utilizatorii sunt obligați să utilizeze doar portofele personale cu criptomonede sau portofele electronice;
  • Indiferent dacă detaliile cardului sau portofelului sunt introduse corect. Dacă introduceți greșit detaliile, tranzacția va fi anulată;
  • Dacă comiteți vreo acțiune ilegală. Familiarizați-vă cu regulile și condițiile portalului de jocuri de noroc pentru a evita situațiile de forță majoră. În caz contrar, nu vei primi bani și te vei confrunta cu blocarea contului tău.

Suportul live al Duelbits nu răspunde

Dacă trimiteți un e-mail unui consultant într-un chat online, așteptați puțin. Uneori, operatorii nu sunt capabili să răspundă instantaneu, deoarece există uneori un volum mare de muncă. Întrebarea dvs. ar trebui preluată pentru procesare în 15 minute.

Dacă, dintr-un motiv oarecare, răspunsul nu a venit, atunci căutați secțiunea cu întrebări frecvente ale utilizatorilor. Poate că aici veți găsi o situație similară și vă puteți rezolva problema.

O altă opțiune este să contactați canalele și paginile oficiale de pe Discord, Instagram și Twitter.

De ce nu îmi pot retrage câștigurile din Duelbits

Dacă nu vă puteți retrage câștigurile, acordați atenție anumitor criterii. Unele dintre problemele principale includ:

  • nerespectarea limitelor minime de retragere;
  • Introducerea incorectă a detaliilor de plată;
  • folosind instrumentele de plată ale altor persoane.

Pot exista și alte probleme, dar pentru a le identifica și rezolva trebuie să contactați un consultant de asistență.

Ce se întâmplă dacă nu primesc recompensa mea pe Duelbits?

Dacă apare o situație în care nu ați primit recompensa, nu există o soluție independentă pentru problemă. În acest caz, doar contactarea unui consultant de asistență va ajuta. Ei vor verifica dacă sunt îndeplinite condițiile declarate și vor oferi asistența necesară.

faq

Categorii
CSGORoll best roullet
Ok