wing-preload
Conectați-vă cu aburi
banner

Probleme comune ale CSGORoll și cum să le rezolvați

CSGORoll: De ce nu pot depune

Dacă nu puteți depune fonduri pe CSGORoll, atunci verificați dacă ați introdus corect datele pe această platformă. Aceasta se referă la sistemul de plată selectat și detaliile acestuia. De asemenea, verificați dacă sunt îndeplinite limitele minime de depozit.

Cerințele suplimentare pentru accesarea tranzacțiilor financiare de orice tip includ verificarea informațiilor dumneavoastră personale și utilizarea doar a acelor instrumente de plată care vă aparțin personal. De exemplu, atunci când depuneți cu criptomonede, nu puteți indica portofelul altcuiva.

Dacă este un card cadou pentru o anumită sumă, atunci verificați valabilitatea acestuia. Este posibil să l-ați folosit înainte și, prin urmare, plata nu se efectuează.

De ce plata CSGORoll poate eșua

Uneori plățile nu trec. Există mai multe motive pentru aceasta, inclusiv următoarele:

  • probleme în sistemul financiar;
  • procesul de verificare nu a fost finalizat;
  • folosirea detaliilor altor persoane;
  • depăşirea limitei transferurilor lunare.

În cazul în care apar astfel de probleme, se recomandă să contactați serviciul de asistență al CSGORoll. Chat online este oferit în acest scop. Consultanții de asistență vor ajuta la rezolvarea problemei și vor încerca să afle partea în care a apărut eroarea.

Ce este CSGORoll Trade Cooldown?

După o actualizare făcută de Valve, toate articolele intră în modul de recuperare și nu pot fi schimbate timp de șapte zile de la primirea lor. De îndată ce perioada de restricție se termină, puteți folosi cu ușurință articole pentru a vă încărca contul CSGORoll sau pentru a le vinde pe platformă.

De ce nu pot depune fonduri la CSGORroll cu articole

Dacă nu puteți face o depunere la CSGORoll cu skin-uri din popularul shooter, verificați-vă contul Steam. Este important să îl activați pentru partajare. Mai mult, asigurați-vă că adresa URL pentru schimb este introdusă corect.

Este posibil să existe o problemă cu conexiunea la Steam. În acest caz, așteptați puțin și încercați să depuneți din nou. Dacă situația nu este rezolvată în 10 minute, contactați echipa de asistență CSGORoll pentru instrucțiuni suplimentare.

Când vă completați soldul cu skin-uri, sistemul P2P standard funcționează. Cu alte cuvinte, oferiți un articol pentru schimb, iar un alt utilizator îl ridică pentru retragere. Datorită numărului mare de vizitatori, tranzacțiile se fac regulat, fără întârzieri.

De ce CSGORoll nu îmi poate vedea pielea

CSGORoll nu acceptă unele skin-uri. Acesta este motivul pentru care este posibil ca o parte din articolele dvs. să nu apară pe portal în timpul schimburilor sau reaprovizionărilor. De asemenea, acestea nu vor fi vizibile dacă adresa URL este incorectă. Deschideți Steam și asigurați-vă că adresa de schimb este corectă. Dacă este necesar, copiați și lipiți-l din nou.

O altă posibilitate este că ați primit recent un skin (acum mai puțin de șapte zile). În acest caz, este temporar în blocare. Așteptați până la expirarea termenului limită și efectuați acțiunea din nou.

Cum să obțineți monede pe CSGORoll

Dacă doriți să obțineți monede (moneda în joc), trebuie să vă completați contul. În acest scop, puteți utiliza oricare dintre metodele de plată oferite pe portal, de exemplu, carduri preplătite, criptomonede sau skin-uri. Costul unei monede este de 0,7 USD. Nu este posibil să vă transferați monedele către alți vizitatori ai platformei. Cu toate acestea, le puteți folosi pentru a paria pe jocuri interesante și pentru a cumpăra chei pentru a deschide cazurile.

În plus, sunt furnizate monede atunci când utilizați bonusul de bun venit. Se activează prin introducerea codului promoțional corespunzător. Vi se oferă trei cazuri din care să alegeți. Dacă sunt incluse monede, cu siguranță le vei primi.

Oferta comercială CSGORoll nu apare

Dacă nu vedeți oferte de tranzacționare, trebuie să verificați accesibilitatea serviciului Steam. Este posibil să nu vă puteți conecta la platformă. În acest caz, încercați să efectuați aceste acțiuni mai târziu.

O altă posibilitate este ca contul tău Steam să nu fie configurat. Ar trebui să fie deschis pentru partajare. De asemenea, nu uitați să verificați adresa URL a schimbului. Adesea, utilizatorii greșesc atunci când îl introduc.

De ce CSGORoll nu afișează toate skinurile CS:GO din inventarul meu

Este posibil ca skinurile CS:GO să nu fie vizibile în inventar din următoarele motive:

  • nu ai unul;
  • contul tău Steam nu este conectat corect;
  • articolele sunt într-o perioadă de blocare de șapte zile.

Dacă ați rămas fără toate articolele, nu este de mirare că acestea nu pot fi văzute în inventarul dvs. Uneori utilizatorii uită că totul este vândut sau depus în sold. În ceea ce privește conectarea contului, verificați accesibilitatea publică a acestuia și dacă adresa URL este introdusă corect. Dacă articolul este primit nu cu mult timp în urmă, nu puteți face nimic cu el timp de o săptămână.

Cum să dați un sfat pe CSGORoll fără chat

Nu vă puteți transfera monedele către terți. Anterior, astfel de activități erau permise utilizatorilor de chat. Cu toate acestea, adesea fraudatorii obișnuiau să profite de situație. Au inventat diverse trucuri pentru a convinge utilizatorii de încredere să-și transfere monedele. După ce a primit un număr mare de reclamații de la vizitatori, administrația platformei CSGORoll a anulat posibilitatea de a transfera moneda în joc din funcționalitate.

Aceasta a fost baza onestității și siguranței tuturor proceselor. Acum utilizatorii nu pot obține monede ușoare dacă nu au suficiente pentru a plasa un pariu sau a deschide un caz. În același timp, nu își vor pierde echilibrul prin acțiunile trișorilor.

De ce nu am primit monede când am câștigat la CSGORoll

Dacă ați câștigat, dar nu ați primit monede, în majoritatea cazurilor, problema se datorează unei conexiuni instabile la Internet. Poate că legătura a fost întreruptă într-un moment crucial, din cauza căruia runda nu a fost considerată valabilă. Este foarte recomandat să contactați consultanții de la serviciul de asistență și să solicitați clarificarea situației.

Un alt punct poate fi utilizarea de software terță parte în joc. În acest moment, programele de predicții sunt solicitate în rândul vizitatorilor. Sunt conectați la cont și calculează multiplicatorii în Crash când premiul ar trebui să fie luat. Software similar este oferit și pentru alte jocuri. Dacă serviciul de securitate detectează utilizarea unor programe terțe, câștigul nu va fi luat în considerare. În plus, este posibil ca contul dvs. să fie blocat.

Monedele cadou CSGORroll nu funcționează

Monede cadou înseamnă carduri preplătite. Le puteți introduce atunci când vă încărcați soldul. Cu toate acestea, în unele cazuri, nu funcționează. Chestia este că atunci când cumperi un card cadou, ți se dă un cod electronic. Ar trebui copiat și lipit în caseta corespunzătoare în timpul transferului fondului în contul de joc. Uneori, utilizatorii greșesc atunci când introduc codul și, prin urmare, nu funcționează.

O altă opțiune este atunci când un card cadou este achiziționat de pe un site nesigur. Este posibil ca vânzătorii nesiguri să furnizeze un cod inexistent sau unul care a fost deja folosit. Contactați asistența CSGORoll pentru mai multe detalii, precum și pentru administrarea site-ului de unde ați achiziționat cardul.

CSGORoll îmi tot spune să mă conectez

Dacă încercați să vă conectați la portal și vi se solicită din nou datele de conectare, este posibil ca conexiunea să fi eșuat. Ideea este că autorizarea se realizează prin platforma Steam. Sunt șanse mari ca problema să apară de partea ei. Așteptați puțin și încercați din nou. Dacă problema persistă, atunci contactați serviciul de asistență.

Plata a eșuat. Vă rugăm să încărcați documente în profilul dvs. și să contactați asistența CSGORoll

Dacă apar erori în timpul tranzacțiilor financiare, este posibil să apară mesajul de mai sus. Dacă identitatea dvs. nu a fost verificată, este timpul să efectuați procedura relevantă. Când este finalizat, încercați din nou și finalizați tranzacția financiară. Dacă verificarea nu rezolvă problema sau a fost deja finalizată, atunci trebuie să contactați echipa de asistență.

Cum să remediați escrow pe CSGORoll

Când retrageți fonduri, puteți utiliza skin-uri instant sau escrow. Particularitatea acestei din urmă opțiuni este că acestea sunt disponibile în câteva ore până la șapte zile de la depunerea cererii. Acest lucru se datorează limitei de timp aplicabile tranzacționării/schimbului de skinuri noi, care este valabilă exact o săptămână de la primirea acestora. Când comandați un articol, veți putea ține evidența cât timp a mai rămas până la deblocare. În consecință, articolul se va muta imediat în categoria instantanee și va fi disponibil pentru retragere.

De ce nu pot introduce codul promoțional pe CSGORoll

Dacă nu puteți utiliza un cod promoțional CSGORoll, există o serie de motive pentru aceasta, inclusiv următoarele

  • combinația a fost deja activată de tine înainte;
  • codul promoțional a expirat;
  • caracterele au fost introduse incorect.

Se recomandă să copiați codul și să-l lipiți în celula corespunzătoare. Acest lucru vă va ajuta să evitați greșelile atunci când introduceți combinația manual. De asemenea, este necesar să folosiți coduri promoționale obținute la servicii de încredere. În acest caz, se garantează că funcționează atunci când sunt activate datorită relevanței lor.

Ce trebuie să faceți dacă Tradelink nevalid este furnizat de CSGORoll

Dacă un link de tranzacționare este furnizat incorect, se recomandă să îl obțineți din nou. În acest scop, accesați contul dvs. Steam și deschideți accesul partajat. Copiați linkul și inserați-l în blocul corespunzător al contului dvs. CSGORoll. În acest fel se vor rezolva problemele cu intrare/ieșire și schimbul de skin-uri.

Oferta comercială CSGORoll anulată

Dacă ați trimis cu succes un skin, dar oferta a fost în cele din urmă anulată, motivele pot fi următoarele:

  • sarcina mare de lucru pe serverele Steam. Încercați să repetați încercarea de a trimite pielea din nou după câteva ore;
  • articolul este acceptat de un alt utilizator. Deși se întâmplă rar, uneori doi jucători solicită simultan pentru același articol. În acest caz, starea pielii va fi actualizată în câteva minute;
  • anularea a fost făcută de dvs. din greșeală. În acest caz, nu este nimic de care să vă faceți griji. Așteptați câteva minute și repetați comanda.

De ce My Knife nu este văzut pe CSGORoll?

Nu vă puteți vedea articolul din cauza unei conexiuni eșuate la Steam sau a unui profil configurat incorect. Așteptați 10 până la 15 minute pentru a repeta acțiunea. De asemenea, deschideți portalul Steam, activați accesul partajat, copiați adresa URL de schimb și inserați-o în contul dvs. CSGORoll.

Categorii
CSGORoll best cs2 upgrade
Ok