wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
DA GRATIS
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 19 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
banner

Ce este cardul cadou CSGORoll?

Cardul cadou CSGORoll este un voucher preplătit. Poate fi folosit pe platformă pentru a cumpăra articole (skins) sau pentru a paria în jocuri de noroc. Voucherul este oferit sub formă de cod digital. Este introdus în profilul utilizatorului. După aceea, monedele corespunzătoare valorii cardului cadou vor fi creditate în soldul dvs.

Avantajul este ca poti folosi voucherul pentru tine sau il poti face cadou unui prieten. Cu toate acestea, va fi răscumpărat o singură dată, după care va fi anulat. Puteți activa cardul preplătit la ceva timp după achiziție, nu imediat. De exemplu, atunci când decideți să vă înregistrați și să utilizați funcționalitatea CSGORoll.

Cum să utilizați cardul cadou CSGORoll

Înainte de a putea folosi un card cadou, trebuie să cumpărați unul. Pașii de bază sunt următorii:

  • accesați unul dintre site-urile web care vând carduri cadou CSGORoll;
  • alegeți o valoare nominală acceptabilă (ex. 1, 10, 25, 250 de monede);
  • faceți clic pe butonul de achiziție și obțineți un cod special.

După finalizarea acțiunilor de mai sus, trebuie să activați cardul preplătit utilizând următoarea procedură:

  • accesați site-ul CSGORoll și conectați-vă la contul dvs.;
  • apăsați butonul Depunere și selectați Card cadou dintre metodele disponibile:
  • introduceți codul primit în timpul achiziției și confirmați acțiunile dvs.

Fondurile vor fi creditate instantaneu în contul dvs. Apoi puteți trece la jocuri de noroc sau la achiziționarea de skinuri minunate pentru CS:GO.

De unde să cumpărați cardul cadou CSGORoll

Dacă doriți să cumpărați un card cadou CSGORoll, accesați site-urile web corespunzătoare. De regulă, acestea sunt dedicate în totalitate vânzării de vouchere. Rețineți că costul poate varia, deoarece depinde de politica de preț a unei anumite platforme și de disponibilitatea ofertelor promoționale.

Cele mai populare resurse pentru cumpărarea de carduri preplătite sunt Kinguin, G2A și Giftcapro. Iată un tabel comparativ cu costul voucherelor.

Valoarea cuponului în monede Kinguin G2A Giftcapro
1 €1.14 $2.83 £1.03
5 €5.10 £4.62
10 €10.11 $14.91 £9.18
20 €20.06 £18.20
25 €24.90 $35.38 £22.60
50 €49.76 £45.16
100 €100.25 £90.98
250 €248.20 £225.24

Când vizitați piețele, puteți alege un voucher de orice valoare care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Achiziția lui nu durează mult. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați articolul în coșul de cumpărături și să efectuați plata.

Care sunt prețurile pentru cardurile cadou CSGORoll?

Costul cardurilor cadou este furnizat mai sus. Site-ul nostru web acoperă numai oferte de la Kinguin și G2A. De fapt, există destul de multe platforme similare de carduri cadou. Cu toate acestea, ei nu se pot lăuda cu un număr atât de mare de oferte sau nu pot percepe prețuri nerezonabil de mari. De exemplu, un voucher pentru 5 monede în joc la keyesd.com costă 8,40 EUR (în timp ce Kinguin îl oferă doar pentru 5,10 EUR).

De asemenea, este posibil să reduceți prețul la momentul ofertelor promoționale. Dar acest lucru necesită monitorizarea regulată a tuturor schimbărilor și inovațiilor de pe platforme. Chiar și o reducere de 10% este un cadou frumos atunci când cumperi un voucher.

Întrebări frecvente

Este legal să folosești un card cadou CSGORoll?

Da, este legal să folosiți carduri preplătite. Această metodă de reîncărcare nu contravine normelor stabilite și nu este frauduloasă. Este convenabilă, deoarece puteți utiliza singur cardul cadou sau îl puteți oferi unui prieten. Nu este nevoie să activați imediat voucherul.

Ce site are cel mai bun preț pentru un card cadou CSGORoll?

Cele mai bune prețuri pentru cardurile cadou CSGORoll se găsesc pe Kinguin. Achizițiile pe alte platforme sunt profitabile în momentul ofertelor promoționale.

Pot primi un card cadou CSGORoll gratuit?

Da, puteți obține un card cadou gratuit, dar pentru asta trebuie să găsiți promoția potrivită pe platformele relevante. Țineți cont de faptul că valoarea va fi minimă.

Categorii
stake best site
Ok