wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
VERMEK
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 18 katılımcılar
csgoroll
Kayıt olmak ile steam
banner

Roobet’te 2024 içinde Yeni Oyun sürümü

Roobet’te Snoop’un High Rollers’ı hakkında bilgi edinin

Sadece Roobet’te bulunan Snoop’s High Rollers’daki ünlü Snoop Dogg ile yeni bir zirve bulmanın zamanı geldi. Hip-hop’u para kazanma yeteneğiyle birleştirmek kulağa harika geliyor, ancak bahsinizin 10000 katını kazanmanın 576 yolu olduğunu öğrendiğinizde kulağa daha da iyi geliyor.

Snoop’s High Roller, Snoop Dog’un kendisinden başkası olmayan ve scatter’lar hariç tüm simgelerin yerine geçen vahşi dönüşler sunar. Muhtemelen Free Spins özelliği ilginizi çekecektir, 2,3 ve 4 numaralı makaralara iki scatter ve bir süper scatter yerleştirmek Süper Free Spins’i etkinleştirecektir.

Üstelik, High Rollers özelliği bu oyunu diğerlerinden farklı kılıyor, rastgele seçilen sembollerden ödül talep edilebiliyor ve ayrıca yığılmış wild’ın inmesi garanti ediliyor.

Ancak bu işin sonu değil, size ücretsiz döndürmeler ve maksimum x50 çarpanları sağlayan dağılımlar indirerek Yüksek Bahisler ile ödüllendirilebilirsiniz. Şansınızı ve kazancınızı daha da artırmak için, Süper Ücretsiz Döndürme özelliğinde tüm High Rollers sembolleri, özelliğin başlangıcından itibaren buradadır.

Daha önce hiç görülmemiş bir şey arayan herkes için Snoop’un High Rollers’ı kesinlikle harika tasarımı ve büyüleyici özellikleriyle onları cezbedecektir.

İlk 7 gün boyunca Cashback avantajından yararlanın

Roobet, oyuncuları atlamadan itibaren ödüllendirmesiyle bilinir; bu, bir hesaba kaydolduğunuz andan itibaren çeşitli ödüllerle ödüllendirilebileceğiniz anlamına gelir. İlk yedi gün olacak

Daha önce hiç olmadığı kadar kârlısınız, çünkü tüm hafta boyunca net zararlarınızın geri ödenmesi garantilidir. Günlük geri ödeme bonusu %20’dir ve her gün toplam 200$’a kadar çıkar. Roobet’te sizi bekleyen pek çok başka ödül var.

  • Tüm hafta boyunca günlük %20 para iadesi
  • Günlük maksimum 200$

1.000.000 $ Çekiliş: Roobet 2.0’daki en büyük ödül havuzuna katılın

Roobet yeni tasarladıkları web sitesini ortaya çıkararak yeni bir dönem başlattı. Bu başarıyı kutlamak için şu anda tarihteki en büyük hediyeyi veriyorlar: “1.000.000$ Roobet 2.0 Çekilişi”. Toplamda 1000 kazananın olduğu ve 100.000$’lık büyük ödülün bulunduğu dev ödül havuzuna göz yummak gerçekten çok zor.

Roobet’e katılmak için bundan daha iyi bir şans asla bulamayabilirsiniz, o yüzden bugün denemekten ve olağanüstü ödüller almaktan çekinmeyin.

Kategoriler
CSGORoll best roullet
Ok