wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
VERMEK
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 19 katılımcılar
csgoroll
Kayıt olmak ile steam
banner

CSGORoll Hesap Doğrulama nedir?

CSGORoll’da hesap doğrulama, yetkilendirme sırasında girilen verilerin onayıdır. Bu süreç dolandırıcılık ve kara para aklamayı önlemek için gereklidir. Kişisel hesabınıza giriş yapmak için Steam hesabı kullanılır. CSGORoll yönetimi kendi verilerinizi kullandığınızdan emin olmalıdır. Steam kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdikten sonra platforma bağlı posta kutunuza onay kodunu içeren bir e-posta alacaksınız. Kombinasyonu kopyalayıp uygun kutuya yapıştırın, ardından kendinizi CSGORoll profilinizde bulacaksınız.

Bu son eylem değil. Önerilen ödeme hizmetleri aracılığıyla para yatırma ve çekme, yalnızca CSGORoll doğrulamasında bir sonraki seviyeyi tamamladıktan sonra gerçekleştirilir. Kimliğinizi ve ikamet adresinizi doğrulamanız gerekmektedir.

CSGORoll Hesabı Doğrulaması İçin Hangi Belgeler Gerekli?

Oturum açtıktan sonra, bu sağlayıcı CSGOroll’a devam etmek için hesap doğrulama yoluyla belge yüklemelisiniz. Geçerli ve güncel olmaları gerekmektedir, aksi takdirde işlem reddedilecektir. Kimlik doğrulaması için pasaportunuzun veya ehliyetinizin bir kopyasını göndermelisiniz.

Adres kanıtı da gereklidir. Bunun için son üç aya ait faturanın (ışık, su) bir kopyasını gönderiniz. Makbuzun yaşadığınız yerdeki kayıtlı adresi gösterdiğinden emin olun. Herhangi bir elektrik faturası yoksa, bir banka ekstresi veya bir devlet kurumundan size gönderilen bir mektubu sunabilirsiniz.

Doğrulama sürecini hızlandırmak için kopyaların kaliteli olduğundan emin olun. Belgelerin dört köşesi açıkça gösterilmelidir. Ayrıca tüm yazıların okunaklı olduğundan emin olun.

Doğrulama sırasında gönderilen veriler güvenli sunucularda saklanır. Üçüncü şahıslara iletilmez. Yüksek riskli müşterilere yönelik bilgilerin düzenli aralıklarla yeniden doğrulanması söz konusudur.

CSGORoll Hesabı Doğrulama Kılavuzu

CSGORoll hesabınızı doğrulamak için Steam hizmetini kullanarak giriş yapmanız gerekir. Sonraki adımlar aşağıdaki gibidir:

  • simgenize tıklayın ve ardından menüdeki takma isme tıklayın;
  • Açılan pencerede “Belgeler” sekmesine gidin;
  • türünü seçin (Kimlik, İkamet) ve kopyalarını ekleyin.

Cihazınızda belirli bir dizini açabilir ve indirmek istediğiniz dosyaları seçebilirsiniz. Diğer bir seçenek de bilgisayarınızdaki/akıllı telefonunuzdaki belgeleri vurgulamak ve ardından bunları sitedeki uygun bloğa sürükleyip bırakmaktır.

Kimliğinizi kanıtlayacak görsellerin yüksek çözünürlükte sunulması gerekmektedir. Belgeyi tutarken bir fotoğrafınız çekilmelidir. Geçerli tarihin yer aldığı bir not ve https://csgoroll.com bağlantısı da görünür olmalıdır.

İzin verilen maksimum dosya boyutu 10 MB’tır. Dosyaları aşağıdaki formatlarda gönderebilirsiniz: .jpeg, .png., doc, .docx, .jpg, .pdf.

SSS

Bir CSGORoll hesabını doğrulamak zor mu?

Hayır, tek yapmanız gereken belgelerinizi tarayıp yüklemek ve ardından idarenin bir karar vermesini beklemektir.

CSGORoll hesabımı belgeler olmadan doğrulayabilir miyim?

Hayır, hesabınızı doğrulamak için belge yüklemeniz gerekir.

Kategoriler
CSGOEmpire best cs2 site
Ok