giveaways
$0
steam logo Logga in
chevron_left alla webbplatser

Pålitliga webbplatser för att sälja TF2-skinn och -artiklar i 2024 

Hur man väljer den bästa webbplatsen för att sälja TF2-artiklar

Bästa webbplatserna att sälja TF2-artiklar

Vill du förvandla dina TF2-artiklar till kontanter? Att sälja dina föremål på en tredjepartsmarknad kan vara ett bra sätt att tjäna pengar på dina virtuella tillgångar. Från sällsynta hattar till unika vapen, det finns en marknad för nästan alla föremål i TF2. I den här omfattande guiden kommer vi att visa dig några av de mest pålitliga tredje parts handelsplattformar som TF2-communityt använder aktivt.

Om du’är intresserad av TF2-handel för kontanter, kanske det inte är så lätt som att bara handla webbplats och länka ditt Steam-konto. Nedan hittar du information om några av de bästa handelsplattformarna tillsammans med deras fördelar och nackdelar.

Hur man säljer TF2-artiklar

Om du undrar hur man säljer föremål i TF2, så har vi täckt dig:

 1. Välj en ansedd tredjepartsmarknadsplats för att sälja Team Fortress 2 (TF2)-artiklar. 

 2. Kontrollera priserna på liknande varor på marknadsplatsen för att bestämma det bästa priset för dina varor.

 3. Lista dina föremål till salu genom att fylla i nödvändig information, såsom föremålets namn, skick och pris.

 4. Vänta på att en köpare ska köpa din vara. När en köpare har köpt varan skickar de ett erbjudande.

 5. Granska handelserbjudandet och se till att alla detaljer är korrekta. När du är nöjd accepterar du handelserbjudandet för att slutföra transaktionen.

 6. Ta ut pengarna från marknadsplatsen till din föredragna betalningsmetod.

 7. Upprepa processen vid behov för att fortsätta sälja dina TF2-artiklar på tredjepartsmarknaden.

Obs: Tänk på att olika marknadsplatser kan ha sina egna specifika regler, så se till att läsa dem noggrant innan du säljer något.

Här är de bästa sajterna, välrenommerade inom Team Fortress 2-communityt som du kan välja för att sälja TF2-artiklar för kontanter:

 1. DMarket - Bäst för att sälja unika

 2. Skins.Cash - Bäst för handel med riktiga pengar

 3. Skinport - Bäst för stort urval av föremål

 4. SkinCashier - Bästa priserna

 5. SkinWallet - Bäst för omedelbar utbetalning

 6. Quicksell.store - Bäst för hudhandel

Pålitliga webbplatser för att sälja TF2-artiklar

Det finns många webbplatser som erbjuder en pålitlig handelsplattform. Så om du undrar var du kan sälja TF2-artiklar och vilken som kommer att vara den mest lukrativa, titta på tabellen nedan och se vad som fungerar för dig!

Vi har lyckats lista några av de bästa av de bästa för dig. Men, som det är med det mesta, även om det finns en massa fördelar med dessa olika webbplatser, finns det också några nackdelar. Oroa dig dock inte, med en grundlig sammanfattning för var och en av handelsplattformarna kommer du att kunna fatta ett välgrundat beslut för dina TF2-artiklar.

1. DMarket

DMarket grundades 2017 och har sedan dess blivit en av de mest populära handelsplattformarna för virtuella föremål (CSGO, Dota 2, Rust, Team Fortress 2 och mer).

team fortress 2 sälj

Du kan sätta in dina pengar med olika betalningsmetoder och göra köp för olika spel. Om du vill kan du till och med ladda ner ditt lager och omvandla det till kalla hårda kontanter.

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

Det bästa med DMarket jämfört med andra webbplatser är att det har en enorm volym av affärer varje dag, vilket gör det lättare att hitta föremålen du letar efter, och att sälja dem också när det passar dig.

2. Skins.Cash

Skins.Cash har varit vid liv i mer än 4 år nu och är faktiskt från samma person som grundade DMarket. Det är en legitim plattform som är avsedd att underlätta onlinehandel för spelare och låter dig handla CSGO, Dota 2, H1Z1 och TF2 skinn utan problem.

sälj team fortress 2

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

Det bästa med Skins.Cash är att det erbjuder en marknadsplats för “Big Four” nämligen CSGO, Dota 2, TF2 och Rust. Alla dessa spel har en aktiv användarbas för sina respektive marknadsplatser vilket gör det enkelt att hitta handelserbjudanden.

3. Skinport

Medan Skinport erbjuder ett enormt lager av föremål för Team Fortress 2-spelare att bläddra igenom, håller det också jämna steg med andra spel som CSGO, Rust och Dota 2! Det är en av de högst rankade onlinemarknadsplatserna och en som du kan lita på.

sälja tf2 objekt webbplatser

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

Webbplatsen är välorganiserad och du kan hitta alla typer av föremål du behöver genom att helt enkelt söka efter den, eller bläddra bland föremål som liknar den genom de olika kategorierna den erbjuder.

4. SkinCashier

SkinCashier kom till listan eftersom det är en av de mest populära webbplatserna i samhället för att ta ut kosmetika i spelet. Det registrerades nyligen som ett företag i Global E-commerce Solutions i Polen (2020).

tf2 sälja objekt webbplatser

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

Med över 175 000 besökare varje månad på webbplatsen kommer du inte ha några problem med att hitta rätt pris för dina varor. Dessutom är deras kundsupport riktigt bra och lyhörd.

5. SkinWallet

Liksom de andra webbplatserna i den här listan är SkinWallet en mycket pålitlig onlinemarknadsplats för CSGO-, Dota 2- och TF2-skinn. Det finns ett enormt lager för dig att bläddra i och du kan få nästan vad du vill.

sälj tf2 objekt webbplats

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

Dess höjdpunkt är definitivt funktionen för omedelbar försäljning. Om du inte vill vänta på ett erbjudande kan du sälja ditt skinn till webbplatsen med en högre försäljningsavgift och slippa allt krångel. Du kommer att få dina pengar, du gissade rätt, på ett ögonblick!

6. Quicksell.store

Quicksell.Store är exklusivt för TF2-artiklar. Så fort du hoppar in på en webbplats kommer du att få ett handelsfönster. Lägg de varor du behöver, i din varukorg och gå till kassan genom att betala priset med nycklar eller ref.

tf2 sälj webbplats

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

Det händer inte mycket här och inga distraktioner. Webbplatsen kommer rakt på sak och uppmuntrar dig att handla med någon av de föremål som finns i dess inventering.

Hur man väljer den bästa webbplatsen för att sälja TF2-artiklar

När du är ute på jakt efter att välja den bästa handelsplattformen för dina Team Fortress 2-objekt, kanske du vill överväga några av faktorerna nedan:

🗽 Rykte

Först och främst vill du se till att marknadsplatsen du använder har ett gott rykte. Gör en del efterforskningar och läs recensioner från andra användare för att få en känsla av om webbplatsen är pålitlig och har en positiv meritlista.

😎 Säkerhet

Säkerhet är avgörande när man säljer varor online. Se till att webbplatsen du väljer har lämpliga säkerhetsåtgärder på plats för att skydda din personliga och finansiella information. Detta inkluderar SSL-kryptering, tvåfaktorsautentisering och en bra integritetspolicy.

📃 Avgifter

Avgifterna kan variera avsevärt från webbplats till webbplats för TF2-utbetalning, så det är viktigt att jämföra avgifterna som tas ut av olika webbplatser för att avgöra vilken som ger dig bäst avkastning på dina varor. Vissa webbplatser tar ut en fast avgift för varje såld vara, medan andra tar en procentandel av försäljningspriset.

💳 Betalningsalternativ

Kontrollera om webbplatsen erbjuder de betalningsmetoder du föredrar, såsom PayPal, kreditkort eller kryptovaluta. På så sätt kan du säkerställa att du kommer att kunna ta emot din betalning på ett sätt som passar dig.

🔃 Antal köpare och säljare

Ju fler köpare och säljare en sida har, desto bättre är dina chanser att hitta en köpare för dina föremål. Leta efter en webbplats som har en stor mängd köpare och säljare för att öka dina chanser att göra en framgångsrik försäljning.

🙋‍♂️ Kundsupport

Leta efter en webbplats som har lyhörd och hjälpsam kundsupport för att hjälpa dig med eventuella problem som kan uppstå. Bra kundsupport kan hjälpa dig med alla frågor du kan ha och hjälpa dig med eventuella problem som kan dyka upp.

Slutsats

Sammantaget finns det flera webbplatser tillgängliga som du kan använda för att sälja många av dina Team Fortress 2-föremål, var och en har sina egna för- och nackdelar. Medan Steam Community Market fortfarande är den mest populära handelsplattformen för spelare, avskräcker dess höga provisionsavgifter ofta spelare från att leta efter tredjepartsmarknadsplatser som de vi nämnde ovan.

Men innan du bestämmer dig för din primära handelsplattform, se till att du har undersökt alla faktorer som nämns i den här bloggen.

Vanliga frågor

Kan jag sälja mina TF2-artiklar för pengar?

Det finns gott om tredjepartsmarknadsplatser där du kan sälja dina TF2-artiklar för kontanter. För att göra det, gå till en tredje parts handelsplattform och följ stegen nedan:

 1. Registrera ett konto med Steam.

 2. Lägg till skalet du vill sälja genom att byta det till webbplatsen.

 3. Undersök priset på din hud och skapa en lista utifrån den.

 4. Vänta på ett erbjudande och acceptera ett som ser rimligt ut för dig.

 5. Ta ut pengarna med någon av de tillgängliga betalningsmetoderna.

Hur säljer man saker på TF2?

Att sälja TF2-artiklar är en ganska enkel process. Du kan antingen välja att sälja den direkt från ditt Steam-lager (om du undrar hur man säljer TF2-artiklar på Steam) till den officiella marknadsplatsen:

 1. Håll muspekaren över ditt profilnamn på Steam.

 2. Klicka på Inventering.

 3. Gå till fliken Team Fortress 2.

 4. Välj den vara du vill sälja.

 5. Om det går att byta ut får du en ‘Sälj’ alternativet i dess vyfönster.

 6. Välj priset som det handlas på och lägg upp en notering.

 7. När försäljningen är klar kommer pengarna att läggas till din Steam-plånbok.

Varför kan jag inte sälja mina TF2-artiklar?

Du kommer inte att kunna sälja dina TF2-artiklar för kalla kontanter från Steams marknadsplats. För det måste du välja en tredjepartsmarknadsplats och ta ut dina pengar genom en av deras föredragna betalningsmetoder.

Är det olagligt att sälja TF2 föremål i spelet?

Att sälja TF2-artiklar på tredjepartsmarknadsplatser är inte olagligt, men villkoren för dessa marknadsplatser kan ha sina egna regler om handel och försäljning av föremål, så se till att du följer dem.