wing-preload
Logga in med steam

SkinsMonkey-kampanjkoder med fullständig recension i April 2024

Fördelar
 • många sätt att sätta in i fiat, krypto och skinn
 • stöd för CS:GO, Dota 2, RUST och TF2-skinn
 • snabbt utbyte med handelsboten
 • fina bonusar och kampanjkoder
Nackdelar
 • inget uttag av riktiga medel
 • endast en kommunikationskanal med helpdesk

Det finns många onlineplattformar som erbjuder  utbyte av skins från CS:GO  och andra spel. Men att välja en pålitlig sida som ger rättvisa transaktioner är en utmaning. SkinsMonkey har snabbt bevisat sitt rykte som en rättvis marknadsaktör, så portalen är betrodd av hundratusentals spelare från hela världen.

Om du vill byta skinn mer lönsamt, använd SkinsMonkey-koden, som ger en 5% bonus på din insättning. Det är en fin startpresent som kan användas för att köpa nya skinn. Registrera dig, få en bonus och bygg en ny samling i din ryggsäck i spelet.

SkinsMonkey lista över hänvisningskoder:

Hur använder man SkinsMonkey-kampanjkoden?

SkinsMonkey-koderna som erbjuder generösa bonusar till din bankrulle hjälper dig att njuta av plattformens fördelar. Endast några få steg behövs för att göra en lönsam affär, så det är dags att aktivera den relevanta kombinationen:

 1. Logga in på ditt konto via Steam.
 2. Klicka på profilikonen och välj “Få bonus”.
 3. Ange SkinsMonkey-kampanjkoden – HELLAGOOOD.
 4. Sätt in pengarna och få upp till $5 extra.

Allt är väldigt enkelt och snabbt. tänk dock inte för länge eftersom du kan missa chanser till gratis pengar.

Skinsmonkey Creator Code

SkinsMonkey Creator-kod är en speciell bonuskod som kan användas av spelare för att få unika belöningar och bonusar. Allt du behöver göra för att använda SkinsMonkey Creator-koden är att följa stegen nedan.

Steg 1: Besök SkinsMonkey och skapa ditt konto. Om du inte vet hur du gör detta, kolla in vår guide nedan.

Steg 2: Klicka på ikonen “Profil” i det övre högra hörnet av skärmen.

Steg 3: Välj alternativet “Hämta bonus”.

Steg 4: ange din skaparkod i textrutan.

Steg 5. Klicka på knappen “Claim Bonus” i mitten av skärmen.

Grattis, du har löst in din skaparkod. Njut av dina gratisbelöningar.

Vad är skillnaden mellan Skinsmonkey Promo Code och Creator Code?

När vi pratar om kampanjkoder och SkinsMonkey Creator-koder finns det funktionellt sett inga skillnader mellan dem. Båda typerna av koder är en sträng av tecken som spelare kan ange på webbplatsen för att få olika belöningar. Kampanjkoder kan dock användas av alla användare som registrerar sig på webbplatsen för att få unika belöningar. Användare kan till exempel använda vår kampanjkod “HELLAGOOOD” för att få en gratis $5 för handel och en +35% bonus för insättningar med riktiga pengar. Å andra sidan kan skaparkoder vanligtvis endast lösas in en gång av en enda spelare och kan aldrig användas igen av någon annan.

SkinsMonkey Information

varumärke SkinsMonkey
bonus $5 gratis bonus
Trustpilot Betyg 4.8 – Excellent
Rabattkod HELLAGOOD
SkinsMonkey.com: Bli Medlem!

skinsmonkey rabattkod

Hur säljer man CS2/Rust/TF2-skins på Skinsmonkey?

Det första du behöver göra om du vill sälja skins på SkinsMonkey är att skapa ett SkinsMonkey-konto. Om du är osäker på hur du ska gå tillväga kan du kolla in vår guide ovan. När du har gjort det är nästa sak du behöver göra att ställa in din Steam-profil och inventering till “public”.

För att göra det, följ helt enkelt guiden nedan.

Ställ in ditt inventering på offentligt

Steg 1: Gå över till SkinsMonkey och logga in med ditt SkinsMonkey-konto.

Steg 2: Klicka på alternativet “Trade Skins” i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Steg 3: Klicka på alternativet “Profilinställningar” nedan. Detta omdirigerar dig till din Steam-profilsida.

Steg 4: Ställ in alternativet “Min profil” till “Public”

Steg 5: Rulla ned och ställ in alternativet “Inventering” till “Offentligt”

Steg 6: Gå tillbaka till SkinsMonkey och ladda om sidan. Alla skal i ditt lager borde vara synliga nu.

Sälj dina CS2/Rust/TF2-skins

Nu när du har skapat ditt konto och gjort ditt Steam-lager offentligt är allt som återstår för dig att sälja dina skal. Detta är en mycket enkel process och allt du behöver göra är att följa guiden som beskrivs nedan.

Steg 1: Gå över till SkinsMonkey och logga in på ditt konto.

Steg 2: Klicka på alternativet “Trade Skins” i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Steg 3: Ställ in önskad parameter som Game, Float-värde, Fade, Phase och Rarity, eller sök efter ett specifikt skal genom att använda sökrutan till höger på skärmen.

Steg 4: Välj de skal som du vill sälja från vänster sida av skärmen genom att klicka på dem. Detta kommer att flytta dina utvalda skal till ett speciellt område och skapa ett erbjudande.

Steg 5: När du har valt de skins som du vill sälja klickar du helt enkelt på knappen “Handelsartiklar” i mitten av skärmen. Transaktionen bör slutföras omedelbart och pengarna kommer att läggas till din plånbok.

Grattis, du har framgångsrikt sålt dina skinn på SkinsMonkey.

Hur köper man CS2/Rust/TF2-skinn på Skinsmonkey?

Att köpa skins och föremål i spelet på SkinsMonkey är en mycket enkel och snabb process. För att lära dig hur du kan göra det, följ helt enkelt stegen som beskrivs nedan.

Steg 1: Gå över till SkinsMonkey och logga in på ditt konto.

Steg 2: Klicka på alternativet “Trade Skins” i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Steg 3: Ställ in önskad parameter som Game, Float-värde, Fade, Phase och Rarity, eller sök efter ett specifikt skal genom att använda sökrutan till höger på skärmen.

Steg 4: Välj de skal som du vill köpa från höger sida av skärmen genom att klicka på dem. Detta kommer att flytta dina önskade skal till din varukorg.

Steg 5: När du har valt de skins som du vill köpa klickar du bara på knappen “Handelsartiklar” i mitten av skärmen. Transaktionen bör slutföras omedelbart förutsatt att du har tillräckligt med pengar i din plånbok.

Grattis, du har framgångsrikt köpt dina skinn på SkinsMonkey.

Är SkinsMonkey legitimt?

Eftersom ingen licens krävs för att byta skinn, har många spelare en fråga: är SkinsMonkey legitimt? Och går det att lita på plattformen? Enligt recensioner av riktiga besökare och den totala trafiken är det en säker plattform som faktiskt fungerar. Beviset är betyget 4,8 stjärnor av 5 möjliga på Trustpilot. Modern SSL-krypteringsteknik används för att skydda spelares personliga data. Den relevanta ikonen finns i portalens adressfält, läs mer information här.

Hur man får gratis CS2 Skins på Skinsmonkey

Skapa ditt Skins Monkey-konto

För att få gratis CS2-skins på SkinsMonkey är det första du behöver göra att skapa ett SkinsMonkey-konto. Detta är en relativt enkel process och tar inte lång tid. Följ bara stegen som beskrivs nedan.

Steg 1: Öppna din webbläsare och gå över till Skinsmonkey.com

Steg 2: Logga in på webbplatsen med ditt Steam-konto genom att klicka på knappen “Logga in via Steam” i det övre högra hörnet av skärmen.
Steg 3: Ange dina Steam-uppgifter och klicka på knappen “Logga in”.

Steg 4: Ange din Steam Trade URL i lämplig textruta. Du kan enkelt hitta den genom att klicka på knappen “Hitta Trad URL”.

Steg 5: Ange din e-postadress och markera rutan som säger “Jag godkänner SkinsMonkeys användarvillkor, integritetspolicy och återbetalningspolicy” och klicka på knappen “Registrera dig nu”.

Grattis, du har framgångsrikt skapat ditt SkinsMonkey-konto.

Få gratis CS2-skins

SkinsMonkey har olika typer av giveaways som låter spelare vinna gratis CS2-skins. Det finns tre olika typer av giveaways, dagligen, veckovis och månadsvis, och spelare kan delta i vilka de än väljer. För att delta i en specifik giveaway måste spelare gå över till fliken “Freebies” längst upp på skärmen. Väl där kommer spelare att kunna välja den giveaway som de vill delta i genom att klicka på knappen “Gå med nu”.

Sättet som giveaways fungerar är att låta spelare lägga in bidrag som kan tjänas in genom att utföra olika uppgifter. Uppgifterna kan vara allt från gratis inträde till att gå med i SkinsMonkey Steam-gruppen, till att följa de officiella SkinsMonkeys sociala mediekanaler, till att handla ett specifikt värde av föremål på webbplatsen. Efter att timern har gått ut kommer vinnarna att utses slumpmässigt.

Det är värt att notera att Daily giveaways vanligtvis har de minst värdefulla belöningarna och kräver att spelaren slutför de enklaste uppgifterna. Belöningarna och svårigheten för uppgifterna ökar successivt med vecko- och månadsutdelningarna.

Huvudkampanjer och bonusar

Granskningen av bonusar visade att spelare kan förvänta sig trevliga överraskningar vid registreringsstadiet. Webbplatsen erbjuder:

 • 5% välkomstbonus för den första insättningen på upp till $5;
 • 30 % på insättningen genom vissa betalningssystem;
 • gratis skinn för att uppfylla vissa villkor: avatar och smeknamn med webbplatsens logotyper, e-postbekräftelse, etc.

De mest aktiva deltagarna lyckas fånga en bra affär. Anmäl dig till nyhetsbrev och sociala nätverk, läs Reddit och missa inte giveawayen.

skinsmonkey recension

Vad är Backpack på Skinsmonkey

Om du har spelat CS2 och är intresserad av att handla med CS2-skins, så vet du förmodligen redan att vissa skins är Trade Locked och därför inte kan bytas ut eller säljas under en viss tid på grund av säkerhetsproblem. SkinsMonkey har dock hittat en väg runt det tack vare sin ryggsäcksfunktion. Ryggsäcksfunktionen låter spelarna köpa skinn som är handelslåsta och reserverar dem därför för spelaren. När Trade Lock-perioden löper ut kan spelare dra tillbaka och använda skins som de köpt som de skulle göra med andra CS-skins.

Det är värt att notera att ryggsäcksfunktionen kommer att hålla skinnen säkra och reserverade i 45 dagar. När den tiden har gått ut kommer användaren inte längre att ha tillgång till de skal som de köpte.

Gratis uppgifter på Skinsmonkey

Gratisuppgifter är bara en av många utmärkta funktioner på webbplatsen som spelare kan ta del av och tjäna unika belöningar. Som namnet antyder är gratisuppgifter en specifik uppsättning uppgifter och mål som spelarna kan slutföra för att göra anspråk på gratis valuta som de fritt kan spendera på webbplatsen hur de vill. Dessa uppgifter kan be spelaren att göra en mängd olika saker som att gå med i den officiella SkinsMonkey Discord-servern, följa de officiella SkinsMonkey sociala medier som Twitter och Instagram, verifiera sin e-postadress och mycket mer. Det är värt att notera att dessa uppgifter inte kräver att spelaren spenderar några pengar eller sätter in någon valuta på sitt konto, men användarna måste skapa ett konto för att kunna utföra gratisuppgifter och få sina belöningar.

Skinsmonkey affiliate system

Liksom de flesta webbplatser för handel med skins har SkinsMonkey sitt eget affiliate-system. Det sätt som systemet fungerar är att det ger varje användare en unik hänvisningslänk som de kan lägga upp på sin Stream och sociala medier. Detta kommer att tillåta dem att ge sin publik olika belöningar som en bonus på $5 vid den första handeln och en insättningsbonus på 35%. Det kommer också att tillåta dem att tjäna en procentandel av varje handel som görs på webbplatsen av användare som använde sin hänvisningslänk för att skapa sitt konto.

Metoder för insättning och uttag

Tillsammans med skinn accepterar webbplatsen andra typer av valutor:

 • 💵 fiatvaluta: VISA, Mastercard;
 • 💱 сryptovaluta: BTC, USDC, LTC, BTH, ETH, DOGE, DAI, USDT;
 • 💳 elektroniska pengar: GPay, PayPal, PaySafeCard, Trustly, Skrill, iDeal.

Det är viktigt att ta hänsyn till din plats, som avgör vilka betalningsmetoder som är tillgängliga.

Uttag är endast möjligt i CS:GO-  och RUST-skins, så plattformen välkomnar ivrig samlare.

Kundsupport

All kommunikation med teknisk support sker endast via livechatt. En ikon för att begära hjälp finns under huvudfältet. Det finns hjälpcentret för snabba svar där de vanligaste problemen beskrivs.

Slutsats

SkinsMonkey besöks av mer än 500 000 personer per månad, vilket bevisar portalens tillförlitlighet och popularitet. Den enda investeraren och ägaren är Bauris Capital Partners, som har kontor på Cypern och Polen. Sajten är tydlig och lättnavigerad. Handelsverksamheten är snabb och har inga fallgropar.

faq

Vad är en SkinsMonkey.com?

SkinsMonkey är en populär skinnbyteswebbplats för CS:GO, Dota 2, RUST och TF2-skins via en handelsbot.

Kan jag få gratis skinn på SkinsMonkey?

Ja, de är tillgängliga för uppgifter som publiceras i avsnittet Freebies.

Är SkinsMonkey.com legitimt?

Det är en legitim portal som besöks av många spelare. Den använder SSL och har 4,8 stjärnor av Trustpilot.

Kan jag sälja mina CS:GO-skins på SkinsMonkey?

Skins kan bytas mot andra föremål från webbplatsens bibliotek. Uttag av riktiga pengar är dock inte tillgängligt.

Kan jag få gratis pengar från Skinsmonkey?

Jo det kan du. Alla spelare som skapar ett konto på SkinsMonkeys webbplats är berättigade att delta i gratisuppgifter. För varje uppgift som spelaren slutför som att följa de officiella SkinksMonkey sociala medier eller verifiera din e-postadress, kommer spelaren att få en specifik mängd gratis valuta som de kan spendera på webbplatsen.

Är Skinsmonkey lönsamt?

Huruvida SkinsMonkey är lönsamt beror helt på användaren. Med det sagt, att köpa, sälja och byta skinn på SkinsMonkey kan vara en mycket lönsam ansträngning förutsatt att användaren investerar tillräckligt med tid på att undersöka skins och deras priser.

Är Skinsmonkey den bästa CS2-handelsplatsen?

När det kommer till att hitta den bästa CS2-handelssidan så handlar allt om personliga preferenser som insättnings- och uttagsmetoder, plattformens snitt etc. När det gäller SkinsMonkey är det definitivt en av de bästa och mest populära CS2-handelssidorna där ute

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')