wing-preload
Logga in med steam

RustReaper Promo Codes med fullständig recension på April 2024

Proffs
  • Bra webbplats
Cons
  • Egen original-videoautomat
  • Aktiv gemenskap

RustReaper hänvisningskoder lista:

Varumärkesinformation

varumärke RustReaper
bonus få 500 mynt gratis
Kampanjkod HELLA
RustReaper.com: Anmäl dig!

rustreaper kampanjkod

RustReaper anses vara en av de mest legitima och etablerade spelsajterna för Rust skin i branschen. Även om det etablerades först 2021, har det byggt upp en solid kundbas.

Det finns många anledningar till dess ökande popularitet. Det är inte bara väletablerat och pålitligt, utan det är en bekväm sida som fungerar bra för nya spelare och mer erfarna Rust-spelare. Insättningar och uttag på plattformen är verkligen enkla och säkra och det finns ett utmärkt urval av spel att spela. I denna RustReaper-recension kommer vi att titta på exakt vad som gör detta till en så väl respekterad Rust-spelsajt.

WEBBPLATSENS DESIGN OCH LAYOUT

Webbplatsen har verkligen designats och är lätt att navigera på. Alla resurser och verktyg du behöver för att komma igång är tydligt markerade på hemsidan, vilket gör det enkelt att hitta spelen och hantera ditt konto.

Om du är ny måste du registrera ett konto hos Steam innan du kan logga. Du kommer då att kunna skapa ett nytt RustReaper-konto med ditt Steam-konto, vilket tar bara några ögonblick. Då är du redo att gå.

BONUS & KAMPANJER

Det finns ett stort urval av bonusar och kampanjkoder på TustReaper. Det finns en bra blandning av kampanjkoder för de som registrerar ett nytt konto och redan befintliga spelare. Dessa kan belöna saker som gratis mynt, gratis fodral, gratis skinn och mer.

Några av de möjliga bonusarna som är tillgängliga för närvarande inkluderar 50 % kontantbonus och det nuvarande registreringserbjudandet med 500 gratismynt, som du kan använda för att spela på urvalet av spel. Mynten är dina att göra med som du vill utan några villkor.

Du kommer också att kunna göra anspråk på RustReaper-koder genom att följa dem på sociala medier, retweeta RustReaper-tweets och hänvisningskoder för att introducera nya spelare som fortsätter att göra en insättning på sajten.

rustreaper recension

SPEL

RustReaper har ett utmärkt urval av spel, jämförbara med många av de bästa Rust-spelsajterna där ute. Dessa spel inkluderar:

RUSTREAPER KRASCH

Detta är ett riskabelt och roligt spel som låter dig testa din nerv för maximala vinster. Målet med spelet är att ta ut din insats innan grafen kraschar och du förlorar alla dina pengar. Multiplikatorn fortsätter att gå upp – och du måste hålla nere nerverna så länge du kan. Ju längre du väntar, desto mer kan du vinna, men desto större chans har du att krascha och förlora allt.

COINFLIP

Detta är ett mycket populärt spel på Rust bettingsidor. Du måste deponera ditt skin och du kommer att paras ihop med en motståndare som har deponerat ett liknande värdeskinn som ditt. Du kommer båda sedan att satsa på de olika sidorna av ett mynt, som kommer att vändas i luften. Den som satsar på sidan som landar uppåt kommer att vinna. Du har 50/50 chans att vinna.

RUSTREAPER ROULETT

Detta spel fungerar på ett liknande sätt som det traditionella roulette casinospelet. Du måste satsa där du tror att bollen kommer att landa. Olika delar av spelen har olika värden och du kan välja att göra din satsning så riskabel som du vill baserat på vad du satsar på.

RUSTREAPER HILO

För det här spelet måste du satsa på den typ av kort som kommer att dras från kortpaketet. Varje spelrunda har nio alternativ och värdet på det skal du vinner beror på de kort som dras. Det är väldigt lätt att lära sig och spela.

UPPGRADERING AV RUSTREAPER

I det här spelet kan du spela på chansen du har att uppgradera din hud. Ju mer du vill uppgradera och ju högre hudvärde du satsar på, desto mer attraktiv är den – men desto större chans har du att det misslyckas och förlora det skinn du ändå var ute efter att uppgradera.

FÖRKLIGEN RÄTTvist

Alla spel på sajten är bevisligen rättvisa och är alla utarbetade av en algoritm. Alla spel har ett hash-ID och du kan använda detta för att kontrollera resultatet av spelet och säkerställa att resultatet var helt slumpmässigt och sant.

När vi kollade på webbplatsen noterade vi också att webbplatsen har en verifierad ägare, så du kan kontrollera alla detaljer. RustReaper använder också avancerade cybersäkerhetsprotokoll, så att du kan säkerställa att dina uppgifter och transaktioner är helt säkra.

KUNDSUPPORT

Det första sättet att komma i kontakt med supportteamet är via biljettsystemet. När du har skickat in din biljett måste du vänta på ett svar som kan ta cirka 24 timmar. Du kan dock övervaka din biljetts framsteg. När ditt problem har åtgärdats kan du stänga ärendet om du är nöjd med resultatet.

Dessutom finns det också ett FAQ-område som innehåller de vanligaste frågorna. Dessa är tydliga, koncisa och bra för enkla frågor. Detta är vanligtvis den första anlöpshamnen. För närvarande finns det ingen livechattsupport tillgängligt vilket är synd.

INSÄTTNING & UTTAG

RustReaper har ett antal alternativ för spelare att göra insättningar. Du kan sätta in pengar på ditt konto på flera sätt. De vanligaste sätten är: Visa, MasterCard, PayPal, Paysafecard och Google Pay. Det finns även möjlighet att köpa presentkort till vänner och familj. När du gör insättningar med någon av dessa metoder kan du få en bonus på 50 %.

Det finns också ett urval av andra insättningsmetoder inklusive skinn, som du kanske redan har eller som du kan köpa från tredje parts webbplatser. RustReaper accepterar även insättningar i kryptovaluta inklusive Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

För att göra uttag måste du konvertera dina vinster till skins. 1 000 mynt är värt 1 skinndollar. När du har bytt ut dina mynt mot ett skinn behöver du sedan sälja eller byta det skinnet och pengarna kommer in på ditt konto. Hur lång tid detta tar beror på hur snabbt du kan sälja din hud.

SAMMANFATTNING

RustReaper är en utmärkt spelsajt när du väl vet vad du gör. Det finns massor av kampanjkoder och bonusar för gratismynt och gratisskinn. Webbplatsen är lätt att använda och det finns massor av bra spel att spela. Insättningar och uttag på sajten är enkla – och det är säkert, säkert och bevisligen rättvist. Livechatt skulle vara bra, men förutom det har vi inga klagomål!

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')