steam logo Logga in
key-drop-promo-code logo
5 / 5
star star star star star
casino spela nu
koda
GAMBLECSGO100
get $0.55 for FREE +5% for first deposit
kategorier:
csgo
rust
gambling
roulette
crash
coinflip
minesweeper
dice
crypto
fördelar thumb_up
 • färgglad design och enkel navigering;
 • många bonusar, uppgifter och Key Drop-kampanjkoder;
 • juridisk verksamhet och dataskydd;
 • dagliga gåvor, spännande evenemang och aktiviteter.
nackdelar thumb_down
 • dålig stödnivå;
 • höga gränser och restriktioner.

Key-Drop.com kampanjkod och recension

Key-Drop.com är en webbplats som är mycket populär bland spelare som älskar spänning, risker och sällsynta skinn att leka med. Här kan du öppna ärenden, och få mycket mer av det som finns i dem.

Keydrop-kampanjkoder:

Med ett generöst bonussystem, genomtänkta kampanjer, uppdrag och funktioner kommer varje spelare att få precis vad de vill ha. Key Drop-koden kan användas för att öka din bankrulle med en insättningsbonus och omedelbara gratispengar. Läs recensionen till slutet och ta reda på vad mer Key-Drop kommer att glädja dig med.

key drop recension

Hur använder man Key-Drop-kampanjkoden?

Det är väldigt enkelt att aktivera Key Drop-bonuskoden, slutför bara några steg:

 1. Logga in på ditt Steam-konto.

 2. Välj Kampanjkoder på startsidan.

 3. Ange kombinationen - “GAMBLECSGO100”.

 4. Klicka på aktiveringsknappen.

  key drop rabattkod

Efter det kommer bonusen att appliceras på din insättning och gratismynt kommer att krediteras ditt konto.

Är Key-Drop legitimt?

Denna webbplattform kom in på marknaden 2018. Etablissemanget har under sin verksamhet inte gett någon anledning att tvivla på sitt rykte som en ärlig och öppen portal. Tack vare systemet med bevisbar rättvisa kan varje spelare kontrollera resultaten för transparens och opartiskhet. Dessutom indikerar statistik att plattformen besöks av miljontals spelare varje månad, vilket bevisar dess tillförlitlighet och stabilitet.

keydrop akta

Beviset på ansvar är den robusta SSL-krypteringen, som skyddar varje besökares personliga data. Detta kan enkelt kontrolleras genom att det finns ett lås i adressfältet på webbplatsen.

Baserat på ovanstående är det säkert att säga att Key-Drop fungerar lagligt, utan att bryta mot reglerna eller fejka resultatet. Recensioner av riktiga spelare bekräftar denna åsikt.

Huvudkampanjer & Bonusar

I det här avsnittet kommer vi att berätta om alla bonusar och evenemang som väntar på Key-Drop.coms besökare. Låt oss börja med välkomstbonusen, som varje nykomling kan få vid registrering. Det räcker att använda Key Drop-koden och göra den första insättningen med en bonus på 5 % av insättningsbeloppet

Detta är dock inte allt som webbplatsen kan. Det finns massor av äventyr och uppgifter som kan ge dig gratis mynt och andra privilegier:

 • dagligt gratis fall - skriv in KEYDROP i ditt Steam-smeknamn och ställ in en varumärkesavatar, sedan kan du få ett fall varje dag;

 • Gratis guld - det här avsnittet innehåller enkla uppgifter; Att fylla i dem kommer att ge dig det guld som krävs för att öppna ärenden;

 • Evenemang – de är tillägnade viktiga datum, helgdagar och andra tillfällen; missa inte din chans att fylla på ditt saldo genom att slutföra uppdragen;

 • Case Battle - konkurrens mellan spelare på fall. Den med den coolaste droppen vinner alla skinn;

 • huduppgradering - du kan försöka förbättra huden på måfå genom att betala extra mynt;

 • kontrakt - du kan få ett skinn på högre nivå för fem skinn på lägre nivå genom att skapa ett kontrakt.

Utöver de listade bonusarna finns det tillfälliga kampanjer, samt unika och speciella fall med värdefullt innehåll. 

Sätt in & Uttagsmetoder

Metoderna för insättning och uttag skiljer sig markant. Insättningsalternativ inkluderar:

 • CS:GO Skins (P2P)

 • Visa/Mastercard

 • PayPal

 • Paysafecard

 • Gift vouchers

 • Paymentwall

 • Bitcoin, Ethereum, Litecoin, och Tether.

Uttag från webbplatsen kan utföras i CS:GO-skinn och nycklar för spelfodral. Uttag av riktiga pengar eller krypto är inte möjliga.

Kundsupport

Supporttjänsten är inte så aktiv som man skulle vilja att den ska vara. Det finns ingen livechatt med en operatör, tekniker är inte tillgängliga på natten. Det enda alternativet är att skriva ett e-postmeddelande eller prenumerera på sociala nätverk: Facebook, Twitter, Instagram, Discord och Telegram.

Slutsats

Om du lockas av spel som öppnar fall, gillar du att tävla med andra spelare och sätta dig som mål att tjäna ett coolt skinn, registrera dig för Key-Drop.com. Snart kommer du att vara ägare till en välkomstbonuskod, coola skins, samt andra belöningar och uppdrag från plattformen.

key drop kampanjer

FAQ

Vad är en Key-drop.com?

Det här är en unik plattform för att öppna case med värdefulla droppar, nycklar till kända spel, uppdrag, uppgifter och en massa spännande evenemang.

Hur får du en gratis bonus på Key-Drop?

Du kan få ett gratisfodral varje dag genom att ange KEYDROP i ditt Steam-kontonamn och lägga till en avatar från varumärkeskollektionen.

Är Key-drop.com legitimt?

Det är helt lagligt och legitimt, vilket bevisas av integrationen av Provably Fair. Miljontals spelare litar på och uppskattar sajtens öppenhet.