wing-preload
Logga in med steam

Hypeloot Promo Code + Fullständig recension på April 2024

Pros
 • Många olika spel
 • Billiga lådor
 • Stort utbud av betalningsmetoder
Cons
 • Brist på kundsupport
 • Flera bluffrapporter

Hypeloot är en plattform som låter sina användare öppna mysterieboxar som kan innehålla en mängd olika priser. Var och en av boxarna är unika och är skräddarsydda för en publik med olika intressen. Webbplatsen fungerar också som ett kryptovaluta kasino som låter användare spela en mängd olika klassiska spel som Plinko och Crash och har ett antal reklamevenemang. Liksom många liknande webbplatser tillåter Hypeloot sina användare att lösa in kampanjkoder vilket ger dem en möjlighet att tjäna unika belöningar och bonusar. Fortsätt läsa vår recension för att lära dig mer om webbplatsen och hur du kan använda Hypeloot-koden för att tjäna en gratis mysteriebox.
Hypeloot hänvisningskoder lista:

Varumärkesinformation

varumärke Hypeloot
bonus Få en gratis mystery box
Trustpilot-betyg 4.2 – Bra
Kampanjkod hellagift
Hypeloot.com: Bli Medlem!

Hypeloot kampanjkod

Hur använder man Hypeloot-kampanjkoden?

Att använda Hypeloot-kampanjkoden är en relativt enkel uppgift, följ bara stegen som beskrivs nedan.

Steg 1: Gå över till Hypeloot.com

Steg 2: Skapa ett konto genom att klicka på knappen Registrera dig. Alternativt kan du klicka på knappen Logga in i det övre högra hörnet och logga in via någon av de tillgängliga metoderna. För våra ändamål har vi valt att logga in via Steam.

Steg 3: Ange din personliga information och klicka på ” Logga in “.

Steg 4: Klicka på den gula ” Kreditkort “-knappen i det övre högra hörnet av skärmen.

Steg 5: Välj din föredragna betalningsmetod och ange det belopp som du vill sätta in på ditt konto.

Steg 6: Ange din kampanjkod i textrutan och klicka på ” Använd ” bredvid den. Använd vår kod ” hellagift ” för att få en gratis mystery box.

Steg 7: Klicka på den stora gula ” Betala “-knappen.

Grattis, du har framgångsrikt löst in din Hypeloot-kampanjkod. Njut av din gratis bonus eftersom du nu är ägare till en gratis mystery box.

Hur fungerar kampanjkoden?

Hypeloot-kampanjkoden fungerar som du förväntar dig att kampanjkoderna fungerar på vilken annan liknande webbplats som helst. När de gör sin första insättning kan användare ange Hypeloot-kampanjkoden och få gratis belöningar och bonusar. Till exempel kan du använda vår “hellagift”-kampanjkod för att få din gratis mysterybox. När du har bekräftat din första insättning på webbplatsen i din valda valuta kommer du att få en motsvarande mängd mynt såväl som din gratis mysterielåda, och löser därför in koden.

Ger kampanjkoder rabatter?

Kampanjkoder finns i alla former och storlekar och som sådana kan de ge alla typer av belöningar eller bonusar till spelare som väljer att lösa in dem. Beroende på koden kan dessa sträcka sig från gratislådor som du kan öppna, till gratisvaluta, till bonusomgångar på dina favoritspel. När det kommer till rabatter erbjuder våra kampanjkoder tyvärr inga sådana belöningar, utan de ger istället ut gratislådor. Men Hypeloot själv erbjuder ibland kampanjkoder som ger rabatter. I skrivande stund ger Hypeloot bort en gratis ” BLACKFRIDAY ” kampanjkod som ger dig rabatt på alla dina insättningar genom att ge dig en extra 20% gratis valuta.

Är Hypeloot legitimt?

Om du ställer dig frågan “Är Hypeloot legitim?”, är svaret du letar efter “Ja”. Hypeloot är en legitim plattform som låter användare öppna mysterieboxar som innehåller alla typer av priser. Webbplatsen grundades redan 2018 och tillhandahåller förutom mysterieboxar även vadslagningstjänster och ett litet urval av spel som användarna kan njuta av. Alla spel som visas på webbplatsen är bevisligen rättvisa och alla boxar kommer med bra odds vilket gör Hypeloot till en säker plattform där spelare kan ha kul och tjäna fina belöningar. Hypeloot har för närvarande 4,2 av 5 stjärnor på den populära recensionswebbplatsen Trustpilot, vilket ytterligare bekräftar dess legitimitet.

Hypeloot legitimt

Huvudkampanjer och bonusar

Daglig gratis box

The Daily Free Box är en av uppmaningarna som visas på Hypeloot. För att delta måste spelaren verifiera sin e-postadress. När de gör det kommer de att vara berättigade att öppna en gratis mysterielåda var 24:e timme. När spelaren öppnar lådor och spelar spel på webbplatsen kommer deras nivå att öka vilket gör att de kan öppna lådor som innehåller belöningar av högre värde.

Black Friday-bonus

Black Friday-bonusen är ett kampanjevenemang som för närvarande är aktivt på Hypeloot. Denna kampanj tillåter spelare att använda ” BLACKFRIDAY ” kampanjkoden under sin första insättning för att få en 20% bonusökning på sin insättning.

Kampanjkoder

Kampanjkoder tillåter användare att använda specifika koder under sin registrering för att få alla typer av belöningar. Använd vår Hypeloot-kampanjkod ” hellagift ” för att få tag på en gratis mysterielåda full av godsaker.

Hypeloots affiliatesystem

Liksom många liknande plattformar ger Hyperloot användarna möjlighet att delta i sitt eget affiliatesystem. Sättet som affiliatesystemet fungerar är genom att låta användare skapa sina egna koder som de kan dela med andra. Användare som registrerar sig via en av dessa koder kommer att få en gratis mysteriebox, och varje gång de gör en insättning kommer ägaren till koden som de använde för att registrera att få 10 % i provision.

Utvalda lådor med Hypeloot

Hypeloot är främst känd som en mystery box-sajt, och som sådan har den ett brett utbud av boxar. Dessa lådor kan skilja sig åt i värde, kan innehålla en specifik typ av pris eller till och med vara baserade på ett specifikt varumärke eller produkt. Det behöver inte sägas att det finns många olika typer av mysterieboxar på Hypeloot, så låt oss ta en titt på några av de mer framträdande.

Utvalda lådor med Hypeloot:

 • Endast The North Face
 • Apple 2023-2024
 • Xiaomi Box
 • Fred Perry
 • Dunk Low
 • Gopro Box
 • 1% Rolex
 • Rolex Premium
 • JBL
 • Gucci X LV Box
 • Dogecoin-fodral

Recension av Hypeloot-spel

Hypeloot erbjuder sina användare en mängd olika spel som de kan spela så låt oss ta en närmare titt på var och en av dem och se vad de handlar om.

Slåss

Battle är ett av spelen som visas på Hypeloot och kan spelas mot andra spelare eller AI. Sättet strider fungerar är att båda parter väljer ett visst värde av lådor och fortsätter att öppna dem. Värdet på föremål som finns inuti beräknas sedan och den part som har det högsta totala föremålsvärdet är innehållet i båda lådorna. Alternativt kan spelare välja att spela i “Crazy Mode” där spelaren med det lägsta objektvärdet vinner.

Uppgradera

Uppgradering är en av funktionerna på webbplatsen som tillåter användare att uppgradera sina föremål. Spelaren väljer ett objekt som de vill uppgradera och väljer sedan objektet som de vill uppgradera till. När du har bekräftat valen har objektet en liten chans att uppgraderas till ett annat objekt. Ju lägre värde mellan de två objekten, desto större är chansen för en uppgradering.

Plinko

Plinko är ett hasardspel där ett mynt tappas och på väg ner påverkas dess väg av att träffa de slumpmässiga pinnarna. Spelaren får välja riskfaktor och hur många rader spelet kommer att innehålla. Målet med spelet är att gissa i vilken ficka myntet hamnar.

Krascha

Crash är ett hasardspel där spelarna lägger sina insatser och en graf börjar klättra. Efter ett tag, vid en viss punkt, kraschar grafen så småningom. Målet med spelet är att gissa var grafen kommer att krascha och satsa så nära kraschpunkten som möjligt för att få maximala vinster.

Hypeloot recension

Hypeloot Leaderboard

En av Hypeloots bästa funktioner är dess leaderboard. Nu kanske du undrar vad som är så speciellt med det. När allt kommer omkring har de flesta liknande webbplatser en topplista som visar några av de bästa spelarna på webbplatsen. Leaderboarden på Hypeloot är dock direkt kopplad till ett av dess bästa reklamevenemang. Varje vecka kommer nämligen mer än tusen mynt att delas ut mellan webbplatsens 20 bästa spelare. Spelare kan tjäna poäng genom att sätta in pengar på sina konton och öppna lådor på webbplatsen. Var tionde mynt värd av lådor eller vilken valuta som helst är värd en poäng. Ju fler poäng en spelare har, desto högre klättrar de på topplistan, och därmed desto högre belöning kommer de att få.

Live feed på Hypeloot

Liveflödet är en av funktionerna som finns tillgängliga på Hypeloot. Den ligger på höger sida av webbplatsen i form av en sidofält. Liveflödet visade de senaste föremålen som spelare har packat upp samt deras värde. Användare kan klicka på dessa föremål som sedan tar dem direkt till lådan där de hämtades, vilket ger användaren ett sätt att direkt köpa samma låda. Liveflödet är ett utmärkt sätt om du vill rikta in dig på ett specifikt föremål som någon redan har skaffat och inte vill gå igenom olika rutor för att hitta det.

Metoder för insättning och uttag

En av de bästa funktionerna som Hypeloot erbjuder är dess variation av betalningsmetoder. När det kommer till att sätta in valuta på ditt konto, accepterar webbplatsen fiat-valuta, majoriteten av populära kryptovalutor, presentkort och även skins för Steam-spel. Å andra sidan är dess uttagsmetoder inte lika olika och begränsas endast till kryptovaluta.

Insättningsmetoder

Fiat Valuta

 • Visum
 • Mastercard
 • Skrill
 • GooglePay
 • ApplePay
 • UnionPay

Kryptovaluta

 • Bitcoin Cash
 • BNB
 • Bitcoin
 • Dogecoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • tron
 • Tether USD(ERC20)
 • Tether USD(TRC20)

Presentkort

Steam Skins

Uttagsmetoder

Kryptovaluta

 • Bitcoin Cash
 • BNB
 • Bitcoin
 • Dogecoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • tron
 • Tether USD(ERC20)
 • Tether USD(TRC20)

Kundsupport

När det kommer till kundsupport är det här Hypeloot fumlar lite med bollen. Till skillnad från de flesta populära spelplattformar ger Hypeloot ingen kundsupport via chatt och som sådan finns det inga kundsupportrepresentanter tillgängliga för spelare 24/7. Faktum är att webbplatsen endast tillhandahåller kundsupport till sina användare via ett biljettsystem som tillåter användare att kontakta support genom att skapa en biljett som beskriver problemet de har och sedan måste vänta på ett svar. Onödigt att säga att detta inte är ett särskilt bra system som gör kommunikationen väldigt långsam vilket leder till en stor kö av biljetter och problem som kvarstår under lång tid. Det visas ingen beräknad tid för din biljett heller så det är någons gissning när du kommer att få ett svar.

Slutsats

Allt som allt är Hypeloot en anständig mystery box-webbplats som låter sina användare öppna och skapa olika typer av boxar. Var och en av boxarna är anpassade för att tilltala alla typer av demografi och själva boxarna kommer i en utmärkt prisklass så det finns något för alla. Dessutom erbjuder webbplatsen en mängd olika spel för spelare att satsa på samt en mängd olika betalningsmetoder som gör att den tilltalar olika typer av människor. Sist men inte minst accepterar webbplatsen alla typer av betalningar och låter sina användare lösa in kampanjkoder för extra belöningar. Det enda området där Hypeloot saknas något är kundsupport.

FAQ

Kan jag få en gratis box på Hypeloot?

Ja, alla användare kan göra anspråk på en gratis mysterielåda på Hypeloot. Detta kan göras genom att använda en kampanjkod när du gör din första insättning på webbplatsen. Använd vår Hypeloot-kod “hellagift” för att få din gratis mystery box. Alternativt kommer du att få en gratis låda när du verifierar din e-postadress.

Levererar Hypeloot priser?

Ja, Hypeloot kommer att leverera dina priser till din tröskel. Enligt deras webbplats gör Hypeloot global frakt och kommer att skicka för att skicka dina priser till din adress och försöka hålla kostnaderna till ett minimum. Det tar någonstans mellan sju dagar och två veckor för användare att få sina priser.

Är Hypeloot säkert?

Ja, Hypeloot är en laglig och legitim spelwebbplats som erbjuder en mängd olika spel samt unboxing-tjänster till sina användare och det är helt säkert att använda. Alla webbplatsens spel är bevisligen rättvisa och dess säkerhet och legitimitet bekräftas ytterligare av många positiva recensioner på betrodda granskningswebbplatser som Trustpilot.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')