wing-preload
Logga in med steam

CSGOSelly Kampanjkod + Fullständig recension

Proffs
 • Erbjuder spelare ett snabbt sätt att sälja sina CS2-skinn, vilket är bekvämt för CS2-spelare som snabbt vill ha kontanter
 • Tillhandahåller några av de bästa utbetalningsvärdena på marknaden, vilket ger spelare ett mycket konkurrenskraftigt pris för sina sålda skins
 • En låg lägsta uttagsgräns, så även användare som inte har skins med högt värde kan sälja på plattformen
 • Tillhandahåller en mängd olika uttagsmetoder, vilket ger användarna flexibilitet i hur de får sina pengar
Cons
 • Eftersom det är en nyligen lanserad webbplats kanske den inte har samma förtroende eller rykte som äldre, mer etablerade plattformar
 • Från och med nu stöder plattformen endast CS2-skins för utbetalning, vilket begränsar omfattningen för användare med skins från andra spel

CSGOSelly är en spännande ny hudmarknadsplats online där spelare kan sälja sina CS2-skins. Webbplatsen erbjuder sömlösa transaktioner, många utbetalningsalternativ och ett lättnavigerat gränssnitt. CSGOSelly är också otroligt användarcentrerad, och du kommer att upptäcka att den har flera kanaler för spelare att få kundsupport.

CSGOSelly-hänvisningskoder:

Varumärkesinformation

varumärke CSGOSelly
bonus Få $0,5 gratis
Kampanjkod hellagood
CSGOSelly.com: Bli Medlem!

CSGOSelly kampanjkod

I vår recension fann vi att CSGOSelly är en fantastisk plattform som också låter användare få fri balans genom CSGOSelly-koden. I den här recensionen kommer vi att förklara hur du kan använda CSGOSelly affiliate-koden och vad du kan göra med den!

csgoselly recension

Hur använder man CSGOSelly-kampanjkoden?

Att lösa in din CSGOSelly-kampanjkod och hämta din gratisbonus är ganska enkelt. Allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg:

 1. Gå till www.csgoselly.com.
 2. Logga in på ditt CSGOSelly-konto. Om du inte redan har ett konto, skapa bara ett.
 3. Scrolla ner för att hitta avsnittet “Gratis $0,50” för att ange din CSGOSelly-kod.
 4. Skriv antingen “HELLAGOOD” eller “HELLA” i kampanjkodfältet.
 5. Klicka på “Aktivera kod nu” för att hämta din bonus på $0,5.

När du är klar kan du ta ut din gratis bonus genom de många uttagsalternativ som finns.

Är det CSGOSelly legitimt?

Om du frågar dig själv “Är CSGOSelly legitim?” oroa dig inte. Vi är här för att svara på dina frågor. CSGOSelly har cementerat sig som en legitim plattform för att ta ut CS2-skins. Den erbjuder några bekväma uttagsmetoder och körs på en säker SSL-krypterad anslutning, som du kan verifiera genom att leta efter en låssymbol bredvid webbplatsens adress. CSGOSelly har till och med ett solidt rykte bland användare, eftersom plattformen har ett starkt Trustpilot-betyg på 4,4, vilket är ett bevis på den positiva upplevelsen som delas av communityn.

För att lägga till det rekommenderas sajten av flera anmärkningsvärda YouTubers och har funktioner som syftar till att ge snabba och rättvisa utbetalningar för dina skins. Det är dock viktigt att fortsätta med försiktighet när det gäller alla spelplattformar, särskilt nyare som CSGOSelly, genom att läsa användarrecensioner och riktlinjer innan du gör några stora inköp.

csgoselly legit

Metoder för insättning och uttag

Vill du komma igång med CSGOSelly? Så här kan du flytta dina pengar på plattformen

Insättningsmetoder:

CSGOSkelly låter dig för närvarande bara sätta in CS2-skins, som du kan sälja på marknaden.

Uttagsmetoder:

Å andra sidan stöder CSGOSelly ett gäng uttagsmetoder, allt från kryptovalutor, e-plånböcker och onlinemetoder till traditionella bankmetoder:

Kryptovalutor:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)

E-plånböcker och onlinebetalningar:

 • Alipay
 • PayPal
 • Skrill
 • Venmo
 • Yandex pengar
 • QIWI
 • Revolut

Banklösningar:

 • Banköverföring: Det gamla goda sättet.
 • SEPA: För dessa eurobaserade transaktioner.
 • Zelle: Snabba banköverföringar, som oftast används av folk i USA.

Oavsett vad du föredrar verkar CSGOSelly ha lite av allt för alla! Bara ett meddelande: håll alltid utkik efter eventuella avgifter eller villkor kopplade till varje metod.

CSGOSellys affiliatesystem

Hos CSGOSelly kan du också tjäna lite gratispengar på egen hand! I vår recension av CSGOSelly, fiskade vi igenom dess affiliate-system och fann att du kunde tjäna pengar genom att bjuda in dina vänner till plattformen. CSGOSelly låter dig skapa din affiliate-länk och dela den med andra människor.

Om andra användare ansluter sig till plattformen med hjälp av din affiliate-kod eller länk, tjänar du en liten summa pengar eller saldo på plats, så att du kan tjäna utan att behöva lägga ut något av dina skinn till rea! Du kan komma igång och generera din CSGOSelly-kod direkt.

Kundsupport och mobilalternativ

När något handlar om pengar – särskilt onlinemarknadsplatser som CSGOSelly – måste du se till att du tryggt kan nå ut till kundsupportpersonalen om något skulle gå söderut. Men oroa dig inte, eftersom CSGOSelly har fått din rygg när det kommer till snabba kundsupportalternativ:

 • Livechatt: Har du en snabb fråga eller behöver du en snabb lösning? Hoppa in på deras livechatt så kommer en representant att vara där för att hjälpa till i realtid.
 • Discord: Om du är mer bekväm med Discord har de en dedikerad kanal där. Det är också ett bra utrymme, inte bara för support utan också för att engagera sig i samhället och hålla sig uppdaterad.

Mobilalternativ:

Tillsammans med snabb kundsupport ser CSGOSelly också till att du kan komma åt plattformen var du än är. Oavsett om du är på resande fot eller bara föredrar bekvämligheten med din telefon, kommer CSGOSelly inte att svika dig. De har en mobilvänlig plattform som säkerställer att du kan hantera dina transaktioner, kolla in de senaste erbjudandena eller nå ut till kundsupport direkt från din enhet, var du än är.

Slutsats

Även om det fortfarande är i början, har CSGOSelly positionerat sig som en framstående aktör på onlinemarknaden för CS2-skins. Dess intuitiva plattform erbjuder användarna en sömlös upplevelse från insättning av tillgångar till uttag. Webbplatsen går den extra milen genom att tillhandahålla generösa priser för skinn, som sticker ut från många av sina konkurrenter, åtminstone när det gäller omedelbar utbetalning. Det omfattande utbudet av insättnings- och uttagsmetoder vänder sig till en global publik, vilket säkerställer att transaktioner är tillgängliga och enkla.

Dessutom var deras engagemang för användarsupport ganska tydligt i vår recension, eftersom de ger support genom flera kanaler som livechatt och Discord. De har också ett mobilvänligt gränssnitt som visar upp deras engagemang för användarupplevelsen. Om du funderar på att dyka in i världen av CS2 skin trading, förtjänar CSGOSelly säkert en plats på din lista över överväganden. Trevlig handel!

FAQ

Vad är CSGOSelly.com?

CSGOSelly.com är en online marknadsplats där spelare säljer sina CS2 skins snabbt och effektivt för riktiga pengar. Den erbjuder en rad olika uttagsmetoder för att passa olika behov. Denna webbplats har blivit en go-to för många CS2-handlare som letar efter en problemfri försäljningsupplevelse.

Hur får du en gratis bonus på CSGOSelly?

För att hämta en gratis bonus på CSGOSelly, besök helt enkelt deras webbplats, logga in, bläddra till botten för att hitta alternativet “Gratis $ 0.50” och ange affiliate-koden “HELLAGOOD”. Denna bonus är ett utmärkt sätt för nya användare att kickstarta sin handelsresa.

Är CSGOSelly.com legitimt?

Ja, CSGOSelly.com är legitimt. De har testats och granskats positivt av många användare, inklusive oss! Deras plattform fungerar också under en säker SSL-anslutning, vilket säkerställer säkra transaktioner.

Är CSGOSelly det bästa stället att sälja CSGO skins?

CSGOSelly är bland de bästa plattformarna för att sälja CS2-skins, och erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabba utbetalningar. Men om det är det “bästa” beror på individuella preferenser och erfarenheter. Deras utmärkande funktioner gör dem verkligen till en stark utmanare på marknaden.

Kan jag sälja mina skins på CSGOSelly för kontanter direkt?

Ja, absolut! CSGOSelly är designat för omedelbara utbetalningar, vilket gör att användare snabbt kan konvertera sina CS2-skins till riktiga pengar med minimalt krångel. Snabbheten och effektiviteten i deras system är det som lockar många användare till deras plattform.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')