wing-preload
Logga in med steam

Bandit.Camp-kampanjkoder i 2024

Pros
 • Provably Fair for games
 • In-house developed gambling games
 • Accepting RUST, CS:GO, and Dota 2 skins and crypto
 • High attendance
Cons
 • Withdrawal in RUST skins only
 • No live chat support

Bandit.Camp-spelsajten erbjuder en spännande upplevelse när det gäller upptäckt och  hasardspel. Sajten är mer fokuserad på RUST-spelare men ger dig möjlighet att sätta in CS:GO och Dota 2-skins. Här kan du chatta med dina kamrater, få belöningar i regn och testa lyckan i det bästa spelandet som ägare av skinn utvecklade av Bandit.Camp.

Om du fortfarande inte kan få tillräckligt med nöje och giveaways – fånga Bandit.Camp-kampanjkoden, som är lätt att aktivera och ännu lättare att få 15 cents bonusar bara för att registrera dig. Det är väldigt enkelt att spela på Bandit.Camp och bygga en unik samling av skinn.

Bandit.Camp Gratis kampanjkoder lista:

Varumärkesinformation

varumärke Bandit.Camp
bonus Få $0,15 gratis
Trustpilot Betyg 4.4 – Excellent
Rabattkod hellagood
Bandit.Camp: Bli Medlem!

bandit.camp rabattkod

Hur man använder Bandit.Camp kampanjkod?

Om du vill få riktiga belöningar för din registrering, använd då en Bandit Camp rust-kampanjkod, som automatiskt krediteras ditt konto när du följer vår hänvisningslänk. Inget mer att kopiera eller skriva – hela proceduren tar bara två sekunder och ett par klick.

När du samtycker till att få bonusen kommer ditt konto att krediteras med 0,15 cent för nya köp och underhållning.

Är Bandit.Camp lagligt?

När det gäller webbplatsens laglighet kommer vi att ge specifika fakta som indikerar webbplatsens tillförlitlighet och säkerhet:

 • 256-bitars SSL-kryptering;
 • EOS blockchain för snabba och konfidentiella transaktioner;
 • Beprövad rättvist spelande;
 • Över 1 000 spelare är alltid online.

Hundratusentals spelare litar på portalen, så det råder ingen tvekan om dess tillförlitlighet och laglighet.

bandit.camp äkta

Hur man får gratis pengar på Bandit.Camp

Bandit.Camp är en givande plattform som gör det möjligt för både nykomlingar och erfarna Rust-spelare att använda olika sätt att få gratispengar. Tänk på att “Scrap” är den valuta som används på webbplatsen. Det betyder att 1 Scrap är lika med $1. Här är stegen du behöver ta för att göra anspråk på gratis pengar på denna plattform.

 1. Registrera dig för ett konto.
 2. Gå över till fliken “Plånbok”.
 3. I rullgardinsmenyn hittar du fliken “Gratis skrot”.
 4. När du klickar på det kommer du att hitta många sätt att få tag på gratis skrot.

Nu när du kan alla grunderna är det dags att ta del av de tillgängliga erbjudandena. Förutom att använda Bandit.Camp-koder, finns det också olika andra sätt att göra anspråk på belöningar. Här är vad som väntar för alla som går med i Bandit.Camp.

 • Bandit.Camp Codes på Twitter
 • Dagliga giveaways och koder på Discord
 • Gör erbjudanden och undersökningar
 • Lös in en affiliate-kod
 • Lös in en kampanjkod
 • Få 0,03 Scrap gratis var 15:e minut
 • Öppna dagliga fall gratis
 • Hämta belöningar på nivå upp

Huvudkampanjer och bonusar

Bandit.Camp kommer att överraska dig med en mängd olika bonuserbjudanden som inga andra liknande sajter erbjuder:

 • fördelaktiga kampanjkoder;
 • 0,03 skrot var 15:e minut;
 • tillfälliga drag på sociala nätverkssidor;
 • Regnfunktion i spelchatten;
 • leaderboard med dagliga, veckovisa och månatliga belöningar.

Om du vill ta del av kampanjer, håll koll på nyheterna och var aktiv i chattrummet.

Kasinospel recension

Förutom att samla in RUST-skinn. du har en stor chans att vinna solida summor och föremål i hasardspel med bevisad rättvisa:

 • Wheel of Fortune liknar roulette med flera färger med multiplikatorer;
 • Minefield Madness – välj bara säkra rutor som inte har några explosiva föremål;
 • Coinflip Duel – vändningen av ett mynt avgör hur lycklig du har;
 • Bean Blast – du har en chans på 50/50 att spränga dörren och ta upp din insats;
 • Spinnare – varje deltagare väljer sin egen färg, och spinnaren bestämde vilken färg som ska träffas av vinnaren.

Du kan spela ett av dessa spel mellan fallstrider, uppackning av fodral och öka din bankrulle.

bandit.camp recension

Rakeback-system för Bandit.Camp

Det finns gott om bonusar som du kan hämta på Bandit.Camp. Men den som fångade våra ögon kretsar kring att få tillbaka en del av de satsade medlen. Denna operatör erbjuder ett unikt rakeback-system som kommer att belöna både storspelare och spelare som precis har börjat. Då och då kommer ett “Rakeback Rain” att dyka upp. Spelare behöver helt enkelt acceptera det och vänta på att timern ska ta slut. Kontona krediteras omedelbart.

Förutom rakeback har spelare också rätt till en enorm insättningsbonus på 45 % om de använder vissa metoder som CS2, H1Z1 eller Dota 2-skins för att fylla på sitt konto, så missa inte chansen att få en ännu större rakeback när spelar ditt favoritspel.

Bandit.Camp Affiliate-system

Bandit.Camp införde ett dedikerat affiliatesystem som borde få någons uppmärksamhet. Hela processen kretsar kring att någon använder dina Bandit.Camp-koder. Genom att bjuda in dina vänner och andra spelare att använda din kod kommer du att belönas varje gång de gör en insättning på sidan.

Ju fler spelare du bjuder in till webbplatsen, desto högre affiliatenivå får du. Detta kommer att leda till att du tjänar upp till 3 % kickback för varje insättningsspelare du hänvisade till Bandit.Camp gör. Så missa inte det och skapa din kampanjkod och dela den med vänner.

Toppbanditer på Bandit.Camp

En av huvudorsakerna till att många Rust-spelare använder Bandit.Camp är att de kan spela sitt favoritspel och vinna ytterligare Scrap bara genom att spela på sajten. Det finns tre steg i kampanjen “Top Bandits”. Dagliga, veckovisa och månatliga alternativ.

I den dagliga stegen belönas tio spelare som satsat mest under de senaste 24 timmarna med gratis Scrap. Högsta priset är 100 Scrap medan den 10:e platsen kan ge dig 7,5 Scrap. På den veckovisa leaderboarden har spelare 7 dagar på sig att satsa så mycket som möjligt för att vinna sin del av $1 195 i prispengar.

Sist men inte minst, den månatliga “Top Bandits”-kampanjen erbjuder lukrativa priser för de spelare som satsade mest Scrap på webbplatsen. Vinnaren kommer att gå därifrån med 1 500 Scrap till sitt namn, medan den 10:e rankade spelaren kommer att göra anspråk på 100 Scrap gratis.

Bandit.Camp presentkort

Förutom att sätta in Rust-, CS2-, Dota 2-, H1Z1- eller TF2-skins kan spelare också använda presentkort för att lägga till pengar till sitt Bandit.Camp-konto. Denna procedur är ganska enkel att använda och den belönar dig med en insättningsbonus på 37 % när presentkortet är aktiverat på plattformen.

Tänk på att denna process genomförs genom Kinguin-plattformen där du kan köpa presentkort från 5, 10, 25, 50, 100, 250 och hela vägen till 500 Scrap. Det finns alla möjliga betalningsmetoder som kan användas för att skaffa de från Kinguin som populära kreditkort (VISA, MasterCard), e-plånböcker som PayPal, Skrill, Trustly, WebMoney eller till och med förbetalda kort inklusive Paysafecard.

Livevinster på Bandit.Camp

Bandit.Camp handlar om transparens och de har fungerat så här ända sedan webbplatsen skapades. Förutom en dedikerad SSL 256-bitars RSA-kryptering som håller din personliga information och bankinformation säker, har denna plattform också infört ett dedikerat bevisligen rättvist system som är blockchain-drivet.

För att göra saker ännu mer transparenta finns avsnittet “Live Wins” längst ned på webbplatserna. Där kommer du att kunna se de senaste vinsterna som spelare fått på Bandit.Camp i alla spel inklusive Crate Battles, Wheel of Fortune, Minefield Madness, Crate Unboxing, Beancan Blast, Spinner Battles och Scrap Upgrader.

Gratis skrot på Bandit.Camp

Det finns flera sätt att göra anspråk på gratis skrot på denna webbplats. Den enklaste metoden är att helt enkelt använda Bandit.Camp-koder. Till exempel, genom att använda koden ” HELLAGOOD ” kan du få 0,15 Scrap gratis. Vid sidan av koder kan du göra anspråk på 0,03 Scrap var 15:e minut.

Dagligt gratis fall är förmodligen ett av de bästa sätten att hamna i en stor vinst. Det finns dock vissa krav som du måste uppfylla för att vara berättigad till denna kampanj. Till exempel måste Steam-profilen vara inställd på offentlig. Dessutom behövs ett Steam-konto på nivå 5+ tillsammans med ett Steam-namn som innehåller “banditcamp.com”. Slutligen måste du också gå med i Discord-servern. Du kan också hitta dagliga giveaways och koder på de officiella Discord- och Twitter-plattformarna.

Metoder för insättning och uttag

Webbplatsen stöder flera typer av betalningar. De viktigaste är insättningar med RUST-, Dota 2- och CS:GO-skinn. Dessutom förses de användare som äger krypto med  kryptoplånböcker  för sådana typer av valutor, som BTC, ETH, LTC och USDT. Det finns även möjlighet att köpa presentkort.

Mer än 70 tusen RUST-skins är tillgängliga för  uttag – detta är en enda men mycket anmärkningsvärd metod.

Sätt in krypto på Bandit.Camp

Förr i tiden var kryptovalutor en nischad betalningsmetod som inte godkändes av spelsajter. Men i våra dagar har detta insättnings- och uttagsalternativ blivit en go-to-metod för många spelsajter på marknaden. Bandit.Camp tog saker ett steg längre genom att erbjuda en enorm insättningsbonus på 40 % när du använder krypto så missa inte chansen att öka din bankrulle. Här är de tillgängliga kryptometoderna för insättning och uttag:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Tjudra
 • USD-mynt
 • Binance mynt
 • Dai

Det är viktigt att nämna att spelare bara kan använda Ethereum-, Litecoin-, Tether- eller Rust-skins för att göra uttag från plattformen. Utöver det, var medveten om att du kan ta ut maximalt 2 000 skrot per dag (VIPs har ökade gränser). Det är också värt att notera att du bara kan använda utvalda nätverk för att ta ut pengar.

Kundsupport

Huvudfrågorna listas i FAQ-sektionen längst ner på sidan. Du kan också använda biljettsupportsystemet.

Slutsats

Sajten har nyligen funnits på marknaden men nådde en hög nivå på grund av den högkvalitativa samlingen av spel och föremål. Men det finns fortfarande saker att jobba på.

faq

What is Bandit.Camp?

This is a site with gambling and RUST skin cases.

Is Bandit.Camp safe?

The site is absolutely safe due to SSL encryption and EOS blockchain.

How to withdraw skins on Bandit.Camp?

Withdrawing skins requires to:

1. click on Wallet;
2. then Withdraw Funds;
3. select the items from the store.
Then click the confirmation button and you’re done.

Kan jag få gratis pengar på Bandit.Camp?

Ja, det finns många sätt att få gratis pengar på Bandit.Camp. Förutom att använda Bandit.Camp-koder kan du kräva gratis skrot var 15: e minut, öppna dagliga gratisfall, delta i rakeback-regndroppar och delta i sociala medier.

Hur sätter jag in Bitcoin på Bandit.Camp?

Att sätta in Bitcoin på ditt Bandit.Camp-konto är en enkel och okomplicerad process. I menyn “Plånbok” går du över till fliken “Insättning”. Längst ner hittar du kryptoalternativ inklusive Bitcoin. Genom att klicka på BTC-logotypen hittar du nödvändiga detaljer som din plånboksadress, mängden bonusskrot du kommer att få och mer.

Vem är ägare till Bandit.Camp?

Bandit.Camp ägs av APEGANG LIMITED, ett företag som har sin registrerade adress på 1, Avlonos, Maria House, Nicosia, Cypris. Denna plattform är inte ansluten, godkänd eller associerad med Rust-spelet, Steam Valve eller Facepunch.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')