wing-preload
Logga in med steam

Om oss

CSGOCatalog är en plattform med ett urval av populära sajter där du kan köpa eller sälja skinn och få fodral med föremål i spelet för CS:GO och andra kategorier. Du kommer att hitta pålitliga sajter som har etablerat ett positivt rykte. De agerar i enlighet med lagen och respekterar principerna om integritet och konfidentialitet.

På grund av de olika webbplatser som erbjuds har du alltid ett val. Vi erbjuder även trevliga presenter – kampanjkoder som ger dig:

 • ytterligare belopp när du fyller på ditt konto;
 • rabatt på köp av vissa skinn;
 • mynt på plattformen för att öppna fodral.

Alla bonuskombinationer är uppdaterade för närvarande, och de kontrolleras regelbundet för giltighet. Om någon av sajterna lanserar en ny kampanj med nya kampanjkoder kommer vi omedelbart att uppdatera informationen. Du kommer att informeras om allt som kan vara viktigt för dig för att få tillgång till de bästa erbjudandena i tid.

Vad är CSGOCatalogs uppdrag?

CSGOCatalog är en plattform som regelbundet genomför lotterier där du kan få unika skinn och sticka ut bland andra spelare. Missa inte möjligheten att bli bäst – logga bara in via din Steam-profil och gå med i giveawayen.

Vi tillhandahåller verifierad information som hjälper dig att bli mer framgångsrik när du köper, säljer eller byter skinn. Detta gör att du kan få värdefulla föremål i spelet utan större ansträngning. Håll utkik efter den senaste informationen och ändringar av plattformen så att du inte missar något.

Varför är CSGOCatalog användbart för dig?

CSGOCatalog är den mest användbara portalen om du älskar CS:GO och har extra skinn. Plattformen är också relevant för dem som vill köpa föremål i spelet. Vi hjälper dig att bestämma det bästa alternativet för att köpa, sälja eller byta skinn. Dessutom tillhandahåller vi information om plattformarna där du kan njuta av spel och vadslagning med CS:GO-objekt.

Föreställ dig bara att du nu inte behöver bläddra igenom många webbplatser och utforska och utvärdera funktionerna i deras arbete på egen hand. Vi har gjort allt för att du ger dig de bästa erbjudandena för att spela och köpa/sälja skinn. Plattformarna har lagts till i betyget av en anledning. Vi kontrollerade noggrant de initiala parametrarna och lade endast till valbara alternativ. Några av de vanligaste frågorna inkluderar:

 • varaktigheten av plattformens drift;
 • lagenligheten av verksamheten;
 • mångfalden av skinn som erbjuds;
 • förekomsten av bonuserbjudanden;
 • möjligheten att delta i lotterier;
 • snabbheten och säkerheten vid uttag;
 • finansiella verktygs variation.

Vi erbjuder endast de webbplatser som har högst poäng för alla indikatorer. Dessutom beaktades besökarnas feedback. Om vår personal gillade alla egenskaper men användarna’ kommentarerna var mestadels negativa, sedan togs plattformen bort från listan. Spara tid med oss genom att välja pålitliga och säkra webbplatser.

Kan jag lita på CSGOCatalog?

Du kan helt lita på vår plattform CSGOCatalog när du väljer webbplatser för spelet eller transaktioner med skins. Detta beror på att vi inte samarbetar med tredjepartssidor. Vi utför alla kontroller av rättvisa och säkerhet för de föreslagna plattformarna på egen hand. Våra medarbetare tar ansvar för sina uppgifter och:

 • registrera dig på webbplatsen i fråga;
 • spela med hjälp av skinn eller arrangera transaktioner för deras köp/försäljning/byte;
 • övervaka supportteamets arbete (vänlighet, svarshastighet), be om hjälp från konsulterna;
 • kontrollera hur snabbt pengar tas ut och om det finns orimliga förseningar under finansiella transaktioner.

Det är därför vi kan erbjuda användarna de bästa sajterna som är helt säkra för både nybörjare och erfarna spelare. Du kan själv utforska vilken webbplats som helst för att försäkra dig om att informationen är sann. Och glöm inte att dra nytta av en kampanjkod för att få fina bonusar och använda dem för att få saker gjorda. Det är vår glädje och nöje att stå till tjänst för dig.

Ok