giveaways
$120
steam logo Logga in
chevron_left alla webbplatser

Vilka är de bästa Mystery Box-sidorna på 2023

Hur man väljer den bästa Mystery Box-webbplatsen

Bästa Mystery Box-webbplatserna i 2023

Mystery box-webbplatser är onlineplattformar där kunder kan köpa lådor som innehåller slumpmässiga föremål, som samlarföremål, elektronik eller kläder. Du vet vanligtvis inte vad som finns i lådan förrän du får det. Vissa webbplatser är specialiserade på specifika typer av föremål eller teman, medan andra har en blandning av allt. Det är som att få en överraskningspresent, men det är du som köper den.

Med den här bloggen kommer vi att dyka djupt in i några av de bästa mystery box-sajterna från och med 2023 och vad du kan förvänta dig av dem som kund. Det finns massor av webbplatser att välja mellan, men vi är här för att hjälpa dig att göra rätt val.

Hur fungerar Mystery Box-webbplatser?

För det mesta har olika webbplatser olika typer av lådor tillgängliga. Du måste hitta en som ger dig den typ av föremål du behöver. Nu, om du är intresserad av att köpa dyra skor till dig själv, kanske du vill välja något som passar dig.

 1. Bläddra på mystery box-webbplatsen och välj en box som intresserar dig.

 2. Registrera ett konto och använd vår kampanjkod för att ge dig själv ett försprång.

 3. Granska lådans innehåll och värde, samt eventuell ytterligare information som tillhandahålls av säljaren.

 4. Fortsätt till kassan och betala för lådan med din föredragna betalningsmetod.

 5. Vänta tills lådan skickas till dig. Leveranstiden kommer att variera beroende på säljaren och din plats.

 6. När du har fått lådan öppnar du den för att avslöja innehållet.

 7. Om du inte är nöjd med innehållet, kontrollera webbplatsens returpolicy. Vissa webbplatser kan erbjuda återbetalning eller utbyte om du inte är nöjd med ditt köp.

Här är några av de mer föredragna webbplatserna av människor som älskar mystery boxar, och de inkluderar,

 1. HypeDrop - Bäst för autentiska produkter

 2. Jemlit - Bäst för elektronik

 3. Mysteryopening - Bästa valuta för pengarna

 4. Hybe - Bästa VIP-lojalitetsprogram

 5. Dripdraw - Bäst för designerkläder

 6. DrakeMall - Bäst för variation

Bästa Mystery Box-sajterna

1. HypeDrop 

HypeDrop är en webbplats för mystiska lådor som kanske har den största variationen av alla sina konkurrenter. Du kan förvänta dig autentiska märken och vinna det stort med ett par dyra Air Jordans eller kanske till och med en Gucci-väska!

mystery box webbplatser bäst

Bonuskampanjkod: HYPEHELLA (3 gratis lådor och 5 % bonus)

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

När det kommer till rykte kan HypeDrop ha en av de mest aktiva användarbaserna när det kommer till Mystery Boxes. Så om du vill lägga vantarna på autentiska kläder, så är det dit du bör vara på väg.

2. Jemlit 

JemLit fungerar som alla andra Mystery Box-webbplatser. Registrera ett konto och välj vilken typ av Mystery Box du vill ha! Du kan få Apple, Samsung eller någon annan typ av Mystery Box beroende på dina önskemål.

bästa mystery box webbplatser

Bonuskampanjkod: HELLO20 (20 % mer kredit vid insättning över 20&pund;)

👍 Fördelar

Om du inte gillar något av föremålen som du får i en mystisk överraskningslåda kan du byta in den mot krediter. Krediter kan bidra till ditt nästa köp!

👎 Nackdelar

3. Mysteryopening

Det finns inte många Mystery Boxes tillgängliga på MysteryOpening.com men om några av dem kittlar dig kan du prova dem! Dess höjdpunkt måste vara den billiga lådan som har ett slumpmässigt urval av föremål.

mystery box köp

Bonuskod: goodhella (3 gratisboxar och 20 % första insättningsbonus)

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

Webbplatsen har något för alla. Om du gillar ‘mysteriet’ av dessa lådor kan du beställa en av dessa till dig själv utan att bryta banken på MysteryOpening.com

4. Hybe

Att köpa Mystery Boxes är en rolig upplevelse, och Hybe bidrar verkligen till det roliga med sitt enorma urval av lådor. Lägg till en i din varukorg, gå till kassan och se vad du får!

mystery box hitta

Bonuskampanjkod: HELLABOX (1 gratisbox)

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

Med Hybe.coms lådor kan du ha turen att få produkter från några av de främsta varumärkena som Gucci, Louis Vuitton och mer!

5. Dripdraw

Att komma igång med DripDraw är enkelt, precis som alla andra Mystery Box-webbplatser. Efter att ha skapat ett konto kan du beställa Mystery Boxes som Pokémon-en eller till och med PlayStation 5-en. De är alla prissatta olika beroende på vilken typ av varor de erbjuder.

mystery box webbplats

Bonuskampanjkod: HELLAGOOD (15 % rabatt på stora lådor + 1 off white budgetbox gratis)

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

Jämfört med andra Mystery Boxes finns det säkerligen många unika produkter du kan få från DripDraw med sina unika temaboxar som är lika bra som de ser ut!

6. DrakeMall

DrakeMall startade 2017 och har fångat uppmärksamheten hos personer som är intresserade av Mystery Boxes. Webbplatsen kommer att belöna dig med bonuskoder för kanske till och med en gratis mysteriebox, vilket ökar det roliga med den totala upplevelsen.

mystery box webbplatser

Bonuskampanjkod: GAMBLE-CSGO (gratis $0,65 och 50 % första insättningsbonus)

👍 Fördelar

👎 Nackdelar

Dess VIP-system är tänkt att belöna lojala användare som gillar att unboxa. Dessutom, om du vill hålla fast vid dem, finns det massor av olika tillgängliga i deras Mystery Boxes!

Hur man väljer den bästa Mystery Box-webbplatsen

Om du gillar idén med Mystery Boxes, var försiktig eftersom det är en mycket knepig verksamhet och det kan vara ganska svårt att hitta rätt leverantör. Det finns inte många pålitliga webbplatser där ute, så se till att hålla utkik efter följande faktorer när du letar efter din ideala Mystery Box-webbplats.

😎 Rykte

När du letar efter en mystery box-webbplats är det viktigt att kontrollera företagets rykte. Leta efter webbplatser som har bra kundrecensioner och en historia av nöjda kunder. Detta kommer att ge dig en uppfattning om kvaliteten på deras produkter och kundservice. Ett bra sätt skulle vara att kontrollera webbplatsens betyg på TrustPilot och se vad befintliga spelare har att säga.

🎡 Urval

Kontrollera variationen och kvaliteten på lådorna som erbjuds på webbplatsen. Se till att de erbjuder lådor som intresserar dig och att de har en bra erfarenhet av att tillhandahålla föremål av hög kvalitet.

🛳 Frakt och hantering

Leta efter webbplatser som erbjuder prisvärda och pålitliga fraktalternativ. Se till att webbplatsen erbjuder frakt till din plats och att de har en bra meritlista för att leverera varor i tid.

🔃 Retur och byte

Kontrollera deras policy om du inte är nöjd med din box. Du vill veta vilka alternativ du har om du inte gillar det du får. Oftare än inte kommer Mystery Box-webbplatser att låta dig byta ut din produkt mot krediter på plats som du kan använda för att skaffa dig en annan box.

💳 Betalning och säkerhet

Kontrollera att webbplatsen har ett säkert betalningssystem och att den skyddar dina personuppgifter. Du vill inte riskera att din finansiella information eller personliga data äventyras.

📃 Beskrivning och transparens

Webbplatserna som vi har listat ovan ger bra exempel på insyn. Du vill veta vad du kan få ut av en låda så att du inte får för många misstag och en hel del besvikelse i slutet av dagen.

🙋‍♂️ Kundservice

Leta efter webbplatser som erbjuder bra kundservice, så att du kan få hjälp om du har några problem eller frågor. Detta säkerställer att du får en smidig shoppingupplevelse och att du kan få hjälp om du behöver det.

🎁 Äkthet

Om du letar efter specifika märkesvaror, se till att webbplatsen är ansedd och autentisk, för att undvika förfalskade föremål. Kontrollera recensioner och, om möjligt, undersök webbplatsen för att säkerställa att det inte är en bluffwebbplats.

Slutsats

Så mystery box-webbplatser kan vara mycket roliga! Men det är viktigt att välja en bra. Se till att kontrollera alla faktorer som vi har nämnt i den här artikeln innan du bestämmer dig för att beställa en låda. Det finns många mystery box-sajter där ute, men de bästa under 2023 kommer att vara de som ger dig mest valuta för pengarna. Gör din research, läs recensioner och jämför olika webbplatser innan du köper.

Se upp, även recensioner på Trustpilot är inte värda att lita på ibland. Detta beror på att många webbplatser tenderar att ha höga recensioner som kan få dig att hamna i en bluff. Vi rekommenderar att du kollar in sajter som vår för att säkerställa att du inte hamnar i bedrägerier och att du alltid gör din oberoende forskning genom kanaler som YouTube och Reddit.

Vanliga frågor

Vilken är den bästa mysterielådan?

Det svaret är upp till dig. Med ett brett urval av mysterieboxar på olika webbplatser kommer du att vilja välja den som erbjuder dig de föremål du behöver.

Var kan jag hitta en mystery box?

Det finns massor av webbplatser som erbjuder mystery box-tjänster som du kan få. Kolla gärna in de som nämns i den här listan så kanske du kan få en ny iPhone eller till och med dyra kläder medan du håller på!

Hur får man en Mystery Box snabbt?

Det bästa sättet att göra det är att hitta en tjänst som är belägen väldigt nära dig, vilket avsevärt kan minska tiden det tar att skicka nämnda mysterieboxar till dig.

Vilka är chanserna att få jackpott från en mystery box?

Detta kan ändras beroende på varje webbplats och villkoren för mystery box. Du kan vinna enorma priser värda sexsiffrigt genom att köpa dessa lådor, men det är vanligtvis mindre än 1 % chans att du får det.

Hur många gånger kan du använda den mystiska lådan?

Hur många gånger du vill! Beställ så många du vill för att öppna. Vi rekommenderar att du testar olika lådor från olika webbplatser för att se vilka som ger mest avkastning.