wing-preload
Logga in med steam
promo

Bästa CS:GO matchspelsajter med affiliate-koderi 2024

Här hittar du pålitliga CS:GO Match Betting-sidor och mer. Legit och fullständigt granskad!

Webbplatser

CS:GO matchbetting

Gillar du att titta på e-sport eller sportmatcher? Du kan satsa på dem med riktiga pengar, krypto. Många bookmakers accepterar även CS:GO-skins som insättningsmetod.

Om du letar efter ett spännande sätt att ta risken och vinna lite extra pengar är matchbetting något för dig. Du bör analysera matcher som du vill satsa på för att maximera chansen att vinna. Du bör noggrant leta efter de senaste matcherna för båda lagen, laguppställningar, evenemangets prispott, kontrollera om evenemanget är online eller offline (LAN) och hur båda lagen presterade i båda typerna av evenemang. Den mycket viktiga faktorn är också varje spelares attityd och deras relationer till varandra. Mindre kända lag kan träna mycket hårdare för mindre evenemang än lag som har sådana evenemang varje vecka. Matchfavoriten kan känna sig för självsäker och göra dumma misstag när han spelar mot det svagare laget.

Livebetting

Vissa matchbettingsidor kommer att erbjuda dig möjligheten att satsa under en match. Oddsen beräknas beroende på situationen i en match. Om lag A förlorar mycket kommer det att ha bra odds.

info-item-3

Typer av matchspel

De flesta bookmakers kommer att erbjuda dig ett sätt att förutsäga olika resultat av ett spel. Du behöver inte bara satsa på att ett lag A eller B vinner. Du kan förutsäga olika resultat av ett spel. Du kan till exempel satsa med ett handikapp. Handicap ger ett lag en fördel (till exempel +1,5 karta för CS:GO-matcher), vilket kan göra ett spel mer jämställt och ge fler insatsmöjligheter för användarna. Det finns även andra typer av satsningar, som antalet spelade kartor eller rundor i en viss karta.

De mest populära typerna av vad är:

Rent ut
Direktspel är ett spel som placeras på resultatet av en hel händelse eller liga snarare än på ett spel. Direktspel kännetecknas av mycket högre avkastning och risker.
Handikapp
Handicapspel är en typ av spel som är avsedd att utjämna odds i en match där ett lag gynnas av mycket. Till exempel när det finns en CS:GO-match mellan Virtus Pro och Liquid, där Liquid är en favorit i matchen, kommer en spelbok att erbjuda en möjlighet att satsa på Virtus Pro med en virtuell fördel på +6,5 omgångar och -6,5 omgångar för Flytande. Så om du satsade på Virtus Pro och matchen slutade med resultatet 16-10 för Liquid och du satsade på Virtus Pro med +6,5 rundor i handikapp, skulle du fortfarande vinna eftersom dessa 6,5 ​​omgångar läggs till poängen, så det skulle vara teoretiskt 16,5-16 för Virtus Pro.
Kartvinnare
du kan satsa på att ett e-sportlag vinner en viss karta. Om du upptäcker att ett lag är mycket starkare på en viss karta än ett annat, kan du bara satsa på en karta istället för hela matchen.
Antal kartomgångar
när du satsar på antalet kartomgångar gissar du helt enkelt om antalet rundor i en karta kommer att vara mindre eller högre än ett antal.
Omgångens vinnare
inom e-sportspel erbjuder vissa bookmakers en möjlighet att satsa på en viss omgång. Dessa typer av satsningar är mycket riskabla och slumpmässiga. Det rekommenderas inte att satsa på enstaka rundor.
Combo betting
En kombinationssatsning är en satsning, där du väljer flera matchresultat och om du gissade rätt, vinner du en multiplikator av dessa matcher multiplicerat med varandra. Så om du till exempel placerar en kombination på två lag, vart och ett med en multiplikator på 1,3 och de lagen vinner, multipliceras din insats med 1,3*1,3=1,69.

Tips för CS:GO Match Betting

Gå inte med all-in –

Du bör inte satsa alla dina pengar på en match, även om det verkar som att något lag är mycket bättre än det andra laget. Alla kan ha en sämre dag, så det är bättre att inte helt lita på en person eller ett lag i matchbetting.

Spela på en bookmaker med de bästa oddsen –

Oddsen kommer att skilja sig åt mellan sajterna, så du bör alltid kolla flera CS:GO-spelsajter för att vara säker på att du spelar på en sajt med bästa möjliga odds.

Behandla det inte som ett sätt att tjäna –

Du bör behandla matchbetting som ett sätt att koppla av. Du kommer förmodligen inte att göra någon vinst i längden, så det är inte värt det att försöka göra matchbetting till en inkomstkälla.

Sätt dig själv en gräns –

Du bör sätta dig själv en gräns för hur mycket du kan satsa, så att du inte förlorar för mycket.

Ok