wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
GE BORT
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
 • CSGOCatalog
 • allant CS.PRO #CSGOCatalog
 • Bagy
+ 27 deltagare
csgoroll
Logga in med steam
promo

Webbplatser för att öppna CS2 / CS:GO-fall med affiliate-koderi 2024

Här hittar du pålitliga CS2 / CS:GO Case Opening Sites och mer. Legit och fullständigt granskad!

Webbplatser

Öppna in-game case

Du kanske undrar varför du ska öppna CS:GO-fodral på en extern webbplats om du kan köpa fodral i spelet, köpa nycklar och öppna dem i spelet. Anledningen till att det är dåligt att öppna fall i spelet är låg RTP (Return To Player) som i de flesta fall inte överstiger 60 %, så i genomsnitt kommer du att förlora $0,40 för varje $1 du spenderar på att öppna VALVE-fall.

Ärende öppnas i CS2, vad är den största skillnaden från CSGO?

Med den fullständiga releasen av Counter-Strike 2 undrade många spelare och spelare vad som skulle hända med fall och skinn. Var säker för ingenting har förändrats. Faktum är att Valve inte ens ändrade animationerna när behållarna öppnas.

Om du undrar om det har skett några ändringar i tredje parts ärendeöppningswebbplatser, så är svaret detsamma, ingenting har förändrats. Du kan fortfarande använda populära plattformar för att öppna CS2-behållare av en enkel anledning. CS2-skins förändrades inte ett dugg, och de ser exakt likadana ut som i den tidigare versionen av Counter-Strike.

Vi vill dock nämna att spelare bör hålla utkik efter aktuella fallpriser på tredjepartssidor. Med tanke på det faktum att många skinn har sjunkit i värde är det logiskt att förvänta sig att webbsidor som öppnar ärenden också kommer att justera priserna på behållare baserat på den nuvarande statusen på skinsmarknaden.

Vilka är fördelarna med att öppna ärenden på en webbplats?

Den största fördelen är högre RTP, i genomsnitt kommer du att få dyrare skinn genom att öppna case på en webbplats än med CS:GO in-game case. Den andra stora fördelen är att du på de flesta webbplatser kan kolla odds för varje fall. På några av dessa sajter kan du även skapa dina ärenden. Du kan välja skins och odds för dem. Priset på fodralet kommer att vara beroende av skinnen inuti fodralet och deras odds.

Hur väljer vi de bästa CS2 / CS:GO-caseöppningssidorna?

Innan vi listar en webbplats dubbelkollar vi att den är pålitlig och rättvis. Vi kontrollerar:

Sätt in och ta ut

Vi kontrollerar alla listade insättnings- och uttagssystem på webbplatsen. Vi ser till att det är bekvämt och snabbt. De vanligaste insättnings- och uttagsalternativen för CS:GO-caseöppningssajter är riktiga pengar och skinn. De mest populära transaktionsmetoderna är skinn, Skrill, PayPal, kryptovalutor.

Bevisligen Fair och Odds

Ett bra bevisligen rättvist system och rättvisa odds är två avgörande faktorer som bör finnas på varje öppningssajt. Innan vi listar en webbplats kontrollerar vi dess bevisligen rättvisa system och odds. Ett bra bevisligen rättvist system säkerställer att en webbplats inte lurar sina användare. Vi tittar även på ärenden’ odds. Oddsen bör vara rättvisa och därför bör RTP (Return To Player) vara hög.

CS2 / CS:GO ärendeöppningssidor Bonusar

Vissa CS:GO-caseöppningssidor erbjuder gratis bonusar. De vanligaste bonusarna är remissbonusar och insättningsbonusar. Med en hänvisningsbonus får du ett gratis saldo vid registrering om du är en ny användare. Allt du behöver göra är att använda vår hänvisningskod som medföljer sidan. En insättningsbonus å andra sidan ökar din insättning, så om sajten erbjuder en insättningsbonus på 5 % får du gratis $5 när du sätter in $100.

CS: Global Offensive är en berömd och vanligaste onlineversion för miljontals entusiaster — både på Steam och i allmänhet. Den senaste seriens konkurrenskraft lockar över 10 000 000 användare från EU, Kina och USA. Om stridsälskare vill bli en samlare eller letar efter ett specifikt skal, kan de antingen spela spelet mycket, göra peer-to-peer-affärer eller besöka CS:GOs öppningswebbplatser. Låt oss se hur det fungerar på exemplet med de bästa plattformarna. Några tips och detaljerade tutorials kommer att vara användbara för alla nybörjare.

Vilka är fördelarna med att öppna CS2-fodral?

Det finns många fördelar med att öppna CS2-fall. Vid sidan av den inledande spänningen under öppningen finns det också en chans att hamna i vinst. Du måste dock tänka två gånger innan du köper och öppnar fodral i spelet, och här är varför.

Tredjepartswebbplatser kommer att erbjuda dig en chans att öppna containrar till en enorm rabatt. Låt oss gå över detta med ett exempel. Om du bestämmer dig för att köpa ett Operation Broken Fang Case, måste du betala cirka $6 för väskan. Dessutom kommer en nyckel att ge dig ytterligare $2,5.

Det betyder att du investerar $8,5. Du kan hitta olika källor online som ger en realistisk chans att vinna ett dyrt föremål baserat på många öppningar. Spelare har en mycket låg chans att landa en kniv, handskar eller ett rött föremål som ger dem vinst.

I motsats till det ger CS2-väskor att öppna ett öppet sätt att öppna väskor. I de flesta fall kommer de att avslöja chanserna att vinna ett visst föremål. Det är också värt att nämna att priserna inte kan jämföras på något sätt. Samma behållare på sådana webbplatser kostar bara $3.

Gratis öppning av CS2-fodral

För att locka nya kunder kommer ärendeöppningssajter att tillåta nykomlingar att öppna ärenden gratis. Logiskt sett finns det inget som hindrar dig från att försöka vinna ett dyrt föremål utan att behöva investera en enda dollar, eller hur?

Tänk på att vissa plattformar kräver att du anger en kampanjkod för att få gratis öppning av ärenden. Det finns två versioner av detta. För det första kan du få gratis pengar och köpa en valfri behållare som ligger inom budgeten. För det andra erbjuder vissa webbplatser välkomstbehållare och endast de kan öppnas gratis.

Om du är intresserad av sådana webbplatser, så här är listan som kan vara användbar:

 1. HypeDrop – använd koden ” HYPEHELLA ” för att få 3 gratis lådor
 2. KeyDrop – hämta $0,55 gratis med koden ” GAMBLECSGO100
 3. Clash.gg – njut av dagliga gratisfodral genom att använda koden ” HELLAGOOD
 4. CSGORoll – få 3 gratis fodral med koden ” GAMBLE100

Topp 6 CS2 / CS:GO ärendeöppningswebbplatser

Spelare letar alltid efter de bästa priserna för att köpa föremål i spelet. Det är därför onlineplattformar har blivit en viktig del av skinn- och vapenekosystemet. Även om de flesta resurser kan verka för bra för att vara sanna, bör folk vara försiktiga med att undvika bedrägeriaffärer. Ibland besöker nykomlingar webbplatser som till sin natur är oärliga och vilseledande. Vårt team vet mycket om vikten av säkerhet och säkerhet, så vi har valt ut de 6 bästa projekten med särskild noggrannhet.

För att öppna ett konto, följ bara algoritmen:

1
Logga in med ett Steam-konto.
2
Lägg till ett e-postmeddelande och slutför verifieringen. Den nya användaren behöver bara få en engångskod och ange den i det tillämpade fältet.
3
Gör en insättning. Efter att betalningen är klar kan spelaren köpa en ny box

Vanliga frågor

Finns det några legitima CS:GO-caseöppningssidor?

Ja självklart. De flesta plattformar som använder CSGO-skinn som present när man öppnar lådor är vanligtvis baserade på P2P-systemet. Sådana webbplatser förbinder köparen och säljaren för att slutföra transaktioner och komma överens direkt. Detta är ett legitimt sätt att förbättra spelarupplevelsen.

Kan du öppna CS:GO-fodral gratis?

Gratis fodral är till för vapnets visuella förbättring. Men det kan inte vara en helt gratis tjänst. Visst, onlinekampälskare kan få föremål i spelet som ett pris. Men detta betyder inte att deltagaren kommer att få en gratis gåva — de måste köpa en nyckel för att låsa upp den. Skinnen blev snabbt extremt populära, de dyraste kostade 10 000+ dollar. Men det finns ingen anledning att slösa. Om folk använder kampanjkoder har de en chans att få det gratis.

Är CS:GO-ärendeöppning lönsamt?

Marknaden för föremål i spelet är mycket lukrativ. Nykomlingar kan hitta hundratals vittnesmål med skärmdumpar som bekräftar detta faktum. AWP Dragon Lore såldes för minst $60+K. Det var den dyraste affären som en okänd samlare köpte Howl M4A4 för cirka $130K. Varje spelare som använder CSGoroll-plattformen har en chans att förbättra sådana resultat.

Vilka är de bästa CS:GO-casesidorna?

Spelets ekosystem förbättras ständigt, det är inte lätt att ta reda på fördelarna med överflöd av plattformar. Nybörjaren bör göra ett val baserat på budget och nivå. Inte mindre viktiga parametrar är reglernas tydlighet, antalet besökare och prisvärda betalningsmetoder. CSGoroll-plattformen överträffar de flesta konkurrenter i sådana parametrar.

Är CS2 Case Opening Sites värt det?

CS2-caseöppningssidor är definitivt värda det. Genom att öppna ärenden på sådana plattformar får du ett transparent sätt att ta reda på chanserna att vinna ett visst föremål. Dessutom kan du öppna fodral till en rabatt en gång jämfört med CS2 officiella priser.

Hur öppnar man CS2-fall?

Att öppna CS2-case har aldrig varit enklare. Här är de exakta stegen du behöver ta:

 1. Registrera dig för ett konto med en CS2-ärendeöppningswebbplats.
 2. Gör en insättning och hämta en välkomstbonus.
 3. Hitta ett ärende du vill öppna.
 4. Sälj eller ta ut skinnen du just vunnit.
Finns det några legitima CS2-caseöppningssidor?

Ja, det finns några legitima och etablerade CS2-caseöppningssidor på marknaden. Vi föreslår att du provar följande plattformar: KeyDrop, Clash.gg, CSGORoll, DatDrop och HypeDrop.

Ok