wing-preload
Logga in med steam
banner

Varför USA inte tillåter att man spelar CSGOEmpire

CSGOEmpire är en populär plattform för spel med skins, men den är inte tillgänglig för amerikanska användare på grund av förbudet mot att tillhandahålla och delta i spelaktiviteter. De befintliga restriktionerna kan dock alltid kringgås med alternativa metoder. Tillgängliga metoder och deras funktioner listas nedan.

Hur man spelar CSGOEmpire med VPN

Innan spelet måste du välja en VPN-tjänst. Dess fördel ligger i kryptering av trafik och efterföljande routing genom en mellanhand. Fördelarna med tjänsten inkluderar också:

  • tillförlitlighet och säkerhet när du surfar på Internet;
  • inga loggar över besökta sidor, vilket säkerställer informationens konfidentialitet;
  • tillgång till kundsupport eftersom det alltid kan uppstå force majeure-situationer som kräver hjälp av kvalificerad personal.

Uppgiften för en spelare som vill använda en VPN är ganska enkel. Det innebär följande:

  1. Installera VPN-tillägget i webbläsaren på varje enhet från vilken det är planerat att logga in på plattformen (smarttelefon, dator, surfplatta).
  2. Aktivera det genom att välja ett av de föreslagna länderna från listan. Det är nödvändigt att aktivera den region där spelande inte är förbjudet.
  3. Gå till CSGOEmpires webbplats, registrera dig via Steam-profilen och gör en insättning.
  4. Välj spelet av intresse och gör satsningar med hänsyn till de nuvarande gränserna.

Du kan använda betalda eller gratis VPN-tjänster. Fördelen med det första alternativet är att de inte överbelastar webbläsaren, och alla processer utförs snabbt. De mest populära VPN-tjänsterna inkluderar ExpressVPN, Zenmate och Hotspot Shield.

Detaljer om att spela CSGOEmpire i USA

Efter registrering hos CSGOEmpire kan du fylla på ditt saldo för framtida spel. Möjliga metoder för betalning och uttag av vinster är kryptovaluta plånböcker och skinn. Det är dock bättre att undvika transaktioner med den decentraliserade valutan när du använder VPN. Använd skinn eftersom det i sådana fall inte finns några begränsningar och det finns inget behov av att verifiera personuppgifter.

När det gäller dataverifiering kan det krävas i följande situationer:

  • upptäckt av misstänkt användaraktivitet på portalen;
  • regelbunden insättning av stora summor till spelbalansen;
  • begäran om uttag av mer än 2 000 mynt till BTC- eller Ethereum-plånböcker.

För att undvika problem rekommenderas det att använda de tillgängliga CS:GO-skinnen. De orsakar inga problem när de överförs till ditt personliga saldo. Du kan ange vilket belopp som helst, med hänsyn till lägsta/högsta gränser.

Frågor och svar

Är det lätt att spela CSGOEmpire i USA?

Ja, du kan enkelt besöka CSGOEmpire-portalen för att spela spel när du är i USA. För detta måste du ladda ner en VPN och använda tjänsten när du besöker webbplatsen.

Är det säkert att spela CSGOEmpire i USA?

Plattformen är populär bland användarna, vilket beror på närvaron av spännande spel och fullständig processäkerhet. Webbplatsen har inte upptäckts engagera sig i bedrägliga transaktioner, och de flesta besökare lämnar positiva recensioner om den.

Kategorier
Ok