wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
GE BORT
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 27 deltagare
csgoroll
Logga in med steam
banner

Vad är CSGORoll-kontoverifiering?

Kontoverifiering i CSGORoll är en bekräftelse på de uppgifter som angavs under auktoriseringen. Denna process är nödvändig för att undvika bedrägeri och penningtvätt. Ett Steam-konto används för att logga in på ditt personliga konto. CSGORoll administration måste vara säker på att du använder din egen data. Efter att du har angett ditt Steam-användarnamn och lösenord kommer du att få ett e-postmeddelande med en bekräftelsekod i din brevlåda kopplad till plattformen. Kopiera kombinationen och klistra in den i lämplig ruta, så kommer du att hitta dig själv i din CSGORoll-profil.

Detta är inte den sista åtgärden. Insättning och uttag via de föreslagna betaltjänsterna utförs först efter att du har slutfört nästa nivå i CSGRoll-verifiering. Du måste bekräfta din identitet och bostadsadress.

Vilka dokument behövs för CSGORol kontoverifiering

Efter att ha loggat in måste du ladda upp dokument via kontoverifiering för att fortsätta med denna leverantör CSGOroll. De måste vara giltiga och uppdaterade, annars kommer förfarandet att avvisas. För identitetsverifiering måste du skicka en kopia av ditt pass eller körkort.

Adressbevis krävs också. För detta ändamål, skicka en kopia av elräkningen (ljus, vatten) utfärdad inom de senaste tre månaderna. Se till att kvittot visar den folkbokförda adressen där du bor. Om det inte finns någon elräkning kan du tillhandahålla ett kontoutdrag eller ett brev adresserat till dig från en statlig myndighet.

För att påskynda verifieringsprocessen, se till att kopiorna är av god kvalitet. De bör tydligt visa dokumentens fyra hörn. Se också till att all skrift är läsbar.

Uppgifterna som lämnas under verifieringen lagras på säkra servrar. Det överförs inte till tredje part. Det sker en omverifiering av information för högriskkunder som görs med jämna mellanrum.

CSGORol kontoverifieringsguide

Du måste logga in med Steam-tjänsten för att verifiera ditt CSGORoll-konto. Nästa steg är som följer:

  • klicka på din ikon och klicka sedan på smeknamnet i menyn;
  • gå till fliken “Dokument” i fönstret som öppnas;
  • välj typ (Identitet, Residence) och lägg till kopior.

Du kan öppna en specifik katalog på din enhet och välja de filer du vill ladda ner. Ett annat alternativ är att markera dokument på din dator/smarttelefon och sedan dra och släppa dem i lämpligt block på webbplatsen.

Bilder som styrker din identitet måste presenteras i hög upplösning. Ett foto ska tas av dig som håller i dokumentet. En lapp med aktuellt datum och en länk till https://csgoroll.com bör också synas.

Den maximala tillåtna filstorleken är 10 MB. Du kan skicka filer i följande format: .jpeg, .png., doc, .docx, .jpg, .pdf.

Frågor och svar

Är det svårt att verifiera ett CSGORoll-konto?

Nej, allt du behöver göra är att skanna och ladda upp dina dokument och sedan vänta på att administrationen fattar ett beslut.

Kan jag verifiera mitt CSGORoll-konto utan dokument?

Nej, du måste ladda upp dokument för att verifiera ditt konto.

Kategorier
CSGOEmpire best cs2 site
Ok