wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
GE BORT
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 23 deltagare
csgoroll
Logga in med steam
banner

Nytt spel släpptes på Roobet i 2024

Ta reda på om Snoop’s High Rollers på Roobet

Det är dags att hitta en ny high med den berömda Snoop Dogg i Snoop’s High Rollers, som bara finns hos Roobet. Att kombinera hiphop med förmågan att tjäna pengar låter fantastiskt, men när du får reda på att det finns 576 sätt att vinna 10 000 gånger av din insats låter det ännu bättre.

Snoop’s High Roller erbjuder vilda snurr som är ingen mindre än Snoop Dog själv som ersätter alla symboler utom scatters. Du kommer förmodligen att vara intresserad av Free Spins-funktionen, om du landar två scatters och en super scatter på hjul 2,3 och 4 aktiveras Super Free Spins.

Utöver det gör High Rollers-funktionen det här spelet annorlunda än andra, prispengar från slumpmässigt utvalda symboler kan hämtas, och även stacked wild kommer garanterat att landa.

Men det är inte slutet på det, du kan belönas med High Rollers genom att landa scatters som ger dig gratissnurr och multiplikatorer med maximalt x50. För att göra dina chanser och vinster ännu större, i Super Free Spins-funktionen finns alla High Rollers-symboler här från början av funktionen.

För alla som letar efter något som aldrig sett förut, kommer Snoops High Rollers säkert att locka dem med fantastisk design och fascinerande funktioner.

Dra nytta av Cashback under de första 7 dagarna

Roobet är känt för att belöna spelare från hoppet, vilket innebär att du kan belönas med olika belöningar från den sekund du registrerar ett konto. De första sju dagarna kommer att vara

lönsamt som aldrig förr, eftersom du har en garanterad cashback på dina nettoförluster för hela veckan. En daglig cashback-bonus är 20% vilket totalt är upp till 200$ varje dag. Det finns många andra belöningar som väntar på dig på Roobet.

  • 20 % cashback dagligen för hela veckan
  • Max 200 $ dagligen

$1 000 000 Tombola: Gå med i den största prispotten på Roobet 2.0

Roobet startade en ny era när de avslöjade sin nydesignade hemsida. För att fira denna prestation gör de för närvarande sin största giveaway i historien: “$1.000.000 Roobet 2.0 Tombola”. Med totalt 1000 vinnare och en enorm prispott med ett storpris på $100 000 är det verkligen svårt att blunda för.

Du kanske aldrig kommer att hitta en bättre chans att gå med i Roobet, så testa det idag och hämta enastående belöningar.

Kategorier
CSGORoll best roullet
Ok