wing-preload
Logga in med steam
banner

Granskning av CSGORoll-nivåer

CSGORoll erbjuder besökarna ett lojalitetssystem på flera nivåer. När du går till nya nivåer kommer du att låsa upp fall med generösa priser. Behöver du mer information? Läs dem nedan.

Spelarens nivåer på CSGORoll

CSGORoll är en plattform som inbjuder spelare att gå upp i nivå genom att satsa på utvalda spel. 400 XP tillhandahålls för varje mynt som investeras i portalen. Ju fler poäng som samlas desto högre blir rankningen. Tänk på att ett mynt är värt $0,7.

När du går från en rang till en annan, beviljas vissa privilegier, till exempel förbättrade dagliga fall. Det finns 100 nivåer tillgängliga på portalen. Det första fria fallet beviljas när man når den andra nivån. Du måste sätta in ett minsta antal mynt (20,75) för att flytta till det. Men ju högre nivån är, desto mer behöver du investera. Samtidigt uppgraderas fallen när de når varje nivå som är multipel av 10 (10, 20, 30, 40, etc.).

Se tabellen nedan för att få en uppfattning om hur många mynt och nivåpoäng som krävs för att nå ett mål.

Nivå XP-poäng Total insats (mynt)
2 8,300 20.75
3 17,400 43.50
4 27,600 69
5 38,800 97

För den 10:e nivån måste du investera 288,5 mynt, för den 50:e – 25 333,25 och för den 100:e – 3 597 790. Du måste satsa med riktiga pengar för att uppgradera nivåerna. Det är möjligt att göra en insättning med bankkort (Visa/Mastercard), cryptocurrency-plånböcker (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tether) eller PayPal-presentkort. Dessutom erbjuds det att överföra CS:GO-skinn och ta emot mynt för dem.

CSGORol Nivåkalkylator

Varje nivå har vissa krav på antalet poäng och den totala insatsen. Dessa kriterier måste uppfyllas för att gå vidare till nästa nivå. Så fort villkoren är uppfyllda kommer du att upptäcka exklusiva privilegier och få fina presenter.

Det kan vara svårt att hålla reda på dina framsteg men du kan inte vänta på att ta dig till nästa steg på prispallen. Använd nivåkalkylatorn för att planera dina handlingar och förstå när du kan förvänta dig resultatet.

Detta verktyg är enkelt och lätt att använda. Du behöver:

  • ange den aktuella nivån;
  • ange antalet insatser och tillgängliga erfarenhetspoäng;
  • klicka på lämplig knapp för att beräkna data.

Kalkylatorn kommer att visa hur många poäng och mynt du behöver satsa för att nå nästa steg och få tillhörande belöningar. Detta gör uppgiften mycket lättare. Sätt bara in beloppet och fortsätt satsa. Det kan vara en snabb omgång roulette eller en myntvändning. Oavsett val kommer du gradvis att gå vidare till nästa nivå.

Anslutning mellan nivåkalkylator och valutakalkylator

Vad är sambandet mellan nivåkalkylatorn och valutor? Det är enkelt – ju mer du investerar, desto högre är upplevelsen. Följaktligen är nästa nivå närmare. Om du vet hur många poäng som behövs för att gå till nästa nivå, dividera det med 0,7. Detta kommer att ge dig antalet mynt du behöver satsa. Men allt är bara så enkelt i teorin. Om du redan har fått lite erfarenhet och lagt insatser för ett specifikt belopp är det snabbare och enklare att använda kalkylatorn.

Hur man når nästa nivå på CSGORoll

Du måste satsa med mynt på plattformen och samla erfarenhetspoäng för att komma till nästa nivå på CSGORoll. När du har samlat på dig en viss mängd av dem kommer du automatiskt att tas till nästa nivå.

Trots att portalen inte visar de nödvändiga parametrarna för att nå en ny nivå kan du alltid kontakta supporttjänsten. Operatörer kommer att tillhandahålla data så att du kommer till idén.

Hur man går upp snabbt på CSGOROll

Det rekommenderas att satsa stora summor och använda beprövade strategier för att snabbt förbättra din nivå på CSGOROll. Ju mer du vinner, desto längre stannar du i händelsernas centrum. För enkelhetens skull finns upplevelsefältet i profilen. Det visar framsteg. Du kan se:

  • insättningsdatum;
  • storleken på insatserna och de valda spelen;
  • den rullade multiplikatorn;
  • genererade vinster.

Dra slutsatser utifrån den information du har. Kanske kommer du att bilda en lönsam strategi och snabbt komma till maximal nivå.


Läs mer

Frågor och svar

Är nivåsystemet CSGORoll lagligt?

Ja, alla erbjudanden på plattformen är lagliga. Detta beror på att CSGORoll arbetar i enlighet med lagen.

På vilken nivå kan jag få ett kostnadsfritt ärende?

Gratis väskor finns tillgängliga från andra våningen.

Kategorier
Ok