wing-preload
Logga in med steam
banner

Bästa CS:GO-fall

I september förra året uppnådde en användare vid namn MartinRGB världsrekord genom att öppna 100 000 fall i CS:GO. Det dyraste skinnet han fick var fjärilskniven “Gamma Doppler”, som kostade cirka 2 000 dollar. Under CS:s historia har mer än 1 miljard ärenden öppnats. I mars i år satte spelarna ett nytt rekord för att öppna fall och nådde 39,4 miljoner. Det bästa CS:GO-fodralet blev Dreams & Nightmares Case. Den öppnades 5,6 miljoner gånger. Du kan lätt falla in i den här statistiken också.

Hur öppnar man CS:GO Cases?

Första sättet

Steg 1. Du måste få fodralet i ditt lager. Detta kan göras på flera sätt. Köp önskat fodral på community-marknaden i Steam, köp på hemsidan eller skaffa det efter matchen.

Steg 2. Du måste ha lämplig nyckel för att öppna fodralet. Det är också möjligt att göra detta genom en gemenskapsmarknad eller webbplatser.

Steg 3. Starta spelet, gå till inventeringen. Välj väskan och tryck på knappen “öppna behållare”.

Steg 4. Njut av den mottagna huden.

Andra sättet

Steg 1. Kolla in vår webbplatskatalog.

Steg 2. Välj den webbplats som du gillade mest och gå till den.

Steg 3. Logga in på Steam och se tillgängliga behållare.

Steg 4. Välj vad du vill ha och fyll på saldot med lämpligt belopp.

Steg 5. Öppna fodralet och skaffa ett vapen som du kan överföra till ditt Steam-konto.

Topp 10 CS:GO-fall att öppna under 2024?

CS:GO-fodral är virtuella behållare i det populära first-person shooter-spelet Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) som innehåller olika föremål i spelet som vapenskinn, klistermärken och knivar.

Spelare kan få CS:GO-fodral genom spel eller genom att köpa dem från spelets butik. Varje fodral har en specifik uppsättning föremål som kan erhållas, och spelare måste använda en nyckel för att öppna fodralet och avslöja vilket föremål de har fått.

Fodral är en av de mest intressanta sakerna i CS:GO, det finns många av dem, men alla är inte lönsamma att köpa. Därför är det bättre att välja 2-3 som du gillar mest och öppna dem.

Kopplingsväska

📅 Den släpptes den 15 februari 2018 och innehåller 17 community-designade vapenskal och 24 nya handskskal.

😎 Bästa skinn: M4A4 | Neo-Noir, MP7 | Bloodsport, USP-S | Cortex, USP-S | Bark.

Riskzonsfall

📅 Den släpptes den 6 december 2018 och innehåller 17 vapenskinn som skapats av gemenskapen, och har även chansen att släppa Horizon-knivar.

😎 Bästa skinn: AK-47 | Asiimov, AWP | Neo-Noir, Desert Eagle | Mecha Industries, UMP-45 | Momentum.

💰 Priset är $1,05.

Handskfodral

📅 Behållaren dök upp som en del av uppdateringen den 28 november 2016. Den innehåller 17 vapenskinn och 24 handskar.

😎 Bästa skinn: M4A4 | Buzz Kill, SSG 08 | Dragonfire, FAMAS | Mecha Industries, avsågad | Wasteland Princess.

💰 Priset är $6,24.

CS20 fodral

📅 Den lades ned den 18 oktober 2019. Fodral med 17 community-made skinn plus den klassiska kniven i 13 olika finish.

😎 Bästa skinn: AWP | Wildfire, FAMAS | Åminnelse, MP9 | Hydra, AUG | Död av valp.

💰 Priset är $1,10.

Shadow Case

📅 Den släpptes som en del av uppdateringen den 18 september 2015. Fodralet har 16 skinn och ett par Shadow Daggers.

😎 Bästa skinn: USP-S | Döda bekräftat, M4A1-S | Golden Coil, AK-47 | Frontside Misty, SSG 08 | Stort järn.

💰 Detta kostar $1,27.

Operation Hydra Case

📅 Fodralet släpptes den 23 maj 2017. Det består av 17 vapen och 24 handskar. 😎 Bästa skinn: AWP | Oni Taiji, Five-SevenN | Hyper Beast, Dual Berettas | Cobra Strike, M4A4 | Helveteseld.

💰 Detta kostar $23.00.

Prisma 2 fodral

📅 Den introducerades den 31 mars 2020. Du kan få 17 vapen och Ursus Knife, Navaja Knife, Stiletto Knife och Talon Knife, i Chroma finish.

😎 Bästa skinn: M4A1-S | Spelare två, Glock-18 | Bullet Queen, AK-47 | Phantom Disruptor, MAC-10 | Disco Tech.

💰 Priset är $1,15.

Operation Broken Fang Case

📅 Releasedatum är 3 december 2020. Denna behållare erbjuder dig 17 vapenskinn och 24 handskar.

😎 Bästa skinn: M4A1-S | Printstream, Glock-18 | Neo-Noir, M4A4 | Cybersäkerhet, USP-S | Monster Mashup.

💰 Fodralet kostar $5,06.

Fall för drömmar och mardrömmar

📅 Det släpptes den 20 januari 2022. Fallet omfattar 17 community-designade vapenskinn och Butterfly Knife, Huntsman Knife, Falchion Knife, Shadow Daggers, Bowie Knife in the Gamma Finishes.

😎 Bästa skinn: AK-47 | Nightwish, MP9 | Starlight Protector, MP7 | Abyssal Apparition, FAMAS | Snabb ögonrörelse.

💰 Priset är $2,16.

Horisontfodral

📅 Släppt den 3 augusti 2018. Den omfattar 17 vapenskinn och Ursus Knife, Navaja Knife, Stiletto Knife, Talon Knife.

😎 Bästa skinn: AK-47 | Neon Rider, Desert Eagle | Kod Röd, M4A1-S | Mardröm, avsågad | Slukare.

💰 Det kostar $1,15.

Bästa CS:GO-caseöppningsplatser

CS:GO-caseöppningssidor är tredjepartswebbplatser som tillåter spelare att öppna virtuella fall som innehåller föremål i spelet, precis som i det officiella spelet. Dessa webbplatser erbjuder en mängd olika fall att välja mellan, med olika rariteter och prisklasser. Spelare kan vanligtvis köpa virtuella nycklar eller tokens för att öppna dessa fodral, och innehållet i fodralen bestäms av en slumptalsgenerator.

Vissa CS:GO-caseöppningssidor erbjuder även specialfunktioner, såsom exklusiva fodral, rabatterade priser eller bonusbelöningar. Det är viktigt att notera att inte alla CS:GO-caseöppningssidor är pålitliga, och spelare bör vara försiktiga när de använder dem. Det rekommenderas att göra en del efterforskningar och läsa recensioner innan du använder någon sida, och att aldrig dela personlig eller ekonomisk information på osäkra webbplatser.

Eftersom öppnandet av ärenden i CS GO är inte precis ett billigt nöje. Detta kan göras på webbplatser som är specialiserade på detta, vilket är något billigare. Dessutom har de många fler intressanta saker relaterade till skinn.

● CSGORoll

● DatDrop

● Farmskins

● KeyDrop

● DaddySkins

● Bandit.Camp

CSGORoll

CSGORoll.com är en CS:GO-caseöppningssajt som erbjuder en rad funktioner för spelare som vill öppna virtuella fall och skaffa föremål i spelet.

CSGORoll webbplats

Här är några av funktionerna som CSGORoll.com erbjuder:

 1. Caseöppningar: CSGORoll.com har ett brett utbud av fall tillgängliga för spelare att öppna, med olika priser och sällsynthetsnivåer. Spelare kan använda virtuella tokens för att öppna dessa fall och potentiellt vinna sällsynta och värdefulla föremål.
 2. Uppgraderingsfunktion: CSGORoll.com erbjuder också en uppgraderingsfunktion, där spelare kan handla med flera föremål på lägre nivå i utbyte mot ett föremål på högre nivå. Detta gör det möjligt för spelare att uppgradera sin samling med sällsynta föremål.
 3. Byteskontrakt: En annan funktion hos CSGORoll.com är möjligheten att använda byteskontrakt, som tillåter spelare att handla med flera föremål med lägre värde i utbyte mot en föremål med högre värde. Den här funktionen är särskilt användbar för spelare som vill uppgradera sina skins eller komplettera en samling föremål.
 4. Jackpot: CSGORoll.com erbjuder också en jackpottfunktion, där spelare kan satsa sina föremål mot andra spelare för en chans att vinna en större prispott.
 5. Affiliateprogram: Dessutom har CSGORoll.com ett affiliateprogram där användare kan tjäna provisioner genom att hänvisa andra spelare till sajten.

DatDrop

Sajten har mycket trafik och har funnits länge. Sortimentläget består av stridsöppning och unboxning där du kan vinna flest skinn från riktiga CS GO-fodral.

Här är några av funktionerna som DatDrop.com erbjuder:

 1. Caseöppningar: DatDrop.com har ett brett utbud av fall tillgängliga för spelare att öppna, med olika priser och sällsynthetsnivåer. Spelare kan använda virtuella tokens för att öppna dessa fall och potentiellt vinna sällsynta och värdefulla föremål.
 2. Fallstrider: En unik egenskap hos DatDrop.com är möjligheten att delta i fallstrider. Spelare kan gå in i en fallstrid genom att köpa en biljett och tävla mot andra spelare för att se vem som kan vinna det mest värdefulla föremålet från ett visst fall.
 3. Uppgraderingsfunktion: DatDrop.com erbjuder också en uppgraderingsfunktion, där spelare kan handla med flera föremål på lägre nivå i utbyte mot ett föremål på högre nivå. Detta gör det möjligt för spelare att uppgradera sin samling med sällsynta föremål.
 4. Mystery boxes: DatDrop.com erbjuder även mystery boxar, som innehåller ett slumpmässigt urval av föremål från ett visst fall eller kategori. Dessa lådor kan vara ett roligt och oförutsägbart sätt att potentiellt vinna sällsynta och värdefulla föremål.
 5. Byteskontrakt: En annan funktion hos DatDrop.com är möjligheten att använda byteskontrakt, som tillåter spelare att handla med flera föremål med lägre värde i utbyte mot en föremål med högre värde. Den här funktionen är särskilt användbar för spelare som vill uppgradera sina skins eller komplettera en samling föremål.
 6. Giveaways och bonusar: DatDrop.com kör ofta giveaways och bonuskampanjer, såsom gratisfodral eller extra tokens för att göra en insättning. Spelare kan dra nytta av dessa kampanjer för att potentiellt vinna ytterligare föremål.

Farmskins

Här möts du av Gaben med sin butik och giveaway. Sajten öppnade 2016, och många spelare har gått igenom den, vilket visar dess tillförlitlighet. Exklusiva linjer av fodral låter dig få önskad hud.

Här är några av funktionerna som Farmskins.com erbjuder:

 1. Caseöppningar: Farmskins.com har ett brett utbud av fall tillgängliga för spelare att öppna, med olika priser och sällsynthetsnivåer. Spelare kan använda virtuella tokens eller riktiga pengar för att köpa och öppna dessa fodral i hopp om att få sällsynta och värdefulla föremål.
 2. Uppgraderingsfunktion: Farmskins.com erbjuder också en uppgraderingsfunktion, där spelare kan handla med flera föremål på lägre nivå i utbyte mot ett föremål på högre nivå. Detta gör det möjligt för spelare att uppgradera sin samling med sällsynta föremål.
 3. Dagligt gratis fall: En unik egenskap hos Farmskins.com är att spelare kan göra anspråk på ett gratis fall varje dag genom att logga in på sitt konto. Dessa fall har en chans att innehålla värdefulla föremål, vilket gör det till ett roligt och enkelt sätt att potentiellt vinna föremål utan att spendera några pengar.
 4. Battle opening: En annan funktion hos Farmskins.com är möjligheten att delta i en “battle opening” med andra spelare. I det här läget kan spelare öppna fodral samtidigt och tävla om vem som kan få de mest värdefulla föremålen.
 5. Bonusar och kampanjer: Farmskins.com kör ofta bonusar och kampanjer, såsom gratisfodral eller bonustokens för att göra en insättning. Spelare kan dra nytta av dessa kampanjer för att potentiellt vinna ytterligare föremål.
 6. Skin marketplace: Farmskins.com har också en skin marketplace där spelare kan köpa och sälja föremål med varandra. Detta tillåter spelare att potentiellt göra en vinst genom att sälja sällsynta eller värdefulla föremål som de har skaffat genom öppningar av ärenden.

KeyDrop

Sidan registrerades för flera år sedan och har tiotusentals användare online. Du kan använda den här webbplatsen för att öppna fall av ditt eget skapande. Sajten erbjuder flera funktioner för spelare som vill öppna virtuella fall och skaffa föremål i spelet.

Här är några av funktionerna som KeyDrop.com erbjuder:

 1. Caseöppningar: KeyDrop.com har en mängd olika fall tillgängliga för spelare att öppna, med olika priser och sällsynthetsnivåer. Spelare kan använda virtuella nycklar för att öppna dessa fall och potentiellt vinna sällsynta och värdefulla föremål.
 2. Dagliga gratisfall: En unik egenskap hos KeyDrop.com är att spelare kan göra anspråk på ett gratisfodral varje dag genom att logga in på sitt konto. Dessa fall har en chans att innehålla värdefulla föremål, vilket gör det till ett roligt och enkelt sätt att potentiellt vinna föremål utan att spendera några pengar.
 3. Uppgraderingsfunktion: KeyDrop.com erbjuder också en uppgraderingsfunktion, där spelare kan handla med flera föremål på lägre nivå i utbyte mot ett föremål på högre nivå. Detta gör det möjligt för spelare att uppgradera sin samling med sällsynta föremål.
 4. Jackpot: KeyDrop.com erbjuder också en jackpottfunktion, där spelare kan satsa sina föremål mot andra spelare för en chans att vinna en större prispott.
 5. Affiliateprogram: Dessutom har KeyDrop.com ett affiliateprogram där användare kan tjäna provisioner genom att hänvisa andra spelare till sajten.
 6. Belöningsprogram: KeyDrop.com har också ett belöningsprogram där spelare kan tjäna poäng genom att öppna fall eller utföra andra uppgifter på sajten. Dessa poäng kan lösas in för olika belöningar, inklusive ytterligare nycklar för att öppna fall.

DaddySkins

De har en stor fanbas med nästan 2 miljoner registrerade användare. DaddySkins har ett stort sortiment av sina egna fodral och de flesta klassiska CS:GO-fodral. De har det största antalet fall av sin egen produktion, några av dem är mycket billiga och andra är ganska dyra, men skinnen i mitten av dem kommer inte att göra dig besviken.

Här är några av funktionerna som DaddySkins.com erbjuder:

 1. Caseöppningar: DaddySkins.com har ett brett utbud av fodral tillgängliga för spelare att öppna, med olika priser och sällsynthetsnivåer. Spelare kan använda virtuella nycklar för att öppna dessa fall och potentiellt vinna sällsynta och värdefulla föremål.
 2. Uppgraderingsfunktion: DaddySkins.com erbjuder också en uppgraderingsfunktion, där spelare kan handla med flera föremål på lägre nivå i utbyte mot ett föremål på högre nivå. Detta gör det möjligt för spelare att uppgradera sin samling med sällsynta föremål.
 3. Battle opening: DaddySkins.com erbjuder också en “battle opening”-funktion, där spelare kan tävla mot varandra i realtid för att se vem som kan få de mest värdefulla föremålen från ett visst fall.
 4. Marknadsplats: DaddySkins.com har en hudmarknadsplats där spelare kan köpa och sälja föremål med varandra. Detta tillåter spelare att potentiellt göra en vinst genom att sälja sällsynta eller värdefulla föremål som de har skaffat genom öppningar av ärenden.
 5. Bonusar och kampanjer: DaddySkins.com kör ofta bonusar och kampanjer, såsom gratisfodral eller bonusnycklar för att göra en insättning. Spelare kan dra nytta av dessa kampanjer för att potentiellt vinna ytterligare föremål.

Bandit.Camp

I allmänhet är den här sidan skapad för RUST, men du kan fylla på ditt saldo med CS-skins, men ingen hindrar dig från att ta ut allt du vill efter vinster och gå till öppna fall.

Här är några av funktionerna som Bandit.Camp erbjuder:

 1. Öppningar av fall: Bandit.Camp har ett brett utbud av fall tillgängliga för spelare att öppna, med olika priser och sällsynthetsnivåer. Spelare kan använda virtuella nycklar för att öppna dessa fall och potentiellt vinna sällsynta och värdefulla föremål.
 2. Marknadsplats: Bandit.Camp har en hudmarknadsplats där spelare kan köpa och sälja föremål med varandra. Detta tillåter spelare att potentiellt göra en vinst genom att sälja sällsynta eller värdefulla föremål som de har skaffat genom öppningar av ärenden.
 3. Bonuskoder: Bandit.Camp erbjuder ofta bonuskoder som spelare kan använda för att få ytterligare gratisfodral eller andra belöningar. Dessa koder kan hittas på deras sociala mediekanaler eller genom partnerskap med andra webbplatser.
 4. Myntsystem: Bandit.Camp har ett myntsystem där spelare kan tjäna mynt genom att slutföra uppgifter eller öppna fall. Dessa mynt kan lösas in för ytterligare fodral, skinn eller andra belöningar.

Sammanfattningsvis kan vi säga att dessa sajter ger en bra möjlighet att tjäna pengar på ditt favoritspel eller helt enkelt skaffa skinn. Chansen att öka vinsten blir större om du besöker alla sajter och använder bonusar.

Questions fréquemment posées

Qu'en est-il de Bandit.Camp?

En général, ce site est créé pour les RUST, mais vous pouvez reconstituer votre solde avec des skins CS, mais personne ne vous empêche de retirer tout ce que vous voulez après avoir gagné et d’aller dans des cas ouverts.

Voici quelques-unes des fonctionnalités offertes par Bandit.Camp:

 1. Ouverture de cas: Bandit.Camp met à la disposition des joueurs une grande variété de caisses à ouvrir, avec différents prix et niveaux de rareté. Les joueurs peuvent utiliser des clés virtuelles pour ouvrir ces caisses et potentiellement gagner des objets rares et précieux.
 2. Marché: Bandit.Camp dispose d’une place de marché où les joueurs peuvent acheter et vendre des objets entre eux. Cela permet aux joueurs de faire des bénéfices en vendant des objets rares ou de valeur qu’ils ont obtenus en ouvrant des coffres.
 3. Codes bonus: Bandit.Camp offre fréquemment des codes bonus que les joueurs peuvent utiliser pour recevoir des cas gratuits supplémentaires ou d’autres récompenses. Ces codes peuvent être trouvés sur leurs canaux de médias sociaux ou par le biais de partenariats avec d’autres sites Web.
 4. Système de pièces: Bandit.Camp dispose d’un système de pièces qui permet aux joueurs de gagner des pièces en accomplissant des tâches ou en ouvrant des cas. Ces pièces peuvent être échangées contre des caisses supplémentaires, des skins ou d’autres récompenses.

En conclusion, nous pouvons dire que ces sites offrent une bonne opportunité de gagner de l’argent sur votre jeu préféré ou simplement d’obtenir des skins. Les chances d’augmenter les profits seront plus grandes si vous visitez tous les sites et utilisez les bonus.

Qui connaît Bandit.Camp?

En général, ce site est créé pour les RUST, mais vous pouvez reconstituer votre solde avec des skins CS, mais personne ne vous empêche de retirer tout ce que vous voulez après avoir gagné et d’aller dans des cas ouverts.

Voici quelques-unes des fonctionnalités offertes par Bandit.Camp:

 1. Ouverture de cas: Bandit.Camp met à la disposition des joueurs une grande variété de caisses à ouvrir, avec différents prix et niveaux de rareté. Les joueurs peuvent utiliser des clés virtuelles pour ouvrir ces caisses et potentiellement gagner des objets rares et précieux.
 2. Marché: Bandit.Camp dispose d’une place de marché où les joueurs peuvent acheter et vendre des objets entre eux. Cela permet aux joueurs de faire des bénéfices en vendant des objets rares ou de valeur qu’ils ont obtenus en ouvrant des coffres.
 3. Codes bonus: Bandit.Camp offre fréquemment des codes bonus que les joueurs peuvent utiliser pour recevoir des cas gratuits supplémentaires ou d’autres récompenses. Ces codes peuvent être trouvés sur leurs canaux de médias sociaux ou par le biais de partenariats avec d’autres sites Web.
 4. Système de pièces: Bandit.Camp dispose d’un système de pièces qui permet aux joueurs de gagner des pièces en accomplissant des tâches ou en ouvrant des cas. Ces pièces peuvent être échangées contre des caisses supplémentaires, des skins ou d’autres récompenses.

En conclusion, nous pouvons dire que ces sites offrent une bonne opportunité de gagner de l’argent sur votre jeu préféré ou simplement d’obtenir des skins. Les chances d’augmenter les profits seront plus grandes si vous visitez tous les sites et utilisez les bonus.

Kategorier
Ok